Hic saatini sormad8 ben de soylemedim. Sen demesen saat araligini dusunmedim. Genelde 3 saatte 1 emiyor bazen 2.5 saatte emdigi de oluyor.

Tam tersi çok daha zor canım emin ol. Herkesin derdi başka. Benimki daha bir kez beşiğinde yatmadı mesela, uyutuyorum koyuyorum uyanıyor reflü yatağında eşimle aramızda yatırıyorum bazen öyle uyuyor. Mesela dün gece öyle de uyumadı emdi gazını çıkarttım uyuttum yatırdım uyandı yatırdım uyandı en son ben de yoruldum dursun kucağımda dedim göğsümde uyudu ben de o şekilde uyudum. Göğsümde saatlerce uyuyabilir aşırı rahat ediyor artik sıcaklik mi hosuna gidiyor yoksa kalp atisi duymak mi koku mu bilmiyorum. Belki senin kız sicaklik sevmiyordur emin ol daha 40 kere huy değiştirecekler. Yapışık ikiz gibiyiz gece gündüz hiç ayrılmayalım istiyor ama böyle de hiç birsey yapamıyorum

Ah canım anne deyince akan sular durur, ama sen bakamazsın. Dediğin gibi babanla beraber gelseler gözünün önünde olur ama bebek bakmak da kolay değil, bunalabilirsin, etraflıca düşün.
Bebişi birazcık fazla beslemişsin gibi geldi, meme verdiğinde mama verme, meme ve mama ayrı öğünler oldun dedi dr. Mamadan sonra uykuya geçiş için veriyorum memeyi gece. Parmaklarını emme durumu bizde de var, refleks ve ihtiyaç olarak düşünüyorum ben.

Ay aynen sesimi bile duysa baskasındayken baslıyor ciyaklamaya çakalus
Ya ablama bırakıp duşa girdim koşarak geldim çok ağladı mı diye yooo dedi uyumuş zaten ben içeri girdim pat açtı gözleri hemen meme aranmaca. Saçımı zor taradım yırttı kendini. 2 dk rahat rahat oturmasın anası. Ya emsin ya ağlasın

Maalesef ben oyalayamıyorum kendini yırtıyor saate bakmıyorum artık veriyorum. Evet süt bitince yani çok azalınca yapıyor öyle her ikisinde de süt biterse bana biraz zaman kazandırması için 60cc mama veriyorum. O da gün de 1 ya da 2 kez oluyor.

Ben de lansinohunkini aldım. Zaten silikon birşey marka farketmez diye düşündüm. Birkac kez kullandım diğer arkadaşlardan ne kadar çıkıyor bilmiyorum ama bende toplamda 40cc kadar çıktı 2 göğüsten. Sanırım çocuk diğer göğsü emerken kullanirsan daha iyi topluyor

Teşekkürler

Bu kadar ayrıntıya gerek yoktu aslında Biz de koala gibi yapışık geziyoruz ama ballandıra ballandıra anlatırsam o anne incinebilir. Geçenlerde oğlum henüz gülmüyor diye yazdığımda birkaç tane böyle bebeğinin gülücüklerini anlatan cevap geldi ne bileyim içime oturdu sanki
E Elwing6 nihayet artık benim oğlum da gülüyor Aklına öyle şeyler getirme senin Gülce'nin maşallahı var, çakmak çakmak bakıyor kuzum maşallah 41 kere

Is yapamama bende de var evet surekli ilgi istiyo gozleri aciksa ama oyle oplemelere goguste yatmalara gelmiyo babasiyla daha iyi sanki sut kokusu almadigindan belki gecen sabah agliyodu babasinin yanina koydum uyudu onunla birkac kez daha oldu valla kiskankcam cok istiyorum nefes nefese uyuyalim ama cigliklar atiyo aramizda bunaliyo

Bende demistim guluyor diye ama alinacagini dusunemedim cunku illaki bir hafta araylada olsa gelisim gosterebilceklerini dusundugumdennnn..farketmeden kirmisim kusura bakma ❣

Meme istio emerken duruyo ama onun harici kipir kipir durmuyo besigine birakiyorum susuyo ya da koltuga farketmez.. zaten bostaysa uyaniksa her dk agliyo kendi kendine oyalanmayi ne zaman ogrencek acaba
Uyanıksa benimki de hep ağloyo

Ben en azından 1 buçuk saat beklemeye çalışıyorum. Sen de en azından 1 saat oyalamaya çalış bakalım. Dün bu konuyu da çok araştırdım her istediğinde emzirme olayını 45 güne kadar yazıyor çoğu yerde 45 günden sonra beslenme de düzene girmeli artık sanırım.

Aaa hemen deneyeyim. Bize de doktor sanki alaturka tuvalete çömeltir gibi pozisyonda tutun demişti onu yapıyorum ara ara ağlıyorsa susuyor öyle ama kakasını hala yapamadı

Benim de akşama doğru savaşıyor. 2 saat beklemiyorum hiç

Canım o mizaç meselesi her çocuk kucak sevmez. Benimkinin günü gününe uymuyo mesela bazen kucaktan inmek istemiyo bazen de beşiğinde duruyo. Bi de içini ferah tut diye soyluyorum güvenli bağlanmanın onla alakası yok. Biz ihtiyaçlarını zamanında karsilayalim yeter. Ki sen çok dusunceli bi annesin gulce çok şanslı

Biz 43 günlük olduk hiç değişecek gibi gelmiyor ancak uyursa 2 saatte bir emzirebiliyorum

Daha çok küçükler ama beraber yatmak zaten çok tehlikeli , güvenli bağlanma için önümüzde uzun bir yol var

Ayrıca çok zor bi durum 2 saatten önce sut üretimi olmuyor 2 saatte verdiğinizde komple ikisini emzirin derim ben, benim ilk hafta muayenemizde kilo düşüşü olduğu için dr bu şekilde önerdi ve bende yaptım malesef şimdi beni emźik olarak görüyor ne karnı doyduğu belli ,ne benim sutum birikiyor üstüne sürekli emmekten bide gaz birikimi oluyor şükür kilosu çok iyi ama ağlama krizleri gaz nöbetleri çok fena dr a bakmayın kendi rutininizi oluşturun bence 2 gündür toparlamaya çalışıyorum bende bikac defa 2 saati gördük az önce yıktı ortalığı 1 saatte emdi iyi düşünün dr hala bana ne var her istediğinde ver diyebiliyor değiştiricem o doktoru

Aaa hemen deneyeyim. Bize de doktor sanki alaturka tuvalete çömeltir gibi pozisyonda tutun demişti onu yapıyorum ara ara ağlıyorsa susuyor öyle ama kakasını hala yapamadı
Bir dene baya tuttum ben olmadi pusetinede koyabilirsin biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…