Bizdede tam tersi durum var yapışık gezelim ayrılmayalım istiyo gün içinde uyuduğu odadan çıksam sanki hisseder gibi çığlığı basıyor:) yatağını olduğundan beri hiç sevdiremedimgün içinde yaptırdığım an uyanıyor gece uykusunda pek anlamıyor allahtan anlıcan oki biz hiç orta yolu bulamiycaz bu bebelerle canları saolsun napalim

Maşallah çok güzel kilo almış. Bana da aynı küçük doğdu demiyolar kesinlikle. Annemler çok yapıcı her bebek bir değil güzel kilo aliyo diyo hep ama eşimin tarafı anlamiyo. Onlara böyle yanakları sarkan tombis bebe olcak :)

Bizim pazartesi Dr kontrolumuz var. Dr mamaya başla derse baslarim. Demezse de çevreye kulak tikicam dediginiz gibi.

Cok sagol.bende öyle diyorum fizik tedaviye basamislardi babam orada nerden nereye gidiceksin diyor mesela birden sıkısıyor saniyelerle yarisarak gidiyorduk hep yakin mesafe hastane biraz cekiniyor.yanima gelseler babam annemle ilgilense ustesinden gelemez miyim bilmiyorum.ben kiziyim bana agir gelmez ama teyzemide anlamiyorum babama bile emanet etmiyo sonra hastayim hic uyumadi yoruldum falan sinirden babama sariyo bir kavga kiyamet kopuyo..bu kadar yorgunsan verin bakalim o da olmuyo..ben bakiyorum her istedigimi yaparim havasinda cok zor ya karmakarisik ortalik nasil cozucez bilmiyorum..yanima alsam hepsi bitecek aklimda kalmayacak..

Benimkide kendi basina durmuyo ama o aglamalat ya uyku aglamasi ya meme..yani keske beni istese :) gecen yazmisti bi arkaadas birliikte uyuyoruz diye özendimm...bende liseye kadr annemle uyudum ama bizimki bunaliyo istemiyo az buyuse anlar belki.

Bence daha iyi kucağa alışmasından
Meme istio emerken duruyo ama onun harici kipir kipir durmuyo besigine birakiyorum susuyo ya da koltuga farketmez.. zaten bostaysa uyaniksa her dk agliyo kendi kendine oyalanmayi ne zaman ogrencek acaba

Kızlar bu tırnak batması nedir ya neden oluyor , benim 2 haftadan beri bir tırnağımda var , şimdi baş parmağımda acımaya başladı ordada ona benzer bişey çıkacak gibi var mı yaşayan
Direk doktora mı gitsem

Asilarimizi olduk. Kuzum dun gece cok akilliydi. 2 aylik hayatinda ilk kez gece 4er saat ust uste uyudu. Sabah uyumaya devam ediyordu tekrar ama asiya gitmek icin uyandirdik sansa bak rota asisinin ilk dozunu da oldu. Igneler vurulurken cok agladi yavrum, sesi kisildi. Ama kisa surede sakinledi. Kuzum cok durgun simdi. Eve gelir gelmez calpol verdim hemsirenin tavsiyesiyle. O da mayistirdi galiba. Insallah atesi cikmaz da bugunu sakince atlatiriz. Darisi henuz asi olmayan bebislerin basina. Kolayca atlatirlar hepsi insallah.

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin. Senin bakman çok zor olur. Sık sık gidip moral verebilirsin.
Benim bebeğim de emdikten sonra elini emiyo hatta bazen gogsumdeyken çıkarıp elini emmeye calisiyo. Açlıktan değil de emme refleksinden gibi. Emzik kullaniyo musun ben elini emmeye başlayınca emzik veriyorum. Gerçi bu seferde emzige alıştı iyice bırakmak zor olmaz inş

Emzigi atip elini emmeye devam ediyo emzigi cani isterse aliyo uykuya daldiginda atiyo aramiyo geciste kullaniyo aglarken asla almiyo zaten..keyfi gelirse.

Ayy dort saat uyku hayalimm
Çok geçmiş olsun inş çıkmaz ateşi bizim de salı günü aşısı korkuyorum şimdiden

Benim oglan asik suratli. Cool takiliyor ama mememde olmayi ve temas etmeyi cok seviyor. Bugun asi oldu. Kucagimda uyumak istedi. Oyle guzel bir his ki. Hic indiresim gelmiyor. (Tabi bas bas aglarken, kucagimda tepinirken degil ) Gazini cikartirken omzumda uyuyor bazen, o zaman da indiresim gelmiyor hic. Ben de gulumseyen bebeklere ozeniyorum. Bizimki biyik altindan gulumser gibi yapiyor o kadar. Dolu dolu gulmedi henuz. Ama baskasindayken beni farkettiginde gozleri parliyor, heyecanlaniyor, mutlu oldugu belli oluyor. Ona da bitiyorum iste. Bugun hemsire kucaginda rota asisini yaparken ben elini tutuyordum, bana bakti, gi'ladi. Mutlu oldugunu anladim. Tatifsiz mutkuluk.

Ayy dort saat uyku hayalimm
Çok geçmiş olsun inş çıkmaz ateşi bizim de salı günü aşısı korkuyorum şimdiden
Benim de hayalimdi ama bu hafta gece uyku araligi 4'e cikti. Hatta bu gece ust uste 4'ledi insallah seninki de o asamaya gelir.

Emzigi atip elini emmeye devam ediyo emzigi cani isterse aliyo uykuya daldiginda atiyo aramiyo geciste kullaniyo aglarken asla almiyo zaten..keyfi gelirse.
Keyfine duskun demek ki kuzucuk emzige alismamasi iyi aslında. Ben emziği çok verince memeyi kavramakta zorlandi bikac kez bende azalttim.
Emziriyorum şimdi memeyi bırakıp elini emmeye çalıştı tekrar memeyi verdim sapsik sapsik bakiyo bana

Cok gecmis olsun. Herkesin dedigi gibi bebekle cok zor olur bakimini ustlenmen. Ama tutulan yardimci kadinin basinda siz olursaniz her sey daha kolay olur gibi. Sizin ilginiz sevginizden de mahrum kalmaz, siz de daha az yipranirsiniz.

Benim bebis bir defada 60-70'ten fazla icmiyor biberonda. Memede de cok uzun kalmiyor artik. Cabuk doyuyor, cabuk acikiyor benimki. Bu olculer beslenme saati araligiyla da ilgili tabi ki. Hemsire neye gore cok dedi. 3 saatte beslenen bebekle 2 saatte beslenen bebek ayni oranda icmez ki.

Hadi geçmiş olsun inşallah güzel geçer geceniz , biz daha aşı olmadık ya hastaneden haber bekliyorum

Canim hamilelikteki odemlerden oluyormus. Ayaklar sisince tirnaklar batiyormus. Ayak bakimi merkezine git bence once cunku ayak bakim uzmanlari doktorlardan daha bilgili bu konularda. Ilerlemeden git. Daha once soylemistim, ihmal eden bir arkadasim en sonunda ameliyat olmak zorunda kaldi.

Direk doktora gitsen çeker tırnağını batıksa eğer yaşadım biliyorum baş Parmağında batma varsa cok hafif bişiyle kaldır tırnagın ucunu altına minicik pamuk koy ki temas etmesin oraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…