Evet hatırlıyorum sen çok vitamin ilaç vs kullandın. Ben o kadar kullanmadım. Peki sence oyuncaklara vurması bilinçli mi? Hani farkında mı dersin? Benimki öyle çok fazla göz kontağı kurup gülümsemiyo diye endişe ettim birazZ Zzynp19 ama ben hamileyken ve hatta hala cok fazla vitamin kullandım o yüzden benimle kıyaslama kendini
Gebeliğim boyunca omega3 folik asit demir kalsiyum magnezyum vs bi dünya sey kullandım onlarında etkisi var gelişimlerinde
Mesela salıncagına koyuyoruz ondaki oyuncaklara vuruyor
Yatagının üstünde dönen müzikli oyuncak var onları takip ediyor falan
Neyin belirtisi?Kakada kan laktoz intoleransı belirtisi olabilir ama sadece o değil tabi. Bildiğim kadarıyla çok gürültülü kaka yapması ve yanaklarında sivilce gibi kızarıklıklar da belirtisi sizde öyle belirtiler de var mı? Inşallah değildir ama bence doktora bi göster ben olsam gösterirdim
Bazen beşiğin başındayken eşime bişey söylüyorum benim saftirik kızım ona söylüyorum zannedip gülüyorBen de bizi tanıdığını düşünüyorum gülümseme birkaç kez oldu gibi, böyle yüzünüze bakarak mı gülümsüyor?
Gunduzleri benimde oyle ne yazik kiYok mochide sıkıntı yok normal mochinin kendi sitesi fiyatta yanlışlık yapmışlar n11 den iptal edip kendi sitesinden aldim 75 tl . Bende çok beceremedim çok zor 30 cc sağabiliyorum belkide sutum az
Bizde damlalari kullandiimiz halde inanilmaz gaz var bu ara..kendimde de öyle hayatimda hic bu kadar gazim olmadi herhaldeIşte biz öyleyiz ne zamandır doktor gaz dedi kilo alımı az olunca açlık düşündü.emziriyorum arkasına da mamayı iciyo ama gene ağlıyor hep kucaktayiz tek kolla is yapiyorum çok yoruyo beni
Temiz hava alıyorlarsabrediyorum. allahıma sükür gece uykuları güzel.
her aksam yürüyüs artıkhem yorulurlar dimi?
Bilincli yapıyor diye düşünüyorum cunku odaklanıyor ona bikaç tane var hangisine odaklanırsa ona vuruyorEvet hatırlıyorum sen çok vitamin ilaç vs kullandın. Ben o kadar kullanmadım. Peki sence oyuncaklara vurması bilinçli mi? Hani farkında mı dersin? Benimki öyle çok fazla göz kontağı kurup gülümsemiyo diye endişe ettim biraz
Boğulacak gibi olma durumu bizimkinde sık yaşanıyor. Burnunda et varmış da nefes alamıyor sanki. Prematüre olduğu için de uyku apnesi olabilir demişti hemşire de.Ya ben gece ara sıra kontrol edebilmek için gece lambasını açık tutuyorum hata mı ediyorum☹ ama zifiri karanlıkta da tuhaf sesler çıkarınca göremiyorum ne olduğunu. 2-3 kere boğulacak gibi oldu gece uykusunda o yüzden evham yaptım
Kolik zaten akşamları olurmuş canım. Genelde de mutfakta susarlarmış çünkü buzdolabının az da olsa sesi var. Aspiratör önünde çok zamanlarımız geçti diyen var. Geçecek merak etme. Geçmese millet 2yi 3ü yapmazdı. Benimki 3.5aylık oldu kendisi pırtlatıyor. Yavaş yavaş da kusması azaldı sanki. Saatleri biraz düzene girdi kendi saatini kendisi belirlemiş olsa da.artık çok yoruluyorum biseyler söyleyin tecrübeli anneler sebebi şu veya geçecek diyin. akşamları sebepsiz ağlama seanslar. durmaksızın ağlıyor. her yolu denedim aklınıza gelebilecek her yolu. yok bi yeri falan da ağrımıyor. kolik desen değil mutfağa gidince susan kolik mi olur? kucakta sadece belli bi pozisyonda duruyor yoksa hep ağlıyor. gerçekten artık akşam olsun istemiyorum işkence gibi geliyor. bu bi dönem mi? lütfen öyle olsun
Gazını çıkartırken de ağlıyorsa çatlaktan şüphe ediliyormuş. Bizimkinin sorunu ise yapmaması. 10günü buluyorGececiler burdami bakalımelleri görelim elleri şaka biyana bu çocuğun sıkıntısını anlayamıyorum ben bu saat oldu gazi cıktı altı değişti karnida tok ağlamaktan renk degistiriyo kuzum kakasini yaparken kıyameti koparıyor yapamayıncada oyle kabızdadeğil sabah akşam zorda olsa yapıyor bizim gibi ağlayarak yapan varmı dr a mi götürmeliyim bilemedim ya
Vitamin hepimiz kullandık amaTabi tabi gözünün içine bakarak
Şebeklik yaptıgımda veya konustugumda da gülüyor bazen
Ama işte benimki vitamin bebesi ondan gelişimi önden gidiyor olabilir
Yok cnm hatırlıyorum herkes kullanmadı karsı olanda vardı benim kadar cok kullanan yoktu hatta bi ara hasta oldum günde 10tane ilac/gıda takviyesi alıyordumVitamin hepimiz kullandık ama
Hamileyken hepsini kullandım ben de amadoğunca sadece Demir ilacına devam ettim. Doktorlar hareketlerine reflekslerine şaşırınca benim de aklıma omega 3 geldi. Şimdi yurtdışından emziren anne vitamini verdi arkadaşım onu kullanıcam bakalım fark olcak mı. Bedenen çok hareketli maşallah doğduğundan beri, hastaneden geldiğinden beri başını da çeviriyor. Benim derdim de gülücük işte, iki üç defa güldü daha bilinçli.Yok cnm hatırlıyorum herkes kullanmadı karsı olanda vardı benim kadar cok kullanan yoktu hatta bi ara hasta oldum günde 10tane ilac/gıda takviyesi alıyordum
Folik asit demir magnezyum kalsiyum d vitamini Omega 3
3.ayım itibariyle kullandım ve hala kullanıyorum gelişimlerini inanılmaz etkiliyor
He iyi bişey mi bence değil doğanın kanununa aykırı bi kere
Ben instagramdan yazdım orjinal ürünmüş. Hatalı indirim olmuş. Ulaşabildiklerinden iade istemişler. Ulaşsmadıklarına yollamışlarArkadas paylasmis tekrar gordun mu? Ya o mochiden supheleniyorum ben n11den almistin dimi
Folik asitle omega3 ikiside etkiliyor beyin gelişiminiHamileyken hepsini kullandım ben de amadoğunca sadece Demir ilacına devam ettim. Doktorlar hareketlerine reflekslerine şaşırınca benim de aklıma omega 3 geldi. Şimdi yurtdışından emziren anne vitamini verdi arkadaşım onu kullanıcam bakalım fark olcak mı. Bedenen çok hareketli maşallah doğduğundan beri, hastaneden geldiğinden beri başını da çeviriyor. Benim derdim de gülücük işte, iki üç defa güldü daha bilinçli.
Yok canım sünnet kontrolünde cerraha baktırdım yüzde-yüz çatlak yara yok bana güven dedi yinede aklıma takılıyo anlamadım ne yapmam gerekli , gün içinde sakin olursa sağlıkocagina gotureyim olmazsa :/ arabasında dışarı çıkmayıda sevmiyor beyefendi tek çıkaramıyorum malesefBoğulacak gibi olma durumu bizimkinde sık yaşanıyor. Burnunda et varmış da nefes alamıyor sanki. Prematüre olduğu için de uyku apnesi olabilir demişti hemşire de.
Buna rağmen ışığı kapatıyorum canım ben. Allah’a emanetler hiç birşey olmaz Allah’ın izniyle. Çok gerekli görürsem telefonun ışığını açıyorum.
Ben büyük oğluma da öyle alıştırdım. Gece kalkıp yanımıza gelir ağlamadan, uykusu kaçtığı zamanlar gidip oyun oynadığı bile oldu sıpanın.
Eltim hep gece lambasına alıştırmış. 10 yaşındaki kız bile ışıksız yatamıyor. Uyku hormonları için karanlıkta yatmalı deniyor.
Kolik zaten akşamları olurmuş canım. Genelde de mutfakta susarlarmış çünkü buzdolabının az da olsa sesi var. Aspiratör önünde çok zamanlarımız geçti diyen var. Geçecek merak etme. Geçmese millet 2yi 3ü yapmazdı. Benimki 3.5aylık oldu kendisi pırtlatıyor. Yavaş yavaş da kusması azaldı sanki. Saatleri biraz düzene girdi kendi saatini kendisi belirlemiş olsa da.
Gazını çıkartırken de ağlıyorsa çatlaktan şüphe ediliyormuş. Bizimkinin sorunu ise yapmaması. 10günü buluyor
Yaptığı zaman ise çok ilginç bir şekilde süt liman takılıyor. Çıtı çıkmıyor bir bakıyorum yapmış. Gazı olduğunda bacakları savuruyor ıkınıyor ama kakası olduğunda da böyle yapması gerektiğini bilmiyor galiba
Ben doktordan ısrarla omega 3 istedim, kanıtlanmış bi çalışma yok dedi kullananların çocukları daha zekidir diye, olsun dedim kullanayım benFolik asitle omega3 ikiside etkiliyor beyin gelişimini
Ablamın iki cocugu var birinde tüm bu saydıklarımı kullanmıs ve cocuk cok hareketli hiperaktif gibi ve aşırı zeki
Diğerinde bir tane bile ilaç vs kullanmamıs oda inanılmaz durgun kendi kendine uyuyan yemegini düzgünce yiyen falan naif bi karakter
O kadar uc noktada karakterleri var ki birbirlerinğn tam zıttı
Ablam direk onları gösterip bak ilac kullandıgım buda kullanmadıgım hangisini istiyorsun sec demişti
Folik asit bebesi diyorlar belkide o daha büyük etki saglıyordurBen doktordan ısrarla omega 3 istedim, kanıtlanmış bi çalışma yok dedi kullananların çocukları daha zekidir diye, olsun dedim kullanayım ben
ama ben aspiratör falan açmıyorum dolapları izliyoBoğulacak gibi olma durumu bizimkinde sık yaşanıyor. Burnunda et varmış da nefes alamıyor sanki. Prematüre olduğu için de uyku apnesi olabilir demişti hemşire de.
Buna rağmen ışığı kapatıyorum canım ben. Allah’a emanetler hiç birşey olmaz Allah’ın izniyle. Çok gerekli görürsem telefonun ışığını açıyorum.
Ben büyük oğluma da öyle alıştırdım. Gece kalkıp yanımıza gelir ağlamadan, uykusu kaçtığı zamanlar gidip oyun oynadığı bile oldu sıpanın.
Eltim hep gece lambasına alıştırmış. 10 yaşındaki kız bile ışıksız yatamıyor. Uyku hormonları için karanlıkta yatmalı deniyor.
Kolik zaten akşamları olurmuş canım. Genelde de mutfakta susarlarmış çünkü buzdolabının az da olsa sesi var. Aspiratör önünde çok zamanlarımız geçti diyen var. Geçecek merak etme. Geçmese millet 2yi 3ü yapmazdı. Benimki 3.5aylık oldu kendisi pırtlatıyor. Yavaş yavaş da kusması azaldı sanki. Saatleri biraz düzene girdi kendi saatini kendisi belirlemiş olsa da.
Gazını çıkartırken de ağlıyorsa çatlaktan şüphe ediliyormuş. Bizimkinin sorunu ise yapmaması. 10günü buluyor
Yaptığı zaman ise çok ilginç bir şekilde süt liman takılıyor. Çıtı çıkmıyor bir bakıyorum yapmış. Gazı olduğunda bacakları savuruyor ıkınıyor ama kakası olduğunda da böyle yapması gerektiğini bilmiyor galiba
gaz olabilir mi dedim. karnına havlu koydum ütüleyip ütüleyip. çoraplarını ütüleyip giydirdim sıcak tuttum masaj yaptım yok nafile. yeterince gaz çıkarıyo zaten. sadece aksamları oluyor 12ye kadar. 12den sonra çok iyiyiz ama o sürede bile o kadar yoruyo ki hep öyleyseniz allah yardımcın olsun. kilo alımı iyi açlık problemi yok. akşam 120 cc süt içiyor. gündüz sıkıntımız yok hatta bugün avmye gittik falan.
yok canım. ne anlarmıs o dısardan. geçen gün zorla çıkarttım ikisini ben çamaşırlara bakıyodum. elinde telefon basket maçı açarak gitti. kapının önünde durdu 3 dk sonra durmuyo diye geri geldi. al emzir diyo bide. tepem attı. aksama kadar çocukla ben uğraşıyorum zaten. yatıyorum sanki bi iş yapıyorum orda bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?