En güzeli odayı karanlık yapmak sanırım. Ben öyle yapıyorum 1 haftadır filan.

Aynen işte bizimki de öyle memeden ayrıldığı için gazını ağlayarak çıkarıyo normalde şaşkın şaşkın bakar oysa ki pırt yaparken yada altına yaparken dudaklarını büzüyo çok komik oluyo sanki suç işler gibi Allah'ım sorunsuz sabırla güzellikle büyütmeyi nasip etsin hepimize inşallah dün gece tam bir felâketti benim için gerçekten hem sinirlendim hem çok üzüldüm öyle kötü ağladı ki kesildi sürekli altını zor değiştirdim zorla emzirdim zorla üstünü giydirdim hiç durmadı sebebini bilmemek elinden bişey gelmemesi öyle zor geliyo ki insana anne olmak gerçekten çok zormuş dedim kendi kendime

Evet ilk çocuk ☺ ya pozitif bakmazsak olaylara halimiz harap.
Ay maşallah öyle valla zaten çocuk bakmak zor.
En güzeli odayı karanlık yapmak sanırım. Ben öyle yapıyorum 1 haftadır filan.
Gece gerek kalmiyo ortuye zaten ama gündüz kesinlikle ortusuz uyumuyo. Uyanır gibi olunca pispisleyip geri uyutuyorum ama ortu yoksa kocaman açıyo gozlerini. Bundan sonra dikkat ederim artık

Kundak ve emzik kabul etmiyor resmen yine de kollarını kapatmaya çalışıyorum. Teşekkür ederim :)

Ayy şu an tam gece emzirmesindeyim bakalım hangi maceralar beni bekliyor. Benimki gazını çıkartırken uyanıyor ama deniycem bunu, sağol :)

Gerçekten de. Ne uykusuzluk ne yorgunluk insanı en çok mahfeden onların ağlayıp durması ve bizim elimizden gelen bişey olmaması nedeniyle hissettiğimiz çaresizlik

O beyaz gürültüyü bikaç kez açtık da ben uyuyorum çocuğa bi etkisi olmadı :)) cins yaa :) tabi tabi yüzünde örtüyle bırakmam

Bence bütün sesleri dene bi. Bizimki mesela aspiratör ve süpürge sesini sevmedi fön sesini sevdi. Bi de seçiciler yani
Hahaha :)) zevkleri de varmış ufaklıkların :) hepsini denemedim yaa açtım bi kolik sesi ben uyudum resmen :) bi de tek tek deniyim bakalım

E Elwing6 emdikten sonra benim de öyle kızlar. Memeyi boşaltıyor ondan bence

Valla adam kan ter icinde kalıyor zaten hemen terler ondan derin dalmasını beklemeden koyarsa uyanıyor beklerse gayet gidiyor yanına alsın almasın uyutsun uyutmasın aksam seanslarını işten geldigi gibi ona verdim bi saat bile yatsam kar gözüyle bakıyorum :)
Bi hemsire takip ediyorum bebekler mısıl mısıl uyumaz diyordu gercekten dogru birde yirmi dk bekleyin yatırmak icin diyordu kendim uyuttugumda mutlaka bekliyorum

Bence bütün sesleri dene bi. Bizimki mesela aspiratör ve süpürge sesini sevmedi fön sesini sevdi. Bi de seçiciler yani
Dün sabah 7-8 arası deli gibi aglama gerinme ıkınma hareketleri içinde susturamayınca gittim mutfaga aspiratörü actım resmen sakinledi sustu böyle biraz sırtına vurdum ayaklarını karnıma topladım falan rahat gazını cıkardı
Tekefondan süpürge ve fön sesi işe yaramamıştı artık gaz sancısı hissettiğimde kosuyorum mutfaga

Tesekkur ederim

Benim kizimda boyle olmustu. Doktor demisti dis cikaracagi icin salyalar diye ama bizim kiz 7 aylikjen dis cikarmusti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…