Yaa bu bebeler bize her şeyi yaptırıyor :)) benim eşim de öyle kucağında hoplaya zıplaya şarkı söylüyor baya halay çekiyor :)) ama tabi ki uyumuyor canını sevdiğim çocuğum :) eşin uyuttuktan sonra yatağına koyuyor ve uyanmıyorsa süper, gerçi birlikte uyuyolarsa da süper sonuçta uyuyor. Ben de memede uyutuyorum ama tam dalmasını beklemiyorum galiba, daha uzun tutmam gerek sanırım. Teşekkür ederim cevabın için :)

Ben biberon vermiyorum eds ile veriyordum mamayı ama eds de memeden alsa da kolay akış var belki de onu istiyor hep hey maşallah 120 mi benim ki emdikten sonra 60 içiyor, 75 verdim zor bitirdi. Benim kızın midesi cidden küçük sanırım, zaten sınırda kilo alıyor.

Ben de sinir oluyorum ya bizim milletimiz çok meraklı da ondan bakıyolar.

Bebek aglayinca herkes bakiyo anne daha çok panik oluyo bebeği sakinleştiremiyo. Bebek daha çok agliyo ve yine herkes bakiyo. Böyle bi kısır döngü E Elwing6

Bunu da denerim ama bizimkikafasına gözüne bi şey değsin hiç sevmiyor iyice hırçınlaşabilir. Şu an mama yiyor mesela belki gözlerini kapatabilirim bi deniyim, teşekkürler. Çocuk uyumayınca her yol deneniyor valla :)

Ben gözünü örtmeyi zaten sadece kucağımda sallarken yapıyorum yatağındayken filan asla yapmam nolur nolmaz Allah korusun. Bazende gözlerinin üzerinde yumuşak şekilde parmaklarımı dolaştırıyorum yukarıdan aşağıya doğru o zamanda refleks olarak gözlerini kapatıyor sonra uykuya dalıyor.

Benimki tarif ettiğin o hareketleri memeyi arada bırakıp yapıyor . çırpınıyor memeye kafa atıyor memeyi geri alamazsa ağlamaya başlıyor. Gaz vuruyor çıkartınca sakinliyor
Özellikle son 2 gündür arttı bu davranışı. Alttan üstten gazını da çıkartıyor ama sıkıntısı ne tam çözemedim. 3 gün önce 2.ay aşılarını oldu onlar mı sıkıntı yapıyor acaba.

Bizimki çok ağlayınca sesi kısılıyor hatta bir keresinde bir doktor demişti sesi hep böyle miydi diye tanımayan biri bile farkedebiliyordu yani

Bizde de benzeri bi durum var. Eşim mehter marşı ile onuncu yıl marşını harmanlıyor erkek kafası aynı demekki

Bebislerimiz 20 dakikada derin uykuya geçiyor. 20 dakika hangi pozisyonda uyuduysa hareket ettirmeyin. Özellikle gece uykusunda emzirmeye kalktığımda, emzirme yastığında uyuya kalıyor. 20 dakika hiç ellemiyorum derin uykuya geçmesini bekliyorum. Mesela emzirdim uyudu. Gazını çıkartıyorum o esnada benimki pek uyanmıyor. Ya omuzumda bekletiyorum 20 dakika yada emzirme yastığına tekrar koyuyorum. Daldığında park yatağına yatiriyorum. Deneyin anneler... Bende işe yarıyor. Ve uzun uyuyor...

Ben besigine yatirinca yan tarafına yükseklik olmasi icin yastık koyuyorum. Ama kafasını cevirse değmesi mümkün değil. O yukseklige ortu ortuyorum anlatabildim mi bilemedim de yine de bisey olur mu ki yoksa uyumuyo çünkü

Benimde sag gogsumde sıkınca fiskiriyor sinir oluyo emerken.biberona mamaya alisti biraz bizimki ondan.o akisi bekliyor
Evet benimde sol meme fışkırıyor 3-4 iplik şeklinde ve sol meme de daha huysuzlanıyor. Yok ya yok bunlar huysuz mama biberon vs bahane. Emen her türlü yapışıp emiyor valla. Emzirmek bu kadar mı zahmetli bişeydir yaa. Sakinleştirmek için elimle süt sağıp önden kaşıkla içirdim 3 seferdir öyle yapıyorum, kedi gibi yalana yalana içiyor sol memeden sağ memeye geçerken bile yıkıyor ortalığı

Hani istedikçe emzirin diyorlar yaa bunlar emmiyor bile ki, resmen savaş yapıp ortalığı inletiyorlar. Uslu sakin memede dursa 24 saat ayrılmasın memeden hiç sorun değil sonra bi de sakin sakin gülüşleri yok mu sanki yarım saat önce ortalığı yıkan o değilmiş gibi

Aynen 20 dk falan sagdim zorla 20 cc cikti ama yeni emmisti..Moralim bozuldu aksam aksam valla pompayi dolu goguse uygulicaksn herhalde..emme sonrasinda sut cikmiyor bende de.bebek daha iyi emiyor diyorlar insallah oyledir :)
Şöyle düşün, ne güzel gülce tüm sütü çekip bitirmiş kala kala 20 cc kalmış geride

Aynı bizi tarif ettin. Hamileyken emzirmek kutsal aman Allahım memeden indirmicem emerken çok güzel bağ kurcaz fln ne hayallerim vardı. Şimdi bildiğin savaş veriyoruz hele meme değiştirirken. Ağzından sütler akiyo sanki uc gün ac birakmisim gibi ortalığı yıkıyo. Sonra da bi guluyo dünyalara bedel

Ya valla anlamadım gazını çıkartmak için kaldırınca da beni memeden ayırdın der gibi ağlayıp yıkıyor ortalığı, gaz çıkıyor yine huysuz inşallah geçici bir durumdur çok üzülüyorum

Şöyle düşün, ne güzel gülce tüm sütü çekip bitirmiş kala kala 20 cc kalmış geride
Ya sen bin yaşa e mi
Ben emmeden sagmaya cesaret edemedim süt biter de sinirlenir diye, emzirdikten sonra da anca 20 -30 cc cikiyo 30 a seviniyorum yani. Hic böyle düşünmemiştim baya moral oldu :) merak ettim ilk çocuğunuz mu

Evet aynen. Ben bi de çok uğraştım hala uyumadıysa fön sesi veya anne karnı sesi açıyorum onunla genelde önünde sonunda uyuyup kalıyor ama derin uykuya geçene kadar kapatamıyorum. Bir de gözlerini örtersen senin gözetimindeyken yap onu, uyuyunca al örtüyü canım nolur nolmaz.

Valla yüksekliğine bağlı ama sen yine de sık sık kontrol et. Ben bi kere o tarz beşiği örttüm bi baktım benim kız örtüyü avuçlamış çekmiş aşağıya

Valla yüksekliğine bağlı ama sen yine de sık sık kontrol et. Ben bi kere o tarz beşiği örttüm bi baktım benim kız örtüyü avuçlamış çekmiş aşağıya
Kundak yapıyorum ama çok sıkmıyorum uykuya dalana kadar idare ediyo. Sonra çoğu zaman kollarını çıkarıyo hiç aklıma gelmemişti daha önce yapmadı da. Çok teşekkür ederim dikkat edicem bundan sonra

Aynen aynen valla Hepimize sabırlar diliyorum. Ben bugün zıvanadan çıkmak üzereyim. Bi de normalde çok sabırlı biriyimdir.

Evet ilk çocuk ya pozitif bakmazsak olaylara halimiz harap.

Kac gunluk? Bizimki de oyleydi, 2 saat ancak uyuyordu. Ama biraz uzadi uykulari artik. 2 aylik olduk biz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…