Evet eevet 2gunde bende tecrube ettim onu..surekli üsür o üsürr kizim sen usursun.. ben 2.gun haldir haldır is yapmaya kalktiigmdan kadinda iyi gördu kuzenim gekcekti ebelik okuyo aaa o daha iyi anlar dedi suc bende niye iyiyim diyosun gerci dediiim gibi her seyimi kendim yaptim.3.gun sinirler gerilmeye baaslamisti bende de bilhassa benden cok esimi dusunmesi aman uyuusun diye ugrasasi..ben kesilmisim orda oglu uyuusun diye ugrasiyodu..her seyin hayirlisi demekki

Gündüz odaya koyamam telsizim yok duymam sesini diye hep yanında yatırıyorum
Telsiz yada monitör kullanıyormusun
Benim ev çok büyük değil duyuyorum zaten bir çığırtkan ki sorma çoğu zaman ilk vıyaklamasında uçuyorum yanına
Hatta kaliteli uyusun diye ağır uykuya geçtiğinde kapıyı kapamaya başladık ses çıkarmadan gidip kontrol ediyoruz ama koyduğum gibi uyuyor kalıyor kalıp gibi derin uykuda , telsiz ve kamera var aslında eşimin eniştesi verdi pil takıp deneyelim dedim öyle içim daha rahat eder en azından telsiz
Ablama gittim geçen gün odaya yatırdım diğer çocuklardan bişey duyulmuyor ev de Beylikdüzü’nde hanlar gibi 5 dk da bir kontrole gittim , keşke dedim telsizi alsaydık , inşalllah çalışıyordur akşam bakacağız

Benimki Gri uçlu

Makine daha cok süt sagarmı ya o senin verimliliğin
Makineden makineye bile farketti ama ya benim kızım bugünerde çok iştahsız doktora söylemiştim az içiyor diye memedende alıyor aradaki farkı kapatıryordur demişti
Şimdi süt içirilen sancı giriyor sinirleniyor gazını çıkarıp keyfini yerine getirip tekrar veriyoruz içmiyor kesinlikle ,önce meme versem biraz emip başlıyor ağlamaya biberonla istiyor biberonla da böyle yapıyor , tekrar meme veriyorum 5 dk ancak emiyor uyku ağır basıyor ağlıyor mecbur yatırıyorum doktora söylüyorum yine o ne yapacaksa , güzel kilo alıyorsu kuzum sanki süzüldü yada kilo alımı yavaşladı sanki

Usenmedim okudum. Ama esin ne olursa olsun guvenligi cagirip da cikarin bunlari biradan dememeliydi. Anne orada yerden göğe kadar hakli. Adam kovmis cidden. Biraz alttan alabilirdi. Guvemlik olayina kadar dogum kismina kadarcolan kisimda annenleri hatali gormustum ama dogum gunu esin cok kotu yapmis. Gereksiz alinganliklar buyumus esin de bombayi patlatmis. Esin hastaneden kovdurdugu icin ozur dilemeli uygun bir dil ile.

Ya kusura bakma ama eşin üst üste cok ayıp etmiş..ne olursa olsun teyzenede o hareketi yapmamasi lazim cunku annen orda insan kvdsinden utanir cekinir biraz..sanirim annenin durumunu kullanmis baya baya..bir de bir yere takildim annenin maddi durumu kotu diye neden size geldiginde mahcup hissetsin ? Sanki annene hep bu psikoloji yansitilmis
.annemin durumu kotuyse basimgozum ustune kalir yanimda destek olurum o da bundan gocunmsz cunku evladindan baska yakini olmadigini bilir vs.. vs..kovdurmak falan hastanede cok yanlis ya..yani birde seni doldurur gibi esinin bak ellerini yikamadan orasindan burasindan tuttular demeside garip geldi..annemi hicbir seye degismezdim seninle ayni gun dogum yaptim keske benim annemde yanibasimda olabilseydi..yol yakinken gönlünü al annenin..insan degil bunlara sesinin yukseldigine bile uzuluyor sonra..biz cok kavga ederdik ama saniyelik annem asla kin tutmazdi..en son oda hazirlanirken bile kapistik besigi istedigi yere koymadik diye :) ama ben gideyim demezdi annende de o yaklasim dogru degil fakat ne olursa olsun ben burda tek hatali gordum o da esin..annen oyle yapsa bile o senin annen diyebilmeliydi..anneme kizinca esim tamammm elwinggg olur oyle der gecerdi birak gazlamayi.

Ne manyak insanlar var ya , başlarım oğluna boşver uzak olsun seni sinir edeceğine
En azından kendi sisteminle başımda biri olmadan yaptın herşeyini
Ben ne yapayım yardımcı oldu herşeyime , bende aman yorulmasın etmesin diye herşeyi kendim yaptım , benim uykusuzluklarla stresli halimle yaptığım yemekleri işten gelen kızı yedi kendi kızını bıraktığı yetmiyormuş gibi ben düşüncesizliğe kızıyorum yoksa misafir ağırlamayı özenerek yaptığımı yedirmeyi çok seviyorum , ama o 3 hafta boyunca kocasını da taktı peşine normal hayatına devam etti bu kız lohusa demedi sonra birde beni suçlu çıkardılar , herşeyde bir hayır var eninde sonunda patlak verecekti

Evet 2.gun kahvaltida ne yapalim diyo bilmem deedim sen daha iyi biliosun oyle seyleride dio..cunku alisirmisim onlara gittigimde de atilmaya mutfaga vs..kalktim kahvalti hazirladim saka gibiydi o yuzden erken gitmeleride iyi oldu bir yerde..sabah erken kahvalti yapmam lazim normalde esim olsa tek kaldiririm babamda ordaydi babam dioki kaldirsana bu ne uyku annesi diyordki oglummmm sen iceri gitte birwz uyu uykusuz kaldin..herkesin kendi evladi anladim ki..ama biliyomusun benim babam ameliyattan sonra agrim oldugunda olcak o kadar kizim dedi hep..cocuk agliyo cok derim bebek o aglamayan bebek mi var der.ben boyle yetismisimmm..o da hastane odasinda oglunu nerde uyuturumun derdindeydi.tamam gerci yerde yatti ama altinda deri koltuk minderi vardi:) bir gece uykusuz kalsin oglun ne olacak benim babam veya annem hep ödün vermeyi ogretmis bana o yuzden esim benden ogreniyor birazda fedakarligi..paylasmayi...

Ben gaipten seslerde duymaya basladim gecen yemek yicez agliyo diyorum esime gitti bakti kuzu kuzu uyuyo kafamda hep bi ciyaklama sesi

Ya annemin kisiligi oyle ben evlenmeden once de tartisamazdim annemle. Sesimi yükselemezdim. Azcik yukselteyim annem kuserdi bana gonlunu alana kadar az ugrasmazdim. Maddi durumj ben de soyledim anneme ben seni bunun icin mi cagiriyorum senin yanimda olman bile yeter dedim hep ama annrm kendisi bu durumubskrun etti. Hatta en son esim sen para ver ben biiyomusum gibi o alsin ne istiyosa dedi ama ben anneme boyle bir teklifte bulunmadim keske bulunsaymisim da gelseymis onceden. Ben evdeki olayda da annemin alttan alip bu kiz dogum yapacak zaten biliyorum gicik huylu doguma kadar idare edelim demesi gerekiyodu bence. Hastamede de oyle
Ama diyorum ya annemi taniyorum demezdi oyle. Ben hastanede boyle uzatacagini da biliyodum.esime ben de cok kizdim ne olursa olsun ben senim ailene asla boyle davranmazdim sen beni hice saydin dedim. Hastanede herkes bencillik yapti bence. Annemin de teyzemin doldurusuna geldigini dusunuyorum bilmiyorum ama icim cok aciyor

Çok üzücü gerçekten ben burda en çok sana üzüldüm bu halde aralarında çok kalmışsın. Dedikleri gibi eşin fevri davranmış , sen sana yardıma gelenleri strese sokmuşsun bunlar ayıp olmuş gerçekten , eşinde körüklemeseymiş. Hadi sık görüşülse anlayacağım yüz göz olunuyor ama oraya sadece size yardıma gelmiş insanlar ama iyi ama kötü ama az ama çok. Annen belliki kardeşinden medet ıömuş kendini yanlız hissediyor sanırım genel olarak , teyzenin senin evlenmen hakkında o şekilde yorum yapması malesef bana sağlıklı gelmedi , evlilik için onu diyen çocuk için de der içten içe üzülse de insan senin mutluluğunda insan kendini düşünmemeli.. Son olarak hastanede eşin keşke yanından hiç ayrılmasaydı , sizinkiler sigaralı halinle yenidoğan bebeği kucaklamaları konusunda eşine hak veriyorum bu konuda ben ve eşimde çok hassasız. Keşke eşin kovmasaydı patlamış anladığım kadarıyla ve siz en özel günlerinizi böyle buruk geçirmişsiniz. Ama biliyor musun halledilmeyecek hiçbir şey yok, sen eşinle iyi ol taraf tutma ve sıkıntını üzüntünü anlat ve zamanla telafi edilmes için gerekenleri yapın. Herkesi geçtim , Anne evlat arasında böyle şeyler olmamalı , anlaşamadan bile.. Sen de anne oldun , eşin de baba bu olaylar unutulmaz ama siz üzerinize düşeni yapın hiç değilse evladınız için. Bende birkaç haftadır gerginlikler yaşadım ve en günahsız olan yavrularımıza geçiyor huzursuzluğumuz onların ne günahı var

Ben de oyle düşünüyorum ama o da son noktamdi o benim annen olayi cozmek icin hic adim atmadi hep ben attim diyor.
iki ucu bilmemmeli degnek.. iki taraftan da bakinca ikisine de hak veriyorum. Bi tarafta annem diyorum bi tarafta sevdigim adam..

Canım sen anneni ve teyzeni çok sevdiğin için onlara toz kondurmamaya çalışıyorsun hatta kendini bile suçluyorsun ben çok gerdim onları vs diye ama ne annenin ne teyzenin hareketleri hiç normal değil. Anne atılmaz ne olursa olsun ama teyzeni takma boşver abla gibi olan insan ne kadar sinirlenirse sinirlensin o lafı etmez. Sen hiiiiç taviz verme, eşinle aran iyiyse sen eşine dört elle sarıl, annenle de küs kalma gerisini salla. Ben 5 sene hamile kalabilmek için uğraştım, 5 kere tüp bebek denedim 2 düşüğüm oldu içim kan ağlasa da kimseyi kırmadım üzmedim yeğenlerime bol bol baktım. Yani acısı olması bu davranışlarını haklı çıkarmaz. Eşin hata yapsa bile bir büyüğünüz olarak özellikle annenin alttan alması gerekirdi. Sen herkesi kendi haline bırak dediğim gibi yoksa kızımla olan bu en güzel zamanlar harap olur, geri dönüşü de yok.

Teyzen kaç yaşında Allah aşkına , adı üstünde teyze büyüklük yapacakken kırılıp üzülse bile sen yuvana bak boşver üzüldük ama konuşuruz demesi gerekirdi bu kadar egoya ne gerek bar sen hamilesin, yeni doğum yaptın kusura bakma ama kendini düşünen insan tehlikeli burda önemli olan sensin , bir de büyük olacak

Evet iste ben de sirf bebegim icin etkilenmesin diye teyzemi aramadim..
Bilmiyorum esime de sicak davranamiyorum. Annemi de her gun arar konusurdum simdi ben aramadan aramiyor aradigimda da soguk konusuyor icim parcalaniyor. Diyorum ben bu acilari yasayacak ne yaptım.. kadere inaman biriyim bir seyden ders cikarmam gerek biliyorum ama me goremiyorum

41 yasinda. Ya o da aslinda tum duygularini cok uclarda yasayan biri. O da bence cok kirildi ki bu kadar cok kirdi. Eminim arasam konussam duzeltsem arayi eskiye donecek anlik cunku yasadiklari. Ama hadi bana dedigini esime dedigini gectim cocuguma o lafi etmemeliydi

Bizimkiler aynı gün doğmuştu acaba dönemsel bişey mi yaşıyorlar, büyüme atağı filan mı inşallah geçer. Resmen meme reddi gibi bişey yaşıyorum, ama hem emmek istiyor hem de emerken ortalığı yıkıyor

Galiba canım ya silikon ucu arıyor ya da süt az geliyor diye kızıyor 2 gün mama vermemiştim ne güzel bugün 150 cc mama vermek zorunda kaldım, açlıktan saatlerce ağladı
Ben de beceremedim mamayı kesmeyi, galiba kabul etmem gerekecek sütüm yetmiyor olmalı ilk oğlumda sıfır mamayla ayda 1,5 kg alıyordu ilk aylarda ama bu neden öyle olamadı bilmiyorum ikinci çocukta daha acemi gibi hissettim, bir çocuk daha büyütmüş ve çocuk gelişimiyle ilgili onlarca kitap okumuş olmama rağmen çaresiz hissediyorum bazen

Herkesi kendi haline birakiyorum ama oldugu yerde kaliyor bi duzelme olmuyor ki. Esimle aram iyi gibi ama sicak davranamiyorum ona da dengesiz davraniyorum sicak oldugumda bu olaylar geliyor aklima hemn uzaklasiyorum. Annemk ariyorum arada. Her telefonh elime aldigimda kramplar giriyor mideme acaba bse dicek mi diye. Ozur bekliyor benden hala dilemedim bebegime ismiyle seslemmiyor bebek nasil oglun nasil diye konusuyor.
Dua etmekten baska carem yok su an. Insallah annrm de esim de insafa gelir de bir orta yol bulurlar. Kv me anlattim tum hislerimi kadin da benimle beraber agladi ama cozum flan yok iste ortada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…