İnşaallah gecici bir durumdur. Ama emmeyle sorunu var. Mama verince sakinledi senin kız da meme reddi yapmıştı sanırım dimi? Siz de nasıl olmuştu?
5 dk emip saga sola bakmaya baslamisti 2.5 aylikkken. Oyle oyle 4 aya kadar devam etmisti. 4 aylikken 3 dk emip birakiyordu. S8mdiki aklim olsa soyunup ten temasi yapip yatakodasina kapanip emene kadar zorlardim. Bilemedim cahillik. Sumdikinde kursa falan da gittim iyi oldu. Daha bilincli oldum ama geleneksel yontemleri de terketmiyorum. Emzik ve kundak gibi.

Aynen avent aldım , dedim idareten başka birşey alayım bunu servise gönderelim ama güvenmedik stokta sütüm de yoktu
Baby plus un manuel pompasi cok guzeldi idareten alinabilir aklinda olsun. Ben ise baslayinca yanimda onu tasimayi dusunuyorum elektrikler falan kesilince is gorecek. Aventi ilk aldigimda aralarinda kas gucu disinda fark gormememistim. Sanki avent manueli taklit etmisler. Fiyati da 60 tl. Acitmiyor da. Konforlu bir urun.
Reklamlari okudunuz

Ya benim kızımda bu gece en zor geceyi yaşatıyor bana aglicam bir yeri mi ağrıyor ki diyorum 5 dk susuyor gülüyor sonra bir anda morarana kadar kıyamet gaz masajı da yapıyorum pek çıkan bişey yok emmek istiyor çığlık ata ata emiyor valla kafayı yicem uyuyor 5 dk sonra uyanıyor yine ağla ağla siz bu durumda ne yapıyorsunuz kızlar 9 vucuktan beri ayakta yavrim

ShinSeGi canım sütün önünü sağ yogunlasana kadar bizim de aynı sorun ve ben ancak bunda çözüm buldum bazen zor gelse de sağmak bi hayli boyle gidicem
hem reflüyü azaltiyor hem daha yağlı oluyor belki kilo alır hem gaz daha az oluyor genzine az kaçıyor

Bugün ten teneyi denedim daha çok ağladı benimki hem emmek istiyor hem de emerken sinirlenip ağlıyor bu meme reddi mi bilemedim inşallah geçicidir yaa. Bence de hem modern hem geleneksel olmak iyidir

Ya sorun sütün tazyikli olması mı bilemedim ki. Sütüm de öyle çok fazla değil yine de tazyik olur mu? Bi de bugün 2 kere önden sağıp de emzirdim bi değişiklik olmadı yine memede savaş halindeydi bi ton ağladı

o zaman gazı var
süt normal bile olsa bazı memelerin ucu gevşek oluyor bu da bebek her çektiğinde aşırı boşalmaya sebep oluyor tabi bu durumda bebekte strese sebep oluyor bu savaş ta da çok hava yutuyor

Çok nadir yarım saatte fln biraktirdigim bildiğiniz oynuyo bu bebe benle hele bugün şok oldum saate dikkat etmemisim oyuncak etti beni morcivertkedi

Inşallah ben de onu istiyorum

bisey yapamıyorum yorgun düşüp uyuyacaktır
Uyuyan cocugu uyandirdim ve sonuc 12 den 5 oldu saat uyumuyor gözlerim kan canagi oldu kendiside oluyo uykudan yok...direniyoruz hala
yaaa. doktoruna sor da uyandırma madem

Kızlar benim kuzum emzirirken uyuyor sonra gazını çıkarıyorum tabi o sırada uyanıyor ve bir daha çok zor uyutuyorum hatta bazen uyutamıyorum. Gazını çıkarmadan direkt yatırsam bu sefer de ya kusuyor ya da onu rahatsız ediyor kısa süre sonra yine uyanıyor. Siz nasıl yapıyorsunuz nasıl uyutuyorsunuz?

Ben gece gaz cıkartmıyorum ama en basından beri böyleyiz
Yatırırken park yatagının altına tek tarafa ikişer kitap koyup eğim yaptık memede derin uykuya gecip yatagına yatırınca gece kusması nadir oluyor

Aynı sorun bende de varÖzellikle gündüzleri hep uyanıyo sonra uykuya dalamayınca sinirleniyo ayağımda biraz sallıyorum ama pek işe yaramıyo

Bebek hemşiresi benek kafadan üşür demişti ama ilk zamanlar için sanırım bu
Ben de gündüz takmıyorum gece takıyorum
Bir de şapkayı gözüne doğru indiriyoruz gözü kapanınca hoşuna gittiğini farkettim artık bilinçli şekilde gözünü kapıyorum aşağı çekip seviyor

Ben de bikaç kez öyle denedim ama on dakika sonra uyandı ağladı kaldırdım omzuma koydum gaz çıkardı yani o gazı çıkarcak illaE seninki o zaman napıyo bu gazları

Ben de bikaç kez öyle denedim ama on dakika sonra uyandı ağladı kaldırdım omzuma koydum gaz çıkardı yani o gazı çıkarcak illaE seninki o zaman napıyo bu gazları
Gece atıyorum en son memeden 12de ayırdıysam o gazı çıkartmadıgım icin 4-5 gibi kıvranmak suretiyle kendisi cıkarıyor hatta bazen kakasınıda yapıyor o arada
Bi kere 8e kadar dayandı o zaman da karnı tok emmek istemiyor deli gibi kıvranıp ortalıgı yıktı mutfaga gidip aspiratör sesiyle karnına masaj yaptım öyle anca cıkardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…