- 8 Kasım 2018
- 5.933
- 14.662
- 248
Tesekkurler, insallahHadi geçmiş olsun inşallah güzel geçer geceniz , biz daha aşı olmadık ya hastaneden haber bekliyorum
Iste ayak bakim uzmanlari tirnak cekmeyi pek tavsiye etmiyorlar. Doktorlar hemen cekiyorlar ama tirnak yatagini bozma ihtimali var.Direk doktora gitsen çeker tırnağını batıksa eğer yaşadım biliyorumbaş Parmağında batma varsa cok hafif bişiyle kaldır tırnagın ucunu altına minicik pamuk koy ki temas etmesin oraya
Malesef geri dönüşü olmuyo geriye yapısı bozuk şekli bozuk tırnak kalıyoIste ayak bakim uzmanlari tirnak cekmeyi pek tavsiye etmiyorlar. Doktorlar hemen cekiyorlar ama tirnak yatagini bozma ihtimali var.
Anne evlat aşkı dünyanın en güzel şeyi gerçektenBenim oglan asik suratli. Cool takiliyor ama mememde olmayi ve temas etmeyi cok seviyor. Bugun asi oldu. Kucagimda uyumak istedi. Oyle guzel bir his ki. Hic indiresim gelmiyor. (Tabi bas bas aglarken, kucagimda tepinirken degil) Gazini cikartirken omzumda uyuyor bazen, o zaman da indiresim gelmiyor hic. Ben de gulumseyen bebeklere ozeniyorum. Bizimki biyik altindan gulumser gibi yapiyor o kadar. Dolu dolu gulmedi henuz. Ama baskasindayken beni farkettiginde gozleri parliyor, heyecanlaniyor, mutlu oldugu belli oluyor. Ona da bitiyorum iste. Bugun hemsire kucaginda rota asisini yaparken ben elini tutuyordum, bana bakti, gi'ladi. Mutlu oldugunu anladim. Tatifsiz mutkuluk.
Evet, gozlerindeki o sevinci gormek nasil muhtesem bir his.Anne evlat aşkı dünyanın en güzel şeyi gerçektenkızımda öyle izliyor ki beni gözlerini ayırmıyor bazen , gülücük atıyor içim eriyor nasıl güzel bir duygu
Sağlık ocağı dün aradı hastanede yapıcaz dedik. Sağlık ocağı çok ters kalıyor evlenmeden önceki semtteTesekkurler, insallahsenin dogumun benden onceydi diye hatirliyorum. Saglik ocagi cagirmadi mi?
En çok sevdiği birlikte uyumamiz ama ben uykum yoksa alıyorum yanıma okadar huzurlu uyuyoki anlatamamBenimkide kendi basina durmuyo ama o aglamalat ya uyku aglamasi ya meme..yani keske beni istese :) gecen yazmisti bi arkaadas birliikte uyuyoruz diye özendimm...bende liseye kadr annemle uyudumama bizimki bunaliyo istemiyo az buyuse anlar belki.
Evet bugün etrafı çok inceledi ve bans güzel tepkiler verdi, ben de almayı düşündüm. Tv'ye kapalıyken bile bakıyorBen alicam bu hafta..2.aydan itibaren baslayabiliyorsun.bizim siyahli beyazlo desenli bir yastik var cok egleniyor onunla bakip duruyortv aciksa cok dikkatli bakiyor hemen kapatiyorum..tshirtumun ustundeki desenleri inceliyo vakti geldi herhalde dedik..
Kiraz çekirdeği torban varsa onu ısıtıp koymayı deneseneKızceler sol gögsüm koltuk altı tarafımda süt bezesi olustu sanırım mastit değilim cunku sadece bi yer öyle ve tam koltuk altı tarafına denk geldigi icin acıyor
Medelam calısmıyor sanırım kablosunda sorun var anlamadım kurcalayamıyorumda kucagımda öyküyle, mochi bosaltmadı, geceden beri bebegime solu emzirttiriyorum elimle masaj yapa yapa ama bi türlü bosalmıyor siskinlik inmiyor rahatlayamadım
Nasıl indirebilirim o kütleyi
Evet, bi de bazen cenemi yanaklarimi emmeye calisiyo o kadar güzel kiiAnne evlat aşkı dünyanın en güzel şeyi gerçektenkızımda öyle izliyor ki beni gözlerini ayırmıyor bazen , gülücük atıyor içim eriyor nasıl güzel bir duygu
Bende yaşadım onu. Her istediğinde verdim mesela emdikten bir saat sonra tekrar istiyo ama ne yesem icsem bi saate dolmuyo gogusler. Gece biraz daha rahat oluyodu sutumu sagdim. 20-30 cc zor cikiyodu. Buzluga attim sagdikca. Cok durmazsa bi kaç tane sağılmış sutu birlestirdim. Onu siringayla oyalayarak verdim. Biraz idare etti. Sonra yavaş yavaş alıştı iki saatlereKızlar doktor her istediğinde emzir dedi ama oğlum sürekli emmek istediği için 2. 3. emmesinde kavga ederek emiyor ağlıyor. Sanırım sütün dolmasını beklemediği için öyle oluyor. Böyle durumla karşılan var mı ne yapıyorsunuz bekliyor musunuz her emzirmede iki saat
Ben tam da boyle bir cocuktum bizimki tam tersi olacak demek ki..yok ya bendr isterdimki koynumdan cikmasinEn çok sevdiği birlikte uyumamiz ama ben uykum yoksa alıyorum yanıma okadar huzurlu uyuyoki anlatamamgülce sanırım sıkıntıya gelemiyo ferahlık seviyo kendi kuralları var neguzel
Bebek emdikten sonra mi kullandin ? Bebek bi memeni emerken digerine takacaksin aktif emerken kullanirsan daha iyi sonuc veriyo
Sürekli emdiği için gaz birikiyor bazen onada dikkat et gaz sancisindada memeye isyan ediyorlar ( hem isteyip hem isyan istiyo diye dusunuyoruz biz bjnu )her defasında gazının çıktığından emin olKızlar doktor her istediğinde emzir dedi ama oğlum sürekli emmek istediği için 2. 3. emmesinde kavga ederek emiyor ağlıyor. Sanırım sütün dolmasını beklemediği için öyle oluyor. Böyle durumla karşılan var mı ne yapıyorsunuz bekliyor musunuz her emzirmede iki saat
Gelir gelmez denedim ben herşey hemen olucak diye panik bi insanımBebek emdikten sonra mi kullandin ? Bebek bi memeni emerken digerine takacaksin aktif emerken kullanirsan daha iyi sonuc veriyo
O korku bendede var allah korusun o yüzden uykum yoksa alıyorum yanima sevmek icin yoksa benim sıpa aşırı asabi suratsız benim gibi kapı gıcırtısına gülen birinden bu çocukBen tam da boyle bir cocuktum bizimki tam tersi olacak demek ki..yok ya bendr isterdimki koynumdan cikmasingüvenli bagi kuramadik sanirim cunku ben dogdugundan beri hic yanimda yatirmadim aman ezeriz falan korkusuyla baslarda goguste uyuyodu ama buyudukce kucakta mutsuz hircin
Benim bos sagmasi icin tas gibi dolu olmasi gerekiyor en iyi gulce birini emerken digerinden akani topluyorum sonra bos memeyi cocuga veriyorumGelir gelmez denedim ben herşey hemen olucak diye panik bi insanım1 damla bile bisey ozaman göğsümde sut biriktirip deneyeyim o halde tesekkrler cevap için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?