Baba kız salonda mı yattılar ay rüya gibi bi şey olmalı bu
Uyumadığında bir iki defa ben de aynısını yaptım ama en fazla bir saat ayrı durabildik, sonunda yine meme için soluğu bende aldılar
Ay sorma genelde anne cocuk yatakta yatar babayı salona atarmış bizdede böyle oldu 4 gün öyle yatıp gece 3-4 gibi acıktık diyip yanıma geliyorlar
Eşimin gözler kan canagı oldu 6da kalkıp işe gidiyor o haliyle ama alışıcak yarın öbür gün bende işe baslayacagım onu düşünüp acıyorda acımıyorum :)
Gerci bu yaptıgımızda iyi bişey değil yatagında yatırmaktan farksız koynunda yatırmak

Ben çocuğun battaniyesine dökmüştüm göğsümden çıkıp dökülüverdi bir an. 20-30 cc flndı benim en fazla, daha fazlası çıkmıyor tek göğüsten. Mochi'nin stopper kapağı çok iyi ama benimki kayboldu evin içinde Şimdi büyük kapağını da bulamıyorum

Aynıyız :) asla uyumuyor. Bugün 58 günlük oldu ama 15 günlükken de böyleydi :)) sabredicez mecbur, elbet geçecek, hasta olmasınlar da varsın uyumasınlar. O zaman da iyi sabahlar :))
Öyle hasta olmasınlar da benimki her zaman böyle değil bugün uyumayacagi tuttu

Çok geçmiş olsun sen şu an bebeğinle ilgilen bu geçici bir süreç bebeğin biraz daha büyüsün anneni yanına alırsın

Ayyy yazık olmuş, benim de içim acıdı. Damla damla sağılıyo o sütler. Ahhh ah. Olan olmuş artık, sinirlenip kendini üzme. Uyumaya çalış, kalktığında daha çok sütün olacaktır.
Sağol canım aynen geri dönüşü yok maalesef ama dediğin gibi çok şükür devamı bar diyelim
Gecmis olsun. Benim oglan da biberondan az emmeye basladi. 100koyuyorsam 60 dan sonra istemiyor. Zorla 80cc iciriyorum. Kalani hep dokuluyor. Hatta dun 60 doktum icmedi kaldi biberonda diye.
Ben de buzlukdan çıkanı döktüm ilk çıkardığımda kokuyor gibi geldi ama sonra baktım buzluktakiler hep öyle Eylül’den mastit olmiyim diye atmıştım artık buzluya kalmıyor gece bir posta çıkanı gündüz verirsem
Tek sefer değil ki birkaç kerelik
o büyük kapak hiç tutmuyor
Yere düşünce stoper da tutmadı ay aklıma gelince hala inanamıyorum

O kara merhem hala var benimde elimde olmustu kara merhem hemen patlatti iltihabini akitti. Yanlis hatirlamiyorsam ismi ihtiyol olmasi lazim

amaan 8-9 gibi sanıp heveslenmistim ya ona da kıyamıyorum. geçen gün yeğeni rahatsızlandı hastaneye götürdü. işten doğru hiç eve gelmedi. gece 12.30da geldi. uyumustu kız da. uyurken nasıl bakıyodu acıdım öpemedi de ertesi gün baya özlemis. bende farkettim aksam evde yalnızsam bi güvensiz hissediyorum. o gelmeden uyuyamadım. gerçekten baba güvenmiş. Allah başımızdan eksik etmesin babalarımızı da eşlerimizi de :)

Olabilir..Evet karnimda da saniye durmazdi dogdu eli ayagi hep oynuyo emerken bile bi eliyle ritm tutar gibi oynatiyo ayaklar cirpiniyo yandim neyse bu kilolar anca pesine kosarken gider zaten bu ara benim kizda kusuyor baya ama ben gazdan aglayinca karnina masaj yapiyorum o sirada kusuyor insallah kisa zaamnda cozum bulursun sen de

Ayyy cok kotu bir sey o ya bir kere bende haliya doktüm haliyi sıkasim geldi ben o yuzden esimden gece hicbir sey istemiyorum artik..gecen gece horluyo emzirmeye kalkmisim..bagiriyorum duymuyo ayagina dokunuyorum duymuyo sonunda yanina gitim horluyosun dedim..."siz ne cirkin insanlarsiniz yaaaa "dedi..kim biz mi dedim evet siz dedi..sabah sorarim sana dedim..sabah hatirlamiyo bile kizin ve bana cirkinler dedin diyorum sana diyebilirimde kizima der miyim diyo keske konustursaydim biraz..adam resmen uyur gezer..Allah muhafaza cocuk mi verilir o ayilana kadar ben 50 sefer emziririm zaten

Bu kizlarin babaciligi sinirimi bozuyo benim suan koyun koyuna agular bugular babaya birazdan uyurlar kac kez sahit oldummm.. sütü veren benim kesicem sutunu o olacak

Ay komedi ya çok güldüm buna
Ben bu uyku düşkünlüğüne deli oluyorum erkeklerin
Gerçi çalıştığım zaman tavuk gibi erken yatan da benim ama ben çalışmıyorken onun uyuklamasana hep uyuz oluyorum

O kara merhem hala var benimde elimde olmustu kara merhem hemen patlatti iltihabini akitti. Yanlis hatirlamiyorsam ismi ihtiyol olmasi lazim
Plm123 evet o merhemden bana cildiye doktoru yazdı hamileyken üst bacağımda kıl kökü iltihabı gibi birşey olmuştu, patlattı onu krem, derin bir çukur açıldı, kullandığıma pişman olmuştum ama zamanla iz bile kalmadı. Adı ihtiyol pomad ya da ihtamol pomad'tı.

8-9 gibide uyutur ama zaten 8e dogru geliyor yemek hazırla ye topla yürüyüşe cık falan derken 10u buluyoruz bazen dogru düzgün uyutmaya baslamak icin
Benimki öyle bi durumda ne yapıyo ne ediyo uyandırmadan ufak bi buse konduruyor
Valla sorma gelmesine yakın benim aramalarım baslıyor zaten nerdesin kac dk konum atsana diye

Bu kizlarin babaciligi sinirimi bozuyo benim suan koyun koyuna agular bugular babaya birazdan uyurlar kac kez sahit oldummm.. sütü veren benim kesicem sutunu o olacak
Hadi kızımın babacılığı neyse de eşimin düşkünlüğü ne olcak asıl
Pabucum damda resmen işten gelince beni öpmeyi unutmaya basladı resmen

Can kocam beni burada okudugunu biliyorum bu yasta kıskançlık yasatma bana beni de çok sev

Hahaha
Benimki de salonda yan koltukta uyuyakalmıstı
Bi yerden pat pat pat vurma sesi geliyor aksamın körü üst kata bakıyorum napıyo bunlar diye sonra mutfakta sumu damlıyo dedim falan gecmiyor neredeyse on dk sürdü en son eşimin ters taraftaki eliyle dizinin yanını pışpışladıgını farkettim

Sabahlari bir yatiyor yanimda bir iki sohbetten sonra sıkılıyo aglamaya geciyo yakin temasi kesip bacaklarima aliyorum ya da salona koltuga birakiyorum..ama babayla koyun koyuna uyuyuncada sinirim bozuluyo

Kizlar gazi olanlar kaka yapamayanlar...su sekilde tutun.cok seviyo..gazi oldugunda biz bi yarim saat oyalaniyoruz oyalanirkende pirtpirt gaz cikiyo kakasinida dun boyke yapti..rahat ediyo demek ki

Eklentiler

• 20191102_112703.webp
    59 KB · Görüntüleme: 96
Hahahahah bu da cok iyi..biz de yeni dogdugunda baya bi yatakta gülce aradik sonra farkettik ki besikte beyni yakmadan buyutsek bariii

Ben kizi kiskaniyorum yaaa esimde farketmis gecen diyo kizim beni kiskanmiyodur seni kiskaniyodur bu annen ben dogumdan sonra esi boslayanlardan oldum istemeden herhalde kendime ceki duzen vermem lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…