Ben bu kehribar kolye olayina hic inanmiyordum sizler diyince bi acaba mi dedim nerden aliyosunuz
İnstdan bir yerden aldım, çok meşhur bir yer var ama orda 300,400 TL bana çok geldi açıkcası başka araştırdım kehribarkolyecim diye bir yerden daha uyguna aldım, belki tesadüf bilmiyorum bende, bilen bir vardır belki diye sordum

senin bebis kac gunluk? Benimki 45 gunluk filan, benimkinin de salyasi akiyor onumuzdeki hafta doktora danisacagim ama ellerini sadece aciktiginda agzina goturuyo.

Aynen oyalayabildigim kadar oyaliyorum bakalım kim kimi yenicek bizimde ilk ay 1 kilodan fazla almıştı asi günü bakalım nekadar almış bukadar emmeye alsınlar bi zahmet zaten

Verseydiniz onun eline de bi hamburger filan yok yaa bi gören de aç bırakıyoruz bunları zannedecek. Bize de aynı şeyi lcw de yaptı geçen, almak için ayırdığım ne varsa bıraktım zor kaçtık eve, hatta eldiveninin tekini düşürmüşüz.

Son düzenleme:
Benim kız yeni bir huy edindi, emmeye başladığımızda sanki memeyi tutamıyor gibi yapıp çığlık çığlığa bağırıp ağlıyor 2 dk emiyor memeden çıkıp yine ağlıyor (sütde dolu dolu olduğu halde), zar zor sakinleştirip emziriyorum uzun uzun ( kusacak kadar çok emmesine rağmen) sonra memeden ayırıyorum yine başlıyor çığlık çığlığa ağlamaya niye böyle yapıyor anlamıyorum. Silikon göğüs ucu ile emiyordu bıraktırdım 3-4 gündür, 2 gündür mama da vermiyorum onları mı arıyor acaba

Kızlar bi şeyi merak ediyorum, hani bebeği uyutuyorum ya da eşim uyutuyo diyosunuz ya, nasıl yapıyosunuz :) bebişlerinizi ne şekilde nasıl uyutuyosunuz? Uyumayan bi çocuğum olduğu için fikir olur belki bana

Merhaba hanimlar,
Bebegim bugun 47 gunluk. Tam baslama zamanini hatirlamiyorum ama bayagidir sesi kisik gibi. Yani azalmadi sesi ama sanki degisti gibi, tam anlatamiyorum da. Doktor kontrolunde once doktorumuz grip ya da nezle olan birinden mikrop gecmis olabilir dedi. Baska bi doktor burun tikanikligindandir dedi. Ilk gittigimiz doktora gecmedigini soyledim tekrar gittigimizde alerjisi var demek dedi damla verdi.
Sizin bebeklerinizde var mi boyle bi problem. Sebebini bilmemek ve gecmemesi beni cok uzuyor icim icimi yiyor bi sey olacak ona diye

68 günlük benimki. Tokken de elini emiyor ama
Benimki iki gundur cok komik. Dun baktim ellerini agzina goturmeye calisiyor ama tam beceremiyor. Ac sandim, emzirdim. Yerine koydum, yine ayni hareket. Sonra farkettim ki uykuya gecerken emzige alisti. Emme icgudusuyle yapiyor. Emzigini verdim, durdu. Bugun de boyle. Emzigi vermezsem ellerini emmeye calisiyor. Ac sa aglar daha cok ama bunda ellerini heyecanla agzina goturmeye calisiyor, cok komik gorunuyor sizinki de boyle bir sey olabilir.

Ne kadar cok ortak yonumuz var tanisalim mi ayni yaaa

Kızlar bi şeyi merak ediyorum, hani bebeği uyutuyorum ya da eşim uyutuyo diyosunuz ya, nasıl yapıyosunuz :) bebişlerinizi ne şekilde nasıl uyutuyosunuz? Uyumayan bi çocuğum olduğu için fikir olur belki bana
Gunden gune huylari degistigi icin tek bir cevap veremem. Daha onceleri memede uyurdu, yerine koyardim. Uykuya devam ederdi. Simdi mememde uyukluyor, yerine koyunca uyaniyor. Emzik verip pispisliyorum. Hafifce besigini salliyorum. Bir suredir uyumasa da sakinse yalniz birakiyorum, tabi ki takip ederek. Kendi kendine uykuya daliyor. Geceleri bazen uyumayinca esime veriyorum. Onun yontemi pek ideal degil kucagina alip evi gezdiriyor, turku soyluyor, acikli olanlardan

Benimki de yapiyor bunu zaman zaman. Farkettim ki gazi oldugunda ya da cok uykusu oldugunda boyle yapiyor.

Elekrtrikli Pompayi servise gondermistim onarmislar bir hevesle oturdum dusuk ayarda sagdim kizda yeni emmisti bilin bakalim kac cc sagdim tabiii ki 20 üstelik bugun boza,rezeene,hurma,petibör falanda yemistim..hergun havuc rezene hurma yogurt yiyorum onlari yemesem ne olacak bilmiyorum

Memede uyutmamaya gayret ediyorum çünkü ilk oğlum yeterince bezdirdi o konuda. Emdikçe gazlanır gazlandıkça emermiş meğer, ben aç doymuyor sanıp emzirirdim. Mütamadiyen memedeydi. Sonradan tecrübe etmiş oldum “bu çocuk aç değil bu çocuk gazlı “ olduğunu.
Bunda emziriyorum gözlerini kapatıyor ama arada bir yerlerine dokunuyorum derin dalmasın diye. Meme sonrası kaldırıp kucaklayınca uyanıyor zaten gazını çıkartmak için. Altlı üstlü iyice gazını alıyorum (hareketleri azalıp bir rahatlama varsa gaz bitmiştir) Beşiğine koyup hafif sallıyorum uyuyor. memede gazlı bir şekilde uyumasından iyidir hafif sallanarak uyuması bana göre. Çünkü gazlı yatırdığımda en fazla yarım saat uyuyor. Gazını alınca 4saati buluyor gündüz. Gece de ilk uykusuna gazı alınmış yatıyor 3 ve 5 te uyku ağır basıyor gazını çıkaramayıp uyuyor. Sabah 7de uyandığında emzirmeden önce gazını çıkarıyorum. Tabi benimki 3.5 aylık. Son 20 gündür böyle düzenli

Bence arıyor olabilir, benimki de alıştı biberona karnı doysa da arıyor gibi geliyor, mama vermediğim gün çok ağladı uyumadı sonunda verdim yine. Azaltarak bırakmayı becerebilirsem öyle yapayım diyorum. Bir de benim oğlan çok iştahlı ben yetişemiyorum. 2 memeyi emiyor üstüne 120 cc mama yiyor. Olsa yine devam edecek. Annem de babası gibi doyma hissi yok bu çocuğun diyor Bir de görseniz hala zayıf.

Benimki tarif ettiğin o hareketleri memeyi arada bırakıp yapıyor . çırpınıyor memeye kafa atıyor memeyi geri alamazsa ağlamaya başlıyor. Gaz vuruyor çıkartınca sakinliyor

Bebeği uyutmayı ben anca 12-1 gibi yapabiliyorum gün icinde yorgun düştügü icin bayılıyor artık 11gibi emzirmeye baslayıp bırakmadan dalana kadar memede turmak suretiyle oluyor
Eşim şöyle uyutuyor bizim odamıza götürüyor veya salonda ışıkları komple kapatıp kafasını boynunun yanına alıp pışpış sesiyle sallanıyor ilk basta aglıyorsa susturmak için yeri geliyor horon tepiyor hızlı hızlı yeri geliyor dokuz sekizlik hareketler ve o an aklına hangi sarkı yada marş gelirse onu söylüyor. Mesela onuncu yıl marsıyla horon tepmişti bi kere kızı uyutmak icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…