Cok tesekkurler bu arada insallah duzelir. Esim de zaten en cok o para muhabbetine üzülüyor zaten iplerin koptugu yer de orasiBen de burada eşini hatalı buldum. Evlilikte bir tarafın ani çıkışları varsa diğer taraf alttan alan oluyor hep. Sanırım sen burada alttan alan tarafsın. Ben de alttan alan tarafım galiba. Eşinin parayı bırakıp taksi orası demesi çok kırıcı olmuş. Yaşlı insanlar daha alıngan olur. Hastanede güvenlik kısmı da son nokta olmuş. Doğum gerginliği vs derken sinirler gerilmiş, umarım düzelir aranız.
Ben de kaybetmemeyi istiyorum zatenAnnen 3.5 yılda ancak gelmiş. Geldiğinde de çok kalmayacaktı muhtemelen. Keşke bunlar yaşanmamış olsaydı 2kat yabancıya bile yeri geliyor ne kadar hizmet ediyoruz misafir diye hiçbir kusur etmiyoruz. Sen kanından olduğu için alınır diye hiç düşünmezsin haklı olarak ama eşin daha saygılı olmalıydı. Bak biz de anne olduk hayatımızı bebeklerimize adamış durumdayız. Yarın bir gün evladım ve eşinden böyle muamele görsem yazık derim. Annen teyzene karşı da mahçup hissedip onun yanında olmuştur.
Teyzene gelince hepimizin içinde kıskançlık duyguları olur. Bastıramamış olabilir. Ama ne olursa olsun sessiz kalmak yerine Mesajındaki o söylemi sana yakıştıramadım teyze derdim. Bunca yıkıntıdan sonra teyzenle aranız düzelmez artık.
Ancak annene kendini affettirmelisin. Eşin mecbur değil ama senin için yaparsa ne ala. Cennet anaların ayaklarının altında iken eşinin uğruna bunu kaybetmemelisin
Konusmaya calistik bu konuyu ama o bi anlatinca evet diyorum hakli. Az once brbek uyanana kadar annemle konustum simdi de evet annrm hakli diyorum. Ama bi konuda hak veremiyorim anneme. Dogumdan 2 gun oncr evdeyken olan kavgada da hastanede de benim bir sey yapmadigimi dusunuyor. Evde hamile halimle aglamaktan helak oldum yine de gittiler evden. Hala bana biz istanbulu bilmiyoruz elimizde bavullarla ciktik sen aramadin diyor. Ben zaten gitmemeleri icin oturmus yalvarmistim. Bunu dusunmjyor. Ya da hastanede ayaklarim daha tutmuyorken yapabildigim tek sey kvme oglunu odadan cikartmasini soylemistim o da yapmadı, oglu cikmamis sozde o cikartmaya calismis. Ama anneme bunu soylesem daha kotu olacak. Ben cikartmaya calistim esim cikmadi odadan demek esimi kotulemek olacak bu seferBu kadar vicdan yapma kendini düşün , o laflar anlık ağızdan çıkmamış , düşünülerek seni üzmek hırsını çıkarmak için yazılmış. Bir ders çıkarmam lazım ama göremiyorum demişsin ya bazen keskin virajlar alırken bazı insanları olduğu yerde olduğu şekilde Özgür bırakmak lazım. Zorlama yani teyzen yapacağını yapmış ileri gitmiş , belki haklıyken haksız durumuna düşmüş ama sonuç olarak bencil davranmış boşver üzülme bile olan olmuş , bu kadar hassas olma evine eşine çocuğuna bak , onlara emek ver iyi bir aile olun , eşine doğrusunu ancak bu şekilde anlatabilirsin , gerginlik gerginliği doğurur ancak , eşine de onu anladığını fakat kovma meselesinde çok ileri gittiğini o yüzden düzeltmeniz gerektiğini söylersin ama önce günlük hayatını yoluna koy
Ay hepsi mi aynı olur benimki de doğumdan ciktik bizi bebisimle aynı anda odaya aldılar daha bana geçmiş olsun deyip torununa bakmadan oğlum sen de aç kaldın sabah kahvaltı bile yapamadin dedi. Oğlu iyi kötü kahvalti yaptı ben de geceden beri sancı cekiyorumm ve su bile icirmediler 3 gibi dogurdum bi ara acim diye bagirmistim hattaEvet eevet 2gunde bende tecrube ettim onu..surekli üsür o üsürr kizim sen usursun..ben 2.gun haldir haldır is yapmaya kalktiigmdan kadinda iyi gördu kuzenim gekcekti ebelik okuyo aaa o daha iyi anlar dedi suc bende niye iyiyim diyosun gerci dediiim gibi her seyimi kendim yaptim.3.gun sinirler gerilmeye baaslamisti bende de bilhassa benden cok esimi dusunmesi aman uyuusun diye ugrasasi..ben kesilmisim orda oglu uyuusun diye ugrasiyodu..her seyin hayirlisi demekki
Teyzemi bilmiyorum da annemden ozur dileyecegini soyledi. Ama annem omrumun hicbir zamaninda gormek istemiyorum onu diyorKısaca ortalıgı eşin karıstırmış
Ne olursa olsun heleki böyle anne babay abla yarısına evden kovmak yok güvenlik cagırmak falan ne kötü yapısı var
Bu işi anca eşin cözebilir ikisindende özür dilemeli belki teyzende söyledigi sözden pişman olur
Cok sagol teyzesi hepimizin yavrusu uzun saglıklı ömürler gecirsin aileleriyleAllah kabul etsin, hayırlı güzel ömrü olsun kuzucugun
valla sabah 6dan sonra yanıma alıyorumsanki kokumla daha güzel uyuyor gibi. bende uyuyorum arada gözümü açıyorum uyanmıs bana bakıyo ama ağlamıyo cok hosuma gidiyo o halleri. annem de şimdi bişey değil de dönmeye başladıktan sonra yatırma pek dedi. hani gece o döner biz döneriz allah korusun ezeriz çocuğu yine de sık uyanıyo sanki. gece 3-4 kez uyanıyor dimi?
Bugün bir yazı okudum gazdan dolayı emmek isteyip emerken memeyle kavga ediyorlarmış.Bugün ten teneyi denedim daha çok ağladıbenimki hem emmek istiyor hem de emerken sinirlenip ağlıyor bu meme reddi mi bilemedim inşallah geçicidir yaa. Bence de hem modern hem geleneksel olmak iyidir
Cok zor seni anliyorum en cok uyksuzluk zorluyor insani bazi geceler tecrube ediyorum..Allah yardimcimiz olsun ama buyyyorlar az kaldi :) hepsinin bi huyu var uyusada huysuz mesela surekli agliyorAy maşallah yetişkin gibi sanki işten gelmişte hemen kestirmek istiyor ne yorgunluk ne miskinlik bu böyle
Bana uyku deme valla senin bi gecede uyudugunu ben bi haftada anca uyuyorum
Öyküşümde anası gibi uykuyu sevmiyor sanki herşeyi kacırıcakmıs uyuyunca gibi davranıyor
Off en sevdigim nasil özendimAllah kabul etsin, hayırlı güzel ömrü olsun kuzucugun
valla sabah 6dan sonra yanıma alıyorumsanki kokumla daha güzel uyuyor gibi. bende uyuyorum arada gözümü açıyorum uyanmıs bana bakıyo ama ağlamıyo cok hosuma gidiyo o halleri. annem de şimdi bişey değil de dönmeye başladıktan sonra yatırma pek dedi. hani gece o döner biz döneriz allah korusun ezeriz çocuğu yine de sık uyanıyo sanki. gece 3-4 kez uyanıyor dimi?
Ben vermiyorum..doktorlar suutten aldigini soyluyorlsr su ihtiyaciniBugün doktor kontrolü vardi. Bir ayda 600gr almis. 3.900 Dr mama başlayalım dedi. Aptamil veya evolvia öneriyoruz dedi. Evolvia aldık aptamilin gaz sorunu var diye. Emzirdikten sonra 60 cc ver uç öğün dedi. Az önce verdim de Dr a sormayi unuttum mamadan sonra su veriyo musunuz sanki öyle bisey duymuştum
Yoook kızzz oglu 2yil ist.da calisti 2 yilda evine 1 kez geldi benden sonra sayemde aralari duzeldi..Ay hepsi mi aynı olur benimki de doğumdan ciktik bizi bebisimle aynı anda odaya aldılar daha bana geçmiş olsun deyip torununa bakmadan oğlum sen de aç kaldın sabah kahvaltı bile yapamadin dedi. Oğlu iyi kötü kahvalti yaptı ben de geceden beri sancı cekiyorumm ve su bile icirmediler 3 gibi dogurdum bi ara acim diye bagirmistim hatta
Ay Allahım büyük konuşmak istemiyorum benim de oğlum var ama bu kadarda olmaz ya bu ne duskunluk
Yani anneninde haksız oldugu cok yer var atıyorum senelerdir ne olursa olsun kızının evine gelmemesi senin huyunu suyunu bilmesine hamile oldugun halde trip atması falan ama eşinin yaptıkları yenilir yutulur değilTeyzemi bilmiyorum da annemden ozur dileyecegini soyledi. Ama annem omrumun hicbir zamaninda gormek istemiyorum onu diyor
Hadi ya sürekli kucakta zor olmuyor mu , her bebeğin farklı huyu var ama metrak etme algıları arttıkça birşeylerle oyalanmaya başlayınca bir tık rahatlarsın , He bende kucaklamak içim bahaneler arayıp boğuyorum yavruyu o ayrıCok sagol teyzesi hepimizin yavrusu uzun saglıklı ömürler gecirsin aileleriyle ❤
Dün gece cok ekstremdi derin uyku hic yok beser onar dk uyuyup uyanıp baslıyordu ama genelde evet 3-4 kez kalkıyor uykuya dalmasıda uzun sürüyor em uyu hemen yapamıyor
Seninkide az cok böyle sanırım tek fark seninki gündüzleride uyuyor veya sana yemek yapacak süre kadar tek basına duruyor benimki sürekli kucakta olacak max on dk dayanıyor salıncaga
Bu hafta oyun halısını serip deneyecegim bakalım ne kadar süre oyalanacak
Razıyım ben herşeyine icimde öyle ucsuz bucaksız bi sevgi var ki Rabbim esirgesin tüm kötülüklerden ben uykusuz kalırım hic sorun değil :)Cok zor seni anliyorum en cok uyksuzluk zorluyor insani bazi geceler tecrube ediyorum..Allah yardimcimiz olsun ama buyyyorlar az kaldi :) hepsinin bi huyu var uyusada huysuz mesela surekli agliyormutsuz bi bebek.dun aylik cekimini yapayim dedim susledim pusledim prenses gibi oldu sanki inadina yapar gibi aglamaktan gozleri kizardi oylece besigine yatirdim
Hastanede nasil desin canim kadin kovulmus cidden..dedigim gibi tek hatali esin seni sakinlestirmesi lazimdi aksine gazlamak yerine..bir de sana tavsiye esin de olsa arkamda ailem yok izlenimi vermek bence hayattaki en buyuk yanlislardan biri ..sen simdi sevdigim adam diyorsun ama yarin bir sey olsa o begenmedigimiz ailemiz durur yanimizda..ve erkekler bunu farkederse yani annenin babanin arkanda okmadigini ( ceevremde cok gordum) cok guzel kullaniyorlar.benden baska kimse yok diye bir ozguven patlamasi yasiyorlar.esin senin annenle aranin bozuk olmasindan rahatsizlik duymali..esim bilir babamin nasik arkamda duracagini ve adaletli olacagini konusurken bile yanlis anlamamismidir ? dimi diye sorar bana..bence bu cok güzel bir sey..hicbir zaman senden baska kimsem yok izlenimi yaratmadim.beni esim buyutmedi agac kavugunda buyumedim..bende ailemin biricigiyimm..ben bunu bir sorun yokken hissettiriyorum esinin cevreyle olan iliskisi aslinda sana davranislarinida belirler.bunlar benim fikrim..arkadasa katiliyorum annenin gonlunu almalisin.teyzen ayri bir vaka ona bir sey diyemem ama her hareketinin ucunun annene dokunaagini esinde biliyordu eminimYa annemin kisiligi oyle ben evlenmeden once de tartisamazdim annemle. Sesimi yükselemezdim. Azcik yukselteyim annem kuserdi bana gonlunu alana kadar az ugrasmazdim. Maddi durumj ben de soyledim anneme ben seni bunun icin mi cagiriyorum senin yanimda olman bile yeter dedim hep ama annrm kendisi bu durumubskrun etti. Hatta en son esim sen para ver ben biiyomusum gibi o alsin ne istiyosa dedi ama ben anneme boyle bir teklifte bulunmadim keske bulunsaymisim da gelseymis onceden. Ben evdeki olayda da annemin alttan alip bu kiz dogum yapacak zaten biliyorum gicik huylu doguma kadar idare edelim demesi gerekiyodu bence. Hastamede de oyle
Ama diyorum ya annemi taniyorum demezdi oyle. Ben hastanede boyle uzatacagini da biliyodum.esime ben de cok kizdim ne olursa olsun ben senim ailene asla boyle davranmazdim sen beni hice saydin dedim. Hastanede herkes bencillik yapti bence. Annemin de teyzemin doldurusuna geldigini dusunuyorum bilmiyorum ama icim cok aciyor
Olmaz mı kollarım agrıması kamburum bi yana tuvalete yemege kostur kostur bi yere bırakıp gidiyorum cunku gündüz sadece kucakta uyuyor bikac kere yatırıp uyuttumda max yarım saat sürdü fotolarını falan cektim eşsiz bişey yapmısım gibiHadi ya sürekli kucakta zor olmuyor mu , her bebeğin farklı huyu var ama metrak etme algıları arttıkça birşeylerle oyalanmaya başlayınca bir tık rahatlarsın , He bende kucaklamak içim bahaneler arayıp boğuyorum yavruyu o ayrı
benimki genelde 1 kez uyanıyor gece max 2 kez. 12de yatıyo 5de kalkıp 6da uyuyo. sonrası bazen 7 bazen 8 gibi kalkıyo. 10a kadar yatakta pinekliyoruz uyur uyanıkCok sagol teyzesi hepimizin yavrusu uzun saglıklı ömürler gecirsin aileleriyle ❤
Dün gece cok ekstremdi derin uyku hic yok beser onar dk uyuyup uyanıp baslıyordu ama genelde evet 3-4 kez kalkıyor uykuya dalmasıda uzun sürüyor em uyu hemen yapamıyor
Seninkide az cok böyle sanırım tek fark seninki gündüzleride uyuyor veya sana yemek yapacak süre kadar tek basına duruyor benimki sürekli kucakta olacak max on dk dayanıyor salıncaga
Bu hafta oyun halısını serip deneyecegim bakalım ne kadar süre oyalanacak
yaa doyurduktan sonra yatır yanına durmaz mı? veya gece uykusu yaparken:) geçen gün kalktım ki göğsüme kadar getirmiş kafasını sanırım kokudanOff en sevdigim nasil özendimher sabah deniyorum bu sabah yine aldim bi iki güldü sonra yine aglamalarrr aç oluyo genelde.acken gülce gülce olmadiignda birazda
Cok zor cok dün gelen yirmi kadınında yirmisi Allah yardımcın olsun diyip durdu oturmayıda sevmiyor cunku sürekli ayakta kucakta gezdireceksin falanbenimki genelde 1 kez uyanıyor gece max 2 kez. 12de yatıyo 5de kalkıp 6da uyuyo. sonrası bazen 7 bazen 8 gibi kalkıyo. 10a kadar yatakta pinekliyoruz uyur uyanıkgündüz de çoğunlukla 1 uzun uyku yapıyo 3-4 saatlik. o sırada işlerimi yemeğimi vs yapıyorum. uyumadığında huysuz oluyo iste pusetle yanıma da alsam sık sık ağlıyo. bence öykü daha zor bi bebek insallah oyun halısını sever
yaa doyurduktan sonra yatır yanına durmaz mı? veya gece uykusu yaparken:) geçen gün kalktım ki göğsüme kadar getirmiş kafasını sanırım kokudan
P Pekmutlu Katılıyorum hatta bu konu olsun başka konu olsun anneni hatalı görürsen eşine söyleme bence,içinde tut. Biz ailemize bir adım uzak olursak el oğlu saygıda hiç acımazHastanede nasil desin canim kadin kovulmus cidden..dedigim gibi tek hatali esin seni sakinlestirmesi lazimdi aksine gazlamak yerine..bir de sana tavsiye esin de olsa arkamda ailem yok izlenimi vermek bence hayattaki en buyuk yanlislardan biri ..sen simdi sevdigim adam diyorsun ama yarin bir sey olsa o begenmedigimiz ailemiz durur yanimizda..ve erkekler bunu farkederse yani annenin babanin arkanda okmadigini ( ceevremde cok gordum) cok guzel kullaniyorlar.benden baska kimse yok diye bir ozguven patlamasi yasiyorlar.esin senin annenle aranin bozuk olmasindan rahatsizlik duymali..esim bilir babamin nasik arkamda duracagini ve adaletli olacagini konusurken bile yanlis anlamamismidir ? dimi diye sorar bana..bence bu cok güzel bir sey..hicbir zaman senden baska kimsem yok izlenimi yaratmadim.beni esim buyutmedi agac kavugunda buyumedim..bende ailemin biricigiyimm..ben bunu bir sorun yokken hissettiriyorum esinin cevreyle olan iliskisi aslinda sana davranislarinida belirler.bunlar benim fikrim..arkadasa katiliyorum annenin gonlunu almalisin.teyzen ayri bir vaka ona bir sey diyemem ama her hareketinin ucunun annene dokunaagini esinde biliyordu eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?