Uzun süre duruyo o zaman maşallahGece atıyorum en son memeden 12de ayırdıysam o gazı çıkartmadıgım icin 4-5 gibi kıvranmak suretiyle kendisi cıkarıyor hatta bazen kakasınıda yapıyor o arada
Bi kere 8e kadar dayandı o zaman da karnı tok emmek istemiyor deli gibi kıvranıp ortalıgı yıktı mutfaga gidip aspiratör sesiyle karnına masaj yaptım öyle anca cıkardı
Geceleri duruyor durmak zorunda kalıyor daha doğrusu uyandırmamak adına cıt ses cıkarmıyoruz düşün ki kemiklerimden gelen kütleme sesine bile uyanabiliyor hele bide gaz cıkarsam uyanır ve tekrar basa dönerim :)Uzun süre duruyo o zaman maşallahBizimkinin dayanma süresi on dakika olduğu için mecbur gece gündüz o gaz illa hemen çıkmalı
OrularBende kafayı yiyorum böyle zamanlarda bi de az önce tam bi buçuk saat emdi. Yarim saat 45 dk fln kıtlıktan çıkmış gibi sonra oyalandi bi baktım bi buçuk saat emmis toplamda acaba doymuyo da mı bu kadar çok duruyo memede
AynıKızlar benim kuzum emzirirken uyuyor sonra gazını çıkarıyorum tabi o sırada uyanıyor ve bir daha çok zor uyutuyorum hatta bazen uyutamıyorum. Gazını çıkarmadan direkt yatırsam bu sefer de ya kusuyor ya da onu rahatsız ediyor kısa süre sonra yine uyanıyor. Siz nasıl yapıyorsunuz nasıl uyutuyorsunuz?
HapşuramamakGeceleri duruyor durmak zorunda kalıyor daha doğrusu uyandırmamak adına cıt ses cıkarmıyoruz düşün ki kemiklerimden gelen kütleme sesine bile uyanabiliyor hele bide gaz cıkarsam uyanır ve tekrar basa dönerim :)
Zaten onu yapsam hafif öksürsem anında uyanır anındaHapşuramamak
Ay evet sahiden hayrını göremeden ziyan oldu bir kaç şeyinyesilus bende sagma makinemi yakmısım sanırım
Yurtdısından aldırmıstım prize dönüştürücü almadık diye evdeki bi adaptörle deniyordum
Adamlar max 9w demiş benim adaptör 12w
Calısıyor diye hiç sorun etmemiştim ama en son bi yarım saate yakın sagmıstım o ara herhalde fazlamı zorladım ne olduysa suanda calısmıyor
Seninkinin modelini söylermisin
Buarada sürekli bişeyler kırıp bozup duruyorum bezler icin korbell cöp kovası aldık arabadan eve tasırken hop sen kutu alttan acıl yola yuvarlan her yeri vuruk carık oldu
Sterilazyon makinesini bir kere bile kullanamadan komple yıkadım diye oda cöp oldu
Bi yerlere sadaka vermem lazım sanırım
Sen sadaka ver en iyisi. Avent beni.pompam da. Tavsiye ederim.yesilus bende sagma makinemi yakmısım sanırım
Yurtdısından aldırmıstım prize dönüştürücü almadık diye evdeki bi adaptörle deniyordum
Adamlar max 9w demiş benim adaptör 12w
Calısıyor diye hiç sorun etmemiştim ama en son bi yarım saate yakın sagmıstım o ara herhalde fazlamı zorladım ne olduysa suanda calısmıyor
Seninkinin modelini söylermisin
Buarada sürekli bişeyler kırıp bozup duruyorum bezler icin korbell cöp kovası aldık arabadan eve tasırken hop sen kutu alttan acıl yola yuvarlan her yeri vuruk carık oldu
Sterilazyon makinesini bir kere bile kullanamadan komple yıkadım diye oda cöp oldu
Bi yerlere sadaka vermem lazım sanırım
bisey yapamıyorum yorgun düşüp uyuyacaktır
yaaa. doktoruna sor da uyandırma madem
O beni dramatize ettiDramatik dokunuşlarla uyandırıp yarı uyanık emzirseydin ya
Benim sansima indirim vardi. 500 den 400e dusmustu.Ay evet sahiden hayrını göremeden ziyan oldu bir kaç şeyinSağlık olsun. Philips avent süt sağma makinesi yazsan bir modeli var elektrikli olan, çok iyi ama çok memnunum uzun süre kullanacağım zaten
Vaktim olsa Hepsiburada fan fln alırdım e bebekten aldık mecbur hiç indirim de yoktu
Ne kadar seviyesizce cok sasirdim..annene daha cok saskinim..evladina kusecek kadar ne yasandi bilmiyorum ama ne evladindan ayirabilir ki bir anneyi..keske foto atmasaydin madem limoni araniz.sen uzulmussun sonunda..ve bosver bu tarz insanin yoklugu fazla belli olmsz hayatinda ama anne meseleso bambaska tabiiGunaydinlarhiziniza yetisemiyorum okuyamadigim 100den fazla sayfa var 2.ayimiz ctesi gunu doldu bizim bugun asilarimizi olmaya gidecegiz bakalim insallah cok aglamaz oglum artik gece uyanmalarimiz baya azaldi bizim sabah 6 gibi uyaniyouz o da gaz problemiyle ikina ikina. Gazimizi cikarip kakamizi yapinca rahatliyoruz ama baya sancili geciyor o saatler
En son herkes kayinvalideleriyle sorunlarini yazmis o sayfalarda kaldim ben. Benimse kendi ailemle sorunum: (
Biliyorsunuz dogumun oldugu gun esimle annem arasinda sorun cikmisti teyzem de vardi annemin yaninda ve beraber gitmislerdi hastaneden. Sonra ben annemi aramaya devam ettim soguk da olsa benimle konuşuyor annem. Teyzemi aramadim cunku cok sivri dilli ve o donem lohusayim sutum kesilir diye cok korktum. 40i ciksin o zaman aricam dedim kendi kendime. Ama teyzem dayanmadi cok agir mesajlar atti bana. 1. Ayi doldugunda yine mesaj atti. Dedim ki " ben su an sadece cocugumu düşünüyorum. Ben tedirgin oldugumda o huzursuzlaniyor. Sutum yetmeyecek diye korkuyorum. Bu surecte bu yuzden aramiyorum seni. Ama siz de 1 kere nasilsin cocugun nasil demedinoz bana". Teyzemse buna cevap olarak esime hakaretler etti kendisine benzetmis seni dedi. Bencilsin, ben mi seni arayacagim bi de dedi. Sustum ben cevsp vermedim daha da fazla kirilmamak adina.
Dun cocugumun fotografini attim aile ici watsapp grubumuza. Teyzem önce, hala ilk gunku gibi aklimda soylenen o sozler hic unutmayacagim, gibi birbsey yazmis cevap vermedim. Sonra telefonu iceride biraktim. Tekrar elime aldigimda bir suru sey yazmis. Once grubun adini degistirmis beni dislayan bir isim vermis. Sonra engellemis beni. Ama yazdiklari hala gorunuyordu. Sonra dmis ki "ciksin gruptan onun pic kurusu dölünü gormek istemiyorum". Annem de birak burdan yazsin demis. Teyzem de o zaman ben cikiyorum demis cikmis...
O kadar uzuldum ki anlatamam. Teyzemin o lafi oyle kirdi ki beni. Hadi bana esime kizginsin da cocuguma ne diyr laf ediyosun oyle. Iyi ki yazdigi anda gormemisim.
Teyzrm benim ablam gibiydi. Her canim sıkıldığında ya onun yanina giderdim ya onu arardim. Simdi canimi derinden acitan kendisi oldu. Ona hak veriyordum aramamamin onu ne kadar uzdugunu tahmin edebiliyordum ama o surecte bana soyleyeceklerini tahmin edip etkilenmemek adina aramamistim.
Cok uzgunum..
Esimle de paylasamam bu olayi sizinle paylasmak istedim
Canim seninki teyze olamamış. Gibi kisminda kalmis. Teyze gibi. Insan dusmanina demez be o sozu. Sen bosver takulma. Esin ile nasilsin. Biraz daha topatlaninva once esin ile konus dogumda annem ule tartusmamaliydin olan bana oldu cok uzuldum die anlat. Anlar veya anlamsz once yakindan basla. Sonra annen ile konus. Sonra da vatshap grubundan cik.Gunaydinlarhiziniza yetisemiyorum okuyamadigim 100den fazla sayfa var 2.ayimiz ctesi gunu doldu bizim bugun asilarimizi olmaya gidecegiz bakalim insallah cok aglamaz oglum artik gece uyanmalarimiz baya azaldi bizim sabah 6 gibi uyaniyouz o da gaz problemiyle ikina ikina. Gazimizi cikarip kakamizi yapinca rahatliyoruz ama baya sancili geciyor o saatler
En son herkes kayinvalideleriyle sorunlarini yazmis o sayfalarda kaldim ben. Benimse kendi ailemle sorunum: (
Biliyorsunuz dogumun oldugu gun esimle annem arasinda sorun cikmisti teyzem de vardi annemin yaninda ve beraber gitmislerdi hastaneden. Sonra ben annemi aramaya devam ettim soguk da olsa benimle konuşuyor annem. Teyzemi aramadim cunku cok sivri dilli ve o donem lohusayim sutum kesilir diye cok korktum. 40i ciksin o zaman aricam dedim kendi kendime. Ama teyzem dayanmadi cok agir mesajlar atti bana. 1. Ayi doldugunda yine mesaj atti. Dedim ki " ben su an sadece cocugumu düşünüyorum. Ben tedirgin oldugumda o huzursuzlaniyor. Sutum yetmeyecek diye korkuyorum. Bu surecte bu yuzden aramiyorum seni. Ama siz de 1 kere nasilsin cocugun nasil demedinoz bana". Teyzemse buna cevap olarak esime hakaretler etti kendisine benzetmis seni dedi. Bencilsin, ben mi seni arayacagim bi de dedi. Sustum ben cevsp vermedim daha da fazla kirilmamak adina.
Dun cocugumun fotografini attim aile ici watsapp grubumuza. Teyzem önce, hala ilk gunku gibi aklimda soylenen o sozler hic unutmayacagim, gibi birbsey yazmis cevap vermedim. Sonra telefonu iceride biraktim. Tekrar elime aldigimda bir suru sey yazmis. Once grubun adini degistirmis beni dislayan bir isim vermis. Sonra engellemis beni. Ama yazdiklari hala gorunuyordu. Sonra dmis ki "ciksin gruptan onun pic kurusu dölünü gormek istemiyorum". Annem de birak burdan yazsin demis. Teyzem de o zaman ben cikiyorum demis cikmis...
O kadar uzuldum ki anlatamam. Teyzemin o lafi oyle kirdi ki beni. Hadi bana esime kizginsin da cocuguma ne diyr laf ediyosun oyle. Iyi ki yazdigi anda gormemisim.
Teyzrm benim ablam gibiydi. Her canim sıkıldığında ya onun yanina giderdim ya onu arardim. Simdi canimi derinden acitan kendisi oldu. Ona hak veriyordum aramamamin onu ne kadar uzdugunu tahmin edebiliyordum ama o surecte bana soyleyeceklerini tahmin edip etkilenmemek adina aramamistim.
Cok uzgunum..
Çok ağır ya bende bunu anlamıyorum aile içi küslük olmaz bir şekilde onarılırdı seni bu kadar dışlamayıp sabretseydi , boşver sen kendini üzme olan olmuşGunaydinlarhiziniza yetisemiyorum okuyamadigim 100den fazla sayfa var 2.ayimiz ctesi gunu doldu bizim bugun asilarimizi olmaya gidecegiz bakalim insallah cok aglamaz oglum artik gece uyanmalarimiz baya azaldi bizim sabah 6 gibi uyaniyouz o da gaz problemiyle ikina ikina. Gazimizi cikarip kakamizi yapinca rahatliyoruz ama baya sancili geciyor o saatler
Cok uzgunum..
Ayy ne babanneler var bizimkinin 4.gün donüsünü unutamiyorum :))))) gecende geldiler 1gun kalip dondulerBenim minnak bugün 56 günlük ve babaannesi artık memlekete dönüyo bakalım baş başa ilk günümüz nasıl geçecekBizi ne maceralar bekliyo
Kiz cok mu heveslisin kaynana ile oturmaya bosver. Bebegi en cok sen sevmis oldun.Ayy ne babanneler var bizimkinin 4.gün donüsünü unutamiyorum :))))) gecende geldiler 1gun kalip dondulersevmelik..
Bak o da o yuzden kucagina bile almamis bende niye sevmiyo diyorum demek ki bazilarinda var o ben kiskanmazdim oysaKiz cok mu heveslisin kaynana ile oturmaya bosver. Bebegi en cok sen sevmis oldun.yeni dogdugunda ben esimden bile kiskaniyordum bebegi.
Yok artık yaGunaydinlarhiziniza yetisemiyorum okuyamadigim 100den fazla sayfa var 2.ayimiz ctesi gunu doldu bizim bugun asilarimizi olmaya gidecegiz bakalim insallah cok aglamaz oglum artik gece uyanmalarimiz baya azaldi bizim sabah 6 gibi uyaniyouz o da gaz problemiyle ikina ikina. Gazimizi cikarip kakamizi yapinca rahatliyoruz ama baya sancili geciyor o saatler
Cok uzgunum..
Ay evet sahiden hayrını göremeden ziyan oldu bir kaç şeyinSağlık olsun. Philips avent süt sağma makinesi yazsan bir modeli var elektrikli olan, çok iyi ama çok memnunum uzun süre kullanacağım zaten
Vaktim olsa Hepsiburada fan fln alırdım e bebekten aldık mecbur hiç indirim de yoktu
Ah bide vermesem ne olur demekki ama yetmiyor bellikiSen sadaka ver en iyisi. Avent beni.pompam da. Tavsiye ederim.
Cok erken değil mi 7 ya onu 9 yapsan ikinizde rahat edersiniz gibiO beni dramatize ettilos ortamda emzirdim ama..
Yok boyle cocuk ya ortasi yok.ya hic uyumicak ya da hic kalkmadan uyuyacak..bazen gunduz cıt sesine uyaniyo gece top at uyanmiyi cinshic uyumadim perisan oldum ya.. barii o 7den 12ye kadar uyudu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?