- 4 Ağustos 2018
- 2.965
- 3.424
- 133
Bana doktor niye damla dedi ki bir damla burnuna bile girmiyor doğru düzgün. Hadi yanlış anladım desem yazdığı reçete de 4X1 damla diyorBen baya sıkıyorum burun deliğini parmağımla bastırıyorum biraz ki çıkmasın diye. 1 günde bitiyo zaten
Aynı durumdayız ve hala çözüm bulamadım bende buna bugün azlettim 2 saat diye inatlastkm ama son 15 dkkda sabrımı kırdı çok ağladı dayanamadımBenimki sürekli meme istediği için sagacak vakit olmuyor maalesef
uyumazsa açlığından değildir ki. kokuna ihtiyacı vardır vs. sütü ver uyumazsa emzirirsin. tabi çocuğunun huyunu sen biliyosun yine deKorkuyorum o saatte vermeye de çünkü mamada eğer on bucukta verdiysem uymadığı için on iki buçukta yine vermek zorunda kalıyodum hatta bi defasında 3 kere peş peşe mama verdim sonunda gece 2 de uyumuştu..
Elimde de tek sütüm olduğu için erkene çektim verdim ama uyumazsa sonra ne olacak yine mama
Dün gece 1.30 dan 5 e kadar uyudu 5 de tek meme emip 5.30 da tekrar uyudu.sonrada 7.30 a kadar
Sen izmirde mi oturuyordun? Karşıyakada şemikler bozacısı var bozası da çok güzel hatta Kemeraltında bi yerde de şemikler bozacısı diye satılıyorduBizim burda bozasını sevdiğim bi kaç yer var baktım marketler dahil yoktu. Bi arkadaş migrosta var dedi oraya da bakayım bi.
Gaz yapmadı mı?Canim yazamayi unutmusum. En cok sutum bu sabah oldu. Hatta mastit oldum sandim. Herzamankinden farkli olarak dun gece yatmadan 1 kase ev yogurdu yedim. Sanirim ondan oldu. Test etmek icin bu gece de yiyecegim. Yarin gece yemeyecegim.
Yapmadi. Yapsa da alttan pirtlatiyor. Emzirdikten sonra 10 dakika dik tutup gaz cikartiyoruz. Ben ballagil de yiyorum. Gaz yapar diye yemek ayirmadim hic. Bebeğin o besinlere de ihtiyaci var dedim.Gaz yapmadı mı?
Gaz?ben gece yanıma ev yoğurdundan ayran yapıp alıyodum çok güzel sütüm oluyodu. yoğurt-ayran bana da güzel süt yaptı. haftada 3 kg süt mayalıyorum nerdeyse hepsini ben yiyorum
Pazartesiye kadar bekle doktorun yorumuna göre hareket edersin bebeğin her ağladığında emzir bu arada neden kayınvaliden sizde kalıyo sana yardım m ediyo?güzelce uyarabilirsin süt konusunda yorum yaptığında moralim bozuluyo sütüm artsın istiyosan olumsuz konuşma de ayrıca eşin de uyarsın benceMerhaba arkadaşlar ben de eylül annesiyim ara sıra burayı takip ediyorum.
Mama konusu açılmışken yazmak istedim. Bebeğim 3 eylülde 3040 gr doğdu 2600 e kadar dustu sürekli emzirdim su anda 4 kiloya yakın olmali. Pazartesi Dr kontrolünde ogrenicez tam kilosunu.
Doğumdan sonra kv yanıma tasindi. Sürekli senin sutun az yetmiyo acı deyip moralimi bozuyo. Zayıf bu çocuk mama ver diyo. Ben cocuklarima hiç mama vermedim sutum çok yariyodu fln diyo. Gerçekten psikolojim alt üst kendimi çok yetersiz hissediyorum. Mamaya karşı değilim ustelik. Dr dese veririm. Ama dr kilosu normal aralıkta bazı bebekler geç kilo alır boyu uzun ondan zayıf diyo.
Ne yapmalıyım Dr u dinlemeli miyim? Oğlum gerçekten bazen açlıktan agliyomus gibi geliyo ya da ben artık doyuramadigimi düşündüğüm için öyle zannediyorum. Ne yapacagimi sasirdim. Tecrübeli anneler yardım eder misiniz
Güya yardım etmek için geldi. Bi de onlarda adet gibi bisey. Akrabalarına karşı torun bakiyo, gelini bebekle tek birakmiyo. Yemek yapıyo sadece, bu kadar moralimi bozana kadar o yemeği ben de yaparım. Git de denmiyo.Pazartesiye kadar bekle doktorun yorumuna göre hareket edersin bebeğin her ağladığında emzir bu arada neden kayınvaliden sizde kalıyo sana yardım m ediyo?güzelce uyarabilirsin süt konusunda yorum yaptığında moralim bozuluyo sütüm artsın istiyosan olumsuz konuşma de ayrıca eşin de uyarsın bence
valla burda duydum gaz yaptığını. hiç de fark etmedim. ben 1 kez damla kullandım sadece. hala hiçbişey kullanmıyorum
Aynı benimkide öyle hep 2 meme sadece gece hariç..dönüşümlü olunca o arada süt doluyo mu sesi duyabiliyo musunBenim kız tek meme ile doymuyor artık ikisini de emiyor. Hatta döndüre döndüre emziriyorum. 5-10 dk güzelce emiyor sonra homurtular başlıyor (süt gelişi azalınca kızıyor sanırım) sonra çığlıklar ağlamalar filan, hooop diğer memeye geçiyorum 5-10 dk onu da emip aynı şeye başlayınca hooop tekrar ilk memeye dönüyoruz derken bu şekilde her iki memeyi dönüşümlü ikişer kere emiyor.
Kilo alımı nasıl tek anne sütü mü veriyosun canım..benimki karnı ac olduğunda uykuya gitmiyoAynı durumdayız ve hala çözüm bulamadım bende buna bugün azlettim 2 saat diye inatlastkm ama son 15 dkkda sabrımı kırdı çok ağladı dayanamadımbirde uykuya dalamıyoruz kaç gündür 2 ile 4 u buluyo uyuyabilseniz 6 buçukta hadi başa sar aksama kadar uyur uyansın 10 dkk yarim saat aralıklarla şaşırdım artık tükendim sanırım ben ya
Oyy okula gidiyorsa normal birde erkek çocuğu değil mi hareket halinde oluyor.Allaha emanetler.insallah sıkıntısız atlatır dikiş sürecini deİyi canım çok şükür toparlandı ama bir hafta çok zor bir süreçti geldi geçti okula başladı ama daha dikişleri düşmedi aklım onda kalıyor her gün sıkı sıkı tembihliyorum aman dikkatli ol oyun oynarken koru dikişlerini diye çocuğu bıktırdım ama anne olmak böyle işte hangisi hasta olsa aklımız onda kalıyor
Uyumadiginda 2 saate yine emmek isteyecek gecede sütüm azalıyo iyice malesefuyumazsa açlığından değildir ki. kokuna ihtiyacı vardır vs. sütü ver uyumazsa emzirirsin. tabi çocuğunun huyunu sen biliyosun yine de
Dil bağı ameliyattan sonraki süreci rica etsem paylaşır mısın? Biz de bu ay kısmetse sünnete birlikte olacağız. Zorsa süreç ayrı zamanlarda yaptırayım diyorum ama doktor ikisini bir arada çıkartalım dedi... Ve öncelikle de geçmiş olsun. Umarım kolay atlatmissinizdirOyy okula gidiyorsa normal birde erkek çocuğu değil mi hareket halinde oluyor.Allaha emanetler.insallah sıkıntısız atlatır dikiş sürecini de
Teşekkür ederim.Biz de ikisini bir arada düşünmüştük ama çocuk hem alttan hem üstten yaralanmasin diye ayrı yaptırmaya karar verdik.Dil bağı ameliyattan sonraki süreci rica etsem paylaşır mısın? Biz de bu ay kısmetse sünnete birlikte olacağız. Zorsa süreç ayrı zamanlarda yaptırayım diyorum ama doktor ikisini bir arada çıkartalım dedi... Ve öncelikle de geçmiş olsun. Umarım kolay atlatmissinizdir
Sünneti de ya haftaya cuma ya da 1-2hafta içinde düşünüyoruz.Ablamin kp sünnetçi onun tavsiye ettiği bir krem ile daha kolay iyileştirmiş.once o kremi edineceğim.Dil bağı ameliyattan sonraki süreci rica etsem paylaşır mısın? Biz de bu ay kısmetse sünnete birlikte olacağız. Zorsa süreç ayrı zamanlarda yaptırayım diyorum ama doktor ikisini bir arada çıkartalım dedi... Ve öncelikle de geçmiş olsun. Umarım kolay atlatmissinizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?