Hadi geçmiş olsun inşallah güzel geçer geceniz , biz daha aşı olmadık ya hastaneden haber bekliyorum
Tesekkurler, insallah senin dogumun benden onceydi diye hatirliyorum. Saglik ocagi cagirmadi mi?

Direk doktora gitsen çeker tırnağını batıksa eğer yaşadım biliyorum baş Parmağında batma varsa cok hafif bişiyle kaldır tırnagın ucunu altına minicik pamuk koy ki temas etmesin oraya
Iste ayak bakim uzmanlari tirnak cekmeyi pek tavsiye etmiyorlar. Doktorlar hemen cekiyorlar ama tirnak yatagini bozma ihtimali var.

Anne evlat aşkı dünyanın en güzel şeyi gerçekten kızımda öyle izliyor ki beni gözlerini ayırmıyor bazen , gülücük atıyor içim eriyor nasıl güzel bir duygu

Anne evlat aşkı dünyanın en güzel şeyi gerçekten kızımda öyle izliyor ki beni gözlerini ayırmıyor bazen , gülücük atıyor içim eriyor nasıl güzel bir duygu
Evet, gozlerindeki o sevinci gormek nasil muhtesem bir his.

Benimkide kendi basina durmuyo ama o aglamalat ya uyku aglamasi ya meme..yani keske beni istese :) gecen yazmisti bi arkaadas birliikte uyuyoruz diye özendimm...bende liseye kadr annemle uyudum ama bizimki bunaliyo istemiyo az buyuse anlar belki.
En çok sevdiği birlikte uyumamiz ama ben uykum yoksa alıyorum yanıma okadar huzurlu uyuyoki anlatamam gülce sanırım sıkıntıya gelemiyo ferahlık seviyo kendi kuralları var neguzel

Evet bugün etrafı çok inceledi ve bans güzel tepkiler verdi, ben de almayı düşündüm. Tv'ye kapalıyken bile bakıyor

Kiraz çekirdeği torban varsa onu ısıtıp koymayı denesene

Kızlar doktor her istediğinde emzir dedi ama oğlum sürekli emmek istediği için 2. 3. emmesinde kavga ederek emiyor ağlıyor. Sanırım sütün dolmasını beklemediği için öyle oluyor. Böyle durumla karşılan var mı ne yapıyorsunuz bekliyor musunuz her emzirmede iki saat

Evet, bi de bazen cenemi yanaklarimi emmeye calisiyo o kadar güzel kii

Mochi kullananlar size bisey sorucam ben lansinoh un ayni ürününu aldim ama ilk taktığımda bi damla sut geldi devamı yok ( gerçi fazla tutmadım göğsümde sütümde yok gibi asl8nda) ekstra bisey yapmama gerek varmı zamanla çoğalır mi benmi beceremedim acaba E Elwing6

Bende yaşadım onu. Her istediğinde verdim mesela emdikten bir saat sonra tekrar istiyo ama ne yesem icsem bi saate dolmuyo gogusler. Gece biraz daha rahat oluyodu sutumu sagdim. 20-30 cc zor cikiyodu. Buzluga attim sagdikca. Cok durmazsa bi kaç tane sağılmış sutu birlestirdim. Onu siringayla oyalayarak verdim. Biraz idare etti. Sonra yavaş yavaş alıştı iki saatlere

En çok sevdiği birlikte uyumamiz ama ben uykum yoksa alıyorum yanıma okadar huzurlu uyuyoki anlatamam gülce sanırım sıkıntıya gelemiyo ferahlık seviyo kendi kuralları var neguzel
Ben tam da boyle bir cocuktum bizimki tam tersi olacak demek ki..yok ya bendr isterdimki koynumdan cikmasin güvenli bagi kuramadik sanirim cunku ben dogdugundan beri hic yanimda yatirmadim aman ezeriz falan korkusuyla baslarda goguste uyuyodu ama buyudukce kucakta mutsuz hircin

Bebek emdikten sonra mi kullandin ? Bebek bi memeni emerken digerine takacaksin aktif emerken kullanirsan daha iyi sonuc veriyo

Sürekli emdiği için gaz birikiyor bazen onada dikkat et gaz sancisindada memeye isyan ediyorlar ( hem isteyip hem isyan istiyo diye dusunuyoruz biz bjnu )her defasında gazının çıktığından emin ol

Bebek emdikten sonra mi kullandin ? Bebek bi memeni emerken digerine takacaksin aktif emerken kullanirsan daha iyi sonuc veriyo
Gelir gelmez denedim ben herşey hemen olucak diye panik bi insanım 1 damla bile bisey ozaman göğsümde sut biriktirip deneyeyim o halde tesekkrler cevap için

Kizlar bizimki ikidir bebek arabasi pusetinde kaka yapiyordu.az oncede ayaklarimi topladim karnima dogru oraya oturtttum sarki soyluyoduk disari bakarken kakasini yapti..yani hafif egimli popo altta kaliyo bir deneyin.3dur bu pozisyondayken kaka yapiyor

O korku bendede var allah korusun o yüzden uykum yoksa alıyorum yanima sevmek icin yoksa benim sıpa aşırı asabi suratsız benim gibi kapı gıcırtısına gülen birinden bu çocuk geçende ablama resim attım 3 yaşındaki yeğenim anne bebiş yine mutsuz demiş adı cıktı oğlumun

Gelir gelmez denedim ben herşey hemen olucak diye panik bi insanım 1 damla bile bisey ozaman göğsümde sut biriktirip deneyeyim o halde tesekkrler cevap için
Benim bos sagmasi icin tas gibi dolu olmasi gerekiyor en iyi gulce birini emerken digerinden akani topluyorum sonra bos memeyi cocuga veriyorum ordan ne kaldiysa emiyor o sirada emdigine takiyrum emedigi mochiye...cikani takviye veriyorum mama niyetine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…