Beni hep bu çocuk çok zayıf sutun mu yetmiyo diyenler etkiledi bu kadar. Şimdi hepsinin ağzına kepçeyle vurasim var

Ya kizlar sizin kv den duyduklarinizi ben teyzemden duyuyorum ki teyzem annem gibidir beni 5 yasima kadar o buyuttu. Acaba sut yetmiyor mu diyip duruyo ben de gicik oluyorum ama kotu niyetli olmadigini bildigimden icimde cok buyumuyo. Bence biraz yaslarinin etkisi var, bizi de cocuk gibi goruyorlar. Aslinda temelinde bilgisizlik var, ben de yenidogan bebegi olan bir arkadasima gittigimde bebek ne zaman yalansa, annesi bu bebek acikti galiba diyordum simdi tovbe acmam agzimi bir daha... yorum bile yapmam artik... bence hic bir annenin nasihata ihtiyaci yok, hem internet diye bir sey var, acip okuyoruz iste, ama bizden onceki neslin bunu anlamasi mumkun degil, bu yuzden bence tatli canlarinizi hic uzmeyin he hee diyip gecin.

He hee demekten bi hal oldum
Bizden önceki nesil katiyen internete guvenmiyo. Gerci bizimkiler doktorlara bile güvenmiyo. Çünkü hepsi profesör :)

Ben de doğum yapana sezeryan mi normal mi diye soruyodum bananeyse:) Artık hiç sormam.

Kızceler sol gögsüm koltuk altı tarafımda süt bezesi olustu sanırım mastit değilim cunku sadece bi yer öyle ve tam koltuk altı tarafına denk geldigi icin acıyor
Medelam calısmıyor sanırım kablosunda sorun var anlamadım kurcalayamıyorumda kucagımda öyküyle, mochi bosaltmadı, geceden beri bebegime solu emzirttiriyorum elimle masaj yapa yapa ama bi türlü bosalmıyor siskinlik inmiyor rahatlayamadım
Nasıl indirebilirim o kütleyi

Insallah gecer, yoksa haftaya mecbur doktora gidicem ben.

Sicak dus, emzirirken o kutleden asagi dogru masaj, biraz canin aciyacak sekilde... sonra bir bakmissin acilmis. Emzirirken slikon kullanmiyorsun degil mi? Bir de cok kafana takma, eninde sonunda aciliyo. Bana uyumak da iyi gelmisti.

Ben ilk kez bir kadını çağırdım geçen hafta, tertemiz yaptı evi, İnan psikolojim düzeldi. Sanki haberleri varmış gibi bir sürü misafir geldi o hafta.
Bizim kuzunun gündüz uykusu hafif o yüzden yemek yapmak pek mümkün olmuyor, zaten her şey de gaz yapıyor. Kolay şeyler yapıyoruz arada da kayınvalidem gönderiyor bir şeyler.
Ben de kendimle ilgilenmek istiyorum ama ancak temel ihtiyaçlarımı karşılıyorum gün içinde zar zor
Biberonun eski ucunu taktım çok şükür memeyi de alıyor artık.

Benim bebiş akşam attığımız fitile rağmen hala kaka yapmadı 6.güne döndük. Ikınıp duruyor garibim ama boşa, anca gaz çıkıyor. Ne yapsak ki?

Sicak dus, emzirirken o kutleden asagi dogru masaj, biraz canin aciyacak sekilde... sonra bir bakmissin acilmis. Emzirirken slikon kullanmiyorsun degil mi? Bir de cok kafana takma, eninde sonunda aciliyo. Bana uyumak da iyi gelmisti.
yok silikon bayadır kullanmıyorum
Takmamaya calıstım ama yatarken saga bile dönemiyorum acısından
Duşta alamam ki aksama kadar kızada sürekli aynı memeyi nereye kadar verebilirim bosaltsın diye bilemedim

yok silikon bayadır kullanmıyorum
Takmamaya calıstım ama yatarken saga bile dönemiyorum acısından
Duşta alamam ki aksama kadar kızada sürekli aynı memeyi nereye kadar verebilirim bosaltsın diye bilemedim
Canım duş alamıyorsan bi kaba sıcağa yakın ılık su yapıp memeni sokarak yumuşatmayı dene bakalım, bi yerde okumuştum bunu. Hatta İngiliz tuzu mu karbonatı mı ne ondan da koyun yazıyordu

Canım duş alamıyorsan bi kaba sıcağa yakın ılık su yapıp memeni sokarak yumuşatmayı dene bakalım, bi yerde okumuştum bunu. Hatta İngiliz tuzu mu karbonatı mı ne ondan da koyun yazıyordu
O ingiliz seysini hiç duymadım ama kaba su iyi fikirmiş bak hic aklıma gelmezdi sagol

Beni hep bu çocuk çok zayıf sutun mu yetmiyo diyenler etkiledi bu kadar. Şimdi hepsinin ağzına kepçeyle vurasim var

Benim bebegimde 37 haftada 2420 doğdu 2200 e düşmüştür muhtemel 62 günlük tartıda 4070 cıktı aslında kilo alımı normal çok iyi degil ama normal cocuk doktoru bile mamayı artır dedi bana cocuk açlıktan ağlıyor olabilir dedi gerçi onun tartışında biraz eksik ciktik sağlık ocağı mama verme gayet iyi almış dedi. Inan suan ailelerin yanına gitmek istemiyorum sırf bu yüzden bu cocuk küçük doğdu demiycekler aaa sütun yaramıyor diyecekler bidr benim ilk çocuğunda aynı erken doğdu 2200 ,1950 hastane çıkışımızdı ilk 4 ay minicik bebek 1 er kilo almasına rağmen çok duydum sütun yaramıyor lafını buda aynı O yüzden bu bebegimde panikle mamaya başladım 2gündür azalttım 2 hafta sonra tartıp bırakıcam. Milletin lafı hiç bitmiyor inan en iyisi aldırış etmemek zor olsada. Herkesin metabolizması farklı benim anne tarafım çok çok zayıflar kızlarım onlara çekti diye düşünüyorum annem 53 kilo teyzem oyle dayılar oyle ve çok güzel yerler yapıları bu

Sicak şu torbası denesen?

Bende belirli aralıklarla sürekli oluşuyor o göğsümü daha çok emzirerek dağıtıyorum.arada bastırmadan gogsumun ucuna doğru ovaliyorum bebek emerken

Benim bebiş akşam attığımız fitile rağmen hala kaka yapmadı 6.güne döndük. Ikınıp duruyor garibim ama boşa, anca gaz çıkıyor. Ne yapsak ki?
Bebek sakinken bisiklet hareketi yatırabilirsin ve aralarda karnını aşağı doğru ovala hafif hafif.bizimki gaz için bu hareketleri yaparken kakasinida yapıyor

Bende belirli aralıklarla sürekli oluşuyor o göğsümü daha çok emzirerek dağıtıyorum.arada bastırmadan gogsumun ucuna doğru ovaliyorum bebek emerken
İşte onu yapıyorum aksamdan beri aynı gögüsü mıncıra mıncıra bebegime vermekten hal oldum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…