Evet aynen öyle, bebeğim henüz olmadı aşısını ama 2. Aynı doldurduktan 1 hafta sonra olacak aşıyı. Bi de tam 2 hafta sonra bi dahaEvet anlattiginiz gibi. Benim bebek de 1 hafta sonra olmak zorunda kaldi aşısını. Cunku benimki 2 aylik oldugunda o aşı acilmiyormus mecbur 1 hafta bekledik.
Sıkı bir şekilde korunmak istiyosan en garantisi 3 aylık iğne sadece progesteron var içinde.Tam yumurtlamada bir daha oldum sankiya da ilk zannettgim devam eden kanamaydi.bakicaz artik bir de 3 aylik igme vurulmam istiyorum ama bu tarz seyleri vsr diye korkuyorum..
Kilo alımı bazen ataklar halinde olabiliyor ayşe önerin kitabinda okumuştum sık aralıklı ölçmeyin diyodu moralini bozma 1 aylık kilo alımına baküfff moralim çok bozuk gızlar
kuzum 1 haftadır 100gr bile almamış
Dogum sonrasi ultrasonla bakti doktorum bir sorun gormemisti ama simdi bende huylandim benimde yogun oldu 4 gün bugun bitti
açacağız dediBu 2. Ay aşısını illa o günmü yaptırmamız lazım. 3 5 gün gecikse sorun olurmu ki
üfff moralim çok bozuk gızlar
Hiç stres yapma sakın geçtiğimiz hafta almadı bu hafta alır günden güne değişkenlik gösteriyo halleri benimki bi gece ağlayıp uyumasın sabahına sanki zayıflamış rengi gitmiş gibi geliyorüfff moralim çok bozuk gızlar
ilk ay 1kg aldiMama ver dediler mi? Bizde 2 haftadır çok az almışız daha yeni doğmuş bebek gibi bende çok üzülüyorum. Mamada veriyorum cisli beszide fazla surekli emiyorda fazlasini kusuyor bile ama sonuc az. Ilk ay kac gr aldi?
ben de çok giremiyorum girince 15 20 sayflr oluyorHiç stres yapma sakın geçtiğimiz hafta almadı bu hafta alır günden güne değişkenlik gösteriyo halleri benimki bi gece ağlayıp uyumasın sabahına sanki zayıflamış rengi gitmiş gibi geliyortakarsam hiç duzelmiyo ama rahat olmak herturlu faydalı bu dönemde bizler için buarada günlerdir gece uykumuz yok buraları anca uzaktan izleyebiliyorum uyutabilenlere hayranım tepemde huni takılıyorum insan içine çıkıcak halim yok resmen
inşaallah öyledir yaKilo alımı bazen ataklar halinde olabiliyor ayşe önerin kitabinda okumuştum sık aralıklı ölçmeyin diyodu moralini bozma 1 aylık kilo alımına bak
Maşallah canım, gülücükler bilinçli mi peki? Bizimki asık suratlı nadir gülüyor, naptın çok gazı var.Boklu ve cisli bezlerle günaydın herkesedün 2 ay kontrolumuz vardı. Ve malum aşılar... 1 aşı eksik olduk. İyiki de öyle olmuş. 6 saatte bir calpol vermemize rağmen 37.5lara çıktı ateşimiz. Aman aşı olacaklar size tavsiyem aşı olur olmaz ateşinin çıkmasını beklemeden ateş düşürücü verin. 1 çay kaşığı 6 saatte bir. Cok az huzursuzlandi ama güzel atlattık gecemizi. Ateş düşürücü olmasaydı ne olurdu bilmiyorum. Bu arada doktor tavsiyesiydi... 60cm 5700 gram olmuşuz. Benimki gece uykusuna düşkün. Zar zor emzieiyordum. 5 dk 10 dk zor emiyor geceleri diye üzülüyordum. Ama sütüm tazyikli geliyor. Ve bu ara epey kusuyordu. Doktora kusmasina ne yapabiliriz diye sordum. 1400 gram almış 1 ayda hiçbir şey yapmana gerek yok dedi. Geceleri az emiyor dedim. Uyusun da büyüsün dedi yeterli geliyor demekki kilo alımı gayet iyi takılma dedi. Kusmaya en büyük sebep tahminimce emzjrdiktikten sonra gazın tam çıkmaması veya yarım saatten önce yatırmak... Dik tuttuğum zaman kusmuyor. Bende bazen ihmal ediyorum daha erken yatiriyorum. Ve kusuyor. Kisaca kilo alımı iyiyse ve bir hastalığı yoksa kusmaya pek takılmamak lazımmış. Fazlasını da kusuyor olabilirmis. Gülücükler 1 ay dolmadan başlamıştık. Şimdi epey dillendik. Agu yerine bagu diyen bir oğlum var. Ga ve gı da en sevdiklerimiz arasında Sağlıkla büyüsün bebislerimiz. Herkese sevgiler
Aynen, son sayfaları okuyorum öyle olduğunda.ben de çok giremiyorum girince 15 20 sayflr oluyor
ilk ay 1kg aldi
fakat çok kusuyor
cişli bezi çok mamaya gerek yok bence bizim habire kusuyor zaten özellikle akşam
Haha hamilelikte baya uyudum güzel uyudum yalan yok çok da uyudukGoz bandimi siizi burjuvalarBizim kiz emzigi uyuyacagi zaman aliyo artik istemezse onuda atiyo resmen puuu yapiyo
Maalesef normal doğuranda da sezaryenlide de bu sıkıntı var. Eltim normal doğum yaptı o da aynı şikayetten bahsediyordu bende de oldu. Sanki orası daralmış gibi. Emzirdiğimiz için orda bir kuruluk ve gerginlik oluyor. Kesik gibi acıya eşlik eden kanama da normal. Doktoruna danışıp uygun bir jel alabilirsin. İstersen benimkinin markasını da yazabilirim. Çok bir şey beklememek lazım biraz dindiriyor sadece. Sık sık yaptıkça o gerginlik kayboluyor. Acı ile kanama yine kaçınılmaz. Arayı açtığında yine sıkılaşıp başa sarıyor maalesef .Kendimle ilgili bilgi verecek olursam, ; sabahları şiddetli sırt ağrısıyla uyanıyorum. Gün içinde kayboluyor bu ağrı. Sizde de oluyor mu? Doğum sonrası kanamaları ortalama 30 gün sürdü. Bir daha regl olmadım. Aktif emziren ve sütü yoğun olanlar sanırım regl olmuyormuş uzun bir süre. Ne kadar doğru bilmiyorum. Ama regl olmamak güzel bencebu yoğunlukta bir de onunla uğramamış oluyorum. Özel bir durumdan da bahsedeyim. 62 gün oldu doğum yapalı. İlk cinsel ilişkide canım yandı. Normal doğum yaptım ve dikisim vardı 2 3 tane. Epizyotemi değil de kendinden yirtilmisti. Yarım kaldı ilişki bir daha da cesaret edemedim. 45.gun falan kalkismistik ilişkiye. Doktor fazla mı dikti anlamadım. Bir dahaki ilişkide de aynı şeyi yaşarsam doktor yolu gözükecek bende. Normal doğum yapanlar siz yaşadınız mı ağrı???
Hadi yaaüfff moralim çok bozuk gızlar
Evet bilinçli canım. Anne baba ve anneanneye uzun uzun gülüyor. Doktorlara bile gülüyor.Maşallah canım, gülücükler bilinçli mi peki? Bizimki asık suratlı nadir gülüyor, naptın çok gazı var.
Ben gece genelde memede uyuyunca direkt yatırıyorum, geceleri kusmuyor ama. İçime sinmiyor ama uyurken kaldırsam da çıkarmıyor gazını. Bizimki de agulamaya başladı sanki. Bir ara "eya eya" deyip duruyordu, hala diyor aradaÖzellikle memede kavga halindeyken
Offf hadi yaaa hep böylemi olacak?Maalesef normal doğuranda da sezaryenlide de bu sıkıntı var. Eltim normal doğum yaptı o da aynı şikayetten bahsediyordu bende de oldu. Sanki orası daralmış gibi. Emzirdiğimiz için orda bir kuruluk ve gerginlik oluyor. Kesik gibi acıya eşlik eden kanama da normal. Doktoruna danışıp uygun bir jel alabilirsin. İstersen benimkinin markasını da yazabilirim. Çok bir şey beklememek lazım biraz dindiriyor sadece. Sık sık yaptıkça o gerginlik kayboluyor. Acı ile kanama yine kaçınılmaz. Arayı açtığında yine sıkılaşıp başa sarıyor maalesef .
Ay bu kadınlığın sıkıntısı bitmiyoooorrr
evet bilinçli gülmeye başladılar. bizimki de bana babasına çok gülüyor. çok görmediklerine de gülüyo ama o kadar değil. bide sabah kalktıgında aşırı keyifli oluyo a desem gülüyoEvet bilinçli canım. Anne baba ve anneanneye uzun uzun gülüyor. Doktorlara bile gülüyor.Ben bebekligimde çok güleçmisim bana benzemiş. Benim şansım gaz sancılarımiz olmuyor. Gaz sancısı varsa kuzunun o yüzden de gülmez. Keyfi olmayınca nasıl gülsün yavrum... Bizimki de gece kusmuyor. Ne oluyorsa gündüz oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?