Bizde de var aynı sorun. Elini emiyo o ayrı, baya salya akitiyo hemde iki uç haftadır. Diş çıkarma belirtisi olarak okudum ben de. Ama cok erken daha. Biz tam 2 aylık oluyoruz yarın. Siz kaç gunluksunuzKızlar 10 gündür çok yoğun salya akıtıyor oğlum. 3-4 gündür de eli sürekli ağzında. Bir ebe bazı bebekler erken diş çıkartıyorlar erken belirtileri olabilir ama bu belirtilerden sonra 1-2 ayı buluyor çıkması dedi. Yasayan var mi bu durumu? Elini öyle bir emiyor ki sesini öbür odadan duyabiliyoruz. Aç değil, emzirmenin üstüne de yapıyor
Cok durmuyorki onlarda max on dk yinede alıssın diye bıkmadan koyuyorum evdeyken salıncagınabide ben emzirdikten sonra pusete koyuyorum bu sekil durduğu için sanırım kusmuyo onu da dene
Bizim gazın ardından genelde kaka geldiginden dolayıEvet oto koltugunda genelde kaka yapiyor
Ay yok perişanları oynuyorum görüyor vicdan yahu bide gazlıyorum bolca ay bak babada duruyor ay ben öyle tutunca bende durmuyor babadan gözünü alamıyor bilmem neAynı şeyi yazacaktım , eşim sen dinlen dedi 1 saat sonra getirdi yatakodasınagözünü açtı diyor açsın uyumak istemiyordur dedim H honey bunch
Arkadasim ben de her istediginde veriyorum daha dogrusu uyumuyorken surekli memede cunku hep istiyor goguslerim dolamiyor doyup doymadigini anlayamiyorum yumusak goguslerim yutkunmuyor gibime geliyor ama dun sirf kilosuna bakmak icin saglik ocagina gittim ve 16 gunde 800 gr almis esimin israrlari uzerine aksam yatmadan 75cc mama veriyorm ama ebe gerek yok dedi simdi de 2 saat once uyutmustum merak ettim ve sut sagiyorum goguslerim yumusakti yine bakalim kac cc cikacak bu yumusakliga iyi sut cikarsa aksam verdigim mamayi da vermicem artik o yuzden sen de evham yapma bence oyalayabildigin kadar oyala ama durduramadiginda da verAyrıca çok zor bi durum 2 saatten önce sut üretimi olmuyor 2 saatte verdiğinizde komple ikisini emzirin derim ben, benim ilk hafta muayenemizde kilo düşüşü olduğu için dr bu şekilde önerdi ve bende yaptım malesefşimdi beni emźik olarak görüyor ne karnı doyduğu belli ,ne benim sutum birikiyor üstüne sürekli emmekten bide gaz birikimi oluyor şükür kilosu çok iyi ama ağlama krizleri gaz nöbetleri çok fena dr a bakmayın kendi rutininizi oluşturun bence 2 gündür toparlamaya çalışıyorum bende bikac defa 2 saati gördük az önce yıktı ortalığı 1 saatte emdi iyi düşünün dr hala bana ne var her istediğinde ver diyebiliyor değiştiricem o doktoru
Oyy kuzu maşallah sanaKizlar gazi olanlar kaka yapamayanlar...su sekilde tutun.cok seviyo..gazi oldugunda biz bi yarim saat oyalaniyoruz oyalanirkende pirtpirt gaz cikiyo kakasinida dun boyke yapti..rahat ediyo demek ki
Evet o gazı bende yapıyorumAy yok perişanları oynuyorum görüyor vicdan yahu bide gazlıyorum bolca ay bak babada duruyor ay ben öyle tutunca bende durmuyor babadan gözünü alamıyor bilmem ne
68 günlük olduk biz de. Eğer diş belirtisi ise 4 aylıkken çıkmış olur herhalde o şekilde okudumBizde de var aynı sorun. Elini emiyo o ayrı, baya salya akitiyo hemde iki uç haftadır. Diş çıkarma belirtisi olarak okudum ben de. Ama cok erken daha. Biz tam 2 aylık oluyoruz yarın. Siz kaç gunluksunuz
Bizimkinden de bi kaç gündür çok tükürük akıyor salya gibi ama ben damakları gelişmeye başlıyormuş diye biliyordum önce damakları gelişecek sonra dişleri çıkacakKızlar 10 gündür çok yoğun salya akıtıyor oğlum. 3-4 gündür de eli sürekli ağzında. Bir ebe bazı bebekler erken diş çıkartıyorlar erken belirtileri olabilir ama bu belirtilerden sonra 1-2 ayı buluyor çıkması dedi. Yasayan var mi bu durumu? Elini öyle bir emiyor ki sesini öbür odadan duyabiliyoruz. Aç değil, emzirmenin üstüne de yapıyor
Ayyy çok erken değil mii68 günlük olduk biz de. Eğer diş belirtisi ise 4 aylıkken çıkmış olur herhalde o şekilde okudum
Evet canım öyle o yüzden zaten birkaç ay sürüyor dis çıkması . Ama normalde 3. Aydan sonra salya artışı başlıyor sanırım bizde biraz erken oldu.Bizimkinden de bi kaç gündür çok tükürük akıyor salya gibi ama ben damakları gelişmeye başlıyormuş diye biliyordum önce damakları gelişecek sonra dişleri çıkacak
Aynisini yasiyoruz..salya fazla.dun aksam balonlu balonlu salya vardi agzindaKızlar 10 gündür çok yoğun salya akıtıyor oğlum. 3-4 gündür de eli sürekli ağzında. Bir ebe bazı bebekler erken diş çıkartıyorlar erken belirtileri olabilir ama bu belirtilerden sonra 1-2 ayı buluyor çıkması dedi. Yasayan var mi bu durumu? Elini öyle bir emiyor ki sesini öbür odadan duyabiliyoruz. Aç değil, emzirmenin üstüne de yapıyor
Uyku süt kilo derken daha dişe hazır degilimmEvet canım öyle o yüzden zaten birkaç ay sürüyor dis çıkması . Ama normalde 3. Aydan sonra salya artışı başlıyor sanırım bizde biraz erken oldu.Koalacikk
Kızlar 10 gündür çok yoğun salya akıtıyor oğlum. 3-4 gündür de eli sürekli ağzında. Bir ebe bazı bebekler erken diş çıkartıyorlar erken belirtileri olabilir ama bu belirtilerden sonra 1-2 ayı buluyor çıkması dedi. Yasayan var mi bu durumu? Elini öyle bir emiyor ki sesini öbür odadan duyabiliyoruz. Aç değil, emzirmenin üstüne de yapıyor
Büyük oğlumun albümüne ve aldığım notlara bakıyorum arada. 2aylıkken salyaları başlamış hatta öyle ki kıyafetler sırılsıklam. Damakta görülen beyazlık bile aylar sürmüş ve 10 aylıkken dişin ucu gelmiş. Sonra peşpeşe çıkmışlar. 2tane birden çıkardığı oldu.Bizde de var aynı sorun. Elini emiyo o ayrı, baya salya akitiyo hemde iki uç haftadır. Diş çıkarma belirtisi olarak okudum ben de. Ama cok erken daha. Biz tam 2 aylık oluyoruz yarın. Siz kaç gunluksunuz
Şimdi farkettim ust damaklarda hafif beyazlık var. Demk ki her bebise Gore degisiyo. Belki bizimkinin de uzun sürer çıkmasıBüyük oğlumun albümüne ve aldığım notlara bakıyorum arada. 2aylıkken salyaları başlamış hatta öyle ki kıyafetler sırılsıklam. Damakta görülen beyazlık bile aylar sürmüş ve 10 aylıkken dişin ucu gelmiş. Sonra peşpeşe çıkmışlar. 2tane birden çıkardığı oldu.
Kehribar kolye ve bileklik takınca salyası kesilmişti bizimkinin. 4aylıktı taktığımda. Bir daha hiç salyası olmadı. Bir de çok tatlı fularlar var salya için tavsiye ederim .
Elini ağzına götürüp emmesi ve iki elini birleştirmesi aylık gelişimleri arasında.
Sen nasıl bir balsın öyle, maşşallahKizlar gazi olanlar kaka yapamayanlar...su sekilde tutun.cok seviyo..gazi oldugunda biz bi yarim saat oyalaniyoruz oyalanirkende pirtpirt gaz cikiyo kakasinida dun boyke yapti..rahat ediyo demek ki
Ben bu kehribar kolye olayina hic inanmiyordum sizler diyince bi acaba mi dedim nerden aliyosunuzSelam kızlar, şu kehribar kolyelerden kullanan var mı, sabah taktım bileğine 10 dk da bir kalkan çocuk 2 saat 2 saat uyuyor, onunla ilgili olabilir mi diye düşünmeye başladım,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?