En güzeli odayı karanlık yapmak sanırım. Ben öyle yapıyorum 1 haftadır filan.Kundak yapıyorum ama çok sıkmıyorum uykuya dalana kadar idare ediyo. Sonra çoğu zaman kollarını çıkarıyo hiç aklıma gelmemişti daha önce yapmadı da. Çok teşekkür ederim dikkat edicem bundan sonra
Aynen işte bizimki de öyle memeden ayrıldığı için gazını ağlayarak çıkarıyoYa valla anlamadımgazını çıkartmak için kaldırınca da beni memeden ayırdın der gibi ağlayıp yıkıyor ortalığı, gaz çıkıyor yine huysuz inşallah geçici bir durumdur çok üzülüyorum
Ay maşallah öyle valla zaten çocuk bakmak zor.Evet ilk çocuk ☺ ya pozitif bakmazsak olaylara halimiz harap.
Gece gerek kalmiyo ortuye zaten ama gündüz kesinlikle ortusuz uyumuyo. Uyanır gibi olunca pispisleyip geri uyutuyorum ama ortu yoksa kocaman açıyo gozlerini. Bundan sonra dikkat ederim artıkEn güzeli odayı karanlık yapmak sanırım. Ben öyle yapıyorum 1 haftadır filan.
Kundak ve emzik kabul etmiyor resmen yine de kollarını kapatmaya çalışıyorum. Teşekkür ederim :)Ben birkaç gündür önce salonda ayağımda sallıyorum pikesiyle kundak yapıp emzik veriyorum , yumuşayıp kendini bırakınca yada gözler gidince bir süre sonra yatağına koyup pış piş yapıp salayım uyutuyorum
Yada emzirme sonrası direk beşiğine alıp bir kol içeri bir kol dışarı pikesini sarıp piş piş sallıyorum
Ayy şu an tam gece emzirmesindeyim bakalım hangi maceralar beni bekliyor. Benimki gazını çıkartırken uyanıyor ama deniycem bunu, sağol :)Bebislerimiz 20 dakikada derin uykuya geçiyor. 20 dakika hangi pozisyonda uyuduysa hareket ettirmeyin. Özellikle gece uykusunda emzirmeye kalktığımda, emzirme yastığında uyuya kalıyor. 20 dakika hiç ellemiyorum derin uykuya geçmesini bekliyorum. Mesela emzirdim uyudu. Gazını çıkartıyorum o esnada benimki pek uyanmıyor. Ya omuzumda bekletiyorum 20 dakika yada emzirme yastığına tekrar koyuyorum. Daldığında park yatağına yatiriyorum. Deneyin anneler... Bende işe yarıyor. Ve uzun uyuyor...
Gerçekten de. Ne uykusuzluk ne yorgunluk insanı en çok mahfeden onların ağlayıp durması ve bizim elimizden gelen bişey olmaması nedeniyle hissettiğimiz çaresizlikAynen işte bizimki de öyle memeden ayrıldığı için gazını ağlayarak çıkarıyonormalde şaşkın şaşkın bakar oysa ki pırt yaparken yada altına yaparken dudaklarını büzüyo çok komik oluyo sanki suç işler gibi Allah'ım sorunsuz sabırla güzellikle büyütmeyi nasip etsin hepimize inşallah dün gece tam bir felâketti benim için gerçekten hem sinirlendim hem çok üzüldüm öyle kötü ağladı ki kesildi sürekli altını zor değiştirdim zorla emzirdim zorla üstünü giydirdim hiç durmadı sebebini bilmemek elinden bişey gelmemesi öyle zor geliyo ki insana anne olmak gerçekten çok zormuş dedim kendi kendime
O beyaz gürültüyü bikaç kez açtık da ben uyuyorum çocuğa bi etkisi olmadı :)) cins yaa :) tabi tabi yüzünde örtüyle bırakmamEvet aynen. Ben bi de çok uğraştım hala uyumadıysa fön sesi veya anne karnı sesi açıyorum onunla genelde önünde sonunda uyuyup kalıyor ama derin uykuya geçene kadar kapatamıyorum. Bir de gözlerini örtersen senin gözetimindeyken yap onu, uyuyunca al örtüyü canım nolur nolmaz.
Bence bütün sesleri dene bi. Bizimki mesela aspiratör ve süpürge sesini sevmedi fön sesini sevdi. Bi de seçiciler yaniO beyaz gürültüyü bikaç kez açtık da ben uyuyorum çocuğa bi etkisi olmadı :)) cins yaa :) tabi tabi yüzünde örtüyle bırakmam
Bugün tam 59 günlük. 40ı çıkınca değişir dediler daha fena oldu :)) bakalım 3 aylık olunca nolcak :)Kac gunluk? Bizimki de oyleydi, 2 saat ancak uyuyordu. Ama biraz uzadi uykulari artik. 2 aylik olduk biz.
Hahaha :)) zevkleri de varmış ufaklıkların :) hepsini denemedim yaa açtım bi kolik sesi ben uyudum resmen :) bi de tek tek deniyim bakalımBence bütün sesleri dene bi. Bizimki mesela aspiratör ve süpürge sesini sevmedi fön sesini sevdi. Bi de seçiciler yani
Valla adam kan ter icinde kalıyor zaten hemen terler ondan derin dalmasını beklemeden koyarsa uyanıyor beklerse gayet gidiyor yanına alsın almasın uyutsun uyutmasın aksam seanslarını işten geldigi gibi ona verdim bi saat bile yatsam kar gözüyle bakıyorum :)Yaa bu bebeler bize her şeyi yaptırıyor :)) benim eşim de öyle kucağında hoplaya zıplaya şarkı söylüyor baya halay çekiyor :)) ama tabi ki uyumuyor canını sevdiğim çocuğum :) eşin uyuttuktan sonra yatağına koyuyor ve uyanmıyorsa süper, gerçi birlikte uyuyolarsa da süper sonuçta uyuyor. Ben de memede uyutuyorum ama tam dalmasını beklemiyorum galiba, daha uzun tutmam gerek sanırım. Teşekkür ederim cevabın için :)
Hayır ne cevher varmısta haberimiz yokmusBizde de benzeri bi durum var. Eşim mehter marşı ile onuncu yıl marşını harmanlıyorerkek kafası aynı demekki
Dün sabah 7-8 arası deli gibi aglama gerinme ıkınma hareketleri içinde susturamayınca gittim mutfaga aspiratörü actım resmen sakinledi sustu böyle biraz sırtına vurdum ayaklarını karnıma topladım falan rahat gazını cıkardıBence bütün sesleri dene bi. Bizimki mesela aspiratör ve süpürge sesini sevmedi fön sesini sevdi. Bi de seçiciler yani
Tesekkur ederimSolomom benimki
Valla ilk defa bugun kullandım yaklasık iki saat taktım (kızım uyudugu icin evdede bi saat devam ettim) gayet güzel ergonomik belim sırtım agrımadı her yöne eşit agırlık verdi
Hatta söyle söyliyim kargoya gitmem lazımdı bugun öglene kadar saat 11 oldu benim kızın huysuzlugu gecmedi
Kangurunun sadece bel kısmını takıp kızımıda aglar halde yenidoğan aparatını sıkıstırıp dısarı attım kendimi (sokakta susuyor bizimki) ilgisi dagıldıgında sokaktan gecen bi kadından yardım rica edip giyindim kanguruyu
Huylu cocugumda hareket halindeyken uyuyakaldı üstüne bi bucuk saat uyudu keyfi yerindeydi ki uyudu diye düşündüm
Tavsiye ederim
Buda zafer pozumTesekkur ederim
Ayyy maşallah sizeeeBuda zafer pozum
Darısı tek basına kuzusuyla cıkamayanların basına olsunAyyy maşallah sizeee
Benim kizimda boyle olmustu. Doktor demisti dis cikaracagi icin salyalar diye ama bizim kiz 7 aylikjen dis cikarmusti.Kızlar 10 gündür çok yoğun salya akıtıyor oğlum. 3-4 gündür de eli sürekli ağzında. Bir ebe bazı bebekler erken diş çıkartıyorlar erken belirtileri olabilir ama bu belirtilerden sonra 1-2 ayı buluyor çıkması dedi. Yasayan var mi bu durumu? Elini öyle bir emiyor ki sesini öbür odadan duyabiliyoruz. Aç değil, emzirmenin üstüne de yapıyor
Mesela benDarısı tek basına kuzusuyla cıkamayanların basına olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?