Bizim kızda şurupları damlaları hiç sevmiyor geri tükürüyor, hatta su bile sevmiyor ilacı verdikten hemen sonra ağzına emziğini veriyorum onu emerken ilacı da yutuyor

Dün aldım ayva, onu da yapacağım kuru kayısı kompostosuda yaptım dün belki bebeğin kaka sorununa iyi gelir diye.

Çok geçmiş olsun canım ameliyathane kapısında evladını beklemek çok zor gerçekten Rabbim dermansız dert vermesin bununla geçsin inşallah

Verdiği şurubun ismi ne acaba? Çok geçmiş olsun inşallah faydası olur.

Bu arada söylediğim yanlış anlaşılmasın, keşke her anne sadece anne sütü verebilmek için elinden gelen gayreti gösterse ama neticede yargılamamak lazım diye düşünüyorum.

Bugün doktora gittik 8günde 300gram almış ama zamanına göre kilosu az dedi doktor mamaya ciddi bi geçiş yapmayalım fakat bünyesi zayıf kalır günde 3 kere 60cc emzirmenin üstüne ver dediBakalım bir buçuk saatte bir emziriyorum gece de dahil çünkü ağlıyo uyanıyo..bu arada ben 20gün önce falan sütüm çok iyi diye düşünüyodum ama bebeğim doğru düzgün kilo alamamış geçen hafta da sütüm hiç artmadı yine kilo alamıcak diye moralim bozuldu bu kez de almışSanırım benim psikoloji ters etkiliyo süt olayını

Kızlar bende 3 gündür mama vermiyorum çözümü bende gece emmediği memeyi sağarak buldum..
Normalde geceye artık sütüm azalıyo bebek çekiyor ama gelmiyodu..soran olmuş nasıl yetmediğini anlıyosun diye öyle bi anlaşılıyor ki malesef o memede çırpındıkca süt gelmiyo belli yutkunma seside gelmiyo oğlum cildiriyo artık gerçekten çok üzücü o durumda mama veriyodum destek olarak 70 cc felan..gecede sagiyorum emmedigini 60 70 çıkıyo bende onu geceye destek veriyorum☺
Onun dışında gün içinde sağmam mümkün değil çünkü benimki zaten emiyo hepsini bi şey kalmiyo ki..uyusunda biriksin diye dua ediyorum.. E Elwing6 ShinSeGi @balbebis @ozlemo248 ve mama veren arkadaşlar.. siz gün içinde sagiyo musunuz geliyo mu süt?

Canım maşallah güzel almış haftada 300 iyi..sen mamayı bu haftada kaç kere vermiş oldun? Hesapladin mı bende haftalik kontrolde yazıyodum içirdigim mamayı bir haftada 400 cc felan mesela ona 300 almıştı..

kilo alimina göre bence iyi doktor ama ver demiş ama sen yine baktın durmuyo çok huysuzlaniyo öyle ver..günde 3 kere ihtiyaç duymazsan vermemeye çalış

Dün aldım ayva, onu da yapacağım kuru kayısı kompostosuda yaptım dün belki bebeğin kaka sorununa iyi gelir diye.
Canim yazamayi unutmusum. En cok sutum bu sabah oldu. Hatta mastit oldum sandim. Herzamankinden farkli olarak dun gece yatmadan 1 kase ev yogurdu yedim. Sanirim ondan oldu. Test etmek icin bu gece de yiyecegim. Yarin gece yemeyecegim.

Canim bebek sutunu bitirse bile emzirme sonrasi sag. 10 cc bile ciksa kardir. Ben bastan bebek her emdikten sonra sagdim hep. Simsi azalttim sagma sıklığını. Sen sagdikca artar o. Ayva kompostosu tavsiye ederim. Yulaf ezmesi de.

Ben mochi takiyorum bi memeye (emmedigi) 40 cc falan cikiyo.. gunduz ama sonra o memeyi bir daha vermek(mochiyle bosaliyo) ayni seyin laciverti oldugundan son zamanlarda emdiriyordum bu seferde ememiyor mu ne cildirdi... yine sagicam gun icinde de artik..gece sagdigimi sabah veriyorum cunku 2de birde 4de uyaniyo sonra 6 7 gibi 4den6ya yine birikmiyo ya da8 9a bise kalmiyo 9 gibi uyuyo oglen doyuyo..ama bugub felaketiz cok moralim bozuk..mememi cekistire cekistire bi hal oldu yorgunluk herhalde bir de ihtiyacida artti.. 125 falan anca kesiyor

Hic bilmiyorum canim. Cok sukur sutum iyi ama benim akma?olayi yok.. disari cikarken ne olur ne olmaz diye dusunup ped takiyorum.

Akma olayı meme yapısıyla alakaliymis dün sağmaya calisiyorum süt 20 cc cikti sonra bıraktım 15 dk sonra kizim uyandı diğer memeyi emerken süt biten meme akmaya basladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…