Ay boyle seyleri yazin adam eve bir seyler tasimsktan bir hal olduCanim yazamayi unutmusum. En cok sutum bu sabah oldu. Hatta mastit oldum sandim. Herzamankinden farkli olarak dun gece yatmadan 1 kase ev yogurdu yedim. Sanirim ondan oldu. Test etmek icin bu gece de yiyecegim. Yarin gece yemeyecegim.
Kızlar bende 3 gündür mama vermiyorumçözümü bende gece emmediği memeyi sağarak buldum..
Normalde geceye artık sütüm azalıyo bebek çekiyor ama gelmiyodu..soran olmuş nasıl yetmediğini anlıyosun diye öyle bi anlaşılıyor ki malesef o memede çırpındıkca süt gelmiyo belli yutkunma seside gelmiyo oğlum cildiriyo artık gerçekten çok üzücüo durumda mama veriyodum destek olarak 70 cc felan..gecede sagiyorum emmedigini 60 70 çıkıyo bende onu geceye destek veriyorum☺
Onun dışında gün içinde sağmam mümkün değil çünkü benimki zaten emiyo hepsini bi şey kalmiyo ki..uyusunda biriksin diye dua ediyorum.. E Elwing6ShinSeGi @balbebis @ozlemo248 ve mama veren arkadaşlar.. siz gün içinde sagiyo musunuz geliyo mu süt?
ben gece yanıma ev yoğurdundan ayran yapıp alıyodum çok güzel sütüm oluyodu. yoğurt-ayran bana da güzel süt yaptı. haftada 3 kg süt mayalıyorum nerdeyse hepsini ben yiyorumCanim yazamayi unutmusum. En cok sutum bu sabah oldu. Hatta mastit oldum sandim. Herzamankinden farkli olarak dun gece yatmadan 1 kase ev yogurdu yedim. Sanirim ondan oldu. Test etmek icin bu gece de yiyecegim. Yarin gece yemeyecegim.
Yoğurt gaz yapmıyor mu ? Bana sağlık ocağındaki ebemiz gaz yapar dedi yemiyorum bende.ben gece yanıma ev yoğurdundan ayran yapıp alıyodum çok güzel sütüm oluyodu. yoğurt-ayran bana da güzel süt yaptı. haftada 3 kg süt mayalıyorum nerdeyse hepsini ben yiyorum
allah allah öyle miymiş? bilmem farketmedimYoğurt gaz yapmıyor mu ? Bana sağlık ocağındaki ebemiz gaz yapar dedi yemiyorum bende.
Haftada 500cc civarı vermiştim yazdım ben de hep ama 3400 doğdu 3 gün sonra 3000e düştü şimdi 52 günlük ve 4150 buna göre az diyo doktor..ben de bebişin durumuna göre hareket ediyorum zaten artık gazdan mı ağlıyo aç mı yoksa kucak istediği için mi ayırt edebiliyorumCanım maşallah güzel almış haftada 300 iyi..sen mamayı bu haftada kaç kere vermiş oldun? Hesapladin mı bende haftalik kontrolde yazıyodum içirdigim mamayı bir haftada 400 cc felan mesela ona 300 almıştı..
kilo alimina göre bence iyi doktor ama ver demiş ama sen yine baktın durmuyo çok huysuzlaniyo öyle ver..günde 3 kere ihtiyaç duymazsan vermemeye çalış
Ben de deniim birazdanben gece yanıma ev yoğurdundan ayran yapıp alıyodum çok güzel sütüm oluyodu. yoğurt-ayran bana da güzel süt yaptı. haftada 3 kg süt mayalıyorum nerdeyse hepsini ben yiyorum
aman gaz falan yaparBen de deniim birazdan ☺
Ev yapımıaman gaz falan yaparbi dene de baktın sıkıntılanıyo bebis yemezsin. ev yapımı mı? hazır yoğurtsa hiç yeme daha iyi.
Aaaa dün akşam tavuk yedim ve gece sütüm diğer günlere göre daha fazlaydı tavuktan mı acabaAy boyle seyleri yazin adam eve bir seyler tasimsktan bir hal oldubugunde ayva siparis ettim..ben yogurtta mayaliyorum mesela benim memeler sute karsi duzenli yiyeyim..bende en cok sutu tavuk yedigimde sagdim
Canim bebek sutunu bitirse bile emzirme sonrasi sag. 10 cc bile ciksa kardir. Ben bastan bebek her emdikten sonra sagdim hep. Simsi azalttim sagma sıklığını. Sen sagdikca artar o. Ayva kompostosu tavsiye ederim. Yulaf ezmesi de.
bizimkine anca yetiyo ne var ne yok içiyorses kesiliyo çünkü..sagsam gelir belki 10 cc ama o zaten bi dahakine yetişmesi lazim ben sağacam diyene kadar vakit gececek o süt kalan değildir gibi geliyo bana bir Sonraki öğün içindir sanki
Ayvayi deneyecem teşekkür ederim yulafda aldiriyim eşime
İyi canım çok şükür toparlandı ama bir hafta çok zor bir süreçti geldi geçti okula başladı ama daha dikişleri düşmedi aklım onda kalıyor her gün sıkı sıkı tembihliyorum aman dikkatli ol oyun oynarken koru dikişlerini diye çocuğu bıktırdım ama anne olmak böyle işte hangisi hasta olsa aklımız onda kalıyorÇok sağol cnm amiin insallah.
Senin yavrun nasıl oldu toparlamıştır inşallah.
İyi canım çok şükür toparlandı ama bir hafta çok zor bir süreçti geldi geçti okula başladı ama daha dikişleri düşmedi aklım onda kalıyor her gün sıkı sıkı tembihliyorum aman dikkatli ol oyun oynarken koru dikişlerini diye çocuğu bıktırdım ama anne olmak böyle işte hangisi hasta olsa aklımız onda kalıyorÇok sağol cnm amiin insallah.
Senin yavrun nasıl oldu toparlamıştır inşallah.
Bakayım bi sağolMigrostan almıştım ben vefa bozacısının bozası satılıyo bir haftadır içiyorum
Sağıyorum canım dediğin gibi gündüz çok emdiği için emme sonrası 20-30 cc anca çıkıyor. Gece 3 ile 5 arası sağarsam 50-60 cc çıkıyor, tabi çok emmediyse. Geçen gece 4te uykusu açıldı uzun uzun emdi gittim sağdım 40 cc zor çıktı. Ben bi de makineden Sonra elimle de sağıyorum makine tam boşaltamıyor sanki.Kızlar bende 3 gündür mama vermiyorumçözümü bende gece emmediği memeyi sağarak buldum..
Normalde geceye artık sütüm azalıyo bebek çekiyor ama gelmiyodu..soran olmuş nasıl yetmediğini anlıyosun diye öyle bi anlaşılıyor ki malesef o memede çırpındıkca süt gelmiyo belli yutkunma seside gelmiyo oğlum cildiriyo artık gerçekten çok üzücüo durumda mama veriyodum destek olarak 70 cc felan..gecede sagiyorum emmedigini 60 70 çıkıyo bende onu geceye destek veriyorum☺
Onun dışında gün içinde sağmam mümkün değil çünkü benimki zaten emiyo hepsini bi şey kalmiyo ki..uyusunda biriksin diye dua ediyorum.. E Elwing6ShinSeGi @balbebis @ozlemo248 ve mama veren arkadaşlar.. siz gün içinde sagiyo musunuz geliyo mu süt?
Bizim burda bozasını sevdiğim bi kaç yer var baktım marketler dahil yoktu. Bi arkadaş migrosta var dedi oraya da bakayım bi.En kötü marketlere hazır bozalar gelmiştir
Malt icecekler sütü arttırmak icin satılıyor malt demek arpa demek arpa demek boza demek :)
Ben yoğurt hergün en az 1 kase yiyorum zaten. Demekki bu kadar şey yemesem süt hiç olmayacakmışCanim yazamayi unutmusum. En cok sutum bu sabah oldu. Hatta mastit oldum sandim. Herzamankinden farkli olarak dun gece yatmadan 1 kase ev yogurdu yedim. Sanirim ondan oldu. Test etmek icin bu gece de yiyecegim. Yarin gece yemeyecegim.
Gün içinde emmediği meme oluyosa sizin iyi bizimki sürekli bi o meme bi diğeri anca doyuyo o yüzden gündüz sağamam (bu yazı niye koyulasti?Ben mochi takiyorum bi memeye (emmedigi) 40 cc falan cikiyo.. gunduz ama sonra o memeyi bir daha vermek(mochiyle bosaliyo) ayni seyin laciverti oldugundan son zamanlarda emdiriyordum bu seferde ememiyor mu ne cildirdi... yine sagicam gun icinde de artik..gece sagdigimi sabah veriyorum cunku 2de birde 4de uyaniyo sonra 6 7 gibi 4den6ya yine birikmiyo ya da8 9a bise kalmiyo 9 gibi uyuyo oglen doyuyo..ama bugub felaketiz cok moralim bozuk..mememi cekistire cekistire bi hal oldu yorgunluk herhalde bir de ihtiyacida artti.. 125 falan anca kesiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?