Ben tekrar smear için gideceğim

Kakada kan laktoz intoleransı belirtisi olabilir ama sadece o değil tabi. Bildiğim kadarıyla çok gürültülü kaka yapması ve yanaklarında sivilce gibi kızarıklıklar da belirtisi sizde öyle belirtiler de var mı? Inşallah değildir ama bence doktora bi göster ben olsam gösterirdim

Kızlar konuştunuz mu bilmiyorum ama Benim 40 imin çıkması yaklaştıkça nasıl koruncam derdine düştüm benim kız geceleri çok uyucakmis gibi ben 2 sene düşünmedim ozmn geri çekilme ile idare ettik olursa da ilk çocuk zaten bişey olmaz diyordum ama şimdi asla güvenemem Prezervatiflede hiç rahat edemiyorum afedersiniz. Doğum kontrol hapı da yasak bana. Spiral düşünüyorum kullanan var mı bir ara bunu konuşsak

Cok sagol denicem bak tavuk corbasi hic aklima gelmedi iyi fikir tavuk cok sut yapiyo

Bende prztfe guvenemiyorum cifte korunma istiyorum sanirim 3aylik igne olucam

Bebeto alıım ben de o zaman teşekkürler

Kızlar, burda konuşulunca kafama takıldı. Oğlum bugün 54 günlük oldu. Sosyal gülümsemesi hala mevcut değil. Çok çok nadir gülüyomuş gibi oluyor ancak hemen başka bi noktaya bakıyor. Henüz beni veya babasını tanıdığını da düşünmüyorum. Genelde hala refleks olan gülmesi gibi gülüyor, adını falan söylediğimizde de bakmıyor zaten. Bu gelişim 3. Ay sonuna doğru daha mı belirgin oluyor yoksa bizimkiyle aynı günlerde olup baya anne babasını tanıyor mu kuzularınız

Evet bende de sırt ağrısı çok oluyor

Tanıyor baya alıştı ve çok inceliyor bizi , her şirin davrandığımda gülmüyor mesela canı istediğinde keyfi olduğu zaman gülücük atıyor oda süreli bazende sevip konuşunca, ama adını söyleyince bakmaz zaten daha çok erken değil mi

Son düzenleme:
Evet sanırım dönmesi için erken de bizimki pek gülmüyor bize. Odaklanması biraz daha ilerledi gibi sanki yine de net bakıp gülümsemiyor. Bekliyoruz bakalım net olarak ne zaman gülecek :)

Bizimki de 54 günlük
İsmine tepki vermiyor tabiki ama beni ve babasını tanıdığını düşünüyorum
Bana her baktıgında yalanıyor mesela istemediği birinin kucağında oldugunda beni al gibi yalvarır gibi bakıyor takip ediyor nereye gidersem bakıslarıyla
Hatta sesimi duysun uslu uslu duruyorsa bile yalandan baslıyor aglamaya al beni diye
Eşimede benzerleri tek farkı boynuna gömülüyor orda hazır bi yeri varmış gibi ve hayran hayran onuda izliyor kucagına alınca susuyor
Simdiye kadar bi kere kahkaha gibi sesler cıkardı ama gülümsemeyi sıksık yapıyor

Son düzenleme:
Hadi yaa ama sen diyordun benimki iştahsız diye. Sen de süt bol bebek emmez, bizde bebekler oburix ama süt yok sıkma canını elbet girer düzene, olmadı sütünü sağıp vermeyi dene birazda.
ayva kompostosu denediniz mi bilmiyorum ama cidden sütü artırıyor

Z Zzynp19 ama ben hamileyken ve hatta hala cok fazla vitamin kullandım o yüzden benimle kıyaslama kendini
Gebeliğim boyunca omega3 folik asit demir kalsiyum magnezyum vs bi dünya sey kullandım onlarında etkisi var gelişimlerinde
Mesela salıncagına koyuyoruz ondaki oyuncaklara vuruyor
Yatagının üstünde dönen müzikli oyuncak var onları takip ediyor falan

Kızlar ücgündğr tansiyonum 7/5 tuzlu ayranlarda cözüm değil emzirdigim emzirmedigim gezip tozdugum eve döndügüm vs bicok farklı zaman dilimlerinde bile ölctük hep aynı ilk defa bu kadar uzun süre düşüklerde seyrediyor ve inanılmaz bas dönmesi halsizlik yasıyorum kanım çekiliyor gibi
Varmı tansiyonu düşen benden baska yada sebebini bilen
Emzirirken düşmesi normal onu doktorum söylemişti ama emzirmeden saatler sonra bile böyle

Niye oluyor doktor birşey dedi mi takviye mi yapacaksın
kardeşim olur oyle dedi
zaten bu doktorlara göre herşey olur
bugün battaniyesini üzerinden eksik etmedim ve sutumu sağdım kusmadı naap cam ben ya sürekli sağmak zor olucak ama bir de böyle deneyim aynı derdi olanlara duyurulur
geçen ay gun de 1 ya da 2 kez sütün sulu kısmını sağıyordum yine devam ediyim barii

1 y il spiral taktırdım ama adetler 15 günü bulunca çıkartırdım.Sonrasinda da aset 10 gün sürmüştü.Bejimki normal spiral di.kanamasi yoğun olanlara hormonlu takiliyormus.sizin ilk bebeler benim 3 sezeryan var kara kara düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…