Bir de o göğsünü emzirmeye çalış öncelikle. Tıkanıklık varsa emzirerek açabilirsin.Valla kafalar zehir aksamdan beri agrı cekiyorum hiç aklıma gelmedi
Geçmİş olsun benimde belim ağrıyor , 48 kiloyum kızım kilo aldıkça zorlanıyorumYa kizlar, bana bir yardim edin. 5 gundur korkunc bir bel agrisi cekiyorum. Artik dayanilmaz oldu. Belim tutulmus gibi, sirtim komple iptal. Bebegi besikten alamiyorum. Yataktan kalkmak bir iskence. Gece esimin yardimiyla zorla emziriyorum. Ortopedist bir dr arkadasima sordum. Emzirdigim icin kas gevsetici icemezmisim..sicak uygulama yap dedi. Yapiyorum. Biraz rahatlatiyor. Sabah daha iyi uyaniyorum ama bebis o kadar cok yoruyor ki...surekli besikten al, koy belim mahvoluyor. Bi de kucak istiyor. Sipa sismanladi bi de, artik tasiyamiyorum resmen. Emzirmek de daha kotu yapiyor. Ne yapacagimi sasirdim. Artik dayanamiyorum. Son care fizik tedavi. Ama doktora gitmek su an icin cok zor. Bi suru ayarlama yapmam lazim bebisi birakmak icin. Basina gelen, tavsiyesi olan var mi?
Tesekkur ederim, Ya sorma, benimki de agirlasti. Besikten almak cok zor geliyor artik.Geçmİş olsun benimde belim ağrıyor , 48 kiloyum kızım kilo aldıkça zorlanıyorum
Benim de ütülerle başım dertteYa ben biberon vermiyorum eds veriyorum o bile çabuk aktığı için bebeği olumsuz etkiliyorkaşıkla vereyim dedim o da çok zor yarısı geri akıyor ağzından. Şu kaşık biberonlardan mı alsak acaba? Bu arada ev işlerinden de nefret geldi, sadece bebeğime bakmak istiyorum ben artık ve o uyuduğunda da ben kendimle ilgilenmek istiyorum
Yun korse nasil bir sey?Ben çok basit esnek 25 30 liralık yün korse aldım. Geçti şükür bel bacak ağrım
Gece sicak su torbasi yapip beline koy. Beni sabah kalktigimda rahatlamis hissettiriyor. Ama dedigim gibi benim gun icinde yoruldukca artiyor.Evde magnezyumum var ben de içeyim. O gevşetir rahatlatır. Eşinin düşüncesi bana da mantıklı geldi. Ama bu denli ağrı olur mu bilemedim. Kalsiyum alımımizi arttırıp magnezyum takviyesiyle belki hafifletiriz. Ben hemen içiyorum. Teşekkür ederimaklıma gelmemişti magnezyum almak...
Sütüm ilk geldiğinde olmuştu, ben ılık duş aldım sıcağa yakın ve ara ara ılık suyla yıkayıp masaj yaptım, sonra kendiliğinden şıkır şıkır akmıştı. Sutyen veya dar şeyler giyme serbest dursun bu ara bakalım, mastit oluyorum diye korkmuştum ben de hatta hemşire de korkuttu boşaltamazsan çok ağrı yapar diye ama merak etme boşalıyor.Kızceler sol gögsüm koltuk altı tarafımda süt bezesi olustu sanırım mastit değilim cunku sadece bi yer öyle ve tam koltuk altı tarafına denk geldigi icin acıyor
Medelam calısmıyor sanırım kablosunda sorun var anlamadım kurcalayamıyorumda kucagımda öyküyle, mochi bosaltmadı, geceden beri bebegime solu emzirttiriyorum elimle masaj yapa yapa ama bi türlü bosalmıyor siskinlik inmiyor rahatlayamadım
Nasıl indirebilirim o kütleyi
Yun korse nasil bir sey?
Böyle cırt cırtsız. Geçirmeli. Atlet yerine giyorum.Emzirirken de rshatErkek Korse Modelleri - GittiGidiyor
Erkek Korse çeşitleri GittiGidiyor'da! En iyi erkek korse boxer ve erkek korse atlet modelleri kategorimizde sizleri bekliyor. Daha fit bir görünüm istiyorsanız erkek korse satın almak için tıklayın!urun.gittigidiyor.com
Bir anda geçmeyebilir , sen o göğsünü daha sık emzir mümkünse sağ bir kaç günü bulabilir geçmesi acele etmeKızceler sol gögsüm koltuk altı tarafımda süt bezesi olustu sanırım mastit değilim cunku sadece bi yer öyle ve tam koltuk altı tarafına denk geldigi icin acıyor
Medelam calısmıyor sanırım kablosunda sorun var anlamadım kurcalayamıyorumda kucagımda öyküyle, mochi bosaltmadı, geceden beri bebegime solu emzirttiriyorum elimle masaj yapa yapa ama bi türlü bosalmıyor siskinlik inmiyor rahatlayamadım
Nasıl indirebilirim o kütleyi
Çok geçmiş olsun allah kolaylık versin herşey olacağına varır üzme kendini senin üzüntünstresin de etkiliyor bebisi ben öyle düşünüyorum/: neguzel 15 gün gidicekmissin muhakkak yanında birileri olur sen annenle ilgilenirken çocuklar ilgilenirler hem dedesi var varda var allah kolaylık verir yani senin orda varlığın bile yeticektir hen annene hem sana iyi gelir inşallahGunaydin herkese guzel bir gun olsun..ben cok uzgunum annem iyiye gidecekken dun yine kalpte ritm bozukluguyla hastaneye goturmusler konusamiyorda keske derdini anlatabilseydi..aklim hep orda keske bebegim bu kadar ufak olmasaydi..esimin yurtdisi gorevi var 2hafta gidip kalicam o zaman..yanima almayi cok istiyorum ama 2sinin sorumlulugunu kaldirabilirmiyim diye dusunuyorum bir yandan da aklim hep orda ona ben bakamadigim icin cok uzuluyorum..insanlarda yoruldu kardesleri yanii ama kimseye vermek istemiyor teyzem..tutulan kadin bizim gibi mi bakar diyor bir yandanda kendiside agresiflesti babamla kavga edip duuruyorlar..bir kadin tutulsa yanimda olsa benim gozetimimde ne kadar guzel olacak..doktorlari orada diye yanima getirmekte istemiyor babam..2 arada kaldim..
Gece 4den sonra da hic uyumadik.2memeyi emdi doymamistir diye 80 cc sagdigimi verdim her yere kustu..sabah emzirdim emzirdikten sonra elini emiyo ac gibi bir daha verdim sonunda yine kustuusuttu mi fazla mivgeliyo elini emiyo acliktan mi gazdan mi anlamadim..
Cok sagolÇok geçmiş olsun allah kolaylık versin herşey olacağına varır üzme kendini senin üzüntünstresin de etkiliyor bebisi ben öyle düşünüyorum/: neguzel 15 gün gidicekmissin muhakkak yanında birileri olur sen annenle ilgilenirken çocuklar ilgilenirler hem dedesi var varda var allah kolaylık verir yani senin orda varlığın bile yeticektir hen annene hem sana iyi gelir inşallah
Haklısın bir sürü kritik nokta varGunaydin herkese guzel bir gun olsun..ben cok uzgunum annem iyiye gidecekken dun yine kalpte ritm bozukluguyla hastaneye goturmusler konusamiyorda keske derdini anlatabilseydi..aklim hep orda keske bebegim bu kadar ufak olmasaydi..esimin yurtdisi gorevi var 2hafta gidip kalicam o zaman..yanima almayi cok istiyorum ama 2sinin sorumlulugunu kaldirabilirmiyim diye dusunuyorum bir yandan da aklim hep orda ona ben bakamadigim icin cok uzuluyorum..insanlarda yoruldu kardesleri yanii ama kimseye vermek istemiyor teyzem..tutulan kadin bizim gibi mi bakar diyor bir yandanda kendiside agresiflesti babamla kavga edip duuruyorlar..bir kadin tutulsa yanimda olsa benim gozetimimde ne kadar guzel olacak..doktorlari orada diye yanima getirmekte istemiyor babam..2 arada kaldim..
Gece 4den sonra da hic uyumadik.2memeyi emdi doymamistir diye 80 cc sagdigimi verdim her yere kustu..sabah emzirdim emzirdikten sonra elini emiyo ac gibi bir daha verdim sonunda yine kustuusuttu mi fazla mivgeliyo elini emiyo acliktan mi gazdan mi anlamadim..
Ben ne duysam aldığım için resmen evi çöpe çevirdimKaşık biberonu ben de araştırıyorum kimi çok memnun kimi de iyi değil demiş kararsız kaldım
Canim gecmis olsun. Annenin kendi evinde kalmasi daha iyi olur en azindan doktorlari orada diye. Hasta bakmak cidden cok zor teyzen de bunamıştır. Sejin gulce en azindan 6 aylik olsun o zmana yanina almayi düşünebilirsin.Gunaydin herkese guzel bir gun olsun..ben cok uzgunum annem iyiye gidecekken dun yine kalpte ritm bozukluguyla hastaneye goturmusler konusamiyorda keske derdini anlatabilseydi..aklim hep orda keske bebegim bu kadar ufak olmasaydi..esimin yurtdisi gorevi var 2hafta gidip kalicam o zaman..yanima almayi cok istiyorum ama 2sinin sorumlulugunu kaldirabilirmiyim diye dusunuyorum bir yandan da aklim hep orda ona ben bakamadigim icin cok uzuluyorum..insanlarda yoruldu kardesleri yanii ama kimseye vermek istemiyor teyzem..tutulan kadin bizim gibi mi bakar diyor bir yandanda kendiside agresiflesti babamla kavga edip duuruyorlar..bir kadin tutulsa yanimda olsa benim gozetimimde ne kadar guzel olacak..doktorlari orada diye yanima getirmekte istemiyor babam..2 arada kaldim..
Cok sagol ❣Haklısın bir sürü kritik nokta var
Doktorları olmasa yanına alırdın ya da denerdin en azından ama kendi doktoru önemlidir
İnşallah iyiye gider canım ve bakım işi de içinize sinecek şekilde yoluna girer dua ediyorum sizin için
Tatlı kızına belki fazla gelmiş olabilir
Şu üşütme olayı beni de deli ediyor ya evin içinde nasıl üşütüyoruz bilmem , sürekli bunu düşünmek sinirimi bozuyor
İyi olsunlar hep inşallah
80 çok muCanim gecmis olsun. Annenin kendi evinde kalmasi daha iyi olur en azindan doktorlari orada diye. Hasta bakmak cidden cok zor teyzen de bunamıştır. Sejin gulce en azindan 6 aylik olsun o zmana yanina almayi düşünebilirsin.
Kusmasina gelince cok vermissin. Cok emince kusmus. Ayni seyi dun sabah ben yasadim. Cok emdi ve cogunu kustu. Saglik ocagindaki ebem. 80 cc icin cok dedi benim oglana. 1.5 aylikken 100cc icin oglum simdi 80 i zor iciyor. Agzi pamukcuk onun da etkisi var sanirom. Ben 20 dakika emziriyorim. Yetiyor. Ust7ne biberon versem emmez zaten emse bile kusuyor.
Evet oyle yapacagim sanirim ama gormeden rtmeden surec zor geciyo sanki benden baska kimse iyi bakamiyo gibi hissediyorum..Ya ne zaman emse elini cokcok emince veriyorum sagdigimi ama gece vermemek lazim dolu oluyor gece gunduz takviye versemde yetmiyor.valla benim kiz 100 cc ile anca doyuyorCanim gecmis olsun. Annenin kendi evinde kalmasi daha iyi olur en azindan doktorlari orada diye. Hasta bakmak cidden cok zor teyzen de bunamıştır. Sejin gulce en azindan 6 aylik olsun o zmana yanina almayi düşünebilirsin.
Kusmasina gelince cok vermissin. Cok emince kusmus. Ayni seyi dun sabah ben yasadim. Cok emdi ve cogunu kustu. Saglik ocagindaki ebem. 80 cc icin cok dedi benim oglana. 1.5 aylikken 100cc icin oglum simdi 80 i zor iciyor. Agzi pamukcuk onun da etkisi var sanirom. Ben 20 dakika emziriyorim. Yetiyor. Ust7ne biberon versem emmez zaten emse bile kusuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?