- 4 Ağustos 2018
- 2.965
- 3.424
- 133
Ben burun deligine sokup sıkıyorum. Genelde gunde bir kez yapiyorum. Biraziyla da pamugu islatip gozunu temizliyorum, capagini aliyorum. Bazen bitmiyor ama 24 saat icinde bitmemisse atiyorum, yoksa tekrar kullaniyorum. Serumu da burnunun icinde pislik gorduysem yapiyorum. Yumusatiyor ve agladigi icin asagi iniyor pislikler. Ben de emniyetli kulak cubuguyla aliyorum. Eger pislik yoksa, burnu tikali degilse niye gunde 4 defa yapmani istedi?Kızlar serum fizyolojik damla kullananlara bir sorum olacak acill. Doktor gün de 4 kez bir damla dedi ama burna damlatınca derine gitmiyor yüzeyde kalıyor gibi geldi. Burnun içine soksam sıkmayıp damlatmak zorunda kaldığım için onu da yapamıyorum.Siz ne şekilde kullanıyorsunuz bir de tüp halinde bu damla. Her tüpü bir günde atıyor musunuz? günde 4 kez birer damla yapsam bir tüp bitmez bir sürü kalıyor içinde
Ben ertesi gunde kullaniyorum hafif sokuyorum burnuna pıslatiyorum baktim hala dolu tikali cekiyorum burunoyla.kiyamet kopuyo tabi nefret ediyo burun aspiratorunden ama baska turlu akmiyo asagiya..ben ihtiyac duydukca sıkıyorum gunde 2 dfa falan herhaldeKızlar serum fizyolojik damla kullananlara bir sorum olacak acill. Doktor gün de 4 kez bir damla dedi ama burna damlatınca derine gitmiyor yüzeyde kalıyor gibi geldi. Burnun içine soksam sıkmayıp damlatmak zorunda kaldığım için onu da yapamıyorum.Siz ne şekilde kullanıyorsunuz bir de tüp halinde bu damla. Her tüpü bir günde atıyor musunuz? günde 4 kez birer damla yapsam bir tüp bitmez bir sürü kalıyor içinde
Tıkanıyor dedim dört defa yap dedi ama sık demedi damlat dedi.Damlatınca da etki etmiyor gibi ve damlatınca bitmesi imkansız bir gündeBen burun deligine sokup sıkıyorum. Genelde gunde bir kez yapiyorum. Biraziyla da pamugu islatip gozunu temizliyorum, capagini aliyorum. Bazen bitmiyor ama 24 saat icinde bitmemisse atiyorum, yoksa tekrar kullaniyorum. Serumu da burnunun icinde pislik gorduysem yapiyorum. Yumusatiyor ve agladigi icin asagi iniyor pislikler. Ben de emniyetli kulak cubuguyla aliyorum. Eger pislik yoksa, burnu tikali degilse niye gunde 4 defa yapmani istedi?
ama aralıksız ağlamıyor. onun istediği gibi tutarsak kucakta ağlamıyor. bi pozisyonu var öyle tutucakmısız cünkü öyle her yeri görebiliyorcadı ya cadılık bununki. ben her emzirmede sağmıyorum. genellikle sabah sağıyorum. aslında gece daha verimli olur ama üseniyorum uyku haliyle belli olmuyor, 60-80 cc arası sağabiliyorum. 2 sağmamda tek öğünü çıkıyor kızımın.
Günde kaç defa kullanıyorsunBen ertesi gunde kullaniyorum hafif sokuyorum burnuna pıslatiyorum baktim hala dolu tikali cekiyorum burunoyla.kiyamet kopuyo tabi nefret ediyo burun aspiratorunden ama baska turlu akmiyo asagiya..ben ihtiyac duydukca sıkıyorum gunde 2 dfa falan herhalde
Surmesi normal 4 5 gun surdu.yogun geldi benimde..Senin adetin kaç gün sürmüştü bide sanki eskiye göre daha yoğun benim..adet olmak istemiyodum başladı hemen
2 defa falan..ihtiyaca göreGünde kaç defa kullanıyorsun
Oy maşallah maşallah ama üstün zekalı olmaları size ekstra yük bindiriyor sorumlulugunuz artıyor olabilirCanim benim iki kızım da tanılı üstün zekalı. İlk kızım da eşimin de ısrarıyla vitaminlerimi kullandım. İkincisin de mide yanması sebebiyle hiçbirini kullanmadım.
Skorlarını bilmiyorum bu konu da bilgi vermek yasak ama büyük kızım Türkiye geneli bir kampa davet edildi. Sadece iq 150 üstü davet ediliyor bu kampa. Ama komiktir ki ilkokul bire başladığı ilk hafta öğretmeni 5’er 5’er sayma çalıştırmamızı istemişti ve kızım yapamamıştı. Öğretmen olmama rağmen kesin zeka da gerilik var diye düşünmüştüm :)
Zeka ve beyin gerçekten anlaşılması güç kavramlar. Ama bilsem’de gördüğüm kadarıyla genellikle çok gazlı ve çok huysuz çocukların zeki olma olasılığı daha yüksek. Tabi genetik de etkili. Anne geni + babanın kadın akrabaları. Potansiyeli belirleyen bunlar. Biz sadece vitamin, beslenme, zeka geliştirici oyuncaklardan potansiyele yaklaşmalarını sağlıyoruz.
dün avmye gitmistik orda çok az uyudu. eve geldik 12ye kadar uyumadı. ama sonra bir uyudu ki 9a kadaröyle bir butonu varsa basin oyle dursun.. bizimki uyaniksa asla tek basina oyalanmiyo hep aglayacak.kucakta kesmiyo cunku direk memeye yapisiyo yani ya yiyecek ya uyuyacak oyun halisini bosuna almayayim diyorum sen gece sagsan 2gibi falan 140lari gorursun ben gunduz 30 40 50 60 bazen ama gece 100 sagiyorum..sabah veriyorum onuda
devam ediyomusunuz kullanmayaÇok şükür bizim azaldı. Biogaia işe yaradı bzde
Biz 5. günde fitille yaptırıyoruzBoğulacak gibi olma durumu bizimkinde sık yaşanıyor. Burnunda et varmış da nefes alamıyor sanki. Prematüre olduğu için de uyku apnesi olabilir demişti hemşire de.
Buna rağmen ışığı kapatıyorum canım ben. Allah’a emanetler hiç birşey olmaz Allah’ın izniyle. Çok gerekli görürsem telefonun ışığını açıyorum.
Ben büyük oğluma da öyle alıştırdım. Gece kalkıp yanımıza gelir ağlamadan, uykusu kaçtığı zamanlar gidip oyun oynadığı bile oldu sıpanın.
Eltim hep gece lambasına alıştırmış. 10 yaşındaki kız bile ışıksız yatamıyor. Uyku hormonları için karanlıkta yatmalı deniyor.
Kolik zaten akşamları olurmuş canım. Genelde de mutfakta susarlarmış çünkü buzdolabının az da olsa sesi var. Aspiratör önünde çok zamanlarımız geçti diyen var. Geçecek merak etme. Geçmese millet 2yi 3ü yapmazdı. Benimki 3.5aylık oldu kendisi pırtlatıyor. Yavaş yavaş da kusması azaldı sanki. Saatleri biraz düzene girdi kendi saatini kendisi belirlemiş olsa da.
Gazını çıkartırken de ağlıyorsa çatlaktan şüphe ediliyormuş. Bizimkinin sorunu ise yapmaması. 10günü buluyor
Yaptığı zaman ise çok ilginç bir şekilde süt liman takılıyor. Çıtı çıkmıyor bir bakıyorum yapmış. Gazı olduğunda bacakları savuruyor ıkınıyor ama kakası olduğunda da böyle yapması gerektiğini bilmiyor galiba
BioGaia kullanıyorduk şimdi doktorumuz relactaz'a geçirdi, tuvaletini de yapmadığı içinSabah 5 damla kaleidon+2 damla zinco veriyorum ben. Kaleidon Probiyotik... Biz ona ilk hafta başladık. Gaz olmasa bile bebeklerin bağırsakları sindirim sistemleri tam gelismedigi için onlarda ağrı da yapıyor. Bebeklerin ağlamasına bir sebep de buymuş. Biz destekleyici kullandığımız için ağrısı sızısı olmuyor. Hatta ilk başlarda gazını bile kendisi çıkarıyordu.
ama aralıksız ağlamıyor. onun istediği gibi tutarsak kucakta ağlamıyor. bi pozisyonu var öyle tutucakmısız cünkü öyle her yeri görebiliyorcadı ya cadılık bununki. ben her emzirmede sağmıyorum. genellikle sabah sağıyorum. aslında gece daha verimli olur ama üseniyorum uyku haliyle belli olmuyor, 60-80 cc arası sağabiliyorum. 2 sağmamda tek öğünü çıkıyor kızımın.
Kaçıncı gün başladı adetSurmesi normal 4 5 gun surdu.yogun geldi benimde..
Ben de bu gece karanlık yaptım. Biraz tedirgin oldum ama mecbur.Ben de zifiri yapiyorum. Gece lambasini mikirdandiginda aciyorum. Isimiz bitince kapatiyorum.
Laktoz intoleransı belirtisi. Bizde de çok gürültülü kaka yapma ve sivilceler vardı doktora olabilir mi diye sormuştum kakasında kan gördün mü demiştiNeyin belirtisi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?