Kızlar serum fizyolojik damla kullananlara bir sorum olacak acill. Doktor gün de 4 kez bir damla dedi ama burna damlatınca derine gitmiyor yüzeyde kalıyor gibi geldi. Burnun içine soksam sıkmayıp damlatmak zorunda kaldığım için onu da yapamıyorum.Siz ne şekilde kullanıyorsunuz bir de tüp halinde bu damla. Her tüpü bir günde atıyor musunuz? günde 4 kez birer damla yapsam bir tüp bitmez bir sürü kalıyor içinde

Ben burun deligine sokup sıkıyorum. Genelde gunde bir kez yapiyorum. Biraziyla da pamugu islatip gozunu temizliyorum, capagini aliyorum. Bazen bitmiyor ama 24 saat icinde bitmemisse atiyorum, yoksa tekrar kullaniyorum. Serumu da burnunun icinde pislik gorduysem yapiyorum. Yumusatiyor ve agladigi icin asagi iniyor pislikler. Ben de emniyetli kulak cubuguyla aliyorum. Eger pislik yoksa, burnu tikali degilse niye gunde 4 defa yapmani istedi?

2de uyandiktan sonra uyumadik uyutmaya calisirken gülmesi yok mu bir de..sabah oldu resmen bir seylere kahkaha atiyo..artik 6 falan agular bugular basladi..soruyorum neden uyumadin annecim diye gülerek aggguuuu diyo resmen diyalog kuruyoruz.agzini burnunu yiyorum tabiii..uykudan bayiliyo suanda ama uykuya gecemiyo üst katta tadilat var herhalde ondan bir de kvde geldi kizi icin bizede ugricaklar.kalabilirlerde.insallah sukunetimi korurum gelemedkk kalamadim gibi konusmalarda

Ben ertesi gunde kullaniyorum hafif sokuyorum burnuna pıslatiyorum baktim hala dolu tikali cekiyorum burunoyla.kiyamet kopuyo tabi nefret ediyo burun aspiratorunden ama baska turlu akmiyo asagiya..ben ihtiyac duydukca sıkıyorum gunde 2 dfa falan herhalde

Tıkanıyor dedim dört defa yap dedi ama sık demedi damlat dedi.Damlatınca da etki etmiyor gibi ve damlatınca bitmesi imkansız bir günde

öyle bir butonu varsa basin oyle dursun.. bizimki uyaniksa asla tek basina oyalanmiyo hep aglayacak.kucakta kesmiyo cunku direk memeye yapisiyo yani ya yiyecek ya uyuyacak oyun halisini bosuna almayayim diyorum sen gece sagsan 2gibi falan 140lari gorursun ben gunduz 30 40 50 60 bazen ama gece 100 sagiyorum..sabah veriyorum onuda

Günde kaç defa kullanıyorsun

Bebeim oglan da 9da uyurdu uyuyamadi bu saat oldu. Acayip huzursuz. Sijirlendi biberonu bile isirir gibi sert hareketlerle emmeye calisti ememedi. Besiginde yatirdim ama twpinmekten sinirden uykuya dalamadi.. son 3 gundur dengesi sapti cocugun. Yok düğündü, yok carsiydi derken uyku duzeni altcust oldu bunaldi yazik o da. Benim gozum kapankyor onun kapanmiyor

Oy maşallah maşallah ama üstün zekalı olmaları size ekstra yük bindiriyor sorumlulugunuz artıyor olabilir
Yani vitaminleri istedigin kadar kullan cok bişey değişmez diyorsun :)
Ben herhalde ortalama zekaya sahibimdirde görümcem baya zekidir
Huysuzluguda onun bebekliğine benziyormuş ama üstün zeka oldugunu sanmıyorum

dün avmye gitmistik orda çok az uyudu. eve geldik 12ye kadar uyumadı. ama sonra bir uyudu ki 9a kadar aaşırı yorgundu. açlık falan dinlemedi yani. gözünü açamıyodu 9da bile. bende dinlenmişim bi güzel. tamam artık enerji depoladı bugün canıma okur bu gece üsenmeyim de sağayım bakıyım

Biz 5. günde fitille yaptırıyoruz Çok huysuzlanıyor çünkü, kıvranıyor yavrum, evet yapınca çok rahatlıyor. Sen mama veriyor musun? Süt mü yapıyor bu durumu yoks mama mu hiç anlamadım.

BioGaia kullanıyorduk şimdi doktorumuz relactaz'a geçirdi, tuvaletini de yapmadığı için

Eldiven kullaniyomusunuz hala.. ben dun çıkardım tırnaklarını kestigim halde yırtmış yüzünü 49 günlüğüz bu arada..

Aralıksız ağlamıyorsa keyfi de olabilir kucak istiyordur gün içinde bizde öyleyiz bizim akşam olan krizlerimiz çok kötü kucaktada ağlıyor gözünden yaşlar akıyo bir derdi olduğu kesin ama açlıktan olmadığı bugün anladım saglik ocaginda asimiz oldu 1 ayda 950 gr almis cocuk doktorunun dedigi gibi ac olsa kilo az alirdi sanirim onun tartisinda az cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…