Bende karnı ağrıyor diye düşünüyorum oan kaka da yapsa çığlıklara devam etmez sanirim açlık olsa gece uyuyamaz yada mama verdikten sonra aglamaya drvam etmez. Metsil iyi geldi sanki

ama aralıksız ağlamıyor. onun istediği gibi tutarsak kucakta ağlamıyor. bi pozisyonu var öyle tutucakmısız cünkü öyle her yeri görebiliyor cadı ya cadılık bununki. ben her emzirmede sağmıyorum. genellikle sabah sağıyorum. aslında gece daha verimli olur ama üseniyorum uyku haliyle belli olmuyor, 60-80 cc arası sağabiliyorum. 2 sağmamda tek öğünü çıkıyor kızımın.

Canim benim iki kızım da tanılı üstün zekalı. İlk kızım da eşimin de ısrarıyla vitaminlerimi kullandım. İkincisin de mide yanması sebebiyle hiçbirini kullanmadım.

Skorlarını bilmiyorum bu konu da bilgi vermek yasak ama büyük kızım Türkiye geneli bir kampa davet edildi. Sadece iq 150 üstü davet ediliyor bu kampa. Ama komiktir ki ilkokul bire başladığı ilk hafta öğretmeni 5’er 5’er sayma çalıştırmamızı istemişti ve kızım yapamamıştı. Öğretmen olmama rağmen kesin zeka da gerilik var diye düşünmüştüm :)

Zeka ve beyin gerçekten anlaşılması güç kavramlar. Ama bilsem’de gördüğüm kadarıyla genellikle çok gazlı ve çok huysuz çocukların zeki olma olasılığı daha yüksek. Tabi genetik de etkili. Anne geni + babanın kadın akrabaları. Potansiyeli belirleyen bunlar. Biz sadece vitamin, beslenme, zeka geliştirici oyuncaklardan potansiyele yaklaşmalarını sağlıyoruz.

Uykusuz olduğunda da uykuya geçemiyor yorgunluktan evet kısa zamanda atlatırsınız inşaallah

Nasıl bir probiyotik?
Sabah 5 damla kaleidon+2 damla zinco veriyorum ben. Kaleidon Probiyotik... Biz ona ilk hafta başladık. Gaz olmasa bile bebeklerin bağırsakları sindirim sistemleri tam gelismedigi için onlarda ağrı da yapıyor. Bebeklerin ağlamasına bir sebep de buymuş. Biz destekleyici kullandığımız için ağrısı sızısı olmuyor. Hatta ilk başlarda gazını bile kendisi çıkarıyordu.

Cok gecmis olsun. Kurtuldunuz ne guzel. Darisi basimiza. Bizimki de dilini disari cikartmiyor, demek ondan. Tabi mantikli, hic dusunmemistim.

Ben de zifiri yapiyorum. Gece lambasini mikirdandiginda aciyorum. Isimiz bitince kapatiyorum.

Ya benimki de yapiyor bunu bazen. Dolasmak istiyor. Kullandigim bir programda 8. Hafta daha cok agladigini sanabilirsiniz, haklisiniz. Birden aglamalari artabilir yaziyordu.

Herkes gazdan muzdarip. 2 ayı gecipte azalma gören yokmu yaa. İlla 3 ayda mi bitecek bu öğrenc şey bu saatte perişan etti bizi
Biz damlalarla biraz rahatlama sagladik. Birakirsam ne olur bilmiyorum. Gecen bir ogun atladim nurse harveysi, kivranmaya basladi. Doktora soracagim haftaya, ne zaman keselim.diye.

:) doğru söylüyosun. Kıyaslamaktan ziyade galiba biraz da sabırsızlanıyorum bizi tanıması için. Haklısın bikaç haftalık sapmalar elbette normal. O zaman beklemedeyim :))

sürekli mi öyle? bizimki aksam 6dan sonra hiç uyumuyo o yüzden huysuzluk yapıyo olabilir mi?
Bizimki gunduz huysuz. Gece uykusu guzel. Hatta erken yatiyor. Gece hic uzmuyor (simdilik ) ama gunduz sebepsiz agliyor ve artik neredeyse hic uyumuyor. En fazla yarim saat.

Biberon kullanan arkadaslar, yenidogan akisli biberon emziklerinizi degistirdiniz mi ya da ne zaman degistireceksiniz?

Biberon kullanan arkadaslar, yenidogan akisli biberon emziklerinizi degistirdiniz mi ya da ne zaman degistireceksiniz?
Ben degistirmedim. Elimde baby me nin 2 numara emz8gi olan biberon var onu denedim ama cok akiyor sevmedim. Aventin 2 numarasi nasildir bilmiyorum. Su an 1 jumara kullaniyorum ama oglum 80 cc ancak iciyor. Onceden 100 iciyordu.

Ben degistirmedim. Elimde baby me nin 2 numara emz8gi olan biberon var onu denedim ama cok akiyor sevmedim. Aventin 2 numarasi nasildir bilmiyorum. Su an 1 jumara kullaniyorum ama oglum 80 cc ancak iciyor. Onceden 100 iciyordu.
Bende de avent'in 0,1,2 numaralari var. Hem 0 hem 1'i kullaniyorum hangi biberon temizse ama artik 0'i kullanmicam galiba. Yavas yavas 2'ye gececegim. Elimde en cok o var zaten. Ne hikmetse digerlerinden 1 tane, 2'den 4 tane var elimde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…