Canım gazla ilgili sorununuz var mı? Ben ne zaman beslendikten sonra gazını çıkaramasam kusuyor. Beslenmeden sonra bir süre dik tutmazsam yine kusuyorkardeşim olur oyle dedi
zaten bu doktorlara göre herşey olur
bugün battaniyesini üzerinden eksik etmedim ve sutumu sağdım kusmadı naap cam ben ya sürekli sağmak zor olucak ama bir de böyle deneyim aynı derdi olanlara duyurulur
geçen ay gun de 1 ya da 2 kez sütün sulu kısmını sağıyordum yine devam ediyim barii
Ben de isikta uyuyamam, lamba acikken derin uykuya gecmek zor. Gece lambasini yakinina koy olmadi, ih dese hemen acar bakarsin.Ben de bu gece karanlık yaptım. Biraz tedirgin oldum ama mecbur.
Ben şimdilik kürdanla deliğini büyüttüm , 2 tanesi tek delikli 2 tanesi 2 delikliydi zatenBiberon kullanan arkadaslar, yenidogan akisli biberon emziklerinizi degistirdiniz mi ya da ne zaman degistireceksiniz?
öyle ya çok fena. yoruyor beni. güzel kilo almıs açlıktan değil demek ki. bende açlıktan mı diye denemek için aksam biberonla süt veriyorum. 120 cc içiyor. aç olamaz artıkAralıksız ağlamıyorsa keyfi de olabilir kucak istiyordur gün içinde bizde öyleyiz bizim akşam olan krizlerimiz çok kötü kucaktada ağlıyor gözünden yaşlar akıyo bir derdi olduğu kesin ama açlıktan olmadığı bugün anladım saglik ocaginda asimiz oldu 1 ayda 950 gr almis cocuk doktorunun dedigi gibi ac olsa kilo az alirdi sanirim onun tartisinda az cikti
Biberon emziklerini ve normal emzikleri ayda bir degistirin diyor kutusunda. 2 aydir kullaniyorum, bi deformasyon yok ama aticam ben galiba 0 numarayi.Ben şimdilik kürdanla deliğini büyüttüm , 2 tanesi tek delikli 2 tanesi 2 delikliydi zaten
Dis cikarmaya baslayacaklar. Hangisi daha fena acabaöyle ya çok fena. yoruyor beni. güzel kilo almıs açlıktan değil demek ki. bende açlıktan mı diye denemek için aksam biberonla süt veriyorum. 120 cc içiyor. aç olamaz artık1-2 aya bu sıkıntılar geçer diye düsünüyorum. şu gaz derdi bitsin dönmeye falan baslasınlar hele bi
Biz serum fizyolojiyi bir sabah bir akşam birer tüp bitiriyoruz , doktor bu şekilde kullanın dediKızlar serum fizyolojik damla kullananlara bir sorum olacak acill. Doktor gün de 4 kez bir damla dedi ama burna damlatınca derine gitmiyor yüzeyde kalıyor gibi geldi. Burnun içine soksam sıkmayıp damlatmak zorunda kaldığım için onu da yapamıyorum.Siz ne şekilde kullanıyorsunuz bir de tüp halinde bu damla. Her tüpü bir günde atıyor musunuz? günde 4 kez birer damla yapsam bir tüp bitmez bir sürü kalıyor içinde
Ben gece takıyorum bazen cok parcalıyor kendini uyuyamadıgında elini gözüne bile sokuyor sinirden tırnakları kücük ama mıncırmaktan yüzünde izler bıraktı kac kere Allahtan geciyorEldiven kullaniyomusunuz hala.. ben dun çıkardım tırnaklarını kestigim halde yırtmış yüzünü 49 günlüğüz bu arada..
Biberon da gaz yapıyor olabilir mi ?öyle ya çok fena. yoruyor beni. güzel kilo almıs açlıktan değil demek ki. bende açlıktan mı diye denemek için aksam biberonla süt veriyorum. 120 cc içiyor. aç olamaz artık1-2 aya bu sıkıntılar geçer diye düsünüyorum. şu gaz derdi bitsin dönmeye falan baslasınlar hele bi
Benimkinde de bişey yokBiberon emziklerini ve normal emzikleri ayda bir degistirin diyor kutusunda. 2 aydir kullaniyorum, bi deformasyon yok ama aticam ben galiba 0 numarayi.
Ne eldiven ne şapka hiç kullanmadım ben. Şapkayı Banyodan sonra 5 dk kafasında kalırsa dua ediyorum. Hiç sevmiyoruz. Eldiven takmayın artık. Tırnaklarını kısa tutun. El beceri gelişimleri için ellerin açıkta kalması gerek.Eldiven kullaniyomusunuz hala.. ben dun çıkardım tırnaklarını kestigim halde yırtmış yüzünü 49 günlüğüz bu arada..
Ben de neredeyse hic kullanmadim ne sapka ne eldiven. Zaten hava cok sicakti hep.Ne eldiven ne şapka hiç kullanmadım ben. Şapkayı Banyodan sonra 5 dk kafasında kalırsa dua ediyorum. Hiç sevmiyoruz. Eldiven takmayın artık. Tırnaklarını kısa tutun. El beceri gelişimleri için ellerin açıkta kalması gerek.
Malesef aynı durum bizde de vardı ama babamız son seferde bayağa dipten kesmiş hatta kızdım ama bi taraftan iyi oldu eldivenleri çıkardım hiç yüzünü çizemedi, parmaklarını sırayla ağzına sokuyor çok tatlıEldiven kullaniyomusunuz hala.. ben dun çıkardım tırnaklarını kestigim halde yırtmış yüzünü 49 günlüğüz bu arada..
en son veriyorum biberonu. 23.30 gibi falan. sonra gazını çıkarıp uyutuyorum. daha erken vermeyi denemedim hiç.Biberon da gaz yapıyor olabilir mi ?
Ben bi kere kullanmıstım o gün delirdi resmen gece 2.30du yattıgında
Tam 40.gun oldum zannettim ama 10gun sonra bir daha oldu 50.gun falanKaçıncı gün başladı adet
Bence saglikocaklari salliyor doktorunu dinle oteki turlu perisan olmustum her istediginde verdigimde sut uretemedi ki meme..sut dolarsa daha verimli olur.alistirmaya bagli simdi bizimkisi 2 saatte acikiyor..oyle olunca gunduz uykularida duzenli oluyor hem 4500 gayet iyiBiz de aşılarımızı olduk ☺ burdaki tecrübeli annişler sağolsun gittim hemen calpol yazdırdım, eve gelince de içirdin ağrı, ateş yaşamasın kuzum. Bacağa yapılan ağrı, şişlik vs yapabilirmiş. Koldaki ağrı yapmaz dedi.
Bu arada yine büyük bir ikilem çıktı ortaya. Benim kız bu ay 750 gram almış fena değil ama 4500 kilo olmuş boyuna göre zayıf dedi ebesık sık, her istediğinde emzir dedi. Aile hekimi de hiç bi şekilde mama verme sütünü o azaltır, sütünü de sağıp verme emme isteği azalır dedi. Doktorumuzsa iki saatte bir 20 dk emzir doymazsa mama ver diyor ben de ikisinin ortasını yapıyorum ama nasıl kilo aldıracam ben bu çocuğa yavvv manken gibi kızım oldu uzun boylu, zayıf
Once ben de oyle dusunuyordum ama emzire emzire sut uretimi artti. Belki ilk basta en dogrusu istediginde surekli vermek. Surekli uyarildigi icin sut daha cok gelmeye basliyor. Benim sutum bu sekilde artti.Bence saglikocaklari salliyor doktorunu dinle oteki turlu perisan olmustum her istediginde verdigimde sut uretemedi ki meme..sut dolarsa daha verimli olur.alistirmaya bagli simdi bizimkisi 2 saatte acikiyor..oyle olunca gunduz uykularida duzenli oluyor hem 4500 gayet iyiboyu kac ? Bir de mama vermeyin demeleri yok mu hangi anne mama vermek ister..vermeyince beslenemiyor ki veriliyor..banada once anne sutu demislerdi bilmiuorum sanki mamayi azaltmistim bende tarttirsam iyi olcak gecen hafta kiyafetle 4.750 gelmisti demekki bizde 4.500 falaniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?