Geçmİş olsun benimde belim ağrıyor , 48 kiloyum kızım kilo aldıkça zorlanıyorum

Benim de ütülerle başım dertte

Gece sicak su torbasi yapip beline koy. Beni sabah kalktigimda rahatlamis hissettiriyor. Ama dedigim gibi benim gun icinde yoruldukca artiyor.

Sütüm ilk geldiğinde olmuştu, ben ılık duş aldım sıcağa yakın ve ara ara ılık suyla yıkayıp masaj yaptım, sonra kendiliğinden şıkır şıkır akmıştı. Sutyen veya dar şeyler giyme serbest dursun bu ara bakalım, mastit oluyorum diye korkmuştum ben de hatta hemşire de korkuttu boşaltamazsan çok ağrı yapar diye ama merak etme boşalıyor.

Bir anda geçmeyebilir , sen o göğsünü daha sık emzir mümkünse sağ bir kaç günü bulabilir geçmesi acele etme

Gunaydin herkese guzel bir gun olsun..ben cok uzgunum annem iyiye gidecekken dun yine kalpte ritm bozukluguyla hastaneye goturmusler konusamiyorda keske derdini anlatabilseydi..aklim hep orda keske bebegim bu kadar ufak olmasaydi..esimin yurtdisi gorevi var 2hafta gidip kalicam o zaman..yanima almayi cok istiyorum ama 2sinin sorumlulugunu kaldirabilirmiyim diye dusunuyorum bir yandan da aklim hep orda ona ben bakamadigim icin cok uzuluyorum..insanlarda yoruldu kardesleri yanii ama kimseye vermek istemiyor teyzem..tutulan kadin bizim gibi mi bakar diyor bir yandanda kendiside agresiflesti babamla kavga edip duuruyorlar..bir kadin tutulsa yanimda olsa benim gozetimimde ne kadar guzel olacak..doktorlari orada diye yanima getirmekte istemiyor babam..2 arada kaldim..

Gece 4den sonra da hic uyumadik.2memeyi emdi doymamistir diye 80 cc sagdigimi verdim her yere kustu..sabah emzirdim emzirdikten sonra elini emiyo ac gibi bir daha verdim sonunda yine kustu usuttu mi fazla mivgeliyo elini emiyo acliktan mi gazdan mi anlamadim..

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun allah kolaylık versin herşey olacağına varır üzme kendini senin üzüntünstresin de etkiliyor bebisi ben öyle düşünüyorum/: neguzel 15 gün gidicekmissin muhakkak yanında birileri olur sen annenle ilgilenirken çocuklar ilgilenirler hem dedesi var varda var allah kolaylık verir yani senin orda varlığın bile yeticektir hen annene hem sana iyi gelir inşallah

Cok sagol Kalici cozum ariyorum aslinda.evet cok ii geliyor ama annem kimle olmak istiyordur acaba..boyle dusununce insan bi evladi baksin ister gibime geliyo.kardeslerinede asiri duskundur ama ne bileyim bir de ustune boyle fenaalasinca aklima hep kotusu geliyor..ne umuyorduk ne yasiyoruz..hala inanamiyorum bazen gittigmde annem saglikli beni karsilayacakmis gibi geliyor..gittgimde evimizdr kalicam 2hafta ve annem o evde olmayacak teyzemlerle olacak..cok zoruma gidiyo..belki o 2hafta eve getiririz onada iyi gelir..

Haklısın bir sürü kritik nokta var
Doktorları olmasa yanına alırdın ya da denerdin en azından ama kendi doktoru önemlidir
İnşallah iyiye gider canım ve bakım işi de içinize sinecek şekilde yoluna girer dua ediyorum sizin için
Tatlı kızına belki fazla gelmiş olabilir
Şu üşütme olayı beni de deli ediyor ya evin içinde nasıl üşütüyoruz bilmem , sürekli bunu düşünmek sinirimi bozuyor
İyi olsunlar hep inşallah

Kaşık biberonu ben de araştırıyorum kimi çok memnun kimi de iyi değil demiş kararsız kaldım
Ben ne duysam aldığım için resmen evi çöpe çevirdim materninin kaşık biberonunu almıştım yeni doğum yaptigimda tabi biberon gibi pratik değil sıktıkça kasığa geliyor. Ben sağdığım sütü vermek için almıştım içerken akıttığını gördüm, damla damla sağdıgım sütü boşa akıtamam dedim ve biberon vermeye karar verdim. Benimki şükür ki meme delisi meme reddi yaşamadık ama çoğu kişi yaşıyormuş

Canim gecmis olsun. Annenin kendi evinde kalmasi daha iyi olur en azindan doktorlari orada diye. Hasta bakmak cidden cok zor teyzen de bunamıştır. Sejin gulce en azindan 6 aylik olsun o zmana yanina almayi düşünebilirsin.
Kusmasina gelince cok vermissin. Cok emince kusmus. Ayni seyi dun sabah ben yasadim. Cok emdi ve cogunu kustu. Saglik ocagindaki ebem. 80 cc icin cok dedi benim oglana. 1.5 aylikken 100cc icin oglum simdi 80 i zor iciyor. Agzi pamukcuk onun da etkisi var sanirom. Ben 20 dakika emziriyorim. Yetiyor. Ust7ne biberon versem emmez zaten emse bile kusuyor.

Cok sagol ❣ altini tek kat giydiriyordum ici polarli taytlardan aldim simdi onu giydiririm..usutmus olabilir hava sogudu baya

80 çok mu kaç kilo ki? 80 cc benim kızın dişinin kabuğuna yetmez 110-120 cc içiyo internetteki kilo/56 hesabına da uymuyor

Evet oyle yapacagim sanirim ama gormeden rtmeden surec zor geciyo sanki benden baska kimse iyi bakamiyo gibi hissediyorum..Ya ne zaman emse elini cokcok emince veriyorum sagdigimi ama gece vermemek lazim dolu oluyor gece gunduz takviye versemde yetmiyor.valla benim kiz 100 cc ile anca doyuyor bendr mamayida oyle yapiyorum sutude tamamlamaya calisiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…