Haha hamilelikte baya uyudum güzel uyudum yalan yok çok da uyuduk
Gündüz bant da takıyordum
Emzik de ben gündüz de veriyorum ağlayınca ya inşallah çok alışmaz
Aynen öyle hamilelikte öyle uyudumki yata yata gecti.bebek gibi uyurdum:)herkes fırsatın varken uyu sonra uyusan da bölünecek uykuların diyorlardı.öyle de oldu:)

Kızlar bebeğim yaklaşık 1 haftadır gün içinde çişli bez alıyorum çok az kaka oluyor sonra mesela akşam tek seferde foşur foşur bir yapıyor bezden falan taşıyor oldukça sulu
Bu ishal olur mu
İçinde ufacık parçalar oluyordu bugün de yine ufacık kan gibi kırmızı parçalar gördüm
Doktora gitmeli mi takibe devam mı dersiniz
Yani bir rahatsızlık göstergesi yok gülüyor keyifli oluyor acıkınca ağlıyor vs birçok şey normal seyrinde aslında

Kan varsa süt alerjisi olabilir. Netten belirtilerine bakın

Kızlar benim sol göğsüm eskisi gibi şişmiyor sanki çok süt yokmuş gibi. Sağ göğsüm şişiyor Ağrı yapıyo hatta. Yinede soldanda veriyorum mastit falan olmasın diye. Benim gibi olan varmı

Doktora gidin bence.Önemsiz olabilir ama kan var diyorsunuz, doktor görsün içiniz daha rahat eder

Hadi yaa ☹ ama sen diyordun benimki iştahsız diye. Sen de süt bol bebek emmez, bizde bebekler oburix ama süt yok sıkma canını elbet girer düzene, olmadı sütünü sağıp vermeyi dene birazda.
inşaallah düzelir canım versem de kusuyor heryer kusmuk

Offf hadi yaaa hep böylemi olacak?
Hayır tabi. Ben pek cesaret edemediğimden 6ay sonra geçti. Belki sende daha kısa olur. Dediğim gibi yapma sıklığına bağlı birazda. Jeller biraz olsun yardımcı oluyor. Bunda da eczane ürünlerini tavsiye ediyor doktor, markette satılanları değil.
Bu arada sürekli emen oğlum sayesinde de 10.ayda adet oldum. Ancak düzene girmişti ek gıda durumu. Sanırım ondan

Bana dr augmentin verdi hala sıvı varmış nolur nolmaz enfeksiyona karşı
Benim yine sarımsı devam ediyor, askında kesilmişti, 53. gün. Geçen gün ilişki oldu ilk defa, ondan sonra yine devam etti sarımsı. Doktora bir hastalıkken gittim bir daha çağırmadı, gitmem gerekir mi ki, bu ara dikişlerim de acıyor bebekle beraber koltuktan veya yataktan kalkarken.

Bir sabah güldü ikimize de, o sabah keyfi yerindeydi, onun dışında genelde gazlı kuzum

Kızlar bebekleri oyalamak için bulduğumuz şeyleri yazalım arada.
Dün büyük oğluma harika kanatların uçan balonunu almıştık. Beşiğin yanında iken baktım bayaa bakıyor ona. Bende beşiğe astım arada da dokundum. 1saatten fazla elini kolunu sallaya sallaya baktı balona . Kırmızı olması da dikkatini çekti sanırım. Oyun halısı vakti gelmiş. Bir de projektör düşünüyorum ama uyku kalitesini bozar mı diye ikilemdeyim. Uyku hormonu için zifiri karanlıkta uyuyor şuan

Ben her gün farklı bi ses tanıtıyorum çok şaşkın bi yüz ifadesi oluyo baya komikDün iki kaşığı birbirine vurmuştum bugün poşeti elimde buruşturdum her gün aklıma gelen bişeyleri yapıyorum Önce şaşırıyo sonra gülmeye başlıyo tabi korkmasın diye bi yandan da konuşuyorum hoşuna gidiyo minnakın

Chicconun tırnak makası setinden almıştım ama tırnak makası hiç güzel kesmiyo ya da ben mi beceremiyorum hangi markalar kullanıyosunuz tavsiye varsa ondan alıım

Oyun halısı kullanmaya başladık biz. 10 gün önce içine yatırdığımda bön bön yüzüme bakıyordu kuzum 3 gündür aktif bir şekilde 1 saat civarında duruyor içinde. Sesli oyuncaklara kollarını vurup duruyor. Tepismeleri de cabası yerim yaaa iyiki vermiş mevlam kuzumu

Chicconun tırnak makası setinden almıştım ama tırnak makası hiç güzel kesmiyo ya da ben mi beceremiyorum hangi markalar kullanıyosunuz tavsiye varsa ondan alıım
O seti almaya niyetlenip kötü yorumlardan dolayı vazgeçmiştim. Nuk veya bebeto... Bebeto çok ucuz hemde. Törpüsü VS markasıyla 16 liraya mi ne almıştım. Bebeto kullanıyorum ben. Nukda da çok olumlu yorumlar vardı ama minnacık makas 25 30 lira civarındaydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…