Ay yok perişanları oynuyorum görüyor vicdan yahu bide gazlıyorum bolca ay bak babada duruyor ay ben öyle tutunca bende durmuyor babadan gözünü alamıyor bilmem ne
Ayyy ben de gazliyirum. Bende bukadar cok gulmuyir bu da babaci olacak diyorum.

68 günlük olduk biz de. Eğer diş belirtisi ise 4 aylıkken çıkmış olur herhalde o şekilde okudum
Cikmaz 4 aylikken. Kizim cok erken dis belirtisi yasadi. Tam 7 aylikken cikti disi. Oglumda da salya basladi tam2.5 aylik. 6 7 aydan once beklemiyorum. Aman gec ciksin. O disler ilk memisleri dislicek.

Benimki de oyle. Burnu tikali gibi. Ozellikle gece sesi degisiyor. Alerji benim de aklimda. Evde temizlik icin arap sabunu kullaniyorum yuzey temizleyici olarak. Camasiesutu sadece wc ve klozette kullaniyorum yatak odamda hali yok, zaten kucuk oda hali sigmaz.
Ben benimkinin gece usuttugunu dusunuyorum. Ustunu aciyor cunku. Yatak odasinin kapisini kapatinca daha sicak olutor gibi. Gece ben de usuyorum. Bebegin usudugunu ordan anladim. Kombiyi de daha yuksek derecede acamiyorum terliyor.

Kac dakika sagdin. Donusunlu 2 memeni de en az 20 dakika sag.ben sut bitince digerini sagiyorum onda da bitince ilk sagdigima geciyorum. Bitti dedigimden sonradan fiskirip cikiyor. Sen de dene.

Kac dakika sagdin. Donusunlu 2 memeni de en az 20 dakika sag.ben sut bitince digerini sagiyorum onda da bitince ilk sagdigima geciyorum. Bitti dedigimden sonradan fiskirip cikiyor. Sen de dene.
10 dk 10dk donusumlu sagdim..bi 20 dk rahat sagdim
. Nuhra2 nin dedigi gibi memeyi bosaltiyor benim kiz anca o kadar cikiyo..biraz doluyken mi sagmak lazim acaba

Olabilir. Benimki de asidan sonra 1 hafta kadar dengesizlesti uyku ve emme konusinda. Ben disarda gezmeye baglamistim ama asidan da olabilir. Cunku 3 gundir disari cikmiyoriz. Yine de huzirsizdu.

. Nuhra2 nin dedigi gibi memeyi bosaltiyor benim kiz anca o kadar cikiyo..biraz doluyken mi sagmak lazim acaba
Canim ben 20 dajikadan sonra da sagiyorum bazen 40 dakikayi buluyor. Ama senin kiz hepsini bitirmis de olabilir. Bejimki sabah bitiremiyor ama gunduz 1 tanesini bitiriyor digerine gecip onu da yariliyor.Saginca bitirdig8nden cok az cikiyor ordan anliyorum bitirdigini ve memem baya buruşuyor. Zaten meme bosalinca huysuzlaniyor digerini emziriyorum.
Ben cok sik sagdim yeni dogum yaptigimda 2 en gec 3 saatte bir surekli sagmistim. Sanirim ondan sutum artti. Su anda 4 defa sagiyorum gunde.

Evet canım ben 5-6 saat bekleyip öyle sağıyorum. Bu süreçte diğer memeden emiyor

Demek o da değişiyor bebekten bebeğe, benim 2 oğlan da emmeyi çok sevdi ve bıraksam 24 saat emer bu oğlum da. Benim meme uçları zaten büyüktü iyice deforme oldu

Demek o da değişiyor bebekten bebeğe, benim 2 oğlan da emmeyi çok sevdi ve bıraksam 24 saat emer bu oğlum da. Benim meme uçları zaten büyüktü iyice deforme oldu
Ne güzel yaa maşallah keyfini çıkar valla. Benim kız hem emmeyi seviyor hem emmek istiyor hem de memeyle savaş halinde dün artık sinirden biberona mama doldurup ağzına dayıyasım geldi Allahtan evde biberon yok

Günaydın güzel anneler. Emzirme döneminde kullandığınız vitaminler var mı? Varsa, ne kullanıyorsunuz?

Evet evet gecen gun de yazmistim buraya hatta sabah uykusuyla gece uykusu cok farkli bebegimin diye. Bizim de yatak odamiz kucuk hali vs bi sey yok hic. Acaba diyorum orttugum battaniyeden mi oluyor ama bu kadar etkiler mi ki? Alerji bende ve ailemde yok esimde ve ailesinde de onun icin bilmiyorum nasildir belirtileri. Evin sicakligini ben de bi turlu ayarlayamadim. Kucuk oldugu icin hemen isiniyor bu sefer de terliyor hemen. Kapatsak usur diye dusunuyorum. Bilemedim sasirdim artik ne yapacagimi

Bizimki çok ağlayınca sesi kısılıyor hatta bir keresinde bir doktor demişti sesi hep böyle miydi diye tanımayan biri bile farkedebiliyordu yani
Benim bebegim pek aglayan bi bebek degil. Bi de ara ara degil de surekli bi hal alinca durum canim sıkıldı cok

Bizimkininde sesi değişiyor da kısık değil gayet bangır bangır aglıyor cok katıldıgında gidiyor anca
Nasıl anladın kısık oldugunu peki
Evet kisik dedigim hani hasta olmadan once ilk sesimiz degisir gerilir gibi olur daha kalin ya iste oyle sesi. Aglarken cok net anlayabiliyorum, esim anlamadi mesela. Ama ayni gun kv dem dedi cocugun sesi degismis usuttu mu ki diye...

Evet kisik dedigim hani hasta olmadan once ilk sesimiz degisir gerilir gibi olur daha kalin ya iste oyle sesi. Aglarken cok net anlayabiliyorum, esim anlamadi mesela. Ama ayni gun kv dem dedi cocugun sesi degismis usuttu mu ki diye...
Yok bizimki öyle değil agladıgında katılırsa baya kısılıyor yoksa gayet cıkıyor sesi cazgır cazgır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…