Hic saatini sormad8 ben de soylemedim. Sen demesen saat araligini dusunmedim. Genelde 3 saatte 1 emiyor bazen 2.5 saatte emdigi de oluyor.Benim bebis bir defada 60-70'ten fazla icmiyor biberonda. Memede de cok uzun kalmiyor artik. Cabuk doyuyor, cabuk acikiyor benimki. Bu olculer beslenme saati araligiyla da ilgili tabi ki. Hemsire neye gore cok dedi. 3 saatte beslenen bebekle 2 saatte beslenen bebek ayni oranda icmez ki.
Tam tersi çok daha zor canım emin ol. Herkesin derdi başka. Benimki daha bir kez beşiğinde yatmadı mesela, uyutuyorum koyuyorum uyanıyor reflü yatağında eşimle aramızda yatırıyorum bazen öyle uyuyor. Mesela dün gece öyle de uyumadı emdi gazını çıkarttım uyuttum yatırdım uyandı yatırdım uyandı en son ben de yoruldum dursun kucağımda dedim göğsümde uyudu ben de o şekilde uyudum. Göğsümde saatlerce uyuyabilir aşırı rahat ediyor artik sıcaklik mi hosuna gidiyor yoksa kalp atisi duymak mi koku mu bilmiyorum. Belki senin kız sicaklik sevmiyordur emin ol daha 40 kere huy değiştirecekler. Yapışık ikiz gibiyiz gece gündüz hiç ayrılmayalım istiyor ama böyle de hiç birsey yapamıyorumKizlar sizinde boyle mi fazla temastan hoslanmiyor bizim kiz..erken belki ama kotu hissediyorum.mesela gogsumde aasla uyumuyo besiginde rahat ediyo susuyo aglamasi..az once anakucagindaydi guluyordu uzaktan bana..seveyim diye aldim kucagima kiyameti kopardi koydum sustu suan etrafa guluyo..bazen koynumda yatirayim sabahlari diyorum 10 dk konisuyoruz guluyo ediyo hemen rahatsiz oluyo..valla bebegiyle koyun koyuna uyuyanlara ozeniyorum suan..resmen sevemiyorum ozluyorum
Ah canım anne deyince akan sular durur, ama sen bakamazsın. Dediğin gibi babanla beraber gelseler gözünün önünde olur ama bebek bakmak da kolay değil, bunalabilirsin, etraflıca düşün.Gunaydin herkese guzel bir gun olsun..ben cok uzgunum annem iyiye gidecekken dun yine kalpte ritm bozukluguyla hastaneye goturmusler konusamiyorda keske derdini anlatabilseydi..aklim hep orda keske bebegim bu kadar ufak olmasaydi..esimin yurtdisi gorevi var 2hafta gidip kalicam o zaman..yanima almayi cok istiyorum ama 2sinin sorumlulugunu kaldirabilirmiyim diye dusunuyorum bir yandan da aklim hep orda ona ben bakamadigim icin cok uzuluyorum..insanlarda yoruldu kardesleri yanii ama kimseye vermek istemiyor teyzem..tutulan kadin bizim gibi mi bakar diyor bir yandanda kendiside agresiflesti babamla kavga edip duuruyorlar..bir kadin tutulsa yanimda olsa benim gozetimimde ne kadar guzel olacak..doktorlari orada diye yanima getirmekte istemiyor babam..2 arada kaldim..
Gece 4den sonra da hic uyumadik.2memeyi emdi doymamistir diye 80 cc sagdigimi verdim her yere kustu..sabah emzirdim emzirdikten sonra elini emiyo ac gibi bir daha verdim sonunda yine kustuusuttu mi fazla mivgeliyo elini emiyo acliktan mi gazdan mi anlamadim..
Ya ablama bırakıp duşa girdim koşarak geldim çok ağladı mı diye yooo dedi uyumuş zaten ben içeri girdim pat açtı gözleri hemen meme aranmaca. Saçımı zor taradım yırttı kendini. 2 dk rahat rahat oturmasın anası. Ya emsin ya ağlasınAy aynen sesimi bile duysa baskasındayken baslıyor ciyaklamaya çakalus
İnsan bütün yorgunluğunu unutuyorEvet, bi de bazen cenemi yanaklarimi emmeye calisiyo o kadar güzel kii
Maalesef ben oyalayamıyorum kendini yırtıyor saate bakmıyorum artık veriyorum. Evet süt bitince yani çok azalınca yapıyor öyle her ikisinde de süt biterse bana biraz zaman kazandırması için 60cc mama veriyorum. O da gün de 1 ya da 2 kez oluyor.Kızlar doktor her istediğinde emzir dedi ama oğlum sürekli emmek istediği için 2. 3. emmesinde kavga ederek emiyor ağlıyor. Sanırım sütün dolmasını beklemediği için öyle oluyor. Böyle durumla karşılan var mı ne yapıyorsunuz bekliyor musunuz her emzirmede iki saat
Ben de lansinohunkini aldım. Zaten silikon birşey marka farketmez diye düşündüm. Birkac kez kullandım diğer arkadaşlardan ne kadar çıkıyor bilmiyorum ama bende toplamda 40cc kadar çıktı 2 göğüsten. Sanırım çocuk diğer göğsü emerken kullanirsan daha iyi topluyor
TeşekkürlerBen de lansinohunkini aldım. Zaten silikon birşey marka farketmez diye düşündüm. Birkac kez kullandım diğer arkadaşlardan ne kadar çıkıyor bilmiyorum ama bende toplamda 40cc kadar çıktı 2 göğüsten. Sanırım çocuk diğer göğsü emerken kullanirsan daha iyi topluyor
Bu kadar ayrıntıya gerek yoktu aslındaBenim oglan asik suratli. Cool takiliyor ama mememde olmayi ve temas etmeyi cok seviyor. Bugun asi oldu. Kucagimda uyumak istedi. Oyle guzel bir his ki. Hic indiresim gelmiyor. (Tabi bas bas aglarken, kucagimda tepinirken degil) Gazini cikartirken omzumda uyuyor bazen, o zaman da indiresim gelmiyor hic. Ben de gulumseyen bebeklere ozeniyorum. Bizimki biyik altindan gulumser gibi yapiyor o kadar. Dolu dolu gulmedi henuz. Ama baskasindayken beni farkettiginde gozleri parliyor, heyecanlaniyor, mutlu oldugu belli oluyor. Ona da bitiyorum iste. Bugun hemsire kucaginda rota asisini yaparken ben elini tutuyordum, bana bakti, gi'ladi. Mutlu oldugunu anladim. Tatifsiz mutkuluk.
Is yapamama bende de var evet surekli ilgi istiyo gozleri aciksa ama oyle oplemelere goguste yatmalara gelmiyo babasiyla daha iyi sanki sut kokusu almadigindan belki gecen sabah agliyodu babasinin yanina koydum uyudu onunla birkac kez daha oldu valla kiskankcamTam tersi çok daha zor canım emin ol. Herkesin derdi başka. Benimki daha bir kez beşiğinde yatmadı mesela, uyutuyorum koyuyorum uyanıyor reflü yatağında eşimle aramızda yatırıyorum bazen öyle uyuyor. Mesela dün gece öyle de uyumadı emdi gazını çıkarttım uyuttum yatırdım uyandı yatırdım uyandı en son ben de yoruldum dursun kucağımda dedim göğsümde uyudu ben de o şekilde uyudum. Göğsümde saatlerce uyuyabilir aşırı rahat ediyor artik sıcaklik mi hosuna gidiyor yoksa kalp atisi duymak mi koku mu bilmiyorum. Belki senin kız sicaklik sevmiyordur emin ol daha 40 kere huy değiştirecekler. Yapışık ikiz gibiyiz gece gündüz hiç ayrılmayalım istiyor ama böyle de hiç birsey yapamıyorum
Bende demistim guluyor diye ama alinacagini dusunemedim cunku illaki bir hafta araylada olsa gelisim gosterebilceklerini dusundugumdennnn..farketmeden kirmisim kusura bakma ❣Bu kadar ayrıntıya gerek yoktu aslındaBiz de koala gibi yapışık geziyoruz ama ballandıra ballandıra anlatırsam o anne incinebilir. Geçenlerde oğlum henüz gülmüyor diye yazdığımda birkaç tane böyle bebeğinin gülücüklerini anlatan cevap geldi ne bileyim içime oturdu sanki
E Elwing6 nihayet artık benim oğlum da gülüyorAklına öyle şeyler getirme senin Gülce'nin maşallahı var, çakmak çakmak bakıyor kuzum maşallah 41 kere
Uyanıksa benimki de hep ağloyoMeme istio emerken duruyo ama onun harici kipir kipir durmuyo besigine birakiyorum susuyo ya da koltuga farketmez.. zaten bostaysa uyaniksa her dk agliyo kendi kendine oyalanmayi ne zaman ogrencek acaba
Ben en azından 1 buçuk saat beklemeye çalışıyorum. Sen de en azından 1 saat oyalamaya çalış bakalım. Dün bu konuyu da çok araştırdım her istediğinde emzirme olayını 45 güne kadar yazıyor çoğu yerde 45 günden sonra beslenme de düzene girmeli artık sanırım.Kızlar doktor her istediğinde emzir dedi ama oğlum sürekli emmek istediği için 2. 3. emmesinde kavga ederek emiyor ağlıyor. Sanırım sütün dolmasını beklemediği için öyle oluyor. Böyle durumla karşılan var mı ne yapıyorsunuz bekliyor musunuz her emzirmede iki saat
Aaa hemen deneyeyim. Bize de doktor sanki alaturka tuvalete çömeltir gibi pozisyonda tutun demişti onu yapıyorum ara ara ağlıyorsa susuyor öyle ama kakasını hala yapamadıKizlar bizimki ikidir bebek arabasi pusetinde kaka yapiyordu.az oncede ayaklarimi topladim karnima dogru oraya oturtttum sarki soyluyodukdisari bakarken kakasini yapti..yani hafif egimli popo altta kaliyo bir deneyin.3dur bu pozisyondayken kaka yapiyor
Benim de akşama doğru savaşıyor. 2 saat beklemiyorum hiçKızlar doktor her istediğinde emzir dedi ama oğlum sürekli emmek istediği için 2. 3. emmesinde kavga ederek emiyor ağlıyor. Sanırım sütün dolmasını beklemediği için öyle oluyor. Böyle durumla karşılan var mı ne yapıyorsunuz bekliyor musunuz her emzirmede iki saat
Canım o mizaç meselesi her çocuk kucak sevmez. Benimkinin günü gününe uymuyo mesela bazen kucaktan inmek istemiyo bazen de beşiğinde duruyo. Bi de içini ferah tut diye soyluyorum güvenli bağlanmanın onla alakası yok. Biz ihtiyaçlarını zamanında karsilayalim yeter. Ki sen çok dusunceli bi annesin gulce çok şanslıBen tam da boyle bir cocuktum bizimki tam tersi olacak demek ki..yok ya bendr isterdimki koynumdan cikmasingüvenli bagi kuramadik sanirim cunku ben dogdugundan beri hic yanimda yatirmadim aman ezeriz falan korkusuyla baslarda goguste uyuyodu ama buyudukce kucakta mutsuz hircin
Biz 43 günlük olduk hiç değişecek gibi gelmiyor ancak uyursa 2 saatte bir emzirebiliyorumBen en azından 1 buçuk saat beklemeye çalışıyorum. Sen de en azından 1 saat oyalamaya çalış bakalım. Dün bu konuyu da çok araştırdım her istediğinde emzirme olayını 45 güne kadar yazıyor çoğu yerde 45 günden sonra beslenme de düzene girmeli artık sanırım.
Daha çok küçükler ama beraber yatmak zaten çok tehlikeli , güvenli bağlanma için önümüzde uzun bir yol varBen tam da boyle bir cocuktum bizimki tam tersi olacak demek ki..yok ya bendr isterdimki koynumdan cikmasingüvenli bagi kuramadik sanirim cunku ben dogdugundan beri hic yanimda yatirmadim aman ezeriz falan korkusuyla baslarda goguste uyuyodu ama buyudukce kucakta mutsuz hircin
Ayrıca çok zor bi durum 2 saatten önce sut üretimi olmuyor 2 saatte verdiğinizde komple ikisini emzirin derim ben, benim ilk hafta muayenemizde kilo düşüşü olduğu için dr bu şekilde önerdi ve bende yaptım malesefBen en azından 1 buçuk saat beklemeye çalışıyorum. Sen de en azından 1 saat oyalamaya çalış bakalım. Dün bu konuyu da çok araştırdım her istediğinde emzirme olayını 45 güne kadar yazıyor çoğu yerde 45 günden sonra beslenme de düzene girmeli artık sanırım.
Bir dene baya tuttum ben olmadi pusetinede koyabilirsin birazAaa hemen deneyeyim. Bize de doktor sanki alaturka tuvalete çömeltir gibi pozisyonda tutun demişti onu yapıyorum ara ara ağlıyorsa susuyor öyle ama kakasını hala yapamadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?