Bizde de var aynı sorun. Elini emiyo o ayrı, baya salya akitiyo hemde iki uç haftadır. Diş çıkarma belirtisi olarak okudum ben de. Ama cok erken daha. Biz tam 2 aylık oluyoruz yarın. Siz kaç gunluksunuz

Aynı şeyi yazacaktım , eşim sen dinlen dedi 1 saat sonra getirdi yatakodasına gözünü açtı diyor açsın uyumak istemiyordur dedim H honey bunch
Ay yok perişanları oynuyorum görüyor vicdan yahu bide gazlıyorum bolca ay bak babada duruyor ay ben öyle tutunca bende durmuyor babadan gözünü alamıyor bilmem ne

Arkadasim ben de her istediginde veriyorum daha dogrusu uyumuyorken surekli memede cunku hep istiyor goguslerim dolamiyor doyup doymadigini anlayamiyorum yumusak goguslerim yutkunmuyor gibime geliyor ama dun sirf kilosuna bakmak icin saglik ocagina gittim ve 16 gunde 800 gr almis esimin israrlari uzerine aksam yatmadan 75cc mama veriyorm ama ebe gerek yok dedi simdi de 2 saat once uyutmustum merak ettim ve sut sagiyorum goguslerim yumusakti yine bakalim kac cc cikacak bu yumusakliga iyi sut cikarsa aksam verdigim mamayi da vermicem artik o yuzden sen de evham yapma bence oyalayabildigin kadar oyala ama durduramadiginda da ver

Ay yok perişanları oynuyorum görüyor vicdan yahu bide gazlıyorum bolca ay bak babada duruyor ay ben öyle tutunca bende durmuyor babadan gözünü alamıyor bilmem ne
Evet o gazı bende yapıyorum
Oo baba bütün gün seni bekledim , ne yakışıklı adam keşke beni kollarına alsa gazımı çıkartsa fln diyorum

Bizde de var aynı sorun. Elini emiyo o ayrı, baya salya akitiyo hemde iki uç haftadır. Diş çıkarma belirtisi olarak okudum ben de. Ama cok erken daha. Biz tam 2 aylık oluyoruz yarın. Siz kaç gunluksunuz
68 günlük olduk biz de. Eğer diş belirtisi ise 4 aylıkken çıkmış olur herhalde o şekilde okudum

Bizimkinden de bi kaç gündür çok tükürük akıyor salya gibi ama ben damakları gelişmeye başlıyormuş diye biliyordum önce damakları gelişecek sonra dişleri çıkacak

Bizimkinden de bi kaç gündür çok tükürük akıyor salya gibi ama ben damakları gelişmeye başlıyormuş diye biliyordum önce damakları gelişecek sonra dişleri çıkacak
Evet canım öyle o yüzden zaten birkaç ay sürüyor dis çıkması . Ama normalde 3. Aydan sonra salya artışı başlıyor sanırım bizde biraz erken oldu. Koalacikk

Aynisini yasiyoruz..salya fazla.dun aksam balonlu balonlu salya vardi agzinda ve cok elini emiyor bende disimi kasiniyo dedim esim yok artik demisti demek oyleymis..

Büyük oğlumun albümüne ve aldığım notlara bakıyorum arada. 2aylıkken salyaları başlamış hatta öyle ki kıyafetler sırılsıklam. Damakta görülen beyazlık bile aylar sürmüş ve 10 aylıkken dişin ucu gelmiş. Sonra peşpeşe çıkmışlar. 2tane birden çıkardığı oldu.
Kehribar kolye ve bileklik takınca salyası kesilmişti bizimkinin. 4aylıktı taktığımda. Bir daha hiç salyası olmadı. Bir de çok tatlı fularlar var salya için tavsiye ederim .
Elini ağzına götürüp emmesi ve iki elini birleştirmesi aylık gelişimleri arasında.

Şimdi farkettim ust damaklarda hafif beyazlık var. Demk ki her bebise Gore degisiyo. Belki bizimkinin de uzun sürer çıkması Nuhra2
Kehribar kolye ve bilekligi nerden almistiniz hatirliyo musunuz. Sahtesi de olabiliyomus

Selam kızlar, şu kehribar kolyelerden kullanan var mı, sabah taktım bileğine 10 dk da bir kalkan çocuk 2 saat 2 saat uyuyor, onunla ilgili olabilir mi diye düşünmeye başladım,

Az önce yemegi disarda yiyelim diye yakinlardaki avmye geldik. Sanirim bu son disari cikisim olcak..karni acikti bizimkinin halbuki evden cikarken emzirmistimm deli gibi ciglik atmaya basladi sanki bir tarafini kolartiyorlar millet bize bakiyo bebek bakim odasina zor kostum.. dunyaya geldiginden beri disari cikmak istemiyorum resmen.bakiyorum yenidogan bebekler susuyo bizimki resmen cigliklar atiyo o an panikten ne emzirme ortusu ne mama hicbir sey gelmemis 1 babasinin eli bir yere sıkısmıs kaniyo.elimiz ayagimiza dolasiyo resmeb

Selam kızlar, şu kehribar kolyelerden kullanan var mı, sabah taktım bileğine 10 dk da bir kalkan çocuk 2 saat 2 saat uyuyor, onunla ilgili olabilir mi diye düşünmeye başladım,
Ben bu kehribar kolye olayina hic inanmiyordum sizler diyince bi acaba mi dedim nerden aliyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…