Canim yazamayi unutmusum. En cok sutum bu sabah oldu. Hatta mastit oldum sandim. Herzamankinden farkli olarak dun gece yatmadan 1 kase ev yogurdu yedim. Sanirim ondan oldu. Test etmek icin bu gece de yiyecegim. Yarin gece yemeyecegim.
Ay boyle seyleri yazin adam eve bir seyler tasimsktan bir hal oldu bugunde ayva siparis ettim..ben yogurtta mayaliyorum mesela benim memeler sute karsi duzenli yiyeyim..bende en cok sutu tavuk yedigimde sagdim

Benim sol meme az süt üretiyor ilk bebegimde tersime gelince çok becerememiştim ondan emzirneyi o azalmıştı şimdide aynı O meme az dışardan bakınca bile sağ damarlı baya sol damar az görünüyor. O yüzden o memeden az çıkıyor gündüz çıkmıyor prk benim sabah ilk uyandırın saatler ve gece cikiyo ondada çok değil 2 sağım 1 öğün anca oluyor onuda gece verdim mama yerine. Dün bide kürtaj oldum ilk 2 saat emzirme dediler emzirmedim mama verdim o saatlerde

Canim yazamayi unutmusum. En cok sutum bu sabah oldu. Hatta mastit oldum sandim. Herzamankinden farkli olarak dun gece yatmadan 1 kase ev yogurdu yedim. Sanirim ondan oldu. Test etmek icin bu gece de yiyecegim. Yarin gece yemeyecegim.
ben gece yanıma ev yoğurdundan ayran yapıp alıyodum çok güzel sütüm oluyodu. yoğurt-ayran bana da güzel süt yaptı. haftada 3 kg süt mayalıyorum nerdeyse hepsini ben yiyorum

ben gece yanıma ev yoğurdundan ayran yapıp alıyodum çok güzel sütüm oluyodu. yoğurt-ayran bana da güzel süt yaptı. haftada 3 kg süt mayalıyorum nerdeyse hepsini ben yiyorum
Yoğurt gaz yapmıyor mu ? Bana sağlık ocağındaki ebemiz gaz yapar dedi yemiyorum bende.

Haftada 500cc civarı vermiştim yazdım ben de hep ama 3400 doğdu 3 gün sonra 3000e düştü şimdi 52 günlük ve 4150 buna göre az diyo doktor..ben de bebişin durumuna göre hareket ediyorum zaten artık gazdan mı ağlıyo aç mı yoksa kucak istediği için mi ayırt edebiliyorumBen hep iki meme veriyorum gece gündüz

Ay boyle seyleri yazin adam eve bir seyler tasimsktan bir hal oldu bugunde ayva siparis ettim..ben yogurtta mayaliyorum mesela benim memeler sute karsi duzenli yiyeyim..bende en cok sutu tavuk yedigimde sagdim
Aaaa dün akşam tavuk yedim ve gece sütüm diğer günlere göre daha fazlaydı tavuktan mı acabaYarın yine yiyim deniim bakalım

Çok sağol cnm amiin insallah.
Senin yavrun nasıl oldu toparlamıştır inşallah.
İyi canım çok şükür toparlandı ama bir hafta çok zor bir süreçti geldi geçti okula başladı ama daha dikişleri düşmedi aklım onda kalıyor her gün sıkı sıkı tembihliyorum aman dikkatli ol oyun oynarken koru dikişlerini diye çocuğu bıktırdım ama anne olmak böyle işte hangisi hasta olsa aklımız onda kalıyor

Çok sağol cnm amiin insallah.
Senin yavrun nasıl oldu toparlamıştır inşallah.
İyi canım çok şükür toparlandı ama bir hafta çok zor bir süreçti geldi geçti okula başladı ama daha dikişleri düşmedi aklım onda kalıyor her gün sıkı sıkı tembihliyorum aman dikkatli ol oyun oynarken koru dikişlerini diye çocuğu bıktırdım ama anne olmak böyle işte hangisi hasta olsa aklımız onda kalıyor

Bir kere yazdığım mesajı kaç kere paylaşmış

Son düzenleme:
Sağıyorum canım dediğin gibi gündüz çok emdiği için emme sonrası 20-30 cc anca çıkıyor. Gece 3 ile 5 arası sağarsam 50-60 cc çıkıyor, tabi çok emmediyse. Geçen gece 4te uykusu açıldı uzun uzun emdi gittim sağdım 40 cc zor çıktı. Ben bi de makineden Sonra elimle de sağıyorum makine tam boşaltamıyor sanki.

En kötü marketlere hazır bozalar gelmiştir
Malt icecekler sütü arttırmak icin satılıyor malt demek arpa demek arpa demek boza demek :)
Bizim burda bozasını sevdiğim bi kaç yer var baktım marketler dahil yoktu. Bi arkadaş migrosta var dedi oraya da bakayım bi.

Ben yoğurt hergün en az 1 kase yiyorum zaten. Demekki bu kadar şey yemesem süt hiç olmayacakmış

Gün içinde emmediği meme oluyosa sizin iyi bizimki sürekli bi o meme bi diğeri anca doyuyo o yüzden gündüz sağamam (bu yazı niye koyulasti?)
bende aynı senin gibi yapıyorum bizimki 1 buçuktan önve uyumuyo geceleri o yüzden 5 de 6 da sagiyorum tek memeyi ondan da 60 70 çıkıyor 4 saat beklemis memede o sagdigimida ertesi gün gece oniki bir gibi verip uyutuyorum.
gün içinde sagigini tekrar vermek zorunda kaliyosan bi anlami yok ki memenden emsin daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…