İnanır mısın 2 gündür benimki de öyle. Kusma değil ağız kenarından ağzındaki süt akıyor. Cok şükür.H honey bunch eskisi kadar aktif degilsin sankihadii sabaha karsı emzirme seansında bulusalım bu arada benim kız 2 gündür çok çok az kusuyor. kusma da değil çıkarma. sadece az evvel kustu onda da fazla sütü çıkardı. ay böyle devam etsin insallah giydirdiğim kıyafeti 1 gün giyebiliyor
Yok canım hatırlamıyorum bile kimler yazdı, sadece o anki endişe üzerine insan daha bir hassas oluyor, burada birbirimizi anlıyoruz dertleşiyoruz, zaten bizi bizden başka kim anlarBende demistim guluyor diye ama alinacagini dusunemedim cunku illaki bir hafta araylada olsa gelisim gosterebilceklerini dusundugumdennnn..farketmeden kirmisim kusura bakma ❣
Yanlış anlamışsın sanırım biraz, amacım hepimiz taze anne olarak biraz daha empati ile yaklaşmayı önermekti. Tabi ki burda iyi günleri kötü günleri oldu birçoğumuzun. Sen direkt o arkadaşa cevap olarak yazdığın için incitici olabilir dedim. Yoksa tabi mesela annesi hastalandığında burda bir çoğumuz ben dahil doğum hazırlıklarımızı ikramlıklarımızı hatta giyeceğimiz gecelikleri konuştuk, o ayrı bir mevzu. Ben naçizane kendi hissettiklerimden yola çıkarak bir öneride bulundum, yazdıklarımla seni kırmak veya canını sıkmak istemedim, üslubum katı olduysa kusura bakma lütfen.Tabi ki. Ben dogum yaptigimda oglum gunlerce yogun bakimda kaldi. Herkes ardi ardina guzel dogum hikayelerini paylasiyordu, hastane cekimlerini, ikramlarini nasil yaptiklarini, hangi geceliklerini giydiklerini vs. Ama ben kimseye ballandira ballandira anlatmayin demedim. Uzulmedim bile onlarin paylasimlarina. Aksine mutlu oldum.
Her bebegin gelisimi farklidir. Hepimizin bebegi 3-5 gun arayla dogdu. Hepsi ayni seyi ayni zamanda yapmayacak tabi ki. Hepsinin de huyu farkli. Benim oglum hala gulmuyor. Gulucukleri anlatan annelere ballandira ballandira anlatmayin demem yine de. Ne bileyim, fazla hassasiyet sanki bu. Hepimiz akli basinda kadinlariz. Bebeklerimizin gelisimlerinin farkli oldugunun bilincindeyiz. Yeter ki sagliklari yerinde olsun, varsin kimi 3 gun gec gulmeye baslasin, kimi kucak sevmesin. Bunlari dert edecegini dusunmemistim buradaki annelerin.
:)) bu hafta aksamdan kuzumu uyutsun diye eşime verip bolca uyudum onlar baba kız salonda yattı koyun koyuna ben yatak odamda biraz keyif cattım ondan cok giremedimH honey bunch eskisi kadar aktif degilsin sankihadii sabaha karsı emzirme seansında bulusalım bu arada benim kız 2 gündür çok çok az kusuyor. kusma da değil çıkarma. sadece az evvel kustu onda da fazla sütü çıkardı. ay böyle devam etsin insallah giydirdiğim kıyafeti 1 gün giyebiliyor
Ahh biz anneler, öylesi de zor hep yapışık olmak da zor. Biz de oğlumla nerdeyse yapışığız ben de bunalıyorum bazen, oğlum ben artık seni doğurdum sen artık bir bireysin diyorum ama anlamıyorKizlar sizinde boyle mi fazla temastan hoslanmiyor bizim kiz..erken belki ama kotu hissediyorum.mesela gogsumde aasla uyumuyo besiginde rahat ediyo susuyo aglamasi..az once anakucagindaydi guluyordu uzaktan bana..seveyim diye aldim kucagima kiyameti kopardi koydum sustu suan etrafa guluyo..bazen koynumda yatirayim sabahlari diyorum 10 dk konisuyoruz guluyo ediyo hemen rahatsiz oluyo..valla bebegiyle koyun koyuna uyuyanlara ozeniyorum suan..resmen sevemiyorum ozluyorum
Bizimkide gece yarisi besigin icinde guluyor sesli tam isirmaliklarGerçekten agulamak, konuşmak için harika bi saat Metecim!
Bu kadar değişik bi çocuk olamaz. Öğleden sonra 16.15 gibi uyandı biraz emdi saat 17.00 de banyo yaptı ve o saatten beri toplam ancak 1,5 saat uyumuştur o da 10 dk 10 dk. 00.20de 20 dakikalık uykusundan uyandı ve asla uyumuyor. Uyku emaresi dahi yok. Ve ben öleceğim uykusuzluktan
Bi tane de bende var öyleGerçekten agulamak, konuşmak için harika bi saat Metecim!
Bu kadar değişik bi çocuk olamaz. Öğleden sonra 16.15 gibi uyandı biraz emdi saat 17.00 de banyo yaptı ve o saatten beri toplam ancak 1,5 saat uyumuştur o da 10 dk 10 dk. 00.20de 20 dakikalık uykusundan uyandı ve asla uyumuyor. Uyku emaresi dahi yok. Ve ben öleceğim uykusuzluktan
Yaa sorma :)) çook tatlılar ama uyusalar daha tatlı olcaklar :)) hala uyanığızBizimkide gece yarisi besigin icinde guluyor sesli tam isirmaliklar
Aynıyız :) asla uyumuyor. Bugün 58 günlük oldu ama 15 günlükken de böyleydi :)) sabredicez mecbur, elbet geçecek, hasta olmasınlar da varsın uyumasınlar. O zaman da iyi sabahlar :))Bi tane de bende var öyle
Bu kadar uykusuzluğa yarın güzel uyur inşallah. Zira zombi gibiyim
Ayyy yazık olmuş, benim de içim acıdı. Damla damla sağılıyo o sütler. Ahhh ah. Olan olmuş artık, sinirlenip kendini üzme. Uyumaya çalış, kalktığında daha çok sütün olacaktır.Emek emek sağdığım 90 cc süt döküldü
Ben emziriyorum düzgün bir yere koyamam dökülür diye eşimi uyandırdım, mochiyi komidine koyar mısın dedim
Keşke izleseydim nereye koyduğunu
10 sn sonra bir ses yere düştü ve lık lık döküldü gitti ya
Ne uykuymuş arkadaş bu adamlarınki
Bunlar anne falan olamazmış zaten
Alt tarafı bir biberonu yanı başındaki komidine koyacaksın onu da düzgün yapsan nolur
Elindeki ne kadar kıymetli birşey iki dakika açıver gözünü
Eşim benden çok üzüldü ona söylenemiyorum buraya yazayım dedim sinirden uyuyamadım
Gecmis olsun. Benim oglan da biberondan az emmeye basladi. 100koyuyorsam 60 dan sonra istemiyor. Zorla 80cc iciriyorum. Kalani hep dokuluyor. Hatta dun 60 doktum icmedi kaldi biberonda diye.Emek emek sağdığım 90 cc süt döküldü
Ben emziriyorum düzgün bir yere koyamam dökülür diye eşimi uyandırdım, mochiyi komidine koyar mısın dedim
Keşke izleseydim nereye koyduğunu
10 sn sonra bir ses yere düştü ve lık lık döküldü gitti ya
Ne uykuymuş arkadaş bu adamlarınki
Bunlar anne falan olamazmış zaten
Alt tarafı bir biberonu yanı başındaki komidine koyacaksın onu da düzgün yapsan nolur
Elindeki ne kadar kıymetli birşey iki dakika açıver gözünü
Eşim benden çok üzüldü ona söylenemiyorum buraya yazayım dedim sinirden uyuyamadım
doğumgünleri hemen hemen aynı, o yüzden mi acabaİnanır mısın 2 gündür benimki de öyle. Kusma değil ağız kenarından ağzındaki süt akıyor. Cok şükür.22 22.30 arası uyudu minnoşum bakalım kaçta uyanacak
ooohhh. ben hiç öyle uyuyamıyorum biliyo musun bu çocuğun vik demesini duyuyorum:)) bu hafta aksamdan kuzumu uyutsun diye eşime verip bolca uyudum onlar baba kız salonda yattı koyun koyuna ben yatak odamda biraz keyif cattım ondan cok giremedim
Bu aksam eşim sehirdısında ben uyuttum sonuc bu
Ay maşallah dısarı cıkarırken dikkatli ol valla tam mevsim gecişi hastalık havası
Yani bizimkide az kusuyor ama miktar olarak az yoksa gene kusuyor daha cok böyle agzına reflü gibi geliyor onuda diliyle ittiriyor parca seklinde
Sürekli ekşimik kokuyoruz
Doktora danısarak bebekler için gaviscon aldık bazen onu veriyorum artık
Onlar salonda ben yatak odasında olunca ses hic gelmiyordu ama söyle bişey oldu eşimin uykusu agırdır normalde onun korkusuna;doğumgünleri hemen hemen aynı, o yüzden mi acabaay masallah diyelim kusunca da ayrı üzülüyo insan. ben fazla kustuysa tekrar emziriyodum midesinde bişey kalmadı diye. tabi hala hassas davranıyoruz gazını çıkardıktan sonra çok hırpalamıyoruz
ooohhh. ben hiç öyle uyuyamıyorum biliyo musun bu çocuğun vik demesini duyuyorumfayda ediyor mu gaviscon?
aksamları bırak uyumayı bi eşimin kucağında bi benim. istemezdim ama fazla kucakçı oldu. ve tabiki ilgi delisi. o alıyor ben işimi yapıyorum emzirmeye alıyorum o sırada wc gidiyoOnlar salonda ben yatak odasında olunca ses hic gelmiyordu ama söyle bişey oldu eşimin uykusu agırdır normalde onun korkusuna;
Her saat bası diplerinde bitip cocugumun suratına elimle dokunup durdum üstüne yatr falan Allah korusun diyekendim yatırsam daha az uyanıyorum öyle diyim
İşe yaradı cunku cok canı acıyor agzına geldşkce suratı burusuyor bazen aglıyor midesini yiyecek borusunu falan yakıyor cunku yukarı cıkartırken ama o ilacı verince daha az reflü yasıyor
Her günde vermek istemiyorum cok iyi
Bişey değil ilaç sonucta zaten zar zor yiyor onu ama dayanamadıgımda cok üzüldügümde veriyorum
Baba kız salonda mı yattılar ay rüya gibi bi şey olmalı bu:)) bu hafta aksamdan kuzumu uyutsun diye eşime verip bolca uyudum onlar baba kız salonda yattı koyun koyuna ben yatak odamda biraz keyif cattım ondan cok giremedim
Bu aksam eşim sehirdısında ben uyuttum sonuc bu
Ay maşallah dısarı cıkarırken dikkatli ol valla tam mevsim gecişi hastalık havası
Yani bizimkide az kusuyor ama miktar olarak az yoksa gene kusuyor daha cok böyle agzına reflü gibi geliyor onuda diliyle ittiriyor parca seklinde
Sürekli ekşimik kokuyoruz
Doktora danısarak bebekler için gaviscon aldık bazen onu veriyorum artık
Ya ama tek elleriyle o kadar rahat tutuyorlar ki bide bizde kokumuzu alıp sürekli emmek istiyorlar ama eşimdeyken bakıyorum gayet mutlu mesut etrafı izleyebiliyor bi sürede olsaaksamları bırak uyumayı bi eşimin kucağında bi benim. istemezdim ama fazla kucakçı oldu. ve tabiki ilgi delisi. o alıyor ben işimi yapıyorum emzirmeye alıyorum o sırada wc gidiyotabi çocuk ondayken keyfinden ödün vermez maçını da izler çayını da içer. ben kahvaltı dışında çay bile içmiyorum kahvaltıda içtiğim de ayak üstü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?