Benimde mir ayak parmağımda çıktı niye acaba vitaminsizlikten mi

Benimde mir ayak parmağımda çıktı niye acaba vitaminsizlikten mi
Ayaklarınız büyüdüyse ayakkabı vurmasından oluyor
Hamileyken deli gibi şiştigim icin benimde ayak parmaklarımda olmustu düzenli pedikürle atlattım cok sükür

Polimiği kaçırmışım, ben örneğim, dogumda almadığım kiloyu , süt olsun diye herkesin söylediğini yaparak aldım, birini atlamadım belki işe yarar diye sonra doktora gittim, meme ultrasonu çektik, doktor dedi boşuna uğraşma, ne kendini yıprat ne üzül artmaz senin sütün, ne yaparsan yap artmaz, yapıyla ilgiliymiş, 2 memeden çıkan 35 cc ama emziriyorum ama bebeğime yetmediğini görünce gelin bana sorun yaşadığımı, o böyle aranırken kahrolmamak elimde değil, bazen mamayı begenmiyor gibi oluyor meme istiyor yaşadığımı düşünün artık, ifrit oluyorum artık herke, anne sütü mucizedir, anne sütü şöyledir böyledir diye 20 satır övüp altına 2 satır tabii emziremeyen annelere sütünü olmuyorsa, gelmiyorsa yapacak birşey yok sizde anasınız gibi sözde haklı gören 2 satırlık yazılara,yani birşeyleri yaşamadan konuşmak, fikir sahibi olmak çok kolay, tartışmayı okumadım bilmiyorum ama öyle tanıdık ki yaşadıkların sonuna da ekleyeyim ama merak etme arkadaşım geçiyor en üzüldüğüm anlarda ilk oğlumda da aynı şeyleri yaşadıgımı düşünüyorum ve daha iyi hissediyorum şimdi 7 yaşında gayet sağlıklı ki yaşıtların göre her anlamda daha iyi bile diyebileceğim halde, hem daha kuvvetli hem daha az hasta olur,zor bir süreç ama geçiyor saglıkla büyüsün tüm yavrular inş.

Ben de mama takviyesi yapıyorum. Baştan süt olmayışından başlamıştık sonra bıraktık ama Çok hızlı kilo almıyor hatta bir bes gün hiç kilo almadı o yüzden tekrar başladık. Süt var dediysem öyle şaldır şaldır değil benim de. Kilo alacağını bilsem bırakırım mamayı. Zaten minik daha 4 kiloya ulaşamadık
Allah dağına göre duman veriyor benimki hep kucakta ya da memede dursun istiyor o yüzden kahvaltı bile zor yapıyorum, yemek yapmak hayal 2dk yatırıp tuvalete gidebilsem seviniyorum yani annem destek olmasa aç kalırız

Ayaklarınız büyüdüyse ayakkabı vurmasından oluyor
Hamileyken deli gibi şiştigim icin benimde ayak parmaklarımda olmustu düzenli pedikürle atlattım cok sükür
Son care ayakkabi alacaz o zaman. 38di 39 oldu ayaklar. Simdi de 40 numara ayakkabi mi alacam acaba kilo verince ayaklar kuculur mu

Polemik falan yok o yüzden bişey kacırmadın emin ol :)
Polemik olarak adlandırılan benim sütü oldugu halde kolay diye ugrasmamak adına veya vucutları deforme olmaması adına mama veren kadınlarla ilgili bi mesajımdı
Alındı nerelere götürüldü :)
Yoksa süt napıcan bende hastanede mama verdim mesela kac kere sütüm yeterli gelmedigi icin gögüs ucum olmadıgı icin silikon ucla yandan emzirme destek sistemiyle vs

Son care ayakkabi alacaz o zaman. 38di 39 oldu ayaklar. Simdi de 40 numara ayakkabi mi alacam acaba kilo verince ayaklar kuculur mu
O değil de benim yüzükler de elime girmiyor. Doğum sonrası 5-6 kilom var ama yüzüklerim asla girmiyor. Yeni bir yüzük beğendim alıcam ama şimdiki ölçüye göre mi alsam yoksa iner mi hiç bilemedim

Yetersizlik duygusu , hissiyatı olabilir ama ben bebeğimin kısmeti diye düşünüyorum hep , bir sonraki öğünü çıkar diye pozitif düşünüyorum. Toplam 3 kez buzluğa stok atabildim onuda bir sonraki hafta bitirdim çok yorgundum atak haftasında olmuyorsa da mama verdim. Yani çok sevimli bir durum değil ama abartacak bişey yok neticede anne sütü alıyor önemli olan bu , karnı doysunda gerisi boş , herkes yavrusu için en iyisini ister neticede

Ayaklardan tiksinenler bakmasın lütfen fotoğraflara
Küçülür
Ben en son eşimin spor ayakkabılarını giyiyordum büyük numaralarda kesmedi
Birde iyi bir pedikürcü sart eger korkuyorsan hijyenden iyi bi yere biraz daha verip gitmen lazım veya kendi manikür setinle git
Bizim kız tırnak kesimini bile evde yapmayacak geleceksin dedide öyle atlattım
Buarada bu 7.aydaki halimdi 9.aya var sen düşün o kadar tiksiniyordum ki ayaklarımdan hele hastane dönüşü nasıl agladım günlerce acısı ayrı görüntüsü ayrı

Eklentiler

• 03016AC0-0972-4440-8ADF-F1714606861F.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 53
  • 725C2504-33E3-41D1-8012-1A583F4513D3.webp
    40,2 KB · Görüntüleme: 58
Benimki emmeye çalışırken çıkarıyor bol bol yemek de olmaz öyle şeyler desem de öğretemedim

Heh o ac kalan benim işte :)
Bi aydır kızımla kanguru ailesi gibiyim arada annemlere gitmek harici
Buzlugum full yiyecek dolu ama ocaga kızımla gidemiyorum korkumdan yemek yapmak anca aksamları nasip oluyor ki genelde dısarıdan söylüyoruz
Dün kangurum geldi on dk durdu icinde zaten o on dkda ben alısmadım kanguruya :)
Masanın üstü ceviz üzüm fındık vs cerezle dolu onlardan atıstırıyorum veya biri geldiyse onun kucagına verip on sn icinde agzıma tıkıyorum bişiler yoksa ne uyuyor ne kucaktan ayrılıyor dedigin gibi sürekli memede

Aynı bizim durum gibi sağlık ocağı kes cocuk doktoru artir dedi ben mamayı tek ogune dusurcem bir kezde sagip veriyim diyorum aslında kilo alımı kötü değil bebek küçük olunca cocuk doktoru ondan artır dedi bide onda tartıdan mi bilmiyorum 600 gr çıktı 25 günde aldigi saglik ocaginin 30 gunde 950 Bence seninde normal suan kilo alımı bide azaltıp deneyelim mama işi çok zor geldi bana şu kaynat beklet biberon yıka

Senin kaç günlük bebek? Bizim kadar küçük olan var mi diye düşünüyordum

Hadi ya her bebek nasılda farklı benim ki baya baya hart hurt diye üstten çıkarıyor
Gercekten öyle
Kırk ucurmaya bi arkadasa gitmiştik bizimki alttan gaz cıkarınca sok olmustu kendi cocugu üçüncü ay baslamıs alttan pırta
Tek bi dogru yok bebekler söz konusu olunca :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…