Haklisiniz baska bi doktora daha gitsem iyi olur. Kayınvalideme ben de eşim de soyluyoruz psikolojik olarak etkilenecegimi guluyo sadece..

Dr um kilo alımı iyi sadece kilosu alt sınırda bol bol emzir dedi. Her agladığında emziriyorum. Dediginiz gibi dolmasına vakit kalmiyo bazen.
Burda bazı arkadaşlar sagdikca da artıyo yazmışlar benim emzirdikten sonra 20 30 cc anca cikiyo bazen o da yok. Süt artirmak için her yolu deniyorum artık.

Bana doktor niye damla dedi ki bir damla burnuna bile girmiyor doğru düzgün. Hadi yanlış anladım desem yazdığı reçete de 4X1 damla diyor
Doğduğu hastanedeki ilk muayene eden doktorda aynı şekilde demişti reçeteye yazmıştı ama baktım olmuyo hemde ziyan oluyo damlalar boca ediyorum artık o şekilde işe yarıyor

Bizimki koltuga kakasını foşlatmıştı çişiylede yatagımı göl yapmıstı

Sünneti ikna edemiyorum ben babasına

Büyüme atağı olabilir canım. İnşallah önceki haline döner. Gece uykusu hem bebek için hem anne için çok önemli.
Şuan uyuyor yorgunluktan hali kalmadı yazık, bakalım gece nasıl geçecek. Allah yardımcımız olsun hepimizin ❤

Sen izmirde mi oturuyordun? Karşıyakada şemikler bozacısı var bozası da çok güzel hatta Kemeraltında bi yerde de şemikler bozacısı diye satılıyordu
İzmirin ilçesindeyim, ara sıra gidiyoruz karşıyakaya filan gittiğimizde alayım sağol

Yok bizimki genel olarak huysuz yatirinca basiyor yaygarayi. Kakali olmak onu pek rahatsiz etmiyor. Simdiye kadar hic alti icin aglamadi.

Oyy okula gidiyorsa normal birde erkek çocuğu değil mi hareket halinde oluyor.Allaha emanetler.insallah sıkıntısız atlatır dikiş sürecini de
Evet canım erkek çok hareketli hiç sorma aynen Allaha emanetler amin inşallah çok sağol kuzum

Ya kizlar, bana bir yardim edin. 5 gundur korkunc bir bel agrisi cekiyorum. Artik dayanilmaz oldu. Belim tutulmus gibi, sirtim komple iptal. Bebegi besikten alamiyorum. Yataktan kalkmak bir iskence. Gece esimin yardimiyla zorla emziriyorum. Ortopedist bir dr arkadasima sordum. Emzirdigim icin kas gevsetici icemezmisim..sicak uygulama yap dedi. Yapiyorum. Biraz rahatlatiyor. Sabah daha iyi uyaniyorum ama bebis o kadar cok yoruyor ki...surekli besikten al, koy belim mahvoluyor. Bi de kucak istiyor. Sipa sismanladi bi de, artik tasiyamiyorum resmen. Emzirmek de daha kotu yapiyor. Ne yapacagimi sasirdim. Artik dayanamiyorum. Son care fizik tedavi. Ama doktora gitmek su an icin cok zor. Bi suru ayarlama yapmam lazim bebisi birakmak icin. Basina gelen, tavsiyesi olan var mi?

Aynı ağrı bende de oluyor ama sabahları kalktığımda daha yoğun şekilde. Dayak yemiş gibi ve aynı zamanda tutulma gibi de. Galiba emzirirken falan üşütüyor olabilirim ben. Nedir çaresi bulamadım. Her sabah aynı işkence ile uyanıyorum.

2600 den 4 kiloya çıktıysa iyi toparlamış maşallah. Belki ilk zamanlar sütün azmıştır sonradan çoğalmıştır. Bebekler gaz sancısı olunca da aynı aç gibi ağlıyor. Benimki de bi ara çok ağlıyordu aç bu deyip emzirdim mama verdim peş peşe sonra kustu çocuk meğer aç değilmiş sıkıntısı gazmış. Kilo olayında günlük en az 20 gram aylık en az 600 gram alması gerekiyormuş. Bi de ayına göre olması gereken kilonun en düşük ve en yüksek değerleri var. Sanırım 2. ayda 3 küsür bişeydi en düşük olması gereken kilo. Eğer sırf emzirme ile bir ayda 600 gramdan fazla kilo aldıysa mama çok da şart değil sanırım. Tabi en doğrusunu yine güvendiğin bir doktor bilir.

Ya benimki dayanilmaz bir agri. Nasil anlatayim bilmiyorum, kilit haldeyim. Mecburiyetten ayaga kalkiyorum.

Çok teşekkürler moral oldu daha da toparlar bebislerimiz inşallah. Geçen hafta gaz için ağladığını anladım biogia damla kullaniyoruz. Yoksa bende hep aç sanip emziriyodum. Acemilik ne zor..

Ya ben biberon vermiyorum eds veriyorum o bile çabuk aktığı için bebeği olumsuz etkiliyor kaşıkla vereyim dedim o da çok zor yarısı geri akıyor ağzından. Şu kaşık biberonlardan mı alsak acaba? Bu arada ev işlerinden de nefret geldi, sadece bebeğime bakmak istiyorum ben artık ve o uyuduğunda da ben kendimle ilgilenmek istiyorum

Kesinlikle ben de aynı hatayı yaptım. Metsile ara vermiştim çocuk gece 4 e kadar gaz sancısı çekti. En eski en dandik ilaç gözüyle bakılıyor ama bize bayağa faydası oldu.

Emzirmekten oluyor olabilir çünkü benimde zaman zaman belim ağrıyor emzirmekten. Kendim yapamadığım ama yapsak fayda göreceğimiz bişey emzirirken bol yastıkla bel, kol altı gibi bölgeleri desteklemek ve emzirme yastığı kullanmak lazım hatta ayağımızın altına da tabure. Alele acelel oturuyorum emzirmeye hep, yastık vs olmayınca iki büklüm oluyorum emzirirken sonra belim boynum ağrıyor

Sevgili kakazede anneler fitile rağmen kaka yapamayan bebiş var mıydı?

Bugün 5.gün oldu yine kaka yapamayalı ve inanılmaz huzursuz, ağlayıp duruyor. Mecbur fitil verdik yine ama nerdeyse 3 saat oldu hala kaka filan yok

Sünneti ikna edemiyorum ben babasına
Benim eşim de ilk oglumuzda ikna olmamıştı neymiş hatırlayacakmış sünnetini akli erecekmiş.sonra yaş sonrası idrar yollrinda enf.olunca drlar sünneti önerdi bu kezde çocuk dr.dan çok korkuyordu yaptıramadık.6 yaşında ettirdik ama iyileşti ağlaması,nazi bitmedi.zaten 2-6arasini önermiyorlar.ilkinde ağzımız yanınca bunda ben birşey demeden eşim dedi erkenden sünnet ettirelim diye.aslında doğumdan sonra ettircektik de göbek fıtığı falan olunca az toparlansin dedik.Erken sünnet olunca daha kolay iyilesiyormus.gerci babalar inat edince vazgeçmezler kararlarindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…