Evet anlattiginiz gibi. Benim bebek de 1 hafta sonra olmak zorunda kaldi aşısını. Cunku benimki 2 aylik oldugunda o aşı acilmiyormus mecbur 1 hafta bekledik.
Evet aynen öyle, bebeğim henüz olmadı aşısını ama 2. Aynı doldurduktan 1 hafta sonra olacak aşıyı. Bi de tam 2 hafta sonra bi daha

Tam yumurtlamada bir daha oldum sanki ya da ilk zannettgim devam eden kanamaydi.bakicaz artik bir de 3 aylik igme vurulmam istiyorum ama bu tarz seyleri vsr diye korkuyorum..
Sıkı bir şekilde korunmak istiyosan en garantisi 3 aylık iğne sadece progesteron var içinde.

Dogum sonrasi ultrasonla bakti doktorum bir sorun gormemisti ama simdi bende huylandim benimde yogun oldu 4 gün bugun bitti

Doğumdan 1 hafta sonra benimde kontrolüm oldu bir sorun yoktu senin bitmiş kanama Benim gitmiyo birara kesildi tekrar başladı devam ederse 60 günü geçerse problem.

üfff moralim çok bozuk gızlar
kuzum 1 haftadır 100gr bile almamış

Mama ver dediler mi? Bizde 2 haftadır çok az almışız daha yeni doğmuş bebek gibi bende çok üzülüyorum. Mamada veriyorum cisli beszide fazla surekli emiyorda fazlasini kusuyor bile ama sonuc az. Ilk ay kac gr aldi?

Hiç stres yapma sakın geçtiğimiz hafta almadı bu hafta alır günden güne değişkenlik gösteriyo halleri benimki bi gece ağlayıp uyumasın sabahına sanki zayıflamış rengi gitmiş gibi geliyor takarsam hiç duzelmiyo ama rahat olmak herturlu faydalı bu dönemde bizler için buarada günlerdir gece uykumuz yok buraları anca uzaktan izleyebiliyorum uyutabilenlere hayranım tepemde huni takılıyorum insan içine çıkıcak halim yok resmen

Mama ver dediler mi? Bizde 2 haftadır çok az almışız daha yeni doğmuş bebek gibi bende çok üzülüyorum. Mamada veriyorum cisli beszide fazla surekli emiyorda fazlasini kusuyor bile ama sonuc az. Ilk ay kac gr aldi?
ilk ay 1kg aldi
fakat çok kusuyor
cişli bezi çok mamaya gerek yok bence bizim habire kusuyor zaten özellikle akşam

ben de çok giremiyorum girince 15 20 sayflr oluyor

Maşallah canım, gülücükler bilinçli mi peki? Bizimki asık suratlı nadir gülüyor, naptın çok gazı var.
Ben gece genelde memede uyuyunca direkt yatırıyorum, geceleri kusmuyor ama. İçime sinmiyor ama uyurken kaldırsam da çıkarmıyor gazını. Bizimki de agulamaya başladı sanki. Bir ara "eya eya" deyip duruyordu, hala diyor arada Özellikle memede kavga halindeyken

ilk ay 1kg aldi
fakat çok kusuyor
cişli bezi çok mamaya gerek yok bence bizim habire kusuyor zaten özellikle akşam

Belki bu hafta öyle olmuştur ilk ay güzel kilo almış doğum kilosuna iyiydi sanirim sıkma canını

Goz bandimi siizi burjuvalar Bizim kiz emzigi uyuyacagi zaman aliyo artik istemezse onuda atiyo resmen puuu yapiyo
Haha hamilelikte baya uyudum güzel uyudum yalan yok çok da uyuduk
Gündüz bant da takıyordum
Emzik de ben gündüz de veriyorum ağlayınca ya inşallah çok alışmaz

Maalesef normal doğuranda da sezaryenlide de bu sıkıntı var. Eltim normal doğum yaptı o da aynı şikayetten bahsediyordu bende de oldu. Sanki orası daralmış gibi. Emzirdiğimiz için orda bir kuruluk ve gerginlik oluyor. Kesik gibi acıya eşlik eden kanama da normal. Doktoruna danışıp uygun bir jel alabilirsin. İstersen benimkinin markasını da yazabilirim. Çok bir şey beklememek lazım biraz dindiriyor sadece. Sık sık yaptıkça o gerginlik kayboluyor. Acı ile kanama yine kaçınılmaz. Arayı açtığında yine sıkılaşıp başa sarıyor maalesef .

Ay bu kadınlığın sıkıntısı bitmiyoooorrr

Hadi yaa ama sen diyordun benimki iştahsız diye. Sen de süt bol bebek emmez, bizde bebekler oburix ama süt yok sıkma canını elbet girer düzene, olmadı sütünü sağıp vermeyi dene birazda.

Evet bilinçli canım. Anne baba ve anneanneye uzun uzun gülüyor. Doktorlara bile gülüyor. Ben bebekligimde çok güleçmisim bana benzemiş. Benim şansım gaz sancılarımiz olmuyor. Gaz sancısı varsa kuzunun o yüzden de gülmez. Keyfi olmayınca nasıl gülsün yavrum... Bizimki de gece kusmuyor. Ne oluyorsa gündüz oluyor

Offf hadi yaaa hep böylemi olacak?

evet bilinçli gülmeye başladılar. bizimki de bana babasına çok gülüyor. çok görmediklerine de gülüyo ama o kadar değil. bide sabah kalktıgında aşırı keyifli oluyo a desem gülüyo onlar yokken biz napıyomusuz ya bizim evin neşesi oldu bıcırık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…