Beni hep bu çocuk çok zayıf sutun mu yetmiyo diyenler etkiledi bu kadar. Şimdi hepsinin ağzına kepçeyle vurasim varYapma işte onu
4kg bebekle iki altıyüz bebek aynı miktarda beslenip aynı kiloyu alamaz ki
Bebeklerimizde birer bireyler artık
Senle ben aynı sofraya otursak aynı kaloriyi mi alırız ne kadar sürede yakarız vs hepsi farkeder onların ne farkı var :)
Vur bacım memenle döv onlarıBeni hep bu çocuk çok zayıf sutun mu yetmiyo diyenler etkiledi bu kadar. Şimdi hepsinin ağzına kepçeyle vurasim var
He hee demekten bi hal oldumYa kizlar sizin kv den duyduklarinizi ben teyzemden duyuyorum ki teyzem annem gibidir beni 5 yasima kadar o buyuttu. Acaba sut yetmiyor mu diyip duruyoben de gicik oluyorum ama kotu niyetli olmadigini bildigimden icimde cok buyumuyo. Bence biraz yaslarinin etkisi var, bizi de cocuk gibi goruyorlar. Aslinda temelinde bilgisizlik var, ben de yenidogan bebegi olan bir arkadasima gittigimde bebek ne zaman yalansa, annesi bu bebek acikti galiba diyordum simdi tovbe acmam agzimi bir daha... yorum bile yapmam artik... bence hic bir annenin nasihata ihtiyaci yok, hem internet diye bir sey var, acip okuyoruz iste, ama bizden onceki neslin bunu anlamasi mumkun degil, bu yuzden bence tatli canlarinizi hic uzmeyin he hee diyip gecin.
Insallah gecer, yoksa haftaya mecbur doktora gidicem ben.Evde magnezyumum var ben de içeyim. O gevşetir rahatlatır. Eşinin düşüncesi bana da mantıklı geldi. Ama bu denli ağrı olur mu bilemedim. Kalsiyum alımımizi arttırıp magnezyum takviyesiyle belki hafifletiriz. Ben hemen içiyorum. Teşekkür ederimaklıma gelmemişti magnezyum almak...
Sicak dus, emzirirken o kutleden asagi dogru masaj, biraz canin aciyacak sekilde... sonra bir bakmissin acilmis. Emzirirken slikon kullanmiyorsun degil mi? Bir de cok kafana takma, eninde sonunda aciliyo. Bana uyumak da iyi gelmisti.Kızceler sol gögsüm koltuk altı tarafımda süt bezesi olustu sanırım mastit değilim cunku sadece bi yer öyle ve tam koltuk altı tarafına denk geldigi icin acıyor
Medelam calısmıyor sanırım kablosunda sorun var anlamadım kurcalayamıyorumda kucagımda öyküyle, mochi bosaltmadı, geceden beri bebegime solu emzirttiriyorum elimle masaj yapa yapa ama bi türlü bosalmıyor siskinlik inmiyor rahatlayamadım
Nasıl indirebilirim o kütleyi
Ben ilk kez bir kadını çağırdım geçen hafta, tertemiz yaptı evi, İnan psikolojim düzeldi. Sanki haberleri varmış gibi bir sürü misafir geldi o hafta.Ya ben biberon vermiyorum eds veriyorum o bile çabuk aktığı için bebeği olumsuz etkiliyorkaşıkla vereyim dedim o da çok zor yarısı geri akıyor ağzından. Şu kaşık biberonlardan mı alsak acaba? Bu arada ev işlerinden de nefret geldi, sadece bebeğime bakmak istiyorum ben artık ve o uyuduğunda da ben kendimle ilgilenmek istiyorum
yok silikon bayadır kullanmıyorumSicak dus, emzirirken o kutleden asagi dogru masaj, biraz canin aciyacak sekilde... sonra bir bakmissin acilmis. Emzirirken slikon kullanmiyorsun degil mi? Bir de cok kafana takma, eninde sonunda aciliyo. Bana uyumak da iyi gelmisti.
Burda fitil kullanıp memnun olanlar vardı onlarınkinden mi kullansan acabaBenim bebiş akşam attığımız fitile rağmen hala kaka yapmadı6.güne döndük. Ikınıp duruyor garibim ama boşa, anca gaz çıkıyor. Ne yapsak ki?
Canım duş alamıyorsan bi kaba sıcağa yakın ılık su yapıp memeni sokarak yumuşatmayı dene bakalım, bi yerde okumuştum bunu. Hatta İngiliz tuzu mu karbonatı mı ne ondan da koyun yazıyorduyok silikon bayadır kullanmıyorum
Takmamaya calıstım ama yatarken saga bile dönemiyorum acısından
Duşta alamam ki aksama kadar kızada sürekli aynı memeyi nereye kadar verebilirim bosaltsın diye bilemedim
O fitilden koyduk zaten.Burda fitil kullanıp memnun olanlar vardı onlarınkinden mi kullansan acaba
O ingiliz seysini hiç duymadım ama kaba su iyi fikirmiş bak hic aklıma gelmezdi sagolCanım duş alamıyorsan bi kaba sıcağa yakın ılık su yapıp memeni sokarak yumuşatmayı dene bakalım, bi yerde okumuştum bunu. Hatta İngiliz tuzu mu karbonatı mı ne ondan da koyun yazıyordu
Beni hep bu çocuk çok zayıf sutun mu yetmiyo diyenler etkiledi bu kadar. Şimdi hepsinin ağzına kepçeyle vurasim var
Sicak şu torbası denesen?Kızceler sol gögsüm koltuk altı tarafımda süt bezesi olustu sanırım mastit değilim cunku sadece bi yer öyle ve tam koltuk altı tarafına denk geldigi icin acıyor
Medelam calısmıyor sanırım kablosunda sorun var anlamadım kurcalayamıyorumda kucagımda öyküyle, mochi bosaltmadı, geceden beri bebegime solu emzirttiriyorum elimle masaj yapa yapa ama bi türlü bosalmıyor siskinlik inmiyor rahatlayamadım
Bende belirli aralıklarla sürekli oluşuyor o göğsümü daha çok emzirerek dağıtıyorum.arada bastırmadan gogsumun ucuna doğru ovaliyorum bebek emerkenKızceler sol gögsüm koltuk altı tarafımda süt bezesi olustu sanırım mastit değilim cunku sadece bi yer öyle ve tam koltuk altı tarafına denk geldigi icin acıyor
Bebek sakinken bisiklet hareketi yatırabilirsin ve aralarda karnını aşağı doğru ovala hafif hafif.bizimki gaz için bu hareketleri yaparken kakasinida yapıyorBenim bebiş akşam attığımız fitile rağmen hala kaka yapmadı6.güne döndük. Ikınıp duruyor garibim ama boşa, anca gaz çıkıyor. Ne yapsak ki?
Valla kafalar zehir aksamdan beri agrı cekiyorum hiç aklıma gelmediSicak şu torbası denesen?
İşte onu yapıyorum aksamdan beri aynı gögüsü mıncıra mıncıra bebegime vermekten hal oldum :)Bende belirli aralıklarla sürekli oluşuyor o göğsümü daha çok emzirerek dağıtıyorum.arada bastırmadan gogsumun ucuna doğru ovaliyorum bebek emerken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?