Ayyy ben de gazliyirum. Bende bukadar cok gulmuyir bu da babaci olacak diyorum.Ay yok perişanları oynuyorum görüyor vicdan yahu bide gazlıyorum bolca ay bak babada duruyor ay ben öyle tutunca bende durmuyor babadan gözünü alamıyor bilmem ne
Cikmaz 4 aylikken. Kizim cok erken dis belirtisi yasadi. Tam 7 aylikken cikti disi. Oglumda da salya basladi tam2.5 aylik. 6 7 aydan once beklemiyorum. Aman gec ciksin. O disler ilk memisleri dislicek.68 günlük olduk biz de. Eğer diş belirtisi ise 4 aylıkken çıkmış olur herhalde o şekilde okudum
Benimki de oyle. Burnu tikali gibi. Ozellikle gece sesi degisiyor. Alerji benim de aklimda. Evde temizlik icin arap sabunu kullaniyorum yuzey temizleyici olarak. Camasiesutu sadece wc ve klozette kullaniyorum yatak odamda hali yok, zaten kucuk oda hali sigmaz.Merhaba hanimlar,
Bebegim bugun 47 gunluk. Tam baslama zamanini hatirlamiyorum ama bayagidir sesi kisik gibi. Yani azalmadi sesi ama sanki degisti gibi, tam anlatamiyorum da. Doktor kontrolunde once doktorumuz grip ya da nezle olan birinden mikrop gecmis olabilir dedi. Baska bi doktor burun tikanikligindandir dedi. Ilk gittigimiz doktora gecmedigini soyledim tekrar gittigimizde alerjisi var demek dedi damla verdi.
Sizin bebeklerinizde var mi boyle bi problem. Sebebini bilmemek ve gecmemesi beni cok uzuyor icim icimi yiyor bi sey olacak ona diye
Kac dakika sagdin. Donusunlu 2 memeni de en az 20 dakika sag.ben sut bitince digerini sagiyorum onda da bitince ilk sagdigima geciyorum. Bitti dedigimden sonradan fiskirip cikiyor. Sen de dene.Elekrtrikli Pompayi servise gondermistim onarmislar bir hevesle oturdum dusuk ayarda sagdim kizda yeni emmisti bilin bakalim kac cc sagdimtabiii ki 20 üstelik bugun boza,rezeene,hurma,petibör falanda yemistim..hergun havuc rezene hurma yogurt yiyorum onlari yemesem ne olacak bilmiyorum
10 dk 10dk donusumlu sagdim..bi 20 dk rahat sagdimKac dakika sagdin. Donusunlu 2 memeni de en az 20 dakika sag.ben sut bitince digerini sagiyorum onda da bitince ilk sagdigima geciyorum. Bitti dedigimden sonradan fiskirip cikiyor. Sen de dene.
Bi arkadasin cocugu tek alt disi cikmis dogmustu..ne ilgincBenim kizimda boyle olmustu. Doktor demisti dis cikaracagi icin salyalar diye ama bizim kiz 7 aylikjen dis cikarmusti.
Olabilir. Benimki de asidan sonra 1 hafta kadar dengesizlesti uyku ve emme konusinda. Ben disarda gezmeye baglamistim ama asidan da olabilir. Cunku 3 gundir disari cikmiyoriz. Yine de huzirsizdu.Özellikle son 2 gündür arttı bu davranışı. Alttan üstten gazını da çıkartıyor ama sıkıntısı ne tam çözemedim. 3 gün önce 2.ay aşılarını oldu onlar mı sıkıntı yapıyor acaba.
Canim ben 20 dajikadan sonra da sagiyorum bazen 40 dakikayi buluyor. Ama senin kiz hepsini bitirmis de olabilir. Bejimki sabah bitiremiyor ama gunduz 1 tanesini bitiriyor digerine gecip onu da yariliyor.Saginca bitirdig8nden cok az cikiyor ordan anliyorum bitirdigini ve memem baya buruşuyor. Zaten meme bosalinca huysuzlaniyor digerini emziriyorum.10 dk 10dk donusumlu sagdim..bi 20 dk rahat sagdim
.Nuhra2 nin dedigi gibi memeyi bosaltiyor benim kiz anca o kadar cikiyo..biraz doluyken mi sagmak lazim acaba
Evet canım ben 5-6 saat bekleyip öyle sağıyorum. Bu süreçte diğer memeden emiyor10 dk 10dk donusumlu sagdim..bi 20 dk rahat sagdim
.Nuhra2 nin dedigi gibi memeyi bosaltiyor benim kiz anca o kadar cikiyo..biraz doluyken mi sagmak lazim acaba
Demek o da değişiyor bebekten bebeğe, benim 2 oğlan da emmeyi çok sevdi ve bıraksam 24 saat emer bu oğlum da. Benim meme uçları zaten büyüktü iyice deforme olduEvet benimde sol meme fışkırıyor 3-4 iplik şeklinde ve sol meme de daha huysuzlanıyor. Yok ya yok bunlar huysuzmama biberon vs bahane. Emen her türlü yapışıp emiyor valla. Emzirmek bu kadar mı zahmetli bişeydir yaa. Sakinleştirmek için elimle süt sağıp önden kaşıkla içirdim 3 seferdir öyle yapıyorum, kedi gibi yalana yalana içiyor sol memeden sağ memeye geçerken bile yıkıyor ortalığı
Hani istedikçe emzirin diyorlar yaa bunlar emmiyor bile ki, resmen savaş yapıp ortalığı inletiyorlar. Uslu sakin memede dursa 24 saat ayrılmasın memeden hiç sorun değilsonra bi de sakin sakin gülüşleri yok mu sanki yarım saat önce ortalığı yıkan o değilmiş gibi
Bizim favorimiz de fön, gündüzleri uyurken de bu ses eşliğinde uyuyorBence bütün sesleri dene bi. Bizimki mesela aspiratör ve süpürge sesini sevmedi fön sesini sevdi. Bi de seçiciler yani
Bence de olabilir
Ne güzel yaa maşallahDemek o da değişiyor bebekten bebeğe, benim 2 oğlan da emmeyi çok sevdi ve bıraksam 24 saat emer bu oğlum da. Benim meme uçları zaten büyüktü iyice deforme oldu
Evet evet gecen gun de yazmistim buraya hatta sabah uykusuyla gece uykusu cok farkli bebegimin diye. Bizim de yatak odamiz kucuk hali vs bi sey yok hic. Acaba diyorum orttugum battaniyeden mi oluyor ama bu kadar etkiler mi ki? Alerji bende ve ailemde yok esimde ve ailesinde de onun icin bilmiyorum nasildir belirtileri. Evin sicakligini ben de bi turlu ayarlayamadim. Kucuk oldugu icin hemen isiniyor bu sefer de terliyor hemen. Kapatsak usur diye dusunuyorum. Bilemedim sasirdim artik ne yapacagimiBenimki de oyle. Burnu tikali gibi. Ozellikle gece sesi degisiyor. Alerji benim de aklimda. Evde temizlik icin arap sabunu kullaniyorum yuzey temizleyici olarak. Camasiesutu sadece wc ve klozette kullaniyorum yatak odamda hali yok, zaten kucuk oda hali sigmaz.
Ben benimkinin gece usuttugunu dusunuyorum. Ustunu aciyor cunku. Yatak odasinin kapisini kapatinca daha sicak olutor gibi. Gece ben de usuyorum. Bebegin usudugunu ordan anladim. Kombiyi de daha yuksek derecede acamiyorum terliyor.
Benim bebegim pek aglayan bi bebek degil. Bi de ara ara degil de surekli bi hal alinca durum canim sıkıldı cokBizimki çok ağlayınca sesi kısılıyor hatta bir keresinde bir doktor demişti sesi hep böyle miydi diye tanımayan biri bile farkedebiliyordu yani
Evet kisik dedigim hani hasta olmadan once ilk sesimiz degisir gerilir gibi olur daha kalin ya iste oyle sesi. Aglarken cok net anlayabiliyorum, esim anlamadi mesela. Ama ayni gun kv dem dedi cocugun sesi degismis usuttu mu ki diye...Bizimkininde sesi değişiyor da kısık değil gayet bangır bangır aglıyor cok katıldıgında gidiyor anca
Nasıl anladın kısık oldugunu peki
Pregnacare kullanıyorumGünaydın güzel anneler. Emzirme döneminde kullandığınız vitaminler var mı? Varsa, ne kullanıyorsunuz?
Yok bizimki öyle değil agladıgında katılırsa baya kısılıyor yoksa gayet cıkıyor sesi cazgır cazgır :)Evet kisik dedigim hani hasta olmadan once ilk sesimiz degisir gerilir gibi olur daha kalin ya iste oyle sesi. Aglarken cok net anlayabiliyorum, esim anlamadi mesela. Ama ayni gun kv dem dedi cocugun sesi degismis usuttu mu ki diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?