Peki damaklı emzik mi o yani damaksız emzikler yapıyı bozabilir ilerde dişlerde sıkıntı yaratır yazıyordu bir yerde

Ben kizi kiskaniyorum yaaa esimde farketmis gecen diyo kizim beni kiskanmiyodur seni kiskaniyodur bu annen ben dogumdan sonra esi boslayanlardan oldum istemeden herhalde kendime ceki duzen vermem lazim
Öykü müsade etse bende kocamı boslamayacagım ama işte sartlar durumlar el vermiyor napalım :)
Aman tek kıskandıgın kızın olsun
Bende arada yazıyorum “kocam yetiş ben bu kızı yicem bitiricem yoksa” diye resmen yasadıgımız delilik :)

Peki damaklı emzik mi o yani damaksız emzikler yapıyı bozabilir ilerde dişlerde sıkıntı yaratır yazıyordu bir yerde
Damaklı değil çok güzel küçük bir yapısı var.

aynen bir müddet daha idare ediversinler kesinlikle delilik

Kizlar gazi olanlar kaka yapamayanlar...su sekilde tutun.cok seviyo..gazi oldugunda biz bi yarim saat oyalaniyoruz oyalanirkende pirtpirt gaz cikiyo kakasinida dun boyke yapti..rahat ediyo demek ki
E Elwing6 sen ne kadar yardımsever paylaşımcı bir insansın yaMaşallah sana. Öpüyorum seni tatlı anne.

Konak şampuanı kullanıp fayda gören var mı?
Ben şampuan olarak mustela kullanıyorum bebeğim 54 günlük konak olmadı hiç. Ama bizimde saçlı derimizde kepeklenme var. Kontrolde doktora sordum mustela en iyisi kullanmaya devam et geçer onlar dedi. Konak oluşmaması mustela dan mı bilmiyorum ama

Kizlar gazi olanlar kaka yapamayanlar...su sekilde tutun.cok seviyo..gazi oldugunda biz bi yarim saat oyalaniyoruz oyalanirkende pirtpirt gaz cikiyo kakasinida dun boyke yapti..rahat ediyo demek ki
Sırtüstü yatırıp ayakları havaya mı kaldırdın fotoğraftan tam anlayamadım. İki gündür inanılmaz gazı var ve gece hiç uyumuyor, gözleri şişti yavrumun uykusuzluktan

Sırtüstü yatırıp ayakları havaya mı kaldırdın fotoğraftan tam anlayamadım. İki gündür inanılmaz gazı var ve gece hiç uyumuyor, gözleri şişti yavrumun uykusuzluktan
Ayaklarimi karima dogru cekip o bosluga poposunu koyuyorum su sekil..ayaklarini karnina dogruda itiyorum arada.sirtustu yatirip hizlica saga sola cevir ayaklarini ve karnina dogru bastir..oylede pirtliyo

Eklentiler

• Screenshot_20191102-135434_Chrome.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 24
Ayaklarimi karima dogru cekip o bosluga poposunu koyuyorum su sekil..ayaklarini karnina dogruda itiyorum arada.sirtustu yatirip hizlica saga sola cevir ayaklarini ve karnina dogru bastir..oylede pirtliyo
Bi nevi oto koltugu veya salıncaga oturtmus gibi yapmıssın dimi B Brcbrcbrc84
Bizimki oto koltugunda veya salıncakta rahatlıyor genelde

Kızlar uykuda elini emiyor oğlum. Doktor karşıydı ama Artık emzik almam gerektiğini düşünüyorum. Ama emzik kullanınca meme reddinden de korkuyorum Tavsiyeniz var mı emzik konusunda?
Emzikle meme reddi yaşamadım , uykuya geçişte çok yardımcı , avent yenidoğan kullanıyorum

Ben de mustela kullanıyorum ama çok fazla konak

Kızlar 10 gündür çok yoğun salya akıtıyor oğlum. 3-4 gündür de eli sürekli ağzında. Bir ebe bazı bebekler erken diş çıkartıyorlar erken belirtileri olabilir ama bu belirtilerden sonra 1-2 ayı buluyor çıkması dedi. Yasayan var mi bu durumu? Elini öyle bir emiyor ki sesini öbür odadan duyabiliyoruz. Aç değil, emzirmenin üstüne de yapıyor

Gecmis olsun. Benim oglan da biberondan az emmeye basladi. 100koyuyorsam 60 dan sonra istemiyor. Zorla 80cc iciriyorum. Kalani hep dokuluyor. Hatta dun 60 doktum icmedi kaldi biberonda diye.
Benimki de azalttı içmeyi biberonda hep kalıyor 1 saat içinde tekrar ılıtıp içiremezsem atıyorum mecbur

Baba kız salonda mı yattılar ay rüya gibi bi şey olmalı bu
Uyumadığında bir iki defa ben de aynısını yaptım ama en fazla bir saat ayrı durabildik, sonunda yine meme için soluğu bende aldılar
Aynı şeyi yazacaktım , eşim sen dinlen dedi 1 saat sonra getirdi yatakodasına gözünü açtı diyor açsın uyumak istemiyordur dedim H honey bunch

Ben de mustela kullanıyorum ama çok fazla konak

Bizimde hafif kaslarında oluşmuş zeytinyağı sürüp bekledim sonra temizledim.kafamizda olmadi hiç şampuanda kullanmadim daha

Bizimde salyamnız çok akıyo bende sasirdim hatta bu kadar erken akmıyordu sanki kızımda 4. Ayda diye hatırlıyorum dişide 8. Ayda cikmisti yani salyadan hemen sonra çıkmıyor dis ama bu bebegimde erken başladı salyalar üstü islaniyo surekli

Bende uykumun içinde eşimi ittirmişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…