Valla benim ailemde öyle asla 2 dk yakınamazsın zaten hep eşimin ailesyleyim annemle babam bize geldiğinde nasılsın diyor babam annelik nasılmış , şuan çok zor baba çok uykusuz yorgunum süt arrrımaya çalışıyorum , ipekte çok minik ağlayınca içim gidiyor fln diyorum , yaa siz de böyle kolay büyümediniz diyor Saol tam duymak istediğim cümle , anneme anlatınca da böyle böyle alışacaksın işte kolay değil fln bize hep başımızın çaresine bakmaya alıştık ailem yarım yamalak yanımda oldu , böyle geldi böyle gidiyor ne yapalımm

Annen 3.5 yılda ancak gelmiş. Geldiğinde de çok kalmayacaktı muhtemelen. Keşke bunlar yaşanmamış olsaydı 2kat yabancıya bile yeri geliyor ne kadar hizmet ediyoruz misafir diye hiçbir kusur etmiyoruz. Sen kanından olduğu için alınır diye hiç düşünmezsin haklı olarak ama eşin daha saygılı olmalıydı. Bak biz de anne olduk hayatımızı bebeklerimize adamış durumdayız. Yarın bir gün evladım ve eşinden böyle muamele görsem yazık derim. Annen teyzene karşı da mahçup hissedip onun yanında olmuştur.
Teyzene gelince hepimizin içinde kıskançlık duyguları olur. Bastıramamış olabilir. Ama ne olursa olsun sessiz kalmak yerine Mesajındaki o söylemi sana yakıştıramadım teyze derdim. Bunca yıkıntıdan sonra teyzenle aranız düzelmez artık.
Ancak annene kendini affettirmelisin. Eşin mecbur değil ama senin için yaparsa ne ala. Cennet anaların ayaklarının altında iken eşinin uğruna bunu kaybetmemelisin

Kısaca ortalıgı eşin karıstırmış
Ne olursa olsun heleki böyle anne babay abla yarısına evden kovmak yok güvenlik cagırmak falan ne kötü yapısı var
Bu işi anca eşin cözebilir ikisindende özür dilemeli belki teyzende söyledigi sözden pişman olur

Kendi kendine düzelmezz kendimi hiç bu şekilde yıpratma biraz zaman ver , aile olmanın bebeğinizin tadını çıkarın , eşine de şu mesajı ver biraz rahatlayalım ailemle ilgili konuşuruz de önüne bak , stresinle evi daha fazla germe
Zamanı gelince de hadi ailemin yanına gidelim oğlumu götürelim özrümüzü dileyelim konuyu kapatalım de , yaşanılanları yok sayamayız ama bunu bizim için yapmalısın beni böyle ezemezsin en güzel en özel günlerimde göz yaşı döktüm ama geçti bak zamanla herşey geçiyor soğuyor. Gidip küçük olarak üzerimize düşeni yapalım nasıl karşılanırız bilmiyorum ama sonrası için senden beklentim olmaz de , içinden geldiği gibi yani , yeterli adım atalım bu şekilde kalmamalı de ,

Uykusu o saatte geliyo cogunlukla oyalayamiyoruz kiyamet kopuyo uyku gelince. 8..9u buluyo bazen..2de uyaniyo bazende 4de o sekilde duzen oturttuk 12de kendim uyandirinca olagan disi bir sey oldu naasil uykum vaaarr
Ay maşallah yetişkin gibi sanki işten gelmişte hemen kestirmek istiyor ne yorgunluk ne miskinlik bu böyle
Bana uyku deme valla senin bi gecede uyudugunu ben bi haftada anca uyuyorum
Öyküşümde anası gibi uykuyu sevmiyor sanki herşeyi kacırıcakmıs uyuyunca gibi davranıyor

Kiz zaten hasta degildi ki iyilessin. Herzamanki gibi ama kolu kirik iste. O kirik kol iyilessin diye doktotorun versigi egzersizleri de yapmiyor. Kensi haline biraktim. Naparsa yapsin.
İşte o kolu iyileşmedimi hala
Bezlenmek yedirilmek işine geliyor tabi bebek gibi
Düşman basına

Canim ben gunduz odada yatiriyorum uyku vakti gelince. Sesi de duyuluyor. Telsiz cs yok bende. Kundaklayop yatirdim. Uyaninca sesi duyuluyor.
Ya bizim ev deli büyük değil ama yapısı bi tuhaf uzuuunca bi koridor var salonla yatak odası arasında bide ilk cıngarı koparmadan önce mıkır mıkır söyleniyor o arada müdahele edersen susturabiliyorsun ama cıglık attıgı anda bittin ya meme ya hiç bişey susturamaz :)
Derin uyku zaten yapamıyor tilki uykusu hep o yüzden mutfaga girmek haram
Bide calısıcaz ya hem iştende izleyebileyim hem evdede monitor olsun öyle bişey almam lazım

Bu kadar vicdan yapma kendini düşün , o laflar anlık ağızdan çıkmamış , düşünülerek seni üzmek hırsını çıkarmak için yazılmış. Bir ders çıkarmam lazım ama göremiyorum demişsin ya bazen keskin virajlar alırken bazı insanları olduğu yerde olduğu şekilde Özgür bırakmak lazım. Zorlama yani teyzen yapacağını yapmış ileri gitmiş , belki haklıyken haksız durumuna düşmüş ama sonuç olarak bencil davranmış boşver üzülme bile olan olmuş , bu kadar hassas olma evine eşine çocuğuna bak , onlara emek ver iyi bir aile olun , eşine doğrusunu ancak bu şekilde anlatabilirsin , gerginlik gerginliği doğurur ancak , eşine de onu anladığını fakat kovma meselesinde çok ileri gittiğini o yüzden düzeltmeniz gerektiğini söylersin ama önce günlük hayatını yoluna koy

Yakınlarındaki bi saglık ocağına gidip tarttırsana icin rahatlar kilo alımını ögrenmiş olursun

Benimki de öyle emmek istiyor ama homurdanıyor isyan çıkarıyor memem ve sütler hep boşa hele biberonda kalan sütlerin haddi hesabı yok

Evet o zaman duyman zor , ben homurdanınca duyuyorum

İşte o kolu iyileşmedimi hala
Bezlenmek yedirilmek işine geliyor tabi bebek gibi
Düşman basına
Artik bez takmiyormus gunduzleri. Gece takıyormuş . Allahim ayiplamak istemiyom. Kolu alciya da alinamiyor ameliyat da edilemiyordu. Doktor sardi rontgen altinda ama bizimki sargiyi oynatti. Doktor sargiyi cikartti ve egzersiz yap dedi bizimki yapmiyo kolu sisiyormus. Kendi bilir. Doktor en azindan yemegini yiyebile ek hale gelsin kolun diyor ama dinleyen kim. Hasta olurum diye banyo yapmiyor.

Sağlık ocağına güvenemiyorum hep yanlış çıkıyor ama bu hafta aşı için gideceğim hastanede tarttırırım
Kıyafetle bezle tartıyorlar ondan biz gecen ay yarım saat arayla saglık ocagı ve hastaneye tarttırdık 100gr oynadı
Aşı bizimde bu Perşembe

Ben de burada eşini hatalı buldum. Evlilikte bir tarafın ani çıkışları varsa diğer taraf alttan alan oluyor hep. Sanırım sen burada alttan alan tarafsın. Ben de alttan alan tarafım galiba. Eşinin parayı bırakıp taksi orası demesi çok kırıcı olmuş. Yaşlı insanlar daha alıngan olur. Hastanede güvenlik kısmı da son nokta olmuş. Doğum gerginliği vs derken sinirler gerilmiş, umarım düzelir aranız.

Ay töbe ya emziğini eksik etmeyin bu ne üç yasındaki yeni bezden kesilen bebek gibi
Seyrek görüşmeye devam

Ben de katiliyorum sana kesinlikle. Hic hos olmamis guvenlik cagirip kovdurmak hele ki anne ne olursa olsun oyle olmamaliydi

kız hakkaten sen günde kaç saat uyuyosun gece full time burdasın

kız hakkaten sen günde kaç saat uyuyosun gece full time burdasın
Uyumuyorum
Dün 11-1.30 arası uyudu sonrası yarım saatte bir inleme aglama mıkırdanma seklindeydi mevlüdünü yaptık elbisesi pek bi ciciydi şirin oldu nazara getirdim cocugumu normalde bu kadar sık aralıklarla uyanmıyorum iki saat üc saat arayla uyanıyor ben yatırırsam
Eşimle uyumasınıda sınırlandırmak istiyorum cunku kucağa geceleri alısırsa bi o eksik olacak diye :)
En son yanımızda ortamıza yatırdı yatak odasında dahada yapmasını alısmasını istemiyorum öyle bikaç tanıdıgım var sakın diyorlar ne yap et yatagına alma diye korkuttular gözümü

Allah kabul etsin, hayırlı güzel ömrü olsun kuzucugun
valla sabah 6dan sonra yanıma alıyorum sanki kokumla daha güzel uyuyor gibi. bende uyuyorum arada gözümü açıyorum uyanmıs bana bakıyo ama ağlamıyo cok hosuma gidiyo o halleri. annem de şimdi bişey değil de dönmeye başladıktan sonra yatırma pek dedi. hani gece o döner biz döneriz allah korusun ezeriz çocuğu yine de sık uyanıyo sanki. gece 3-4 kez uyanıyor dimi?

Evet malesef hayatimdaki herkrse karsi alttan alan taraf benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…