Sağol desteğin için canım. Eşim bile sütün yok ki derken ben çıkan 1-2 damla suyu gösterip bak bu süt işte arkada devamı var deyip durdum. Ben de hep inandım, pozitif düşünmeye çalıştım. O sayede bu noktaya gelebildik. Yoksa ilk haftadan itibaren ne benden süt gelirdi, ne kızım emerdi. Sütün az doymuyor herhalde diyenlere hep yooo sütüm aşırı değil ama kızıma yetiyor diyorum hep.

Sağımda arttı mi peki
Malesef canım bi ara her emzirme sonrası sağmayı bile denedim ama aynı noktadayız. O yüzden artık bi kere gece 1-2 kere gündüz sağıyorum. Benim bebek silikon uçla emiyordu, yani göğsün ucundan çekiyordu sütü belki ondan çoğalamadı sütüm diye kafayı ona taktım 1 haftadır uğraşıyoruz nihayet silikon uçtan kurtulduk normal emiyor artık (tabi memede savaş yapa yapa ) inşallah bunun faydası olur da artar sütüm.

Canim artar merak etme. Ben sabah 9 gibi emzirdikten sonra sagiyorum. Sonra 1 ile 3 arasi sagiyorum. Aksam 7de safiyorum gece 23.30de sagip yatiyorum. Onceden gece 3te de sagiyordum ama 1 haftadir 3te uyanamiyorum. Pamukcuk oldu cok ememiyor. Ememeyince uykusu da sapti uykuya dalamiyor dalsa bile hemen uyaniyor. Biraz zor oldu bu hafta.

Pamukcuk icin saglik ocagina gidip geldim. Beni tebrik edin. Oglumla ikimiz gittik ve sag salim eve donduk.
Damlalikla cekilen bir surup gibi bisey verdi. 5 gun kullan dedi. Benim oglan hic sevmedi tadini resmen tukurup puskurttu sesler cikararak. Surati limon uemis givi eksidi cok komik oldu.

Sen elinden geleni yapıyorsun cnm herkes nasibini emer inan senin çabanın binde birini göstermeyeler var.Burda kimsenin başkasını incitme niyeti olduğunu sanmıyorum.Hic tanımadığımız kişilerle yeri geliyor derttas oluyoruz.moralini bozma olumsuz düşünme.Ve lütfen ayvayı bir dene tam mevsimi.buyugum 2 yaşında küçüğüm bebekken ve tek başıma mücadele etmeye cakisirken değer verdiğim komşum getirmişti.cidden çok artırmıştı sütümü.
Şu sıra sanırım atakta olduğu için sürekli memede duruyor oğlum memeler fis fis oldu ama yutkindugu için yok diye düşünmüyorum ayva yeyince resmen göğsün dolduğunu hissediyorum ben.belki bünyeden bünyeye farkeder ama inşallah sana da faydası olur.

Bütün gece ayaktaydık teyzeleri, doktor damlasını değiştirdi, habire alttan gaz çıkartıyor oğlum, o kadar gaz neyden oldu bilmiyorum.
Karnına havlu ütüleyip koysaydın belki üşütmüştür veya sen üşütmüşsündür yıkamışmıydınız dün

bizim aşı da haftaya perşembeye kaldı Plm123 senin sağma disiplinine hayranım bu gece de üşendim sağmadım. sabah da unutmusum şimdi sağdım
Onceden zorunluluktu sagmak bebek ac kalmasin diye.
Simdi zorunda degilim ama sagmazsam memem cok sisiyor mastit korkusundan yine mecbur sagiyorum.
Bu sabah mastit oldum eyvah diye kalktim. Yumru yumru sismis memem. Hemen baktim kizariklik yok atesim yok. Acelw ile emzirdim. Kalani da mecbir sagdim sagmazsam mastit olurum. Ilk bebekte oldum. 10 tane penisilinin korkusuna sagiyorum. Yoksa cok useniyorum. Artik gece 3te sagmiyorum. Sabah oglen aksam ve gece yatmadan sagiyorum.

Ayvayi komposto yaptim ben de. Sadece yikadim kabuklari ile dograyip su ekleyip hasladim. Seker atmaya da gerek kalmadi. Onu yiyince sutum baya artti. Hurma da cok arttirdi.

kendiliğinden akmıyor mu çok şişince? bazen sabah öyle beze beze oluyo benimde bakıyorum ped baya ıslanmış. sonra hemen emziriyorum bosaltıyo

kendiliğinden akmıyor mu çok şişince? bazen sabah öyle beze beze oluyo benimde bakıyorum ped baya ıslanmış. sonra hemen emziriyorum bosaltıyo
Benim akmiyor. Bebek agladiginda sadece 1i akiyor ama oyle ped islatacak kadar degil atletim islaniyor. Birini emerken digeri akiyor bazen nadir. Ama onda da 1tanesi. Sag memem hic akmadi ve daha kucuk.

Benim akmiyor. Bebek agladiginda sadece 1i akiyor ama oyle ped islatacak kadar degil atletim islaniyor. Birini emerken digeri akiyor bazen nadir. Ama onda da 1tanesi. Sag memem hic akmadi ve daha kucuk.
aa. göğüs pedi kullanmıyosun o zaman? biz ne zaman bırakırız bu pedleri?

Ayvayi komposto yaptim ben de. Sadece yikadim kabuklari ile dograyip su ekleyip hasladim. Seker atmaya da gerek kalmadi. Onu yiyince sutum baya artti. Hurma da cok arttirdi.
Bende aynı şekilde yapıyorum cnm sadec e biraz şeker ekledim

Son düzenleme:
Bende şey oluyor birde mesela gogsum bi sızlıyor peşine bebiş ağlıyor ve emmek istiyor.onun acıktığını göğüs sizisindan tahmin ediyorum

Bir tanıdık eşi de kendisi de çocuk doktoru ve bebeğine gece uyumadan önce mama veriyor gece uyuyabilmek için, bence isteyen meme verir, isteyen de deforme olmamak için veya gece daha iyi uyuyabilmek için mama verir, herkesin kendi tercihi. Annenin ruh sağlığının yerinde olması ve mutlu olması anne sütünden bile daha kıymetli bence.

Kıyamam ya Lanolin, hameton tarzı göğüs kremleri de pamukçuğa iyi geliyormuş aklında olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…