Ya uykusu olduklarında bi de hem direnemiyorlar hem de uyuyamıyorlar ya kıyamıyorum :)) bi de bizimki banyodan sonra uyumuyor, ters bi çocuğum var galiba hani bu başak burcu bebelere bakmak kolaydı :))
Banyodan sonra bir süre direniyor ama baya mayışıp bayılıyor benimki Başak Burcu bebeklere bakmak kolay mi dediler bana hep zor burç dediler , hepsinin kendine has bir huyu var işte

Valla benimki de memede ya kavga ediyor , ya da oyun oynuyor memeyi emip bırakıyor sütler dışarı bugün görümcemdeydim orda emzirdim baktı ki evdeki konfor yok emzirirken uyudu

4. Ay diyor bu modelde

Ya ilk baslarda bizde arabayla cok rahattık ama son haftlarda arabayla cıkmamıza ragmen on dk sonra baslıyor aglamaya o yüzden tek basıma asla cıkamam diyordum kanguruyla çıkmak zorunda kalana kadar
İnşallah bişey olmaz ne diyim sokakta giydim bide düşün viyak viyak aglayıp iki dk durmadıgı icin :)

Kızlar avent süt sağma makinem bozuldu görümcem çok az kullanmıştı ondan almıştım , makinesiz 1 gün bile geçiremediğim için mecburen kazık yiyerek aldık
Neresi bozulmuştu ki? Onların bazı parçaları eskiyor yeni parça alınca çalışıyor

Biz bugün duamızı yaptık
Ev cok pislenicek gelen giden olacak mikroplusu falan bırakmasın diye kaynanamda yaptık
Elbisesinin kolları biraz bol modeldi sıkca acıldı icinede uzun kollu bişey getirmemişim dondu yavrum umarım hasta etmemişimdir süslü yapıcam diye

Banyodan sonra bir süre direniyor ama baya mayışıp bayılıyor benimki Başak Burcu bebeklere bakmak kolay mi dediler bana hep zor burç dediler , hepsinin kendine has bir huyu var işte
Bana kolay dediler demek bana yalan söylediler bana yalan söylediler :))) aynen öyle her bebek biricik, burda okuduğum her şeyi tek tek uygulıycam ki belki biri de işe yarar :))

Bana kolay dediler demek bana yalan söylediler bana yalan söylediler :))) aynen öyle her bebek biricik, burda okuduğum her şeyi tek tek uygulıycam ki belki biri de işe yarar :))
Başak enn zor burçlardan canım ablam başak kardeşim ikizler beni dusunun aralarında

Kızlar emzirme sıklığı hakkında ne düşünüyorsunuz? Emzirme danışmanları bebek her istediğinde değil belli rutin dahilinde emzirmek gerektiğini söylüyorlar. Ben bebeğim her ağladığında meme veriyorum açıkçası . Hem emzirdikçe bağlanmayı destekliyorum hem de bebeğimi mutlu ediyorum gibi geliyor. Siz ne düşünüyorsunuz?

Her istediğinde vermek gerektiğini düşünüyorum. Hem bebeği iki saatte bir emzireyim diye ağlatmak içime sinmiyor hem de ihtiyacı olduğunda emmek istediğini yani bebeğin kendi ritmini oluşturduğunu düşünüyorum

Valla bebeklerin sağı solu belli olmuyor. Arabayı seviyor sanıyordum en son doktora giderken aynen bahsettiğin gibi ağladı, kucağıma da alamadım güvenli değil diye. Arabayı sağa çekecek yer yok. Artık bağırmaktan sesi kısılıp titrek ağlayınca dayanamayıp seyir halindeyken kucağıma aldım. Ama sakinleşmedi ter içinde kaldı ağlamaktan. Göz yaşı olmazdı normalde o an gözlerinde ne yaşlar aktı. Ben de ter içinde kalmışım acayip stres oldum. Şimdi bir dahaki kontrolü düşünüyorum nasıl yolda gideriz diye

Bende her istediğinde vermek istiyorum hem dediginiz gibi bağlanma için de önemli. Ama her agladığında verince de sutum dolmadi bi sonraki emzirmeye hemen süt bitince sinirlendi. Onun için de memeyi bırakmak istemediginde sagdigim sütü böyle oyalayarak oyunla verdim siringayla. Şimdi zaten iki saate yakın istiyo en erken. Kendi rutinini oluşturdu yani.

2 saatte 1 emziriyorum. Sık emzirince gaz sorunu oluyormuş hem. Emdikçede kusması artıyor.

Bizimkine her ağladığında versem daha çok ağlar zorlanmayı sevmiyo 2 saatte 1 acıktıkca veriyorum

Biz rutin oluşturamadık. Bazen 2.5 saat sesi çıkmıyor, gece aralıksız 5 saat uyuyor bazen de emzirmenin üstüne yarim saat geçince mızmızlanıyor. Başka bir sıkıntısı olduğu için de ağlıyor olabilir ama eğer 10 dk geçmiyorsa ağlaması yine emziriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…