Cok tesekkurler bu arada insallah duzelir. Esim de zaten en cok o para muhabbetine üzülüyor zaten iplerin koptugu yer de orasi

Ben de kaybetmemeyi istiyorum zaten simdi konustum annemle de hayatimin hicbir doneminde kocani gormek istemiyorum dedi

Konusmaya calistik bu konuyu ama o bi anlatinca evet diyorum hakli. Az once brbek uyanana kadar annemle konustum simdi de evet annrm hakli diyorum. Ama bi konuda hak veremiyorim anneme. Dogumdan 2 gun oncr evdeyken olan kavgada da hastanede de benim bir sey yapmadigimi dusunuyor. Evde hamile halimle aglamaktan helak oldum yine de gittiler evden. Hala bana biz istanbulu bilmiyoruz elimizde bavullarla ciktik sen aramadin diyor. Ben zaten gitmemeleri icin oturmus yalvarmistim. Bunu dusunmjyor. Ya da hastanede ayaklarim daha tutmuyorken yapabildigim tek sey kvme oglunu odadan cikartmasini soylemistim o da yapmadı, oglu cikmamis sozde o cikartmaya calismis. Ama anneme bunu soylesem daha kotu olacak. Ben cikartmaya calistim esim cikmadi odadan demek esimi kotulemek olacak bu sefer yok annem cok kararli konusmayacak esim ve ailesiyle.
Annem ve babam ayri benim. Onlar bile zorunlu durumlarda birbirlerinin ailesiyle biraraya geldiler. Bu halde olmak benim basima bunlarin gelmesi cok zoruma gidiyor ben ki kotu niyetli biri degilim herkese oldugundan fazla sevgimi veriyorum ama bu yeterli olmuyormus demek

Ay hepsi mi aynı olur benimki de doğumdan ciktik bizi bebisimle aynı anda odaya aldılar daha bana geçmiş olsun deyip torununa bakmadan oğlum sen de aç kaldın sabah kahvaltı bile yapamadin dedi. Oğlu iyi kötü kahvalti yaptı ben de geceden beri sancı cekiyorumm ve su bile icirmediler 3 gibi dogurdum bi ara acim diye bagirmistim hatta

Ay Allahım büyük konuşmak istemiyorum benim de oğlum var ama bu kadarda olmaz ya bu ne duskunluk

Teyzemi bilmiyorum da annemden ozur dileyecegini soyledi. Ama annem omrumun hicbir zamaninda gormek istemiyorum onu diyor

Cok sagol teyzesi hepimizin yavrusu uzun saglıklı ömürler gecirsin aileleriyle
Dün gece cok ekstremdi derin uyku hic yok beser onar dk uyuyup uyanıp baslıyordu ama genelde evet 3-4 kez kalkıyor uykuya dalmasıda uzun sürüyor em uyu hemen yapamıyor
Seninkide az cok böyle sanırım tek fark seninki gündüzleride uyuyor veya sana yemek yapacak süre kadar tek basına duruyor benimki sürekli kucakta olacak max on dk dayanıyor salıncaga
Bu hafta oyun halısını serip deneyecegim bakalım ne kadar süre oyalanacak

Bugün ten teneyi denedim daha çok ağladı benimki hem emmek istiyor hem de emerken sinirlenip ağlıyor bu meme reddi mi bilemedim inşallah geçicidir yaa. Bence de hem modern hem geleneksel olmak iyidir
Bugün bir yazı okudum gazdan dolayı emmek isteyip emerken memeyle kavga ediyorlarmış.

Cok zor seni anliyorum en cok uyksuzluk zorluyor insani bazi geceler tecrube ediyorum..Allah yardimcimiz olsun ama buyyyorlar az kaldi :) hepsinin bi huyu var uyusada huysuz mesela surekli agliyor mutsuz bi bebek.dun aylik cekimini yapayim dedim susledim pusledim prenses gibi oldu sanki inadina yapar gibi aglamaktan gozleri kizardi oylece besigine yatirdim

Bugün doktor kontrolü vardi. Bir ayda 600gr almis. 3.900 Dr mama başlayalım dedi. Aptamil veya evolvia öneriyoruz dedi. Evolvia aldık aptamilin gaz sorunu var diye. Emzirdikten sonra 60 cc ver uç öğün dedi. Az önce verdim de Dr a sormayi unuttum mamadan sonra su veriyo musunuz sanki öyle bisey duymuştum

Off en sevdigim nasil özendim her sabah deniyorum bu sabah yine aldim bi iki güldü sonra yine aglamalarrr aç oluyo genelde.acken gülce gülce olmadiignda birazda

Ben vermiyorum..doktorlar suutten aldigini soyluyorlsr su ihtiyacini

Yoook kızzz oglu 2yil ist.da calisti 2 yilda evine 1 kez geldi benden sonra sayemde aralari duzeldi.. sanki bilmiyorum..bende eltim gibi anasini opup sarildikca surat asmadigimdan bunlar fazla iyi niyette iyo degil her seyi yapabilceklerini saniyorlar gerci kv beni henuz cozemedi dikkatli davraniyoruz birbirimize

Teyzemi bilmiyorum da annemden ozur dileyecegini soyledi. Ama annem omrumun hicbir zamaninda gormek istemiyorum onu diyor
Yani anneninde haksız oldugu cok yer var atıyorum senelerdir ne olursa olsun kızının evine gelmemesi senin huyunu suyunu bilmesine hamile oldugun halde trip atması falan ama eşinin yaptıkları yenilir yutulur değil
Eşine keske o para mevzusunda güzel bi kalay cekseydin o kadarda değil cunku ya cok agır yaptıkları
Ben olsam sanırım canına okumustum sen kim oluyorsun da benim aileme böyle davranıyorsun diye ilk mevzuda
Eşime aşıgım lakin annem babam basımın tacıdır onlara yapılan bi saygısız hareket bana yapılan on harekete bedeldir
İnşallah senin en azından annenle aran düzelir ne diyelim artık zaten gelmiyormuş yanınıza belki ileride sen gidersin cocugunlada buzlar erir

Hadi ya sürekli kucakta zor olmuyor mu , her bebeğin farklı huyu var ama metrak etme algıları arttıkça birşeylerle oyalanmaya başlayınca bir tık rahatlarsın , He bende kucaklamak içim bahaneler arayıp boğuyorum yavruyu o ayrı

Razıyım ben herşeyine icimde öyle ucsuz bucaksız bi sevgi var ki Rabbim esirgesin tüm kötülüklerden ben uykusuz kalırım hic sorun değil :)
Biz birinci ayıda yalap şap cekmiştik yarın iki olucak nasipse bakalım biz ne yapıcaz ve seninki gibi durmayacak mı :)

Hastanede nasil desin canim kadin kovulmus cidden..dedigim gibi tek hatali esin seni sakinlestirmesi lazimdi aksine gazlamak yerine..bir de sana tavsiye esin de olsa arkamda ailem yok izlenimi vermek bence hayattaki en buyuk yanlislardan biri ..sen simdi sevdigim adam diyorsun ama yarin bir sey olsa o begenmedigimiz ailemiz durur yanimizda..ve erkekler bunu farkederse yani annenin babanin arkanda okmadigini ( ceevremde cok gordum) cok guzel kullaniyorlar.benden baska kimse yok diye bir ozguven patlamasi yasiyorlar.esin senin annenle aranin bozuk olmasindan rahatsizlik duymali..esim bilir babamin nasik arkamda duracagini ve adaletli olacagini konusurken bile yanlis anlamamismidir ? dimi diye sorar bana..bence bu cok güzel bir sey..hicbir zaman senden baska kimsem yok izlenimi yaratmadim.beni esim buyutmedi agac kavugunda buyumedim..bende ailemin biricigiyimm..ben bunu bir sorun yokken hissettiriyorum esinin cevreyle olan iliskisi aslinda sana davranislarinida belirler.bunlar benim fikrim..arkadasa katiliyorum annenin gonlunu almalisin.teyzen ayri bir vaka ona bir sey diyemem ama her hareketinin ucunun annene dokunaagini esinde biliyordu eminim

Olmaz mı kollarım agrıması kamburum bi yana tuvalete yemege kostur kostur bi yere bırakıp gidiyorum cunku gündüz sadece kucakta uyuyor bikac kere yatırıp uyuttumda max yarım saat sürdü fotolarını falan cektim eşsiz bişey yapmısım gibi
Kendime yaptıgım iyi yatırımlardan biri cocugumun farklı kucaklardada aglamadan durması gelen kim olursa olsun veriyorum al sev biraz diye

benimki genelde 1 kez uyanıyor gece max 2 kez. 12de yatıyo 5de kalkıp 6da uyuyo. sonrası bazen 7 bazen 8 gibi kalkıyo. 10a kadar yatakta pinekliyoruz uyur uyanık gündüz de çoğunlukla 1 uzun uyku yapıyo 3-4 saatlik. o sırada işlerimi yemeğimi vs yapıyorum. uyumadığında huysuz oluyo iste pusetle yanıma da alsam sık sık ağlıyo. bence öykü daha zor bi bebek insallah oyun halısını sever
Off en sevdigim nasil özendim her sabah deniyorum bu sabah yine aldim bi iki güldü sonra yine aglamalarrr aç oluyo genelde.acken gülce gülce olmadiignda birazda
yaa doyurduktan sonra yatır yanına durmaz mı? veya gece uykusu yaparken:) geçen gün kalktım ki göğsüme kadar getirmiş kafasını sanırım kokudan

Cok zor cok dün gelen yirmi kadınında yirmisi Allah yardımcın olsun diyip durdu oturmayıda sevmiyor cunku sürekli ayakta kucakta gezdireceksin falan
Yinede ikinciyi düşünüyorum mesela :) dün bikaç kişiyede söyledimde şok oldular bu cocuga ragmen hemde bu zamanlarda bile ikinciyi düşünüyorsan helal olsun diye

P Pekmutlu Katılıyorum hatta bu konu olsun başka konu olsun anneni hatalı görürsen eşine söyleme bence,içinde tut. Biz ailemize bir adım uzak olursak el oğlu saygıda hiç acımaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…