Ben de her istediğinde veriyordum günde birkaç kez de mama desteği veriyordum ama geçen farklı bir doktora gittim doktor dedi ki herşeyin bir düzeni olmalı 2-3 saatte bir emzirmelisin ki süt insin ve yağlansın ayrıca mamayı da kes dedi. Benim oğlum çok ağlıyor oyalamak çok zor 2 gündür direniyoruz 2 saatte bir vermeye uyursa sorun yok da uyumazsa sıkıntı. Inşallah kilo alımında bir sıkıntı olmaz
Ama şu bir gerçek ki beni emzik niyetine ağzında tutuyordu memede uyusun çok seviyor biraz emip kafasını kaldırıp memenin üzerine koyup uyuyordu. Her istediğinde vermek çok zor çünkü sürekli istiyor ben bütün gün emzirme modunda oluyordum. Bu düzene alıştırabilirsem bundan sonra 2 saatte bir vericem

Ben de göğüs ucuyla emziriyordum onsuz asla emmiyordu sonra sagdıgım sütü ve mamayı Eds sistemiyle vermeye başladım ikinci gün mememi uç olmadan tutmaya başlamıştı siz de deneyin isterseniz
Silikon ucu bıraktırdım bi kaç gün oldu ama 2-3 gündür meme de feryat figan ağlıyor hem emmek istiyor hem de memede çığlık çığlığa. Eds ile süt verince susup emiyor, sanırım ondan çokça süt gelmesine alıştı beslenme sondanız gri uçlu mu yeşil mi?

Hiç denemedim öyle uykusuz geceler geçiriyorum, gece kalkıp omuzda gezdiriyorum sen düşün Meme reddi yapar, az emer dolayısıyla az kilo alır dedikçe millet ben erteledim bu iki seçeneği
Canim kundakta ilk 2 gun?zorlanirsin ama alisir pes etme. Emzige gelince dunyanin en kyi icadi keske daha once verseymisim bosuna cekmisiz diyeceksin. Hic kendini de bebwgi de yorma. Bana hastanede emzigi gormemis olalim dedi hemsireler. Yogun bakima gidince de ilk is emzik ve biberon istedilwr. Hastanede 2 gun emzik biberon emdi. Evde de devam ediyorum hem emzik hem biberone hem de emziriyorum. Emmedi mi biberonu da emmiyor. Emzik candir.

Silikonla alakali olabilir mi ya sonucta dogdugundan beri ona alisti birden farkli bir seyi emiyor gibi hissediyor olabilir mi

Gecen hafta bekimki de oyleydi 5 gun. Acaba atak haftasi falan miydi? Asidan mi yapti bilemedim. Sana tavsiye bebektir aglar cok da kendini yipratma. Baktin cok asiri huzursuz iluk bir banyo yaptir su rahatlatir. Kafasini degil vucudunu yika ve cok sakin bir ses tonu ile konus.

valla benden daha tecrübeli arkadaslar var. ama o kadar uzun emiyorsa keyiften midir ki? benim dediklerim şekerleme gibi 10ar dk falan

Katiliyorum..kundak bir uyukusunda yapmayaim zaten 10 dk sonra sıcrayarak uyaniyor.. uyku rutini olusturmadiysan dene.burada defalarca paylastim videoyu Plm123 arkadasimda hemen hemen ayni seyleri yapiyor sen bir dene bazi cocukta tuutuyor bazisinda turmuyor..saat 7de uyudu benimki suan hala uyuyor artik duzene oturdu..gunduz duzenimiz biraz karisik o yuzdende beni yiyorr ama hem gece hem gunduz cok zor oluyor.kundak ve emzik cidden yardimci..ben en baasindan beri biberonda emzikte verdim emmeyi birakmadi..tabi her cocuk farklidir.dene bir anda birakmaz zaten baktin bekirtiler seziyorsun yine vermezsin B Brcbrcbrc84

Burda biri yazmisti yine her uzun emis doydugunu gostermezmis diye doktoru demisti bende cok mantikli bulmustum..sanirim zevk aliyorlar ben cekiyorum 20 dk sonra..meme agzinda guluyo ayyas gibi komik hali var bugun hatta esime gosterdim o da koptu.dilinin yarisini cikartiyo aradan bi yandan gozer yari acik baygin guluyo tam keşler gibi o yuzden oyun oynamasina azicik musade edip cekiyorumm

emerken neden ağlarlar ya? sadece gece uykusundan önce yapıyor bunu. hani sütüm tazyikli olsa sabah daha tazyikli ve dolu oluyor. pamukçuk vs. de yok. ne olabilir ki sebebi? deli gibi ağlıyor hem emmek istiyor hem emmemek. gazını çıkarıyorum arada sık sık.

Benimki ayni tepkileri uykusuzluktan yapmis ne yapacagimizi sasirmistik evde. Hem emmek isteyip hem de emmeyince

Uykusuzluk. Cok garipler valla. Uykun varsa uyu di mi, yok huysuzlaniyor bunlar

Evet çok hızlı büyüyorlar zaten
Şuan tek keyif aldığı huzur bulduğu yer biziz. Keşfedince durmayacaklar ne memede ne kucakta. 5dk içinde tüm sütü içip oyuna gidecekler.

Silikonla alakali olabilir mi ya sonucta dogdugundan beri ona alisti birden farkli bir seyi emiyor gibi hissediyor olabilir mi
Galiba canım ya silikon ucu arıyor ya da süt az geliyor diye kızıyor 2 gün mama vermemiştim ne güzel bugün 150 cc mama vermek zorunda kaldım, açlıktan saatlerce ağladı

İnşaallah gecici bir durumdur. Ama emmeyle sorunu var. Mama verince sakinledi senin kız da meme reddi yapmıştı sanırım dimi? Siz de nasıl olmuştu?

Benimki ayni tepkileri uykusuzluktan yapmis ne yapacagimizi sasirmistik evde. Hem emmek isteyip hem de emmeyince
Uykusuzluk. Cok garipler valla. Uykun varsa uyu di mi, yok huysuzlaniyor bunlar
ama inliyor gibi. bi yeri mi ağrıyor acaba dedim. o ağrıyan yer de ne hikmetse gece uykusundan önce emerken ağrıyor. sonra bişeyi kalmıyor gerçekten neden direniyolar anlamıs değilim bi gülce olamadılar ya masallah E Elwing6 biz hala 12 olmadan uyumuyoruz mesela. ısrarla düzen oturtmaya calısıyorum o ısrarla ben kendi düzenimi oturttum diyor sanki

Bizim safoz cabuk alisti simdi kaldirip emzircem dün gece naasil olsa 2de uyanir dedim yatmisim normalde bende kalkiyorum kalkamamisim bi uyandim saat 6 bizimki kütük gibi uyuyo neyse emzirdim ama uzuldumde artik saat kuracagim 2ye gunduz uyumuyo bizimkide

Iki gün sabretsen yeterli (sabir dedimse asla aglatmadim meme icin oyaladim ayagimda salladim ayakta dolandik )3. Gün sanki kendiliğinden düze almış gibi oldu benim bugün 1 saatte verdiğimde oldu o ayrı ama sürekli memede değildik arada farklı şeyler yaptık karsisina gecip konusabildim mesela ( haykirrarak agladigi icjn basiyodum memeyi )sanırım bekledikçe sut çoğalıyor ve karnı doyduğundan kendi rutinini oluşturuyor bu şekilde

Ayyy kiyamam. Ben de arkadasimdan aldigim lansinohu bozmustum 8 yillik makinayi. Tamir ettirmek istiyorim ama nerede nasil bilmiyorum. Avent mi?aldin yine.
Aynen avent aldım , dedim idareten başka birşey alayım bunu servise gönderelim ama güvenmedik stokta sütüm de yoktu

Kiz merak ettim gorumce ile ne yaptiniz en son kusup gitmisti senden. Nasil ilittiniz arayi.
Hakikaten kusup gitmişti, o günden sonra hiç görüşmedik konuşmadık. Bugün kızının doğumgünü vardı aile içi oraya gittik zaten pek çevresi olmadığı için mecbur aile içi
Orda muhabbet ettik ama soğuk rüzgarlar esti çıkarken müsait olunca biraz konuşabilir miyiz dedim tamam dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…