Bizim kızda şurupları damlaları hiç sevmiyor geri tükürüyor, hatta su bile sevmiyorPamukcuk icin saglik ocagina gidip geldim. Beni tebrik edin. Oglumla ikimiz gittik ve sag salim eve donduk.
Damlalikla cekilen bir surup gibi bisey verdi. 5 gun kullan dedi. Benim oglan hic sevmedi tadini resmen tukurup puskurttu sesler cikararak. Surati limon uemis givi eksidi cok komik oldu.
Dün aldım ayva, onu da yapacağımSen elinden geleni yapıyorsun cnm herkes nasibini emer inan senin çabanın binde birini göstermeyeler var.Burda kimsenin başkasını incitme niyeti olduğunu sanmıyorum.Hic tanımadığımız kişilerle yeri geliyor derttas oluyoruz.moralini bozma olumsuz düşünme.Ve lütfen ayvayı bir dene tam mevsimi.buyugum 2 yaşında küçüğüm bebekken ve tek başıma mücadele etmeye cakisirken değer verdiğim komşum getirmişti.cidden çok artırmıştı sütümü.
Şu sıra sanırım atakta olduğu için sürekli memede duruyor oğlum memeler fis fis oldu ama yutkindugu için yok diye düşünmüyorum ayva yeyince resmen göğsün dolduğunu hissediyorum ben.belki bünyeden bünyeye farkeder ama inşallah sana da faydası olur.
Bizim burda henüz yok boza bulamadımBoza için boza hazır mevsimide geldi taze taze bak demedi demeyin :)
Çok geçmiş olsun canım ameliyathane kapısında evladını beklemek çok zor gerçekten Rabbim dermansız dert vermesin bununla geçsin inşallahBugün kbb randevumuz var di dil bağı için.Doktor uzaktan gittigimiz için alalım dedi.
13.40 da hemşire ameliyathaneye aldı oğlumu 13.45 de dr indi ameliyathaneye 5 dk sonra getirdiler oğlumu.ama o 10 dk omrumden ömür gitti.Rabbim dermansız dert vermesin kimseyi evladıyla sınamasın.
Kuzum ağlamamış.kucagima alınca kanama olmasın diye biraz gazlı bez bastık dil altına ama olmadi kanama.yalniz cuk cuk emdi durdu gazlı bezi.sonra tekrar kontrol ettiler ve gidebilirsiniz dediler.1 saat emzirme sonra doyurabilirsin dediler.
Yavrum sürekli dilini oynattı değişiklik hissedince.Ve en garibi hiç dilini dışarı çıkarmadığını farkettim şimdiye kadar,bağ kesilince dilini dışarı çıkarmaya başladı.sürekli emmek istiyor az da olsa cani yanıyor sanırım.
@Nonamexxx bizden haberler böyle.
Ha bir de aile hekimi gözü sarı akiyor diye antibiyotik damla yazmıştı,eşim reçeteyi kaybetmişti.hastaneye gitmişken göz dr gösterdik.oda antibiyotik damla yazdı pazartesiye kadar kullanıp iletişime geçeceğiz dr ile.bir de 3 aylıkken ilaçlı damla damlatıp tam göz muayenesi yapacakmış.o önemli dedi.
Verdiği şurubun ismi ne acaba? Çok geçmiş olsun inşallah faydası olur.Pamukcuk icin saglik ocagina gidip geldim. Beni tebrik edin. Oglumla ikimiz gittik ve sag salim eve donduk.
Damlalikla cekilen bir surup gibi bisey verdi. 5 gun kullan dedi. Benim oglan hic sevmedi tadini resmen tukurup puskurttu sesler cikararak. Surati limon uemis givi eksidi cok komik oldu.
Bu arada söylediğim yanlış anlaşılmasın, keşke her anne sadece anne sütü verebilmek için elinden gelen gayreti gösterse ama neticede yargılamamak lazım diye düşünüyorum.Bir tanıdık eşi de kendisi de çocuk doktoru ve bebeğine gece uyumadan önce mama veriyor gece uyuyabilmek için, bence isteyen meme verir, isteyen de deforme olmamak için veya gece daha iyi uyuyabilmek için mama verir, herkesin kendi tercihi. Annenin ruh sağlığının yerinde olması ve mutlu olması anne sütünden bile daha kıymetli bence.
Migrostan almıştım ben vefa bozacısının bozası satılıyo bir haftadır içiyorumBizim burda henüz yok boza bulamadımçok da severim.
oo baya varmış daha. kişiye göre değişiyor sanırım buBenim ilk 2 'de 1.5 yaşına kadar kullandim
Çok sağol cnm amiin insallah.Çok geçmiş olsun canım ameliyathane kapısında evladını beklemek çok zor gerçekten Rabbim dermansız dert vermesin bununla geçsin inşallah
Aynen bencede benim göğüs bossa bile akabiliyor.ama bazen ped doluveriyor kiyafetime taşıyor dışarıda olacak diye korkuyorumoo baya varmış daha. kişiye göre değişiyor sanırım bu
En kötü marketlere hazır bozalar gelmiştirBizim burda henüz yok boza bulamadımçok da severim.
Canım maşallah güzel almış haftada 300 iyi..sen mamayı bu haftada kaç kere vermiş oldun? Hesapladin mı bende haftalik kontrolde yazıyodum içirdigim mamayı bir haftada 400 cc felan mesela ona 300 almıştı..Bugün doktora gittik 8günde 300gram almış ama zamanına göre kilosu az dedi doktor mamaya ciddi bi geçiş yapmayalım fakat bünyesi zayıf kalır günde 3 kere 60cc emzirmenin üstüne ver dediBakalım bir buçuk saatte bir emziriyorum gece de dahil çünkü ağlıyo uyanıyo..bu arada ben 20gün önce falan sütüm çok iyi diye düşünüyodum ama bebeğim doğru düzgün kilo alamamış geçen hafta da sütüm hiç artmadı yine kilo alamıcak diye moralim bozuldu bu kez de almış Sanırım benim psikoloji ters etkiliyo süt olayını
Canim yazamayi unutmusum. En cok sutum bu sabah oldu. Hatta mastit oldum sandim. Herzamankinden farkli olarak dun gece yatmadan 1 kase ev yogurdu yedim. Sanirim ondan oldu. Test etmek icin bu gece de yiyecegim. Yarin gece yemeyecegim.Dün aldım ayva, onu da yapacağımkuru kayısı kompostosuda yaptım dün belki bebeğin kaka sorununa iyi gelir diye.
Mikostatin. Adi. Ama saglikocagina sor istersen.Verdiği şurubun ismi ne acaba? Çok geçmiş olsun inşallah faydası olur.
Canim bebek sutunu bitirse bile emzirme sonrasi sag. 10 cc bile ciksa kardir. Ben bastan bebek her emdikten sonra sagdim hep. Simsi azalttim sagma sıklığını. Sen sagdikca artar o. Ayva kompostosu tavsiye ederim. Yulaf ezmesi de.Kızlar bende 3 gündür mama vermiyorumçözümü bende gece emmediği memeyi sağarak buldum..
Normalde geceye artık sütüm azalıyo bebek çekiyor ama gelmiyodu..soran olmuş nasıl yetmediğini anlıyosun diye öyle bi anlaşılıyor ki malesef o memede çırpındıkca süt gelmiyo belli yutkunma seside gelmiyo oğlum cildiriyo artık gerçekten çok üzücüo durumda mama veriyodum destek olarak 70 cc felan..gecede sagiyorum emmedigini 60 70 çıkıyo bende onu geceye destek veriyorum☺
Onun dışında gün içinde sağmam mümkün değil çünkü benimki zaten emiyo hepsini bi şey kalmiyo ki..uyusunda biriksin diye dua ediyorum.. E Elwing6ShinSeGi @balbebis @ozlemo248 ve mama veren arkadaşlar.. siz gün içinde sagiyo musunuz geliyo mu süt?
Ben mochi takiyorum bi memeye (emmedigi) 40 cc falan cikiyo.. gunduz ama sonra o memeyi bir daha vermek(mochiyle bosaliyo) ayni seyin laciverti oldugundan son zamanlarda emdiriyordum bu seferde ememiyor mu ne cildirdi... yine sagicam gun icinde de artik..gece sagdigimi sabah veriyorum cunku 2de birde 4de uyaniyo sonra 6 7 gibi 4den6ya yine birikmiyo ya da8 9a bise kalmiyo 9 gibi uyuyo oglen doyuyo..ama bugub felaketiz cok moralim bozuk..mememi cekistire cekistire bi hal oldu yorgunluk herhalde bir de ihtiyacida artti.. 125 falan anca kesiyorKızlar bende 3 gündür mama vermiyorumçözümü bende gece emmediği memeyi sağarak buldum..
Normalde geceye artık sütüm azalıyo bebek çekiyor ama gelmiyodu..soran olmuş nasıl yetmediğini anlıyosun diye öyle bi anlaşılıyor ki malesef o memede çırpındıkca süt gelmiyo belli yutkunma seside gelmiyo oğlum cildiriyo artık gerçekten çok üzücüo durumda mama veriyodum destek olarak 70 cc felan..gecede sagiyorum emmedigini 60 70 çıkıyo bende onu geceye destek veriyorum☺
Onun dışında gün içinde sağmam mümkün değil çünkü benimki zaten emiyo hepsini bi şey kalmiyo ki..uyusunda biriksin diye dua ediyorum.. E Elwing6ShinSeGi @balbebis @ozlemo248 ve mama veren arkadaşlar.. siz gün içinde sagiyo musunuz geliyo mu süt?
Hic bilmiyorum canim. Cok sukur sutum iyi ama benim akma?olayi yok.. disari cikarken ne olur ne olmaz diye dusunup ped takiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?