Cok sagol ❣ altini tek kat giydiriyordum ici polarli taytlardan aldim simdi onu giydiririm..usutmus olabilir hava sogudu baya
polar direkt tenine temas etmesin terletir içine ince bi pijama daha giydir. ankarada tek kat nasıl giydirdin kız kendine de dikkat et ıhlamur rezene falan ic ayağına çorap patik vs giy. belki o değil de sütünden üşütmüştür

Günaydın aklının orda kalması çok normal ne hissettiğini de bilmiyorsun evet , 2 hafta görmek hepinize iyi gelecek
Benim ki de bu ara iştahsız bazen 40-50-60 cc içiyor üstüne çıkamıyoruz hep ziyan oluyor sütlerim günlük total süt alımım 430-500 cc arası artı ful meme doktora söylediğimde memeden ne kadar emdiğini bilemiyoruz kalanı ordan tamamlıyordur dedi , ama bu cc oranları bana çöl düşük geliyor
Aşı için gittiğimizde kilo alımına başlıcam tekrar

Yaninca petekler ustunu cift kat giydirdimde alti tek katti hep :) sagol canim ❣ iciyorum rezene her kahvaltida dun yenilebilecek ne varsa yedim

Bencede memeden besleniyordur..gece doyurucu oluyor benim takviye fazla geliyor ama gunduzler kabus

Kızlar oyun halısına koymaya ne zaman başlarız bebişleri?
Ben alicam bu hafta..2.aydan itibaren baslayabiliyorsun.bizim siyahli beyazlo desenli bir yastik var cok egleniyor onunla bakip duruyor tv aciksa cok dikkatli bakiyor hemen kapatiyorum..tshirtumun ustundeki desenleri inceliyo vakti geldi herhalde dedik..

Yaninca petekler ustunu cift kat giydirdimde alti tek katti hep :) sagol canim ❣ iciyorum rezene her kahvaltida dun yenilebilecek ne varsa yedim
biz anneler evhamlıyız belki de sadece süt fazla geldi
Kızlar oyun halısına koymaya ne zaman başlarız bebişleri?
ben bu hafta koymaya başladım yarım saat kadar oyalanıyor. puset oyuncaklarından da aldım onlara da bakıyor pusette

Kizlar sizinde boyle mi fazla temastan hoslanmiyor bizim kiz..erken belki ama kotu hissediyorum.mesela gogsumde aasla uyumuyo besiginde rahat ediyo susuyo aglamasi..az once anakucagindaydi guluyordu uzaktan bana..seveyim diye aldim kucagima kiyameti kopardi koydum sustu suan etrafa guluyo..bazen koynumda yatirayim sabahlari diyorum 10 dk konisuyoruz guluyo ediyo hemen rahatsiz oluyo..valla bebegiyle koyun koyuna uyuyanlara ozeniyorum suan..resmen sevemiyorum ozluyorum

ay ne güzel oyun halısına koyuyorum beni kesiyo ordan. görürse ağlıyo oynamıyo görmezse oynuyo.

Çok geçmiş olsun canım ya senin şuan annene çok büyük faydan dokunamaz bunu düşünüp yıpratma kendini, Gülce biraz büyüsün anca o zaman. Ama ara ara gider kalır ilgilenirsin. Tabiki aynı şey değil ama benim de annemin kolu kırıldı arada yardıma diye gittik ama bi makarnayı bile zor yaptım ne zaman mutfağa gitsem benim kız ağladı, annem kucağına alamadığı için mecbur ben gittim yanına bi makarna yapana kadar 10 kere gidip geldim. Yanına gittiğimde anca o günkü yemek ve bulaşığı halledebildim. Yani şuan sen de annene çok bişey yapamazsın. Maddi durumları iyiyse kesinlikle bi bakıcı tutsunlar, eşimin babaanesine Türkmen bir bayan tuttular valla çiçek gibi bakıyor kendi kızı o kadar güzel bakamıyordu. Teyzelerin de denetlemek için gelip giderler.

Bu arada el emme olayını zevk aldıkları için yapıyorlar aç olduğu için değil hiç takılma. Bizimki de bayılıyor, sanki parmaklarında şeker varmış gibi sırayla bi birini ağzına sokuyor bi diğerini. Hatta bazen emerken memeden çıkıp elini emmeye çalışıyor

ay ne güzel oyun halısına koyuyorum beni kesiyo ordan. görürse ağlıyo oynamıyo görmezse oynuyo.
Yok sevdirmiyo kendini..opunce kafasini falan ceviriyo sinir oluyorum..doya doya koklayamiyorum gogsumde bi sabit durmuyo ya emecek ya uyuyacak zaten.kafasini oksuyorum mesela agliyo

Bi kısmı akmıs sol gögsüm hiç akmazdı ilk defa oldu biraz daha kalmıs ama o taslıgı gecti cok sükür
Aksamdan sabaha ağrı yaptı baya bi uyutmadı saga dogru yatamadım öyle diyim

Bir anda geçmeyebilir , sen o göğsünü daha sık emzir mümkünse sağ bir kaç günü bulabilir geçmesi acele etme
İşte sagma makinem bozuldu veya kablosunda bişey var kurcalayamıyorum mochi de o kadar rahatlatmadı biraz kalkana aktı masaj sıcak su falan sayesinde ama hala sertliği var bakalım gece ki kadar olmasın buna razıyım

Cok sagol canim..iste kimse birakmak istemeyince ortalikta karisiyor..maddi durumlari cok iyi herkesin biz de destek oluruz ama guvenemiyorlar..bosuna ortalik karisiyor..cok emiyor bizimkide ya ac zannediyorum hep

Cok gecmiş olsun ama sen bakamazsın su anda gidip gelmekten baska yapabilecegin bişey yok malesef onuda havalar kötüleşiyor ne sıklıkla yapabilirsin
Aslında Ankara da daha kalifiyeli doktorlar vardır babanla birlikte gelseler sizin orda gösterseniz tıp fakültesindeki doktorlara olmaz mı

Geçmiş olsuninşallah çabuk düzelir annen

Bence daha iyi kucağa alışmasından

Benimki de bu ara öyle çabuk sıkılıyor memede nadir uyuyor , sevip okşuyorum ama yatağında rahat etmeye başladı koyunca susuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…