Alerjiyi battaniye ve peluş oyuncaklar twtikliyor. Kullanilan deterjanlar da etkiliyor. Gecen 3vimi temizlettim, kadina camsil kullanmiyorum, kirec cozucu de kullanmiyorum dedim cok sasirdi. Ama onlarsiz temizlik olmaz ki diyor. Mutfağımda da banyomda da cif krem kullaniyorum. Yerleri silmek icin arap sabunu kullankyorum. Kadin yine de fisfii genel temizleyici kullandi ama sevmedim.
Ilk bebekte ben battaniye kullanmadim hic. Bunda da ozdilegin ince tuysuz battaniyesini kullaniyorum. Pelus yine yok. Evin isisi da20 derecede duruyor. Kizimdayken 21dereceydi. Biraz daha serin gibi evin isisi ama disaridan gelwn biri off eviniz cok sicak diyor.

Kesinlikle ben de böyle düşünüyorum. Gece kendi rutinini oluşturdu. 3 saat 5 saat uyuyor. Acıkınca gözünü bile açmadan mırın kırın ediyor ama gündüz sadece keyfi meme de durmak isteyebiliyor. Ben de buna kesinlikle engel olmuyorum. Cok da hoşuma gidiyor. Bu günler geri gelmeyecek. Ben olaya böyle bakıyorum. Şurada emecekleri Allah izin verirse ve sütümü olursa 1 sene 2 sene. Aktif 6 ay emecek ek gıdaya kadar. Niye mahrum edeyim cocugumdan mememi? Memelerimizin var oluş sebebi bu bence....varsin 5 dkda bir emsin

Canim benimki de yapti oyle 1 defa. Ac saldiriyor ama emmiyor. Meger uykuya cok bunaldigi icin oyle yapmis. Uyidi uyandi sonra emdi.

Sagdikca artiyor sut ben onu kesfettim. Stokta baya sutum oldu benim.

Canim o kadar fazla cay icip karistirma istersen. Ben sadece rezene iciyorum 1 sabah 1 aksam. Onun disinda sabah kahvaltida yumurta. Ogelene aksamdan kalan corba yemek veya hic birsey yoksa yulafli sut yiyorum. Aralarda meyve ceviz. Ve 3 lt su. Kafan rahat olsun. Sen bebeginin annesisin ve sutun ona yetecek sekilde programlisin. Kafanadan acaba sutum yetecek mi dusuncesini at. Inan o zmaan sutunun yettigini goreceksin. Ben bugun sagdim. Memeler bobostu. Acaba hazir sutu isitip versemmi dedim. Esim emzir dedi. Bos memelerden 30 dk emdi doydu. Cidden memem bombos ve porsumistu ama bebek emdikce sut geldi. 1i bitince oburune gecirip emzirdim. Rahat bir anne kafasi yetoyor sut icin.

bende böyle düsünüyorum ama çok erken emmek isterse acaba doymuyor mu hissine kapılıyorum. ne zaman bitecek bu acaba doymuyor mu hisleri acaba sütüm yok mu hisleri

Kızlar avent süt sağma makinem bozuldu görümcem çok az kullanmıştı ondan almıştım , makinesiz 1 gün bile geçiremediğim için mecburen kazık yiyerek aldık
Ayyy kiyamam. Ben de arkadasimdan aldigim lansinohu bozmustum 8 yillik makinayi. Tamir ettirmek istiyorim ama nerede nasil bilmiyorum. Avent mi?aldin yine.

Valla benimki de memede ya kavga ediyor , ya da oyun oynuyor memeyi emip bırakıyor sütler dışarı bugün görümcemdeydim orda emzirdim baktı ki evdeki konfor yok emzirirken uyudu
Kiz merak ettim gorumce ile ne yaptiniz en son kusup gitmisti senden. Nasil ilittiniz arayi.

Normalde ben 2 saatte bir emziriyordum, bebek tam açıkmış oluyor süt birikmiş oluyor bu yüzden güzel emip doyuyordu amaaaaa kızım 2-3 gündür memede aşırı huzursuz ve 5 dk emip basıyor çığlığı bugün mecburen istedikçe emzirdim 5 dk emdi ağladı sakinleştirdim tekrar emzirdim 5 dk diye diye akşamı ettik ve sonuç ; bu işin 2+2=4 gibi kesin bir kuralı yok, anne ve bebek nasıl mutluysa o anki şartlar neyi gerektiriyorsa metod o olmalı.

bende böyle düsünüyorum ama çok erken emmek isterse acaba doymuyor mu hissine kapılıyorum. ne zaman bitecek bu acaba doymuyor mu hisleri acaba sütüm yok mu hisleri
Bende kafayı yiyorum böyle zamanlarda bi de az önce tam bi buçuk saat emdi. Yarim saat 45 dk fln kıtlıktan çıkmış gibi sonra oyalandi bi baktım bi buçuk saat emmis toplamda acaba doymuyo da mı bu kadar çok duruyo memede

Kızlar aranızda silikon üç ile emziren var mı. Benim kız sağ tarafı alamıyordu bununla başladı emmeye yara iken de sol tarafa kullandım şimdi onsuz emmiyor sinirlenerek krize giriyor naapsam vicdan yapiyorumm
Ben de göğüs ucuyla emziriyordum onsuz asla emmiyordu sonra sagdıgım sütü ve mamayı Eds sistemiyle vermeye başladım ikinci gün mememi uç olmadan tutmaya başlamıştı siz de deneyin isterseniz

Canim benimki de yapti oyle 1 defa. Ac saldiriyor ama emmiyor. Meger uykuya cok bunaldigi icin oyle yapmis. Uyidi uyandi sonra emdi.
Valla tam çözemedim benimkinin sıkıntısı ne, tüm gün öyleydi uyuklar moddayken emzirdim hep ya da uyuyacağında emzik yerine mememi verdim pışpışlaya pışpışlaya emzirip uyuttum. Sütüm az geliyor diye mi kızıyor, koldaki aşısı mı acıyor anlamadım bebek dediğin meme delisi olur, süt az gelse bile emzik niyetine emer ben mi yanlış biliyorum verem aşısı çarşamba olmuştu o mu acıyor acaba, bi de bu ne zaman kabuk bağlar, bizim görünürde bişey yok hala.

Ilk aylar her istediginde verme tataftariyim. Bu sekilde memeler yeterli sut uretimine basliyor. Bebek de yakinlik istiyor ayni zamanda. En basta ben de bezmistim. Cok yorucu bir olay. Ama artik kendi kendine duzene giriyor zaten. Emme araligi uzadi, cunku artik algilari daha acik. Oyalamak daha kolay.

Son care mi. O emzik ve kundan benim ilk secenegim.
Hiç denemedim öyle uykusuz geceler geçiriyorum, gece kalkıp omuzda gezdiriyorum sen düşün Meme reddi yapar, az emer dolayısıyla az kilo alır dedikçe millet ben erteledim bu iki seçeneği

Kafam rahat sayılırdı ama bugün gerçekten çok kötü oldum çok ağladım 5 dk emip çığlık çığlığa ağladı, memeden aldım daha çok ağladı derdi ne, çözüm ne bilemedim 2-3 gündür böyle ama bugün iyice zıvanadan çıktı benim de sinirlerim kaldırmıyor artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…