Ben tekrar smear için gideceğimBenim yine sarımsı devam ediyor, askında kesilmişti, 53. gün. Geçen gün ilişki oldu ilk defa, ondan sonra yine devam etti sarımsı. Doktora bir hastalıkken gittim bir daha çağırmadı, gitmem gerekir mi ki, bu ara dikişlerim de acıyor bebekle beraber koltuktan veya yataktan kalkarken.
Kakada kan laktoz intoleransı belirtisi olabilir ama sadece o değil tabi. Bildiğim kadarıyla çok gürültülü kaka yapması ve yanaklarında sivilce gibi kızarıklıklar da belirtisi sizde öyle belirtiler de var mı? Inşallah değildir ama bence doktora bi göster ben olsam gösterirdimKızlar bebeğim yaklaşık 1 haftadır gün içinde çişli bez alıyorum çok az kaka oluyor sonra mesela akşam tek seferde foşur foşur bir yapıyor bezden falan taşıyor oldukça sulu
Bu ishal olur mu
İçinde ufacık parçalar oluyordu bugün de yine ufacık kan gibi kırmızı parçalar gördüm
Doktora gitmeli mi takibe devam mı dersiniz
Yani bir rahatsızlık göstergesi yok gülüyor keyifli oluyor acıkınca ağlıyor vs birçok şey normal seyrinde aslında
Cok sagolBir gün sütüm azaldı. O gün suyu çok az içmiştim. Akşamına havuç salatası yedim yemeğin yanında bol miktarda. Gece sütler akmisti üstüme başıma. Havuç ye bakalım. Bir de muhakkak çorba tüket. Özellikle tavuklu sehriyeli ve kıymalı arpa sehriyeli çorbalar yiyorum ben. Protein ağırlıklı besleniyorum. Ve ortalama 4 lt su içiyorum. Kilo demek sağlık demek değil bence. Az kilo alır ama sağlıklı dinç olur kuzun... Cok takılma ve hep kendine bol sütüm var bebeğim doyuyor çok şükür de. Ten teması da çok önemli. Petekleri aç evi sıcak tut. Soy kuzunu sende üstünü çıkar öyle emzir bir kaç defa. Emin ol faydasını göreceksin.
Bende prztfe guvenemiyorum cifte korunma istiyorum sanirim 3aylik igne olucamKızlar konuştunuz mu bilmiyorum ama Benim 40 imin çıkması yaklaştıkça nasıl koruncam derdine düştüm benim kız geceleri çok uyucakmis gibiben 2 sene düşünmedim ozmn geri çekilme ile idare ettik olursa da ilk çocuk zaten bişey olmaz diyordum ama şimdi asla güvenemem Prezervatiflede hiç rahat edemiyorum afedersiniz. Doğum kontrol hapı da yasak bana. Spiral düşünüyorum kullanan var mı bir ara bunu konuşsak
Bebeto alıım ben de o zaman teşekkürlerO seti almaya niyetlenip kötü yorumlardan dolayı vazgeçmiştim. Nuk veya bebeto... Bebeto çok ucuz hemde. Törpüsü VS markasıyla 16 liraya mi ne almıştım. Bebeto kullanıyorum ben. Nukda da çok olumlu yorumlar vardı ama minnacık makas 25 30 lira civarındaydı.
Kkmisinde baya duzensizlik yapiyomus korkum o :)Sıkı bir şekilde korunmak istiyosan en garantisi 3 aylık iğne sadece progesteron var içinde.
Arkadas paylasmis tekrar gordun mu? Ya o mochiden supheleniyorum ben n11den almistin dimiYazıyı kaybettim tekrar paylaşabilit misiniz.? Mochiyi de hala beceremedim
Evet bende de sırt ağrısı çok oluyorKendimle ilgili bilgi verecek olursam, ; sabahları şiddetli sırt ağrısıyla uyanıyorum. Gün içinde kayboluyor bu ağrı. Sizde de oluyor mu? Doğum sonrası kanamaları ortalama 30 gün sürdü. Bir daha regl olmadım. Aktif emziren ve sütü yoğun olanlar sanırım regl olmuyormuş uzun bir süre. Ne kadar doğru bilmiyorum. Ama regl olmamak güzel bencebu yoğunlukta bir de onunla uğramamış oluyorum. Özel bir durumdan da bahsedeyim. 62 gün oldu doğum yapalı. İlk cinsel ilişkide canım yandı. Normal doğum yaptım ve dikisim vardı 2 3 tane. Epizyotemi değil de kendinden yirtilmisti. Yarım kaldı ilişki bir daha da cesaret edemedim. 45.gun falan kalkismistik ilişkiye. Doktor fazla mı dikti anlamadım. Bir dahaki ilişkide de aynı şeyi yaşarsam doktor yolu gözükecek bende. Normal doğum yapanlar siz yaşadınız mı ağrı???
Tanıyor baya alıştı ve çok inceliyor bizi , her şirin davrandığımda gülmüyor mesela canı istediğinde keyfi olduğu zaman gülücük atıyor oda süreliKızlar, burda konuşulunca kafama takıldı. Oğlum bugün 54 günlük oldu. Sosyal gülümsemesi hala mevcut değil. Çok çok nadir gülüyomuş gibi oluyor ancak hemen başka bi noktaya bakıyor. Henüz beni veya babasını tanıdığını da düşünmüyorum. Genelde hala refleks olan gülmesi gibi gülüyor, adını falan söylediğimizde de bakmıyor zaten. Bu gelişim 3. Ay sonuna doğru daha mı belirgin oluyor yoksa bizimkiyle aynı günlerde olup baya anne babasını tanıyor mu kuzularınız
Niye oluyor doktor birşey dedi mi takviye mi yapacaksınüfff moralim çok bozuk gızlar
kuzum 1 haftadır 100gr bile almamış
Evet sanırım dönmesi için erken de bizimki pek gülmüyor bize. Odaklanması biraz daha ilerledi gibi sanki yine de net bakıp gülümsemiyor. Bekliyoruz bakalım net olarak ne zaman gülecek :)Tanıyor baya alıştı ve çok inceliyor bizi , her şirin davrandığımda gülmüyor mesela canı istediğinde keyfi olduğu zaman gülücük atıyor oda sürelibazende sevip konuşunca, ama adını söyleyince bakmaz zaten daha çok erken değil mi
Emzirirken sakıncası var mıymış peki araştırdın mı?Bende prztfe guvenemiyorum cifte korunma istiyorum sanirim 3aylik igne olucam
Bizimki de 54 günlükKızlar, burda konuşulunca kafama takıldı. Oğlum bugün 54 günlük oldu. Sosyal gülümsemesi hala mevcut değil. Çok çok nadir gülüyomuş gibi oluyor ancak hemen başka bi noktaya bakıyor. Henüz beni veya babasını tanıdığını da düşünmüyorum. Genelde hala refleks olan gülmesi gibi gülüyor, adını falan söylediğimizde de bakmıyor zaten. Bu gelişim 3. Ay sonuna doğru daha mı belirgin oluyor yoksa bizimkiyle aynı günlerde olup baya anne babasını tanıyor mu kuzularınız
ayva kompostosu denediniz mi bilmiyorum ama cidden sütü artırıyorHadi yaaama sen diyordun benimki iştahsız diye. Sen de süt bol bebek emmez, bizde bebekler oburix ama süt yok sıkma canını elbet girer düzene, olmadı sütünü sağıp vermeyi dene birazda.
kardeşim olur oyle dediNiye oluyor doktor birşey dedi mi takviye mi yapacaksın
1 y il spiral taktırdım ama adetler 15 günü bulunca çıkartırdım.Sonrasinda da aset 10 gün sürmüştü.Bejimki normal spiral di.kanamasi yoğun olanlara hormonlu takiliyormus.sizin ilk bebeler benim 3 sezeryan var kara kara düşünüyorum.Kızlar konuştunuz mu bilmiyorum ama Benim 40 imin çıkması yaklaştıkça nasıl koruncam derdine düştüm benim kız geceleri çok uyucakmis gibiben 2 sene düşünmedim ozmn geri çekilme ile idare ettik olursa da ilk çocuk zaten bişey olmaz diyordum ama şimdi asla güvenemem Prezervatiflede hiç rahat edemiyorum afedersiniz. Doğum kontrol hapı da yasak bana. Spiral düşünüyorum kullanan var mı bir ara bunu konuşsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?