Bende denicem gunduz olmasada sagmayi insallah yine mememi pert etmem bizimki hicbir zaman tekiyle doymadi ki..2siyle bile doymayip miziklaniyo

Anne olmak zor da baba olmak da kolay değil :) mutlu çocuklarımız olsun :)
Ben 20 dk beklemedim hiç, genelde 5. Dakkada yatırmaya çalıştım. Bi de öyle deniyim bakıyım. Hangi hemşireyi takip ediyosun ben de bi okuyayım

Bende denicem gunduz olmasada sagmayi insallah yine mememi pert etmem bizimki hicbir zaman tekiyle doymadi ki..2siyle bile doymayip miziklaniyo
Ben bugün kız emerken diğer göğse pompayı taktım daha güzel süt çıkıyor sanki (üstelik o göğsü emmişti). Ama emzirirken süt sağma için 3.bir el lazım benim kız sürekli memeden çıkıp durduğu için iki elim de meşgul oluyor

sagol teyzesi kullanıyormusun kanguru veya sling :)
Ben sling kullanırım dedim ama kullanamadım, kuzenim kanguru vermişti ama hiç dikkat etmedim, geçen baktım aynısı, içinde yenidoğan aparatı yok merak ettiğim şu ki ne zamana kadar kullanılıyor yenidoğan aparatı ona göre alayım ya da almayayım

sagol teyzesi kullanıyormusun kanguru veya sling :)
Yok canım henüz kullanmıyorum. Biraz tereddutluyum kullanma konusunda. Düzgün yapılmadığı sürece sakıncaları var biliyorsun. Ben de becerememekten korkuyorum. Zaten hiç yalnız çıkmadık. Ama hemen hemen her gün babamıza disardayiz. Dışarıyı çok seviyor bizimki. Emzirme derdi olmasa hep sokakta kalacak çocuk

12den 1 buçuğa kadar emzirme savaşı yaptık resmen bi bebek emerken bu kadar ağlar mı, üstelik sütte var memede elimle sıkıyorum fışkırıyor 2 dk emip basıyor çığlığı, ayırıyorum gaz çıkarayım diye yine yaygarayı koparıyor gerçekten sütüm mü tazyikli acaba... Beynim yandı resmen, yakında antidepresanlık olucam emme saati geliyor yine, resmen korkuyorum. Bi de sütümü 10 dk sağıp emzirecegim bakalım çözüm olacak mı

misafirim var bugün. babaya güvenip zahmetli menü ayarladım. öğlen işi çıktı. kızım da sabahtan beri yarım saat uyudu. haydi bismillah dedim koydum oyun halısına. ben de mutfağa. yarım saat falan oynadı sonra bastı çığlığı bi gittim ki altına yapmış kıyafetine geçirmiş. hadiii bana bi iş daha çıktı. dua edin de alnımın akıyla çıkayım (emzirme seansından bildiriyorum insallah uyur)

Kundak dediğim bende öyle işte ellerini içerde tutup örtüyorum pikeyi uykusu olduğunda hemen teslim oluyor zaten
Ya uykusu olduklarında bi de hem direnemiyorlar hem de uyuyamıyorlar ya kıyamıyorum :)) bi de bizimki banyodan sonra uyumuyor, ters bi çocuğum var galiba hani bu başak burcu bebelere bakmak kolaydı :))

Su saat oldu ilk defa mama vermedim ve sutum geliyoo baya.sabah yulafli yumurta ve rezene cayi.sonra havuc.ayva kompostosu ve balkabakli börek yedim oglende bir de dün sagdim acaba hangisi iyi geldi..bunca cabaya bir seyler gormek cok sevindirici

Son düzenleme:
Fön sesi filan sevmez mi? Bizimkini oyalıyor biraz hatta bazen uyutuyor. Çok sıkışınca açıyorum fön sesi ya da al mutfağa yanına aç aspiratörü de

Ohhh maşallah... Benimde bazen süt çoğalıyor ne fayda etti anlayamıyorum. Ben hergün rezene, ısırgan, kimyon, melisa çayları içiyorum; 1kase ayva 1kase kayısı kompostosu içiyorum, 3 incir 3 ceviz yiyorum, 1 bardak havuç suyu, sık sık bulgur pilavı tarhana çorbası yapıyorum , sık sık üzüm alıp yiyorum, hergün ya yoğurt ya ayran, marullu dereotlu salata... boza içmeye de başladım. 3-4 litre su içiyorum, üstüne bi de süt damlam var. Artık süt yapmak için besleniyorum resmen.

Ya uykusu olduklarında bi de hem direnemiyorlar hem de uyuyamıyorlar ya kıyamıyorum :)) bi de bizimki banyodan sonra uyumuyor, ters bi çocuğum var galiba hani bu başak burcu bebelere bakmak kolaydı :))
Basak burcu bebeleri sudan etkilenmez herdaim uyanıklardır olmasın o sanırım bu senenin eylülünde bu problem var hepsi sevimli asi ruhlular

Basak burcu bebeleri sudan etkilenmez herdaim uyanıklardır olmasın o sanırım bu senenin eylülünde bu problem var hepsi sevimli asi ruhlular
Yaa eveet, banyo falan umrunda değil, sonrasında güzel masaj yapıyorum emziriyorum yetmiyo bi daha sağdığım sütü veriyorum her şey süper, uyku yok :)) huysuz ve tatlı bebeler :))

Bebek arabasıyla mı?

Maşallah canım artık sut odaklı besleniyoruz. Geçen bi arkadaş yazmıştı burda boza süt artiriyo diye. Tabiki hemen denedim gerçekten işe yaradi. Artık ne duysam yiyip iciyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…