Bizde damlalari kullandiimiz halde inanilmaz gaz var bu ara..kendimde de öyle hayatimda hic bu kadar gazim olmadi herhalde1haftadir oysa beslenmeme dikkkat ediyorum gaz yapici seyler yemiyorum ama yok cocuk emdigi gibi cigliklar atiyo yatiriyoruz masaj ayaklarini kaldirip kaldirip pirtlatiyoruz yoksa cikartamiyo birde cikiyo sonra yine birikiyo yine ayni islemler..belki sizinde oyledir ciki zannedip tekrar birikiyordur. morcivertkedi
ama aralıksız ağlamıyor. onun istediği gibi tutarsak kucakta ağlamıyor. bi pozisyonu var öyle tutucakmısız cünkü öyle her yeri görebiliyorBende gaz yok diye düşünüyordum bacak çekme ıkınma olmadan akşam 2-3 saat aralıksız ağlıyordu hep ayni saatlerde Gaz olmadanda karnı agriyabilirmis 2-3 gündür daha iyi yani soyle gundiz hep kucak pis pis istiyo birsrkilde susturabiliyorum ama hep kucakta aksam o cigliklari azaldi azcik ugunuyor morariyordu aglamaztan. Fark olarak mama artirdim metsil kullandim hangisi etkiledi bilmiyorum. Mochi sende almıştın ne kadar sağabiliyorsun tek seferde?
Canim benim iki kızım da tanılı üstün zekalı. İlk kızım da eşimin de ısrarıyla vitaminlerimi kullandım. İkincisin de mide yanması sebebiyle hiçbirini kullanmadım.Bilincli yapıyor diye düşünüyorum cunku odaklanıyor ona bikaç tane var hangisine odaklanırsa ona vuruyor
Endişe etmen icin daha cok kücük kendini yok yere böyle kıyaslamara sokup üzme
Her bebek tam 50.günde bunu yapıcak söyle dicek diye bişey yok.
Bikaç haftalık sapmalar illaki olacak hepimiz aynı ay mı yürümüşüz veya aynı haftamı konusmusuz surda sorsan çeşit cesit bebeklermişiz mesela ama suanda hepimiz eşit pozisyondayız
Uykusuz olduğunda da uykuya geçemiyor yorgunluktan evetama ben aspiratör falan açmıyorum dolapları izliyoben mutfakta biseyler yaparken pusette beni izliyo. mutfağı çok seviyo. bence kolik değil youtube’dan her türlü sesi açtım onlarla da sakinlesmiyo. uyku kafasına vuruyo bence
inşallahUykusuz olduğunda da uykuya geçemiyor yorgunluktan evetkısa zamanda atlatırsınız inşaallah
Sabah 5 damla kaleidon+2 damla zinco veriyorum ben. Kaleidon Probiyotik... Biz ona ilk hafta başladık. Gaz olmasa bile bebeklerin bağırsakları sindirim sistemleri tam gelismedigi için onlarda ağrı da yapıyor. Bebeklerin ağlamasına bir sebep de buymuş. Biz destekleyici kullandığımız için ağrısı sızısı olmuyor. Hatta ilk başlarda gazını bile kendisi çıkarıyordu.Nasıl bir probiyotik?
Cok gecmis olsun. Kurtuldunuz ne guzel. Darisi basimiza. Bizimki de dilini disari cikartmiyor, demek ondan. Tabi mantikli, hic dusunmemistim.Bugün kbb randevumuz var di dil bağı için.Doktor uzaktan gittigimiz için alalım dedi.
13.40 da hemşire ameliyathaneye aldı oğlumu 13.45 de dr indi ameliyathaneye 5 dk sonra getirdiler oğlumu.ama o 10 dk omrumden ömür gitti.Rabbim dermansız dert vermesin kimseyi evladıyla sınamasın.
Kuzum ağlamamış.kucagima alınca kanama olmasın diye biraz gazlı bez bastık dil altına ama olmadi kanama.yalniz cuk cuk emdi durdu gazlı bezi.sonra tekrar kontrol ettiler ve gidebilirsiniz dediler.1 saat emzirme sonra doyurabilirsin dediler.
Yavrum sürekli dilini oynattı değişiklik hissedince.Ve en garibi hiç dilini dışarı çıkarmadığını farkettim şimdiye kadar,bağ kesilince dilini dışarı çıkarmaya başladı.sürekli emmek istiyor az da olsa cani yanıyor sanırım.
-EarthLing- bizden haberler böyle.
Ha bir de aile hekimi gözü sarı akiyor diye antibiyotik damla yazmıştı,eşim reçeteyi kaybetmişti.hastaneye gitmişken göz dr gösterdik.oda antibiyotik damla yazdı pazartesiye kadar kullanıp iletişime geçeceğiz dr ile.bir de 3 aylıkken ilaçlı damla damlatıp tam göz muayenesi yapacakmış.o önemli dedi.
Ben de zifiri yapiyorum. Gece lambasini mikirdandiginda aciyorum. Isimiz bitince kapatiyorum.Ya ben gece ara sıra kontrol edebilmek için gece lambasını açık tutuyorum hata mı ediyorum☹ ama zifiri karanlıkta da tuhaf sesler çıkarınca göremiyorum ne olduğunu. 2-3 kere boğulacak gibi oldu gece uykusunda o yüzden evham yaptım
Ya benimki de yapiyor bunu bazen. Dolasmak istiyor. Kullandigim bir programda 8. Hafta daha cok agladigini sanabilirsiniz, haklisiniz. Birden aglamalari artabilir yaziyordu.artık çok yoruluyorum biseyler söyleyin tecrübeli anneler sebebi şu veya geçecek diyin. akşamları sebepsiz ağlama seanslar. durmaksızın ağlıyor. her yolu denedim aklınıza gelebilecek her yolu. yok bi yeri falan da ağrımıyor. kolik desen değil mutfağa gidince susan kolik mi olur? kucakta sadece belli bi pozisyonda duruyor yoksa hep ağlıyor. gerçekten artık akşam olsun istemiyorum işkence gibi geliyor. bu bi dönem mi? lütfen öyle olsun
insallah o yüzdendir. 1 haftalık falan bi dönemdirYa benimki de yapiyor bunu bazen. Dolasmak istiyor. Kullandigim bir programda 8. Hafta daha cok agladigini sanabilirsiniz, haklisiniz. Birden aglamalari artabilir yaziyordu.
Biz damlalarla biraz rahatlama sagladik. Birakirsam ne olur bilmiyorum. Gecen bir ogun atladim nurse harveysi, kivranmaya basladi. Doktora soracagim haftaya, ne zaman keselim.diye.Herkes gazdan muzdarip. 2 ayı gecipte azalma gören yokmu yaa. İlla 3 ayda mi bitecek bu öğrenc şey bu saatte perişan etti bizi
Offf bilmez miyim. Aksi gibi benim belim 4 gundur tutuk. Kipirdayamiyorum, beyfendi kucakta gezmek istiyor. Allahtan babasi evde ama yine de durmuyor.insallah o yüzdendir. 1 haftalık falan bi dönemdirsebebini bilemeyince daha caresiz hissediyorum.
:) doğru söylüyosun. Kıyaslamaktan ziyade galiba biraz da sabırsızlanıyorum bizi tanıması için. Haklısın bikaç haftalık sapmalar elbette normal. O zaman beklemedeyim :))Bilincli yapıyor diye düşünüyorum cunku odaklanıyor ona bikaç tane var hangisine odaklanırsa ona vuruyor
Endişe etmen icin daha cok kücük kendini yok yere böyle kıyaslamara sokup üzme
Her bebek tam 50.günde bunu yapıcak söyle dicek diye bişey yok.
Bikaç haftalık sapmalar illaki olacak hepimiz aynı ay mı yürümüşüz veya aynı haftamı konusmusuz surda sorsan çeşit cesit bebeklermişiz mesela ama suanda hepimiz eşit pozisyondayız
sürekli mi öyle? bizimki aksam 6dan sonra hiç uyumuyo o yüzden huysuzluk yapıyo olabilir mi?Offf bilmez miyim. Aksi gibi benim belim 4 gundur tutuk. Kipirdayamiyorum, beyfendi kucakta gezmek istiyor. Allahtan babasi evde ama yine de durmuyor.
Çok şükür bizim azaldı. Biogaia işe yaradı bzdeHerkes gazdan muzdarip. 2 ayı gecipte azalma gören yokmu yaa. İlla 3 ayda mi bitecek bu öğrenc şey bu saatte perişan etti bizi
Bizimki gunduz huysuz. Gece uykusu guzel. Hatta erken yatiyor. Gece hic uzmuyor (simdiliksürekli mi öyle? bizimki aksam 6dan sonra hiç uyumuyo o yüzden huysuzluk yapıyo olabilir mi?
Senin adetin kaç gün sürmüştü bide sanki eskiye göre daha yoğun benim..adet olmak istemiyodum başladı hemenKkmisinde baya duzensizlik yapiyomus korkum o :)
Ben degistirmedim. Elimde baby me nin 2 numara emz8gi olan biberon var onu denedim ama cok akiyor sevmedim. Aventin 2 numarasi nasildir bilmiyorum. Su an 1 jumara kullaniyorum ama oglum 80 cc ancak iciyor. Onceden 100 iciyordu.Biberon kullanan arkadaslar, yenidogan akisli biberon emziklerinizi degistirdiniz mi ya da ne zaman degistireceksiniz?
Bende de avent'in 0,1,2 numaralari var. Hem 0 hem 1'i kullaniyorum hangi biberon temizse ama artik 0'i kullanmicam galiba. Yavas yavas 2'ye gececegim. Elimde en cok o var zaten. Ne hikmetse digerlerinden 1 tane, 2'den 4 tane var elimde.Ben degistirmedim. Elimde baby me nin 2 numara emz8gi olan biberon var onu denedim ama cok akiyor sevmedim. Aventin 2 numarasi nasildir bilmiyorum. Su an 1 jumara kullaniyorum ama oglum 80 cc ancak iciyor. Onceden 100 iciyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?