5 dk emip saga sola bakmaya baslamisti 2.5 aylikkken. Oyle oyle 4 aya kadar devam etmisti. 4 aylikken 3 dk emip birakiyordu. S8mdiki aklim olsa soyunup ten temasi yapip yatakodasina kapanip emene kadar zorlardim. Bilemedim cahillik. Sumdikinde kursa falan da gittim iyi oldu. Daha bilincli oldum ama geleneksel yontemleri de terketmiyorum. Emzik ve kundak gibi.İnşaallah gecici bir durumdur. Ama emmeyle sorunu var. Mama verince sakinledisenin kız da meme reddi yapmıştı sanırım dimi? Siz de nasıl olmuştu?
Baby plus un manuel pompasi cok guzeldi idareten alinabilir aklinda olsun. Ben ise baslayinca yanimda onu tasimayi dusunuyorum elektrikler falan kesilince is gorecek. Aventi ilk aldigimda aralarinda kas gucu disinda fark gormememistim. Sanki avent manueli taklit etmisler. Fiyati da 60 tl. Acitmiyor da. Konforlu bir urun.Aynen avent aldım , dedim idareten başka birşey alayım bunu servise gönderelim ama güvenmedik stokta sütüm de yoktu
Ya benim kızımda bu gece en zor geceyi yaşatıyor bana aglicam bir yeri mi ağrıyor ki diyorum 5 dk susuyor gülüyor sonra bir anda morarana kadar kıyamet gaz masajı da yapıyorum pek çıkan bişey yok emmek istiyor çığlık ata ata emiyor valla kafayı yicem uyuyor 5 dk sonra uyanıyor yine ağla ağla siz bu durumda ne yapıyorsunuz kızlar 9 vucuktan beri ayakta yavrimemerken neden ağlarlar ya? sadece gece uykusundan önce yapıyor bunu. hani sütüm tazyikli olsa sabah daha tazyikli ve dolu oluyor. pamukçuk vs. de yok. ne olabilir ki sebebi? deli gibi ağlıyor hem emmek istiyor hem emmemek. gazını çıkarıyorum arada sık sık.
Bugün ten teneyi denedim daha çok ağladı5 dk emip saga sola bakmaya baslamisti 2.5 aylikkken. Oyle oyle 4 aya kadar devam etmisti. 4 aylikken 3 dk emip birakiyordu. S8mdiki aklim olsa soyunup ten temasi yapip yatakodasina kapanip emene kadar zorlardim. Bilemedim cahillik. Sumdikinde kursa falan da gittim iyi oldu. Daha bilincli oldum ama geleneksel yontemleri de terketmiyorum. Emzik ve kundak gibi.
Ya sorun sütün tazyikli olması mı bilemedim ki. Sütüm de öyle çok fazla değil yine de tazyik olur mu? Bi de bugün 2 kere önden sağıp de emzirdim bi değişiklik olmadı yine memede savaş halindeydi bi ton ağladıShinSeGi canım sütün önünü sağ yogunlasana kadar bizim de aynı sorun ve ben ancak bunda çözüm buldum bazen zor gelse de sağmak bi hayli boyle gidicem
hem reflüyü azaltiyor hem daha yağlı oluyor belki kilo alır hem gaz daha az oluyor genzine az kaçıyor
o zaman gazı varYa sorun sütün tazyikli olması mı bilemedim ki. Sütüm de öyle çok fazla değil yine de tazyik olur mu? Bi de bugün 2 kere önden sağıp de emzirdim bi değişiklik olmadı yine memede savaş halindeydi bi ton ağladı
Çok nadir yarım saatte fln biraktirdigim bildiğiniz oynuyo bu bebe benle hele bugün şok oldum saate dikkat etmemisim oyuncak etti beniBurda biri yazmisti yine her uzun emis doydugunu gostermezmis diye doktoru demisti bende cok mantikli bulmustum..sanirim zevk aliyorlar ben cekiyorum 20 dk sonra..meme agzinda guluyo ayyas gibi komik hali var bugun hatta esime gosterdim o da koptu.dilinin yarisini cikartiyo aradan bi yandan gozer yari acik baygin guluyo tam keşler gibio yuzden oyun oynamasina azicik musade edip cekiyorumm
Inşallah ben de onu istiyorumIki gün sabretsen yeterli (sabir dedimse asla aglatmadim meme icin oyaladim ayagimda salladim ayakta dolandik )3. Gün sanki kendiliğinden düze almış gibi oldu benim bugün 1 saatte verdiğimde oldu o ayrı ama sürekli memede değildik arada farklı şeyler yaptık karsisina gecip konusabildim mesela( haykirrarak agladigi icjn basiyodum memeyi )sanırım bekledikçe sut çoğalıyor ve karnı doyduğundan kendi rutinini oluşturuyor bu şekilde
bisey yapamıyorum yorgun düşüp uyuyacaktırYa benim kızımda bu gece en zor geceyi yaşatıyor bana aglicam bir yeri mi ağrıyor ki diyorum 5 dk susuyor gülüyor sonra bir anda morarana kadar kıyamet gaz masajı da yapıyorum pek çıkan bişey yok emmek istiyor çığlık ata ata emiyor valla kafayı yicem uyuyor 5 dk sonra uyanıyor yine ağla ağla siz bu durumda ne yapıyorsunuz kızlar 9 vucuktan beri ayakta yavrim
yaaa. doktoruna sor da uyandırma mademUyuyan cocugu uyandirdim ve sonuc 12 den 5 oldu saat uyumuyorgözlerim kan canagi oldu kendiside oluyo uykudan yok...direniyoruz hala
Dramatik dokunuşlarla uyandırıp yarı uyanık emzirseydin yaUyuyan cocugu uyandirdim ve sonuc 12 den 5 oldu saat uyumuyorgözlerim kan canagi oldu kendiside oluyo uykudan yok...direniyoruz hala
Allah kolaylık versinBenim minnak bugün 56 günlük ve babaannesi artık memlekete dönüyo bakalım baş başa ilk günümüz nasıl geçecekBizi ne maceralar bekliyo
Ben gece gaz cıkartmıyorum ama en basından beri böyleyizKızlar benim kuzum emzirirken uyuyor sonra gazını çıkarıyorum tabi o sırada uyanıyor ve bir daha çok zor uyutuyorum hatta bazen uyutamıyorum. Gazını çıkarmadan direkt yatırsam bu sefer de ya kusuyor ya da onu rahatsız ediyor kısa süre sonra yine uyanıyor. Siz nasıl yapıyorsunuz nasıl uyutuyorsunuz?
Aynı sorun bende de varKızlar benim kuzum emzirirken uyuyor sonra gazını çıkarıyorum tabi o sırada uyanıyor ve bir daha çok zor uyutuyorum hatta bazen uyutamıyorum. Gazını çıkarmadan direkt yatırsam bu sefer de ya kusuyor ya da onu rahatsız ediyor kısa süre sonra yine uyanıyor. Siz nasıl yapıyorsunuz nasıl uyutuyorsunuz?
Bebek hemşiresi benek kafadan üşür demişti ama ilk zamanlar için sanırım buKafaya hiç şapka takmıyorum üşürmü kiGerçi geceleri kaloriferi yakmaya başladık ama yine de aklım kalıyor. Bir de battaniyeyle kundak yapmayı denedim ama uyumadan önce izin vermiyor kolları çıkarıyor, uyurken yapıyorum iyi uyuyor ama şu hazır kundaklar daha sağlam olur kolları çıkarmaması açısından dedim
Ben de bikaç kez öyle denedim ama on dakika sonra uyandı ağladı kaldırdım omzuma koydum gaz çıkardı yani o gazı çıkarcak illaBen gece gaz cıkartmıyorum ama en basından beri böyleyiz
Yatırırken park yatagının altına tek tarafa ikişer kitap koyup eğim yaptık memede derin uykuya gecip yatagına yatırınca gece kusması nadir oluyor
Gece atıyorum en son memeden 12de ayırdıysam o gazı çıkartmadıgım icin 4-5 gibi kıvranmak suretiyle kendisi cıkarıyor hatta bazen kakasınıda yapıyor o aradaBen de bikaç kez öyle denedim ama on dakika sonra uyandı ağladı kaldırdım omzuma koydum gaz çıkardı yani o gazı çıkarcak illaE seninki o zaman napıyo bu gazları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?