Ya ben gece ara sıra kontrol edebilmek için gece lambasını açık tutuyorum hata mı ediyorumKızlar bebekleri oyalamak için bulduğumuz şeyleri yazalım arada.
Dün büyük oğluma harika kanatların uçan balonunu almıştık. Beşiğin yanında iken baktım bayaa bakıyor ona. Bende beşiğe astım arada da dokundum. 1saatten fazla elini kolunu sallaya sallaya baktı balona . Kırmızı olması da dikkatini çekti sanırım. Oyun halısı vakti gelmiş. Bir de projektör düşünüyorum ama uyku kalitesini bozar mı diye ikilemdeyim. Uyku hormonu için zifiri karanlıkta uyuyor şuan
Yok denemedim onu da deneyeyim. Peki şekersiz mi yapayım şeker ilaveli mi?ayva kompostosu denediniz mi bilmiyorum ama cidden sütü artırıyor
Yakın olaydık sağdın fazla sütlerle bize takviye yapardınkardeşim olur oyle dedi
zaten bu doktorlara göre herşey olur
bugün battaniyesini üzerinden eksik etmedim ve sutumu sağdım kusmadı naap cam ben ya sürekli sağmak zor olucak ama bir de böyle deneyim aynı derdi olanlara duyurulur
geçen ay gun de 1 ya da 2 kez sütün sulu kısmını sağıyordum yine devam ediyim barii
Arkadas paylasmis tekrar gordun mu? Ya o mochiden supheleniyorum ben n11den almistin dimi
artık çok yoruluyorum biseyler söyleyin tecrübeli anneler sebebi şu veya geçecek diyin. akşamları sebepsiz ağlama seanslar. durmaksızın ağlıyor. her yolu denedim aklınıza gelebilecek her yolu. yok bi yeri falan da ağrımıyor. kolik desen değil mutfağa gidince susan kolik mi olur? kucakta sadece belli bi pozisyonda duruyor yoksa hep ağlıyor. gerçekten artık akşam olsun istemiyorum işkence gibi geliyor. bu bi dönem mi? lütfen öyle olsun
Giydir üstüne astronot tulumu eşinle gezdir dısarda biz artık öyle yapıyoruzartık çok yoruluyorum biseyler söyleyin tecrübeli anneler sebebi şu veya geçecek diyin. akşamları sebepsiz ağlama seanslar. durmaksızın ağlıyor. her yolu denedim aklınıza gelebilecek her yolu. yok bi yeri falan da ağrımıyor. kolik desen değil mutfağa gidince susan kolik mi olur? kucakta sadece belli bi pozisyonda duruyor yoksa hep ağlıyor. gerçekten artık akşam olsun istemiyorum işkence gibi geliyor. bu bi dönem mi? lütfen öyle olsun
Nasıl bir probiyotik?Probiyotik+gaz damlasını karıştırıp vermeyi denedin mi?
gaz olabilir mi dedim. karnına havlu koydum ütüleyip ütüleyip. çoraplarını ütüleyip giydirdim sıcak tuttum masaj yaptım yok nafile. yeterince gaz çıkarıyo zaten. sadece aksamları oluyor 12ye kadar. 12den sonra çok iyiyiz ama o sürede bile o kadar yoruyo ki hep öyleyseniz allah yardımcın olsun. kilo alımı iyi açlık problemi yok. akşam 120 cc süt içiyor. gündüz sıkıntımız yok hatta bugün avmye gittik falan.Işte biz öyleyiz ne zamandır doktor gaz dedi kilo alımı az olunca açlık düşündü.emziriyorum arkasına da mamayı iciyo ama gene ağlıyor hep kucaktayiz tek kolla is yapiyorum çok yoruyo beni
yok canım. ne anlarmıs o dısardan. geçen gün zorla çıkarttım ikisini ben çamaşırlara bakıyodum. elinde telefon basket maçı açarak gitti. kapının önünde durdu 3 dk sonra durmuyo diye geri geldi. al emzir diyo bide. tepem attı. aksama kadar çocukla ben uğraşıyorum zaten. yatıyorum sanki bi iş yapıyorum orda bende.Giydir üstüne astronot tulumu eşinle gezdir dısarda biz artık öyle yapıyoruz
Arabada bi secenek ama havalar tam sogumadan yürüyüş daha iyi geliyor
Ben biraz şeker koyuyorum bence ikisinide deneyebilirsin.Yok denemedim onu da deneyeyim. Peki şekersiz mi yapayım şeker ilaveli mi?
Ben de bizi tanıdığını düşünüyorum gülümseme birkaç kez oldu gibi, böyle yüzünüze bakarak mı gülümsüyor?Bizimki de 54 günlük
İsmine tepki vermiyor tabiki ama beni ve babasını tanıdığını düşünüyorum
Bana her baktıgında yalanıyor meselaistemediği birinin kucağında oldugunda beni al gibi yalvarır gibi bakıyor takip ediyor nereye gidersem bakıslarıyla
Hatta sesimi duysun uslu uslu duruyorsa bile yalandan baslıyor aglamaya al beni diye
Eşimede benzerleri tek farkı boynuna gömülüyor orda hazır bi yeri varmış gibi ve hayran hayran onuda izliyor kucagına alınca susuyor
Simdiye kadar bi kere kahkaha gibi sesler cıkardı ama gülümsemeyi sıksık yapıyor
Hem dönemine hem çocuğuna gore değişiyor.3 çocuk anasıyım 3ununde bebeligi farklı.3unden de farklı şeyler tecrübe ettim.sebebi şudur diyemem ama geçecek bunu söyleyebilirimartık çok yoruluyorum biseyler söyleyin tecrübeli anneler sebebi şu veya geçecek diyin. akşamları sebepsiz ağlama seanslar. durmaksızın ağlıyor. her yolu denedim aklınıza gelebilecek her yolu. yok bi yeri falan da ağrımıyor. kolik desen değil mutfağa gidince susan kolik mi olur? kucakta sadece belli bi pozisyonda duruyor yoksa hep ağlıyor. gerçekten artık akşam olsun istemiyorum işkence gibi geliyor. bu bi dönem mi? lütfen öyle olsun
Biz 40 gunluguz bizimki 1 haftadır ev içine gülümsüyor.yabanci görmüyor zaten.ozellikle abla ve abi konuşurken gülümseme artıyorBen de bizi tanıdığını düşünüyorum gülümseme birkaç kez oldu gibi, böyle yüzünüze bakarak mı gülümsüyor?
Sende eslik et o zaman hem sanada spor olur iki mızıldanıyor sonra uyumaya baslıyor temiz hava istiyor Çocuklarımız ben onu anladımgaz olabilir mi dedim. karnına havlu koydum ütüleyip ütüleyip. çoraplarını ütüleyip giydirdim sıcak tuttum masaj yaptım yok nafile. yeterince gaz çıkarıyo zaten. sadece aksamları oluyor 12ye kadar. 12den sonra çok iyiyiz ama o sürede bile o kadar yoruyo ki hep öyleyseniz allah yardımcın olsun. kilo alımı iyi açlık problemi yok. akşam 120 cc süt içiyor. gündüz sıkıntımız yok hatta bugün avmye gittik falan.
yok canım. ne anlarmıs o dısardan. geçen gün zorla çıkarttım ikisini ben çamaşırlara bakıyodum. elinde telefon basket maçı açarak gitti. kapının önünde durdu 3 dk sonra durmuyo diye geri geldi. al emzir diyo bide. tepem attı. aksama kadar çocukla ben uğraşıyorum zaten. yatıyorum sanki bi iş yapıyorum orda bende.
Tabi tabi gözünün içine bakarakBen de bizi tanıdığını düşünüyorum gülümseme birkaç kez oldu gibi, böyle yüzünüze bakarak mı gülümsüyor?
sabrediyorum. allahıma sükür gece uykuları güzel.Hem dönemine hem çocuğuna gore değişiyor.3 çocuk anasıyım 3ununde bebeligi farklı.3unden de farklı şeyler tecrübe ettim.sebebi şudur diyemem ama geçecek bunu söyleyebilirim
Kızım bebekken bir dönem sabaha kadar ağlardı sabah tam 7 'de uyurdu 9 da 2 yaşındaki oğlum uyanırdı ben zombi gibi dolanırdım geçmeyecek sanırdım ama geçti gitti.
Geçecek her dönemin farklı zorluğu,farklı güzelliği oluyor ama sabırlı olmak gerekiyor.
her aksam yürüyüs artıkSende eslik et o zaman hem sanada spor olur iki mızıldanıyor sonra uyumaya baslıyor temiz hava istiyor Çocuklarımız ben onu anladım
Benimki de 3 gundur degisti uyumuyor. Sebebi de beslenme surelerinin aksamasi. Tam acikmadigi halde, agladi diye meme verince boyle oldu. Beslenmesi duzgunse uykulari da duzenli oluyor. Yari ac yari tok yerine 1 kere tam doyurup keyfine bakmali.. ben disari cikip gezerken beslenme saati uzadi. Diger gun eve temizlikci aldim.onun yani da gezinirken de ortam alistigi gibi degildi. Onun da etkisi ile uykular kacti ve huysuz oldu bebisimartık çok yoruluyorum biseyler söyleyin tecrübeli anneler sebebi şu veya geçecek diyin. akşamları sebepsiz ağlama seanslar. durmaksızın ağlıyor. her yolu denedim aklınıza gelebilecek her yolu. yok bi yeri falan da ağrımıyor. kolik desen değil mutfağa gidince susan kolik mi olur? kucakta sadece belli bi pozisyonda duruyor yoksa hep ağlıyor. gerçekten artık akşam olsun istemiyorum işkence gibi geliyor. bu bi dönem mi? lütfen öyle olsun
kesinlikle. gündüz 3 saati bulamıyorum artık. 2 saatten sonra baş edemeyince emziriyorum napayım. bu da gaz yapar çocuğa. 2.5 saate bari çıkarabilsem keske. yarın öyle deniyim bide bakalım ne olacak. seninkine nazar değdi bence uslu dedik dedikBenimki de 3 gundur degisti uyumuyor. Sebebi de beslenme surelerinin aksamasi. Tam acikmadigi halde, agladi diye meme verince boyle oldu. Beslenmesi duzgunse uykulari da duzenli oluyor. Yari ac yari tok yerine 1 kere tam doyurup keyfine bakmali.. ben disari cikip gezerken beslenme saati uzadi. Diger gun eve temizlikci aldim.onun yani da gezinirken de ortam alistigi gibi degildi. Onun da etkisi ile uykular kacti ve huysuz oldu bebisim
Gözleriyle takip bizde de var ama işte pek tanıyormuş gibi gelmiyo bana. Gerçi emzirmek için kucağıma aldığımda anlıyor ve susuyor önceden bu yoktu. Bizimki asık suratlı mı olcak acaba :) bakalım inşallah yakın zamanda bilinçli gülerBizimki de 54 günlük
İsmine tepki vermiyor tabiki ama beni ve babasını tanıdığını düşünüyorum
Bana her baktıgında yalanıyor meselaistemediği birinin kucağında oldugunda beni al gibi yalvarır gibi bakıyor takip ediyor nereye gidersem bakıslarıyla
Hatta sesimi duysun uslu uslu duruyorsa bile yalandan baslıyor aglamaya al beni diye
Eşimede benzerleri tek farkı boynuna gömülüyor orda hazır bi yeri varmış gibi ve hayran hayran onuda izliyor kucagına alınca susuyor
Simdiye kadar bi kere kahkaha gibi sesler cıkardı ama gülümsemeyi sıksık yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?