Ben de her istediğinde veriyordum günde birkaç kez de mama desteği veriyordum ama geçen farklı bir doktora gittim doktor dedi ki herşeyin bir düzeni olmalı 2-3 saatte bir emzirmelisin ki süt insin ve yağlansın ayrıca mamayı da kes dedi. Benim oğlum çok ağlıyor oyalamak çok zor 2 gündür direniyoruz 2 saatte bir vermeye uyursa sorun yok da uyumazsa sıkıntı. Inşallah kilo alımında bir sıkıntı olmazKızlar emzirme sıklığı hakkında ne düşünüyorsunuz? Emzirme danışmanları bebek her istediğinde değil belli rutin dahilinde emzirmek gerektiğini söylüyorlar. Ben bebeğim her ağladığında meme veriyorum açıkçası . Hem emzirdikçe bağlanmayı destekliyorum hem de bebeğimi mutlu ediyorum gibi geliyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
Silikon ucu bıraktırdım bi kaç gün oldu ama 2-3 gündür meme de feryat figan ağlıyor hem emmek istiyor hem de memede çığlık çığlığa. Eds ile süt verince susup emiyor, sanırım ondan çokça süt gelmesine alıştıBen de göğüs ucuyla emziriyordum onsuz asla emmiyordu sonra sagdıgım sütü ve mamayı Eds sistemiyle vermeye başladım ikinci gün mememi uç olmadan tutmaya başlamıştı siz de deneyin isterseniz
Canim kundakta ilk 2 gun?zorlanirsin ama alisir pes etme. Emzige gelince dunyanin en kyi icadi keske daha once verseymisim bosuna cekmisiz diyeceksin. Hic kendini de bebwgi de yorma. Bana hastanede emzigi gormemis olalim dedi hemsireler. Yogun bakima gidince de ilk is emzik ve biberon istedilwr. Hastanede 2 gun emzik biberon emdi. Evde de devam ediyorum hem emzik hem biberone hem de emziriyorum. Emmedi mi biberonu da emmiyor. Emzik candir.Hiç denemedim öyle uykusuz geceler geçiriyorum, gece kalkıp omuzda gezdiriyorum sen düşünMeme reddi yapar, az emer dolayısıyla az kilo alır dedikçe millet ben erteledim bu iki seçeneği
Silikonla alakali olabilir mi ya sonucta dogdugundan beri ona alisti birden farkli bir seyi emiyor gibi hissediyor olabilir miSilikon ucu bıraktırdım bi kaç gün oldu ama 2-3 gündür meme de feryat figan ağlıyor hem emmek istiyor hem de memede çığlık çığlığa. Eds ile süt verince susup emiyor, sanırım ondan çokça süt gelmesine alıştıbeslenme sondanız gri uçlu mu yeşil mi?
Gecen hafta bekimki de oyleydi 5 gun. Acaba atak haftasi falan miydi? Asidan mi yapti bilemedim. Sana tavsiye bebektir aglar cok da kendini yipratma. Baktin cok asiri huzursuz iluk bir banyo yaptir su rahatlatir. Kafasini degil vucudunu yika ve cok sakin bir ses tonu ile konus.Kafam rahat sayılırdı ama bugün gerçekten çok kötü oldum çok ağladım5 dk emip çığlık çığlığa ağladı, memeden aldım daha çok ağladı derdi ne, çözüm ne bilemedim 2-3 gündür böyle ama bugün iyice zıvanadan çıktı benim de sinirlerim kaldırmıyor artık.
valla benden daha tecrübeli arkadaslar var. ama o kadar uzun emiyorsa keyiften midir ki? benim dediklerim şekerleme gibi 10ar dk falanBende kafayı yiyorum böyle zamanlarda bi de az önce tam bi buçuk saat emdi. Yarim saat 45 dk fln kıtlıktan çıkmış gibi sonra oyalandi bi baktım bi buçuk saat emmis toplamda acaba doymuyo da mı bu kadar çok duruyo memede
Katiliyorum..kundak bir uyukusunda yapmayaim zaten 10 dk sonra sıcrayarak uyaniyor.. uyku rutini olusturmadiysan dene.burada defalarca paylastim videoyuCanim kundakta ilk 2 gun?zorlanirsin ama alisir pes etme. Emzige gelince dunyanin en kyi icadi keske daha once verseymisim bosuna cekmisiz diyeceksin. Hic kendini de bebwgi de yorma. Bana hastanede emzigi gormemis olalim dedi hemsireler. Yogun bakima gidince de ilk is emzik ve biberon istedilwr. Hastanede 2 gun emzik biberon emdi. Evde de devam ediyorum hem emzik hem biberone hem de emziriyorum. Emmedi mi biberonu da emmiyor. Emzik candir.
Burda biri yazmisti yine her uzun emis doydugunu gostermezmis diye doktoru demisti bende cok mantikli bulmustum..sanirim zevk aliyorlar ben cekiyorum 20 dk sonra..meme agzinda guluyo ayyas gibi komik hali var bugun hatta esime gosterdim o da koptu.dilinin yarisini cikartiyo aradan bi yandan gozer yari acik baygin guluyo tam keşler gibiBende kafayı yiyorum böyle zamanlarda bi de az önce tam bi buçuk saat emdi. Yarim saat 45 dk fln kıtlıktan çıkmış gibi sonra oyalandi bi baktım bi buçuk saat emmis toplamda acaba doymuyo da mı bu kadar çok duruyo memede
Puset varya bebek arabasında. Arabanın arka koltuguna takılan. Onu çıkarıp direk bebek arabasını kullanıyor musun yani?Puset bebek arabası demek zaten. Ana kucağından mi bahsediyorsun, anlayamadım
Benimki ayni tepkileri uykusuzluktan yapmis ne yapacagimizi sasirmistik evde. Hem emmek isteyip hem de emmeyinceemerken neden ağlarlar ya? sadece gece uykusundan önce yapıyor bunu. hani sütüm tazyikli olsa sabah daha tazyikli ve dolu oluyor. pamukçuk vs. de yok. ne olabilir ki sebebi? deli gibi ağlıyor hem emmek istiyor hem emmemek. gazını çıkarıyorum arada sık sık.
Uykusuzluk. Cok garipler valla. Uykun varsa uyu di mi, yok huysuzlaniyor bunlaremerken neden ağlarlar ya? sadece gece uykusundan önce yapıyor bunu. hani sütüm tazyikli olsa sabah daha tazyikli ve dolu oluyor. pamukçuk vs. de yok. ne olabilir ki sebebi? deli gibi ağlıyor hem emmek istiyor hem emmemek. gazını çıkarıyorum arada sık sık.
Evet çok hızlı büyüyorlar zatenKesinlikle ben de böyle düşünüyorum. Gece kendi rutinini oluşturdu. 3 saat 5 saat uyuyor. Acıkınca gözünü bile açmadan mırın kırın ediyorama gündüz sadece keyfi meme de durmak isteyebiliyor. Ben de buna kesinlikle engel olmuyorum. Cok da hoşuma gidiyor. Bu günler geri gelmeyecek. Ben olaya böyle bakıyorum. Şurada emecekleri Allah izin verirse ve sütümü olursa 1 sene 2 sene. Aktif 6 ay emecek ek gıdaya kadar. Niye mahrum edeyim cocugumdan mememi? Memelerimizin var oluş sebebi bu bence....varsin 5 dkda bir emsin
Galiba canım ya silikon ucu arıyor ya da süt az geliyor diye kızıyorSilikonla alakali olabilir mi ya sonucta dogdugundan beri ona alisti birden farkli bir seyi emiyor gibi hissediyor olabilir mi
İnşaallah gecici bir durumdur. Ama emmeyle sorunu var. Mama verince sakinlediGecen hafta bekimki de oyleydi 5 gun. Acaba atak haftasi falan miydi? Asidan mi yapti bilemedim. Sana tavsiye bebektir aglar cok da kendini yipratma. Baktin cok asiri huzursuz iluk bir banyo yaptir su rahatlatir. Kafasini degil vucudunu yika ve cok sakin bir ses tonu ile konus.
Benimki ayni tepkileri uykusuzluktan yapmis ne yapacagimizi sasirmistik evde. Hem emmek isteyip hem de emmeyince
ama inliyor gibi. bi yeri mi ağrıyor acaba dedim. o ağrıyan yer de ne hikmetse gece uykusundan önce emerken ağrıyor. sonra bişeyi kalmıyorUykusuzluk. Cok garipler valla. Uykun varsa uyu di mi, yok huysuzlaniyor bunlar
Bizim safoz cabuk alistiama inliyor gibi. bi yeri mi ağrıyor acaba dedim. o ağrıyan yer de ne hikmetse gece uykusundan önce emerken ağrıyor. sonra bişeyi kalmıyorgerçekten neden direniyolar anlamıs değilim bi gülce olamadılar ya masallah E Elwing6 biz hala 12 olmadan uyumuyoruz mesela. ısrarla düzen oturtmaya calısıyorum o ısrarla ben kendi düzenimi oturttum diyor sanki
Iki gün sabretsen yeterli (sabir dedimse asla aglatmadim meme icin oyaladim ayagimda salladim ayakta dolandik )3. Gün sanki kendiliğinden düze almış gibi oldu benim bugün 1 saatte verdiğimde oldu o ayrı ama sürekli memede değildik arada farklı şeyler yaptık karsisina gecip konusabildim meselaBen de her istediğinde veriyordum günde birkaç kez de mama desteği veriyordum ama geçen farklı bir doktora gittim doktor dedi ki herşeyin bir düzeni olmalı 2-3 saatte bir emzirmelisin ki süt insin ve yağlansın ayrıca mamayı da kes dedi. Benim oğlum çok ağlıyor oyalamak çok zor 2 gündür direniyoruz 2 saatte bir vermeye uyursa sorun yok da uyumazsa sıkıntı. Inşallah kilo alımında bir sıkıntı olmaz
Ama şu bir gerçek ki beni emzik niyetine ağzında tutuyordu memede uyusun çok seviyor biraz emip kafasını kaldırıp memenin üzerine koyup uyuyordu. Her istediğinde vermek çok zor çünkü sürekli istiyor ben bütün gün emzirme modunda oluyordum. Bu düzene alıştırabilirsem bundan sonra 2 saatte bir vericem
Aynen avent aldım , dedim idareten başka birşey alayım bunu servise gönderelim ama güvenmedik stokta sütüm de yoktuAyyy kiyamam. Ben de arkadasimdan aldigim lansinohu bozmustum 8 yillik makinayi. Tamir ettirmek istiyorim ama nerede nasil bilmiyorum. Avent mi?aldin yine.
Hakikaten kusup gitmişti, o günden sonra hiç görüşmedik konuşmadık. Bugün kızının doğumgünü vardı aile içi oraya gittik zaten pek çevresi olmadığı için mecbur aile içiKiz merak ettim gorumce ile ne yaptiniz en son kusup gitmisti senden. Nasil ilittiniz arayi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?