Geçmiş olsun canım.benimde sol meme aynı ilk günlerde hep sağa zorladım sol tersime gelmişti şimdi sağdan daha çok geliyo..

İlk oğlumda sadece anne sütü verdim ve hiç sağım yapmamıştım, bunda sağdım falan derken yetiyo mu yetmiyor mu az mı endişeleri beni yıprattı, şimdi sağmayı da bıraktım, mamayı da mümkün olduğunca hiç vermeyeceğim, mama verdikçe sütüm de azalıyor sadece anne sütüyle devam edeceğim Allah’ın izniyle, bundan sonra sağmayı da düşünmüyorum, mümkün olduğunca stresten uzak durmaya çalışacağım ve bol su içerek doğal akışına bırakıyorum.

Gece sabaha karşı tek meme emiyo uyuyo bende diğerini sagiyorum 3 gündür böyle...aksam on birden sonra doymuyo bende o sağdigimi veriyorum ve iyi de oluyo yoksa mama vermeden durmuyodu

Ben folik asit ve d vitamini dışında bişey kullanmadım çünkü midem kaldırmadı o kadar ilacı hatta doğru düzgün sağlıklı bile beslenemedim ama bizim kız da aynen anlattıklarını yapıyor bence bebeklerle alakalı bişey onların canı nasıl istiyorsa öyle oluyor babası bile inanmıyor bazen altını değiştirirken öyle değişik sesler çıkarıyor ki sanki az kaldı dillenip konuşacakmış gibi agu guguyu geçtik çoktan bence bizim bebeklerle ilgilenmemiz de etkiliyor benim annem ve ben doğduğu günden beri kızçemle sohbet ediyoruz sanki karşımızda yetişkin var gibi dil dökmeler

Ay boyle seyleri yazin adam eve bir seyler tasimsktan bir hal oldu bugunde ayva siparis ettim..ben yogurtta mayaliyorum mesela benim memeler sute karsi duzenli yiyeyim..bende en cok sutu tavuk yedigimde sagdim
Ben yoğurtlu ıspanak yemeği yedigimdeçok iyi sut yapıyor benimkide ıspanak almaktan yemekten bıktı ama sesini cikaramiyo sende dene benim sütümde psikolojim yüzünden kesiliyor bigun olsa bigun olmadığı oluyor ama ıspanak her derde deva

Ben ilk sol mememi verdim simdi sağı emiyo aradan yarım saat geçti bile çoktan..solu şagsam süt gelir ama bizimki 2 saat sonra açıkacak yine o yüzden saklıyorum

Akma olayı meme yapısıyla alakaliymis dün sağmaya calisiyorum süt 20 cc cikti sonra bıraktım 15 dk sonra kizim uyandı diğer memeyi emerken süt biten meme akmaya basladi
Sagarken sıkıntı yok. Bebek uyansa da uyanmasa da ben 30 dk sagiyorum. Bitti denen memeye digerini sagdiktan sonra tekrar dönuyorum. Sut 20 dakika sonra kendini saliyor.

o sağdığını gece 12-1 değilde yavas yavas geriye alsan uyumaz mı? mesela 23.30 sonra 23.00 gibi. onu içtikten sonra kaç saat uyuyor?

Ben ilk sol mememi verdim simdi sağı emiyo aradan yarım saat geçti bile çoktan..solu şagsam süt gelir ama bizimki 2 saat sonra açıkacak yine o yüzden saklıyorum
Benim kız tek meme ile doymuyor artık ikisini de emiyor. Hatta döndüre döndüre emziriyorum. 5-10 dk güzelce emiyor sonra homurtular başlıyor (süt gelişi azalınca kızıyor sanırım) sonra çığlıklar ağlamalar filan, hooop diğer memeye geçiyorum 5-10 dk onu da emip aynı şeye başlayınca hooop tekrar ilk memeye dönüyoruz derken bu şekilde her iki memeyi dönüşümlü ikişer kere emiyor.

Mercimek corbasi yiyemedigi icin cok uzgun benimkide paso bulgur pilavi

Tabi canım çoook yol kattettim ben. Eskiden damla damla zor süt çıkarken şimdi elimle süt sağıyorum benim sıpa silikon uçla emmeyi bıraktı nihayet artık memeyi doğru şekilde kavrayıp emiyor şimdi daha da çok olacak sütüm inşallah Plm123

Ben baya sıkıyorum burun deliğini parmağımla bastırıyorum biraz ki çıkmasın diye. 1 günde bitiyo zaten

Gece sabaha karşı tek meme emiyo uyuyo bende diğerini sagiyorum 3 gündür böyle...aksam on birden sonra doymuyo bende o sağdigimi veriyorum ve iyi de oluyo yoksa mama vermeden durmuyodu
Benimki de gece tek memede uyuyodu ama kilosu az olunca doktor sen ikinciyi de vermeye çalış dedi zaten iki dakika falan uğraşınca ikinci memeyi de alıyo süt bitene kadar bırakmıyo

Eger aç gibi gelmiyosa ne güzel verme tabi mama o rahatlığı sen zaten anlıyosundur..
Ben gece bir kere sağıyorum onun dışında sürekli emiyo zaten birakmiyo

o sağdığını gece 12-1 değilde yavas yavas geriye alsan uyumaz mı? mesela 23.30 sonra 23.00 gibi. onu içtikten sonra kaç saat uyuyor?
Korkuyorum o saatte vermeye de çünkü mamada eğer on bucukta verdiysem uymadığı için on iki buçukta yine vermek zorunda kalıyodum hatta bi defasında 3 kere peş peşe mama verdim sonunda gece 2 de uyumuştu..
Elimde de tek sütüm olduğu için erkene çektim verdim ama uyumazsa sonra ne olacak yine mama
Dün gece 1.30 dan 5 e kadar uyudu 5 de tek meme emip 5.30 da tekrar uyudu.sonrada 7.30 a kadar

Benimki sürekli meme istediği için sagacak vakit olmuyor maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…