Bugün kbb randevumuz var di dil bağı için.Doktor uzaktan gittigimiz için alalım dedi.
13.40 da hemşire ameliyathaneye aldı oğlumu 13.45 de dr indi ameliyathaneye 5 dk sonra getirdiler oğlumu.ama o 10 dk omrumden ömür gitti.Rabbim dermansız dert vermesin kimseyi evladıyla sınamasın.
Kuzum ağlamamış.kucagima alınca kanama olmasın diye biraz gazlı bez bastık dil altına ama olmadi kanama.yalniz cuk cuk emdi durdu gazlı bezi.sonra tekrar kontrol ettiler ve gidebilirsiniz dediler.1 saat emzirme sonra doyurabilirsin dediler.
Yavrum sürekli dilini oynattı değişiklik hissedince.Ve en garibi hiç dilini dışarı çıkarmadığını farkettim şimdiye kadar,bağ kesilince dilini dışarı çıkarmaya başladı.sürekli emmek istiyor az da olsa cani yanıyor sanırım.
-EarthLing- bizden haberler böyle.

Ha bir de aile hekimi gözü sarı akiyor diye antibiyotik damla yazmıştı,eşim reçeteyi kaybetmişti.hastaneye gitmişken göz dr gösterdik.oda antibiyotik damla yazdı pazartesiye kadar kullanıp iletişime geçeceğiz dr ile.bir de 3 aylıkken ilaçlı damla damlatıp tam göz muayenesi yapacakmış.o önemli dedi.

Ya ben gece ara sıra kontrol edebilmek için gece lambasını açık tutuyorum hata mı ediyorum ama zifiri karanlıkta da tuhaf sesler çıkarınca göremiyorum ne olduğunu. 2-3 kere boğulacak gibi oldu gece uykusunda o yüzden evham yaptım

Yakın olaydık sağdın fazla sütlerle bize takviye yapardın cidden sağım işi zor yaa insan üşeniyor, keşke mochi gibi bir sağım makinesi olsa memeye takıp rutin işlerimizi yapmaya devam ederken o sağsa.

artık çok yoruluyorum biseyler söyleyin tecrübeli anneler sebebi şu veya geçecek diyin. akşamları sebepsiz ağlama seanslar. durmaksızın ağlıyor. her yolu denedim aklınıza gelebilecek her yolu. yok bi yeri falan da ağrımıyor. kolik desen değil mutfağa gidince susan kolik mi olur? kucakta sadece belli bi pozisyonda duruyor yoksa hep ağlıyor. gerçekten artık akşam olsun istemiyorum işkence gibi geliyor. bu bi dönem mi? lütfen öyle olsun

Arkadas paylasmis tekrar gordun mu? Ya o mochiden supheleniyorum ben n11den almistin dimi

Yok mochide sıkıntı yok normal mochinin kendi sitesi fiyatta yanlışlık yapmışlar n11 den iptal edip kendi sitesinden aldim 75 tl . Bende çok beceremedim çok zor 30 cc sağabiliyorum belkide sutum az

Işte biz öyleyiz ne zamandır doktor gaz dedi kilo alımı az olunca açlık düşündü.emziriyorum arkasına da mamayı iciyo ama gene ağlıyor hep kucaktayiz tek kolla is yapiyorum çok yoruyo beni

Giydir üstüne astronot tulumu eşinle gezdir dısarda biz artık öyle yapıyoruz
Arabada bi secenek ama havalar tam sogumadan yürüyüş daha iyi geliyor

Işte biz öyleyiz ne zamandır doktor gaz dedi kilo alımı az olunca açlık düşündü.emziriyorum arkasına da mamayı iciyo ama gene ağlıyor hep kucaktayiz tek kolla is yapiyorum çok yoruyo beni
gaz olabilir mi dedim. karnına havlu koydum ütüleyip ütüleyip. çoraplarını ütüleyip giydirdim sıcak tuttum masaj yaptım yok nafile. yeterince gaz çıkarıyo zaten. sadece aksamları oluyor 12ye kadar. 12den sonra çok iyiyiz ama o sürede bile o kadar yoruyo ki hep öyleyseniz allah yardımcın olsun. kilo alımı iyi açlık problemi yok. akşam 120 cc süt içiyor. gündüz sıkıntımız yok hatta bugün avmye gittik falan.
Giydir üstüne astronot tulumu eşinle gezdir dısarda biz artık öyle yapıyoruz
Arabada bi secenek ama havalar tam sogumadan yürüyüş daha iyi geliyor
yok canım. ne anlarmıs o dısardan. geçen gün zorla çıkarttım ikisini ben çamaşırlara bakıyodum. elinde telefon basket maçı açarak gitti. kapının önünde durdu 3 dk sonra durmuyo diye geri geldi. al emzir diyo bide. tepem attı. aksama kadar çocukla ben uğraşıyorum zaten. yatıyorum sanki bi iş yapıyorum orda bende.

Ben de bizi tanıdığını düşünüyorum gülümseme birkaç kez oldu gibi, böyle yüzünüze bakarak mı gülümsüyor?

Hem dönemine hem çocuğuna gore değişiyor.3 çocuk anasıyım 3ununde bebeligi farklı.3unden de farklı şeyler tecrübe ettim.sebebi şudur diyemem ama geçecek bunu söyleyebilirim
Kızım bebekken bir dönem sabaha kadar ağlardı sabah tam 7 'de uyurdu 9 da 2 yaşındaki oğlum uyanırdı ben zombi gibi dolanırdım geçmeyecek sanırdım ama geçti gitti.
Geçecek her dönemin farklı zorluğu,farklı güzelliği oluyor ama sabırlı olmak gerekiyor.

Sende eslik et o zaman hem sanada spor olur iki mızıldanıyor sonra uyumaya baslıyor temiz hava istiyor Çocuklarımız ben onu anladım

Ben de bizi tanıdığını düşünüyorum gülümseme birkaç kez oldu gibi, böyle yüzünüze bakarak mı gülümsüyor?
Tabi tabi gözünün içine bakarak
Şebeklik yaptıgımda veya konustugumda da gülüyor bazen
Ama işte benimki vitamin bebesi ondan gelişimi önden gidiyor olabilir

sabrediyorum. allahıma sükür gece uykuları güzel.
Sende eslik et o zaman hem sanada spor olur iki mızıldanıyor sonra uyumaya baslıyor temiz hava istiyor Çocuklarımız ben onu anladım
her aksam yürüyüs artık hem yorulurlar dimi?

Benimki de 3 gundur degisti uyumuyor. Sebebi de beslenme surelerinin aksamasi. Tam acikmadigi halde, agladi diye meme verince boyle oldu. Beslenmesi duzgunse uykulari da duzenli oluyor. Yari ac yari tok yerine 1 kere tam doyurup keyfine bakmali.. ben disari cikip gezerken beslenme saati uzadi. Diger gun eve temizlikci aldim.onun yani da gezinirken de ortam alistigi gibi degildi. Onun da etkisi ile uykular kacti ve huysuz oldu bebisim

kesinlikle. gündüz 3 saati bulamıyorum artık. 2 saatten sonra baş edemeyince emziriyorum napayım. bu da gaz yapar çocuğa. 2.5 saate bari çıkarabilsem keske. yarın öyle deniyim bide bakalım ne olacak. seninkine nazar değdi bence uslu dedik dedik onun huysuzluğu da usludur yavrum

Gözleriyle takip bizde de var ama işte pek tanıyormuş gibi gelmiyo bana. Gerçi emzirmek için kucağıma aldığımda anlıyor ve susuyor önceden bu yoktu. Bizimki asık suratlı mı olcak acaba :) bakalım inşallah yakın zamanda bilinçli güler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…