Valla benim ailemde öyle asla 2 dk yakınamazsınEvet 2.gun kahvaltida ne yapalim diyo bilmem deedim sen daha iyi biliosun oyle seyleride dio..cunku alisirmisim onlara gittigimde de atilmaya mutfaga vs..kalktim kahvalti hazirladim saka gibiydi o yuzden erken gitmeleride iyi oldu bir yerde..sabah erken kahvalti yapmam lazim normalde esim olsa tek kaldiririm babamda ordaydi babam dioki kaldirsana bu ne uyku annesi diyordki oglummmm sen iceri gitte birwz uyu uykusuz kaldin..herkesin kendi evladi anladim ki..ama biliyomusun benim babam ameliyattan sonra agrim oldugunda olcak o kadar kizim dedi hep..cocuk agliyo cok derim bebek o aglamayan bebek mi var der.ben boyle yetismisimmm..o da hastane odasinda oglunu nerde uyuturumun derdindeydi.tamam gerci yerde yatti ama altinda deri koltuk minderi vardi:) bir gece uykusuz kalsin oglun ne olacak benim babam veya annem hep ödün vermeyi ogretmis bana o yuzden esim benden ogreniyor birazda fedakarligi..paylasmayi...
Annen 3.5 yılda ancak gelmiş. Geldiğinde de çok kalmayacaktı muhtemelen. Keşke bunlar yaşanmamış olsaydı 2kat yabancıya bile yeri geliyor ne kadar hizmet ediyoruz misafir diye hiçbir kusur etmiyoruz. Sen kanından olduğu için alınır diye hiç düşünmezsin haklı olarak ama eşin daha saygılı olmalıydı. Bak biz de anne olduk hayatımızı bebeklerimize adamış durumdayız. Yarın bir gün evladım ve eşinden böyle muamele görsem yazık derim. Annen teyzene karşı da mahçup hissedip onun yanında olmuştur.@Elwing6Plm123 yesilus H honey bunch cok teşekkürler desteginiz icin.
Ya yasanan olaylar biraz karisik ama anlatmaya calisayim.
Dogumdan 2 gun once annemle teyzem evi temizlemek icin memleketten geldiler. Ben de biraz gicik yapim var her seye cok karistirmak istemiorum onlar temizlik yaparken baya mudahale ettim ve cok gergindim. Sanki temizligi beceremiyolsrmis gibi ben de yaptigi yerleri arkalarindan bi daha yaptim fln.. benden kaynakli cok gerildik. (Bu arada 3.5 senedir evliyim,istanbuldayim ama annem evime gelmemisti henuz. Temel neden maddi sıkıntısı var, eve gelip mahcup olmak istemedi.cok da iyi anliyorum. Ayni zamansa cok da yogun isleri var. Firsat yaratabilirdi ama maddi durumdan dolayi gelmek istemedi. Ben de esim de cok soyluyorduk neden gelmiyorsun vs diye. Hatta kayinvalidem bir gun arayi buraya geleceklerini soylemis hadi seni de goturelim fln demis annem gelmemisti. Ama anneannemden boyle gordu,suclamiyorum hicbirisini.) O temizlik gunu baya germis ve zorlamistim annemleri hatta Annem bi ara sen bizden rahatsiz oldun herhalde biz gidelim fln diyordu zor ikna ettim sakinlestirdim. Esim disaridaydi, eve yemek icin gelecekti bu kadar gerildigimizi bilmiyordu. Neyse geldi. Esim biraz sivri dillidir benim.ozellikle teyzeme cogu zaman takilirdi. Espri bile yapsa cogu zaman arkasindan ben aciklama yaparim teyzeme oyle demek istemedi sana saka yapti seni sinirlendirmek hosuna gisiyor vs diye. Neyse annem yemek yaparken ben temizlige devam ederken esimle teyzem perde asiyordu. Teyzem bir sey demis esim de yine sakamsi bse yapmis. Once teyzem saka olarak algilamis ama bikac saniye sonra sen ne demek istiyosun biz butum gun temizlkk yaptik burda vs diye basladi. Ordan konu patladi sonra teyzem memlekete donucem ben demis. Esim de bikac defa aciklama yapmaya calismis ama teyzem dinlemeyince sinirlenmis ben disarida yicem dedi. Sonra da cuzdanindan para cikartip taksi parasi burda gidecekse gitsin diye masaya koydu. Annem de bunu gordu ve parayi yuzlerine atmis gibi algilayip alindi. Esim bu sefer anneme yeminler etti ben sana yapmadım oyle bir sey teyze gidecekmis ona biraktim parayi diyerek. Ama annem dinlemedi bu sefer esim daha da sinirlendi. Annem bu arada toplanmaya baslafi biz gidecegiz diye. Teyzem de oyle. Esim de ben cikiyorum gittiklerinde gelirim dedj cekti kapiyi gitti. Ben anneme yalvardim gitmeyin diye oturdum anlatmaya calistim annem israrla esin bizi kovdu deyip durdu hala da oyle dusunur.. sonra bunlar evden ciktilsr istanbulda baska akraba var onlara gittiler teyzem durmadi o zaman da mesaj atri bana. Ben hamile bile olsaydim annemle teyzemi bilmedikleri istanbulda boyle birakmazdim gitmelerine izin vermezdim yazfi cevap vermedim. Sonra kayinvalideyi aramis annem oglun bizi kovdu diye. Onlar aksam memleketten geldiler. Annemi arayip nerdesiniz gelelim sizi alalim dediler annem gelmek istemedi.
Cok uzattim farkindayim..
Dogum sabahi ise yine annemle teyzem sabahin korunde yola cikip anadoludan avruoa yakasina hastaneye geldiler. Biz de hastaneye giderken esim soz verdi bisey yapmayacagim icin rahat olsun diye.
Hastanede annemle teyzemi gördüğünde gunaydin anne dedi annem cevap vermedi. Sonra odada hep beraberdik konusmadi annemle esim. Sonra brn doguma gittigimde annemler ameliyatın kac saat surecegini sordu hasta bakici 1 saat surer dedi. Annrmler de sigara icmeye cikmislar. Bebek 15 dakikada gelince esim de kardesimi aramis bebek geldi gelin diye. Ben odaya girdigimde annemler de geldiler. Hemsire bebegi getirdi o ara esim telefonla konusmak icin disari cikmis. Ben emzirdikten sonra yatirdim bebegi. Kardesim kucagima alabilir miyim dedi evet dedim. Sonra annem de aldi kucagina. (Esim diyor ki ameliyat sirasinda kapida bile beklemediler.sonrasinda daha ben kucagima almadan onlar sigaralı sigarali ellerini yikamadan aldilar çocuğu bi de goguslerinde tuttular.) Sonra anneme hadi gozunuz aydin demis annem bse dememis. Ona baba olarak hayirli olsun dememis. Sonra eltim kardesime hadi teyze oldun artik bebegi gormeye gelirsin bol bol demis.annem de kovulmazsa tabi diye.soylenmis hemen. Butun bunlar birikmis. Cok kucuk bir konuda esim patladi. Anneme bagirmaya basladi. Annem yine kovulduk zaten 2 gun once de fln dedi. Esim bu sefer kovmadim ama keşke kovsaymisim fln dedi. Sonra iste guvenligi cagirdi cikarin bunlari burdan fln dedi( ne yasanirsa yasansin bu kisim beni cok uzuyor annemi oyle gormek hic istemezdim). Sonuc olarak annemler boyle gittiler.
-Bu arada teyzemin bebegi henuz yok. Tup bebek tedavusi goruyordu istanbulda. Bizde kalmislardi hatta o ara. Tam ona bebekleri transfer ettikleri zaman ben hamile oldugumu ogrenmistim ama soylememistim onlara. Sonra teyzemin bebegi bikac haftalikken hamile oldugumu soyledim. Sonra da teyzemin bebeginin kalp atislari durdudogursaydi benden bikac hafta sonra doguracakti. Acaba diyorum bu dogum zamaninda boyle de dusunmus olabilir mi.. cunku ben evlendigimde kendiai daha evli degildi anneme pekmutlu bile evlendi ben evlenemedim demis.-
Sonrasinda da iste teyzemin mesajlari, annemin kirginligi esimi reddedisi derken lohusaligim bol dua etmekle ve bunlarla gecti.
Kısaca ortalıgı eşin karıstırmış@Elwing6Plm123 yesilus H honey bunch cok teşekkürler desteginiz icin.
Dogumdan 2 gun once annemle teyzem evi temizlemek icin memleketten geldiler. Ben de biraz gicik yapim var her seye cok karistirmak istemiorum onlar temizlik yaparken baya mudahale ettim ve cok gergindim. Sanki temizligi beceremiyolsrmis gibi ben de yaptigi yerleri arkalarindan bi daha yaptim fln.. benden kaynakli cok gerildik. (Bu arada 3.5 senedir evliyim,istanbuldayim ama annem evime gelmemisti henuz. Temel neden maddi sıkıntısı var, eve gelip mahcup olmak istemedi.cok da iyi anliyorum. Ayni zamansa cok da yogun isleri var. Firsat yaratabilirdi ama maddi durumdan dolayi gelmek istemedi. Ben de esim de cok soyluyorduk neden gelmiyorsun vs diye. Hatta kayinvalidem bir gun arayi buraya geleceklerini soylemis hadi seni de goturelim fln demis annem gelmemisti. Ama anneannemden boyle gordu,suclamiyorum hicbirisini.) O temizlik gunu baya germis ve zorlamistim annemleri hatta Annem bi ara sen bizden rahatsiz oldun herhalde biz gidelim fln diyordu zor ikna ettim sakinlestirdim. Esim disaridaydi, eve yemek icin gelecekti bu kadar gerildigimizi bilmiyordu. Neyse geldi. Esim biraz sivri dillidir benim.ozellikle teyzeme cogu zaman takilirdi. Espri bile yapsa cogu zaman arkasindan ben aciklama yaparim teyzeme oyle demek istemedi sana saka yapti seni sinirlendirmek hosuna gisiyor vs diye. Neyse annem yemek yaparken ben temizlige devam ederken esimle teyzem perde asiyordu. Teyzem bir sey demis esim de yine sakamsi bse yapmis. Once teyzem saka olarak algilamis ama bikac saniye sonra sen ne demek istiyosun biz butum gun temizlkk yaptik burda vs diye basladi. Ordan konu patladi sonra teyzem memlekete donucem ben demis. Esim de bikac defa aciklama yapmaya calismis ama teyzem dinlemeyince sinirlenmis ben disarida yicem dedi. Sonra da cuzdanindan para cikartip taksi parasi burda gidecekse gitsin diye masaya koydu. Annem de bunu gordu ve parayi yuzlerine atmis gibi algilayip alindi. Esim bu sefer anneme yeminler etti ben sana yapmadım oyle bir sey teyze gidecekmis ona biraktim parayi diyerek. Ama annem dinlemedi bu sefer esim daha da sinirlendi. Annem bu arada toplanmaya baslafi biz gidecegiz diye. Teyzem de oyle. Esim de ben cikiyorum gittiklerinde gelirim dedj cekti kapiyi gitti. Ben anneme yalvardim gitmeyin diye oturdum anlatmaya calistim annem israrla esin bizi kovdu deyip durdu hala da oyle dusunur.. sonra bunlar evden ciktilsr istanbulda baska akraba var onlara gittiler teyzem durmadi o zaman da mesaj atri bana. Ben hamile bile olsaydim annemle teyzemi bilmedikleri istanbulda boyle birakmazdim gitmelerine izin vermezdim yazfi cevap vermedim. Sonra kayinvalideyi aramis annem oglun bizi kovdu diye. Onlar aksam memleketten geldiler. Annemi arayip nerdesiniz gelelim sizi alalim dediler annem gelmek istemedi.
Dogum sabahi ise yine annemle teyzem sabahin korunde yola cikip anadoludan avruoa yakasina hastaneye geldiler. Biz de hastaneye giderken esim soz verdi bisey yapmayacagim icin rahat olsun diye.
Hastanede annemle teyzemi gördüğünde gunaydin anne dedi annem cevap vermedi. Sonra odada hep beraberdik konusmadi annemle esim. Sonra brn doguma gittigimde annemler ameliyatın kac saat surecegini sordu hasta bakici 1 saat surer dedi. Annrmler de sigara icmeye cikmislar. Bebek 15 dakikada gelince esim de kardesimi aramis bebek geldi gelin diye. Ben odaya girdigimde annemler de geldiler. Hemsire bebegi getirdi o ara esim telefonla konusmak icin disari cikmis. Ben emzirdikten sonra yatirdim bebegi. Kardesim kucagima alabilir miyim dedi evet dedim. Sonra annem de aldi kucagina. (Esim diyor ki ameliyat sirasinda kapida bile beklemediler.sonrasinda daha ben kucagima almadan onlar sigaralı sigarali ellerini yikamadan aldilar çocuğu bi de goguslerinde tuttular.) Sonra anneme hadi gozunuz aydin demis annem bse dememis. Ona baba olarak hayirli olsun dememis. Sonra eltim kardesime hadi teyze oldun artik bebegi gormeye gelirsin bol bol demis.annem de kovulmazsa tabi diye.soylenmis hemen. Butun bunlar birikmis. Cok kucuk bir konuda esim patladi. Anneme bagirmaya basladi. Annem yine kovulduk zaten 2 gun once de fln dedi. Esim bu sefer kovmadim ama keşke kovsaymisim fln dedi. Sonra iste guvenligi cagirdi cikarin bunlari burdan fln dedi( ne yasanirsa yasansin bu kisim beni cok uzuyor annemi oyle gormek hic istemezdim). Sonuc olarak annemler boyle gittiler.
-Bu arada teyzemin bebegi henuz yok. Tup bebek tedavusi goruyordu istanbulda. Bizde kalmislardi hatta o ara. Tam ona bebekleri transfer ettikleri zaman ben hamile oldugumu ogrenmistim ama soylememistim onlara. Sonra teyzemin bebegi bikac haftalikken hamile oldugumu soyledim. Sonra da teyzemin bebeginin kalp atislari durdudogursaydi benden bikac hafta sonra doguracakti. Acaba diyorum bu dogum zamaninda boyle de dusunmus olabilir mi.. cunku ben evlendigimde kendiai daha evli degildi anneme pekmutlu bile evlendi ben evlenemedim demis.-
Sonrasinda da iste teyzemin mesajlari, annemin kirginligi esimi reddedisi derken lohusaligim bol dua etmekle ve bunlarla gecti.
Kendi kendine düzelmezz kendimi hiç bu şekilde yıpratma biraz zaman ver , aile olmanın bebeğinizin tadını çıkarın , eşine de şu mesajı ver biraz rahatlayalım ailemle ilgili konuşuruz de önüne bak , stresinle evi daha fazla germeHerkesi kendi haline birakiyorum ama oldugu yerde kaliyor bi duzelme olmuyor ki. Esimle aram iyi gibi ama sicak davranamiyorum ona da dengesiz davraniyorum sicak oldugumda bu olaylar geliyor aklima hemn uzaklasiyorum. Annemk ariyorum arada. Her telefonh elime aldigimda kramplar giriyor mideme acaba bse dicek mi diye. Ozur bekliyor benden hala dilemedimbebegime ismiyle seslemmiyor bebek nasil oglun nasil diye konusuyor.
Dua etmekten baska carem yok su an. Insallah annrm de esim de insafa gelir de bir orta yol bulurlar. Kv me anlattim tum hislerimi kadin da benimle beraber agladi ama cozum flan yok iste ortada
Ay maşallah yetişkin gibi sanki işten gelmişte hemen kestirmek istiyor ne yorgunluk ne miskinlik bu böyleUykusu o saatte geliyo cogunlukla oyalayamiyoruz kiyamet kopuyo uyku gelince. 8..9u buluyo bazen..2de uyaniyo bazende 4de o sekilde duzen oturttuk 12de kendim uyandirinca olagan disi bir sey oldunaasil uykum vaaarr
İşte o kolu iyileşmedimi halaKiz zaten hasta degildi ki iyilessin. Herzamanki gibi ama kolu kirik iste. O kirik kol iyilessin diye doktotorun versigi egzersizleri de yapmiyor. Kensi haline biraktim. Naparsa yapsin.
Canim ben gunduz odada yatiriyorum uyku vakti gelince. Sesi de duyuluyor. Telsiz cs yok bende. Kundaklayop yatirdim. Uyaninca sesi duyuluyor.
Ya bizim ev deli büyük değil ama yapısı bi tuhaf uzuuunca bi koridor var salonla yatak odası arasında bide ilk cıngarı koparmadan önce mıkır mıkır söyleniyor o arada müdahele edersen susturabiliyorsun ama cıglık attıgı anda bittin ya meme ya hiç bişey susturamaz :)Benim ev çok büyük değil duyuyorum zaten bir çığırtkan ki sormaçoğu zaman ilk vıyaklamasında uçuyorum yanına
Hatta kaliteli uyusun diye ağır uykuya geçtiğinde kapıyı kapamaya başladık ses çıkarmadan gidip kontrol ediyoruz ama koyduğum gibi uyuyor kalıyor kalıp gibi derin uykuda , telsiz ve kamera var aslında eşimin eniştesi verdi pil takıp deneyelim dedim öyle içim daha rahat eder en azından telsiz
Ablama gittim geçen gün odaya yatırdım diğer çocuklardan bişey duyulmuyor ev de Beylikdüzü’nde hanlar gibi5 dk da bir kontrole gittim , keşke dedim telsizi alsaydık , inşalllah çalışıyordur akşam bakacağız
Bu kadar vicdan yapma kendini düşün , o laflar anlık ağızdan çıkmamış , düşünülerek seni üzmek hırsını çıkarmak için yazılmış. Bir ders çıkarmam lazım ama göremiyorum demişsin ya bazen keskin virajlar alırken bazı insanları olduğu yerde olduğu şekilde Özgür bırakmak lazım. Zorlama yani teyzen yapacağını yapmış ileri gitmiş , belki haklıyken haksız durumuna düşmüş ama sonuç olarak bencil davranmış boşver üzülme bile olan olmuş , bu kadar hassas olma evine eşine çocuğuna bak , onlara emek ver iyi bir aile olun , eşine doğrusunu ancak bu şekilde anlatabilirsin , gerginlik gerginliği doğurur ancak , eşine de onu anladığını fakat kovma meselesinde çok ileri gittiğini o yüzden düzeltmeniz gerektiğini söylersin ama önce günlük hayatını yoluna koy41 yasinda. Ya o da aslinda tum duygularini cok uclarda yasayan biri. O da bence cok kirildi ki bu kadar cok kirdi. Eminim arasam konussam duzeltsem arayi eskiye donecek anlik cunku yasadiklari. Ama hadi bana dedigini esime dedigini gectim cocuguma o lafi etmemeliydi
Yakınlarındaki bi saglık ocağına gidip tarttırsana icin rahatlar kilo alımını ögrenmiş olursunMakineden makineye bile farketti amaya benim kızım bugünerde çok iştahsız doktora söylemiştim az içiyor diye memedende alıyor aradaki farkı kapatıryordur demişti
Şimdi süt içirilen sancı giriyor sinirleniyor gazını çıkarıp keyfini yerine getirip tekrar veriyoruz içmiyor kesinlikle ,önce meme versem biraz emip başlıyor ağlamaya biberonla istiyor biberonla da böyle yapıyor , tekrar meme veriyorum 5 dk ancak emiyor uyku ağır basıyor ağlıyor mecbur yatırıyorumdoktora söylüyorum yine o ne yapacaksa , güzel kilo alıyorsu kuzum sanki süzüldü yada kilo alımı yavaşladı sanki
Benimki de öyle emmek istiyor ama homurdanıyor isyan çıkarıyorBizimkiler aynı gün doğmuştu acaba dönemsel bişey mi yaşıyorlar, büyüme atağı filan mıinşallah geçer. Resmen meme reddi gibi bişey yaşıyorum, ama hem emmek istiyor hem de emerken ortalığı yıkıyor
Sağlık ocağına güvenemiyorum hep yanlış çıkıyor ama bu hafta aşı için gideceğim hastanede tarttırırımYakınlarındaki bi saglık ocağına gidip tarttırsana icin rahatlar kilo alımını ögrenmiş olursun
Evet o zaman duyman zor , ben homurdanınca duyuyorumYa bizim ev deli büyük değil ama yapısı bi tuhaf uzuuunca bi koridor var salonla yatak odası arasında bide ilk cıngarı koparmadan önce mıkır mıkır söyleniyor o arada müdahele edersen susturabiliyorsun ama cıglık attıgı anda bittin ya meme ya hiç bişey susturamaz :)
Derin uyku zaten yapamıyor tilki uykusu hep o yüzden mutfaga girmek haram
Bide calısıcaz ya hem iştende izleyebileyim hem evdede monitor olsun öyle bişey almam lazım
Artik bez takmiyormus gunduzleri. Gece takıyormuş . Allahim ayiplamak istemiyom. Kolu alciya da alinamiyor ameliyat da edilemiyordu. Doktor sardi rontgen altinda ama bizimki sargiyi oynatti. Doktor sargiyi cikartti ve egzersiz yap dedi bizimki yapmiyo kolu sisiyormus. Kendi bilir. Doktor en azindan yemegini yiyebile ek hale gelsin kolun diyor ama dinleyen kim. Hasta olurum diye banyo yapmiyor.İşte o kolu iyileşmedimi hala
Bezlenmek yedirilmek işine geliyor tabi bebek gibi
Düşman basına
Kıyafetle bezle tartıyorlar ondan biz gecen ay yarım saat arayla saglık ocagı ve hastaneye tarttırdık 100gr oynadıSağlık ocağına güvenemiyorum hep yanlış çıkıyor ama bu hafta aşı için gideceğim hastanede tarttırırım
Ben de burada eşini hatalı buldum. Evlilikte bir tarafın ani çıkışları varsa diğer taraf alttan alan oluyor hep. Sanırım sen burada alttan alan tarafsın. Ben de alttan alan tarafım galiba. Eşinin parayı bırakıp taksi orası demesi çok kırıcı olmuş. Yaşlı insanlar daha alıngan olur. Hastanede güvenlik kısmı da son nokta olmuş. Doğum gerginliği vs derken sinirler gerilmiş, umarım düzelir aranız.@Elwing6Plm123 yesilus H honey bunch cok teşekkürler desteginiz icin.
Ay töbe ya emziğini eksik etmeyin bu ne üç yasındaki yeni bezden kesilen bebek gibiArtik bez takmiyormus gunduzleri. Gece takıyormuş . Allahim ayiplamak istemiyom. Kolu alciya da alinamiyor ameliyat da edilemiyordu. Doktor sardi rontgen altinda ama bizimki sargiyi oynatti. Doktor sargiyi cikartti ve egzersiz yap dedi bizimki yapmiyo kolu sisiyormus. Kendi bilir. Doktor en azindan yemegini yiyebile ek hale gelsin kolun diyor ama dinleyen kim. Hasta olurum diye banyo yapmiyor.
Ben de katiliyorum sana kesinlikle. Hic hos olmamis guvenlik cagirip kovdurmak hele ki anne ne olursa olsun oyle olmamaliydiUsenmedim okudum. Ama esin ne olursa olsun guvenligi cagirip da cikarin bunlari biradan dememeliydi. Anne orada yerden göğe kadar hakli. Adam kovmis cidden. Biraz alttan alabilirdi. Guvemlik olayina kadar dogum kismina kadarcolan kisimda annenleri hatali gormustum ama dogum gunu esin cok kotu yapmis. Gereksiz alinganliklar buyumus esin de bombayi patlatmis. Esin hastaneden kovdurdugu icin ozur dilemeli uygun bir dil ile.
kız hakkaten sen günde kaç saat uyuyosunAy maşallah yetişkin gibi sanki işten gelmişte hemen kestirmek istiyor ne yorgunluk ne miskinlik bu böyle
Bana uyku deme valla senin bi gecede uyudugunu ben bi haftada anca uyuyorum
Öyküşümde anası gibi uykuyu sevmiyor sanki herşeyi kacırıcakmıs uyuyunca gibi davranıyor
Uyumuyorumkız hakkaten sen günde kaç saat uyuyosungece full time burdasın
Allah kabul etsin, hayırlı güzel ömrü olsun kuzucugunUyumuyorum
Dün 11-1.30 arası uyudu sonrası yarım saatte bir inleme aglama mıkırdanma seklindeydi mevlüdünü yaptık elbisesi pek bi ciciydi şirin oldu nazara getirdim cocugumu normalde bu kadar sık aralıklarla uyanmıyorum iki saat üc saat arayla uyanıyor ben yatırırsam
Eşimle uyumasınıda sınırlandırmak istiyorum cunku kucağa geceleri alısırsa bi o eksik olacak diye :)
En son yanımızda ortamıza yatırdı yatak odasında dahada yapmasını alısmasını istemiyorum öyle bikaç tanıdıgım var sakın diyorlar ne yap et yatagına alma diye korkuttular gözümü
Evet malesef hayatimdaki herkrse karsi alttan alan taraf benimBen de burada eşini hatalı buldum. Evlilikte bir tarafın ani çıkışları varsa diğer taraf alttan alan oluyor hep. Sanırım sen burada alttan alan tarafsın. Ben de alttan alan tarafım galiba. Eşinin parayı bırakıp taksi orası demesi çok kırıcı olmuş. Yaşlı insanlar daha alıngan olur. Hastanede güvenlik kısmı da son nokta olmuş. Doğum gerginliği vs derken sinirler gerilmiş, umarım düzelir aranız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?