İnstdan bir yerden aldım, çok meşhur bir yer var ama orda 300,400 TL bana çok geldi açıkcası başka araştırdım kehribarkolyecim diye bir yerden daha uyguna aldım, belki tesadüf bilmiyorum bende, bilen bir vardır belki diye sordumBen bu kehribar kolye olayina hic inanmiyordum sizler diyince bi acaba mi dedim nerden aliyosunuz
Bir gun daha gozlemleyip kolyeyle alakali mi yazar misiniz bir de nerden aldiniz kolyeyiSelam kızlar, şu kehribar kolyelerden kullanan var mı, sabah taktım bileğine 10 dk da bir kalkan çocuk 2 saat 2 saat uyuyor, onunla ilgili olabilir mi diye düşünmeye başladım,
senin bebis kac gunluk? Benimki 45 gunluk filan, benimkinin de salyasi akiyor onumuzdeki hafta doktora danisacagim ama ellerini sadece aciktiginda agzina goturuyo.Kızlar 10 gündür çok yoğun salya akıtıyor oğlum. 3-4 gündür de eli sürekli ağzında. Bir ebe bazı bebekler erken diş çıkartıyorlar erken belirtileri olabilir ama bu belirtilerden sonra 1-2 ayı buluyor çıkması dedi. Yasayan var mi bu durumu? Elini öyle bir emiyor ki sesini öbür odadan duyabiliyoruz. Aç değil, emzirmenin üstüne de yapıyor
68 günlük benimki. Tokken de elini emiyor amasenin bebis kac gunluk? Benimki 45 gunluk filan, benimkinin de salyasi akiyor onumuzdeki hafta doktora danisacagim ama ellerini sadece aciktiginda agzina goturuyo.
Aynen oyalayabildigim kadar oyaliyorum bakalım kim kimi yenicekArkadasim ben de her istediginde veriyorum daha dogrusu uyumuyorken surekli memede cunku hep istiyor goguslerim dolamiyor doyup doymadigini anlayamiyorum yumusak goguslerim yutkunmuyor gibime geliyor ama dun sirf kilosuna bakmak icin saglik ocagina gittim ve 16 gunde 800 gr almis esimin israrlari uzerine aksam yatmadan 75cc mama veriyorm ama ebe gerek yok dedi simdi de 2 saat once uyutmustum merak ettim ve sut sagiyorum goguslerim yumusakti yine bakalim kac cc cikacak bu yumusakliga iyi sut cikarsa aksam verdigim mamayi da vermicem artik o yuzden sen de evham yapma bence oyalayabildigin kadar oyala ama durduramadiginda da ver
Dis oldugunu sanmiyorum, bence tok da olsa emme istegine karsi koyamiyor olabilir68 günlük benimki. Tokken de elini emiyor ama
Verseydiniz onun eline de bi hamburger filanAz önce yemegi disarda yiyelim diye yakinlardaki avmye geldik. Sanirim bu son disari cikisim olcak..karni acikti bizimkinin halbuki evden cikarken emzirmistimm deli gibi ciglik atmaya basladi sanki bir tarafini kolartiyorlarmillet bize bakiyo bebek bakim odasina zor kostum.. dunyaya geldiginden beri disari cikmak istemiyorum resmen.bakiyorum yenidogan bebekler susuyo bizimki resmen cigliklar atiyo o an panikten ne emzirme ortusu ne mama hicbir sey gelmemis 1 babasinin eli bir yere sıkısmıs kaniyo.elimiz ayagimiza dolasiyo resmeb
Benimki iki gundur cok komik. Dun baktim ellerini agzina goturmeye calisiyor ama tam beceremiyor. Ac sandim, emzirdim. Yerine koydum, yine ayni hareket. Sonra farkettim ki uykuya gecerken emzige alisti. Emme icgudusuyle yapiyor. Emzigini verdim, durdu. Bugun de boyle. Emzigi vermezsem ellerini emmeye calisiyor. Ac sa aglar daha cok ama bunda ellerini heyecanla agzina goturmeye calisiyor, cok komik gorunuyor68 günlük benimki. Tokken de elini emiyor ama
Verseydiniz onun eline de bi hamburger filanyok yaa bi gören de aç bırakıyoruz bunları zannedecek. Bize de aynı şeyi lcw de yaptı geçen, almak için ayırdığım ne varsa bıraktım zor kaçtık eve, hatta eldiveninin tekini düşürmüşüz.
Ne kadar cok ortak yonumuz varBenim kız yeni bir huy edindi, emmeye başladığımızda sanki memeyi tutamıyor gibi yapıp çığlık çığlığa bağırıp ağlıyor 2 dk emiyor memeden çıkıp yine ağlıyor (sütde dolu dolu olduğu halde), zar zor sakinleştirip emziriyorum uzun uzun ( kusacak kadar çok emmesine rağmen) sonra memeden ayırıyorum yine başlıyor çığlık çığlığa ağlamayaniye böyle yapıyor anlamıyorum. Silikon göğüs ucu ile emiyordu bıraktırdım 3-4 gündür, 2 gündür mama da vermiyorum onları mı arıyor acaba
Gunden gune huylari degistigi icin tek bir cevap veremem. Daha onceleri memede uyurdu, yerine koyardim. Uykuya devam ederdi. Simdi mememde uyukluyor, yerine koyunca uyaniyor. Emzik verip pispisliyorum. Hafifce besigini salliyorum. Bir suredir uyumasa da sakinse yalniz birakiyorum, tabi ki takip ederek. Kendi kendine uykuya daliyor. Geceleri bazen uyumayinca esime veriyorum. Onun yontemi pek ideal degilKızlar bi şeyi merak ediyorum, hani bebeği uyutuyorum ya da eşim uyutuyo diyosunuz ya, nasıl yapıyosunuz :) bebişlerinizi ne şekilde nasıl uyutuyosunuz? Uyumayan bi çocuğum olduğu için fikir olur belki bana
Benimki de yapiyor bunu zaman zaman. Farkettim ki gazi oldugunda ya da cok uykusu oldugunda boyle yapiyor.Benim kız yeni bir huy edindi, emmeye başladığımızda sanki memeyi tutamıyor gibi yapıp çığlık çığlığa bağırıp ağlıyor 2 dk emiyor memeden çıkıp yine ağlıyor (sütde dolu dolu olduğu halde), zar zor sakinleştirip emziriyorum uzun uzun ( kusacak kadar çok emmesine rağmen) sonra memeden ayırıyorum yine başlıyor çığlık çığlığa ağlamayaniye böyle yapıyor anlamıyorum. Silikon göğüs ucu ile emiyordu bıraktırdım 3-4 gündür, 2 gündür mama da vermiyorum onları mı arıyor acaba
Cok dogruBenimki de yapiyor bunu zaman zaman. Farkettim ki gazi oldugunda ya da cok uykusu oldugunda boyle yapiyor.
Memede uyutmamaya gayret ediyorum çünkü ilk oğlum yeterince bezdirdi o konuda. Emdikçe gazlanır gazlandıkça emermiş meğer, ben aç doymuyor sanıp emzirirdim. Mütamadiyen memedeydi. Sonradan tecrübe etmiş oldum “bu çocuk aç değil bu çocuk gazlı “ olduğunu.Kızlar bi şeyi merak ediyorum, hani bebeği uyutuyorum ya da eşim uyutuyo diyosunuz ya, nasıl yapıyosunuz :) bebişlerinizi ne şekilde nasıl uyutuyosunuz? Uyumayan bi çocuğum olduğu için fikir olur belki bana
Bence arıyor olabilir, benimki de alıştı biberona karnı doysa da arıyor gibi geliyor, mama vermediğim gün çok ağladı uyumadı sonunda verdim yine. Azaltarak bırakmayı becerebilirsem öyle yapayım diyorum. Bir de benim oğlan çok iştahlı ben yetişemiyorum. 2 memeyi emiyor üstüne 120 cc mama yiyor. Olsa yine devam edecek. Annem de babası gibi doyma hissi yok bu çocuğun diyorBenim kız yeni bir huy edindi, emmeye başladığımızda sanki memeyi tutamıyor gibi yapıp çığlık çığlığa bağırıp ağlıyor 2 dk emiyor memeden çıkıp yine ağlıyor (sütde dolu dolu olduğu halde), zar zor sakinleştirip emziriyorum uzun uzun ( kusacak kadar çok emmesine rağmen) sonra memeden ayırıyorum yine başlıyor çığlık çığlığa ağlamayaniye böyle yapıyor anlamıyorum. Silikon göğüs ucu ile emiyordu bıraktırdım 3-4 gündür, 2 gündür mama da vermiyorum onları mı arıyor acaba
Benimki tarif ettiğin o hareketleri memeyi arada bırakıp yapıyor . çırpınıyor memeye kafa atıyor memeyi geri alamazsa ağlamaya başlıyor. Gaz vuruyor çıkartınca sakinliyorBenim kız yeni bir huy edindi, emmeye başladığımızda sanki memeyi tutamıyor gibi yapıp çığlık çığlığa bağırıp ağlıyor 2 dk emiyor memeden çıkıp yine ağlıyor (sütde dolu dolu olduğu halde), zar zor sakinleştirip emziriyorum uzun uzun ( kusacak kadar çok emmesine rağmen) sonra memeden ayırıyorum yine başlıyor çığlık çığlığa ağlamayaniye böyle yapıyor anlamıyorum. Silikon göğüs ucu ile emiyordu bıraktırdım 3-4 gündür, 2 gündür mama da vermiyorum onları mı arıyor acaba
Bebeği uyutmayı ben anca 12-1 gibi yapabiliyorum gün icinde yorgun düştügü icin bayılıyor artık 11gibi emzirmeye baslayıp bırakmadan dalana kadar memede turmak suretiyle oluyorKızlar bi şeyi merak ediyorum, hani bebeği uyutuyorum ya da eşim uyutuyo diyosunuz ya, nasıl yapıyosunuz :) bebişlerinizi ne şekilde nasıl uyutuyosunuz? Uyumayan bi çocuğum olduğu için fikir olur belki bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?