En azindan 9-10 gibi olursa gece 3-4'te uykusunu almis olmaz diye umut ediyorum sadece. Benimki gunduz uyumadigi icin 8'de siziyor. Gunduz uyku rutini olusturabilsek harika olacak.

Bizimde gece uykularımız öyle , sadece daha geç saate çektik oyalıyoruz o da hemen yatmak istemiyor sıkılıyor uyumaktan
Bizimki gunduz uyumadigi icin huysuzlaniyor, oyalayamiyoruz pek. Pes edip uyutuyorum ben de. Dun 7'de uyukluyordu. 8'e kadar zor oyaladim.

Anne sutu aldiginda sadece kaka degilde cis yapiyor me zaman mama yesede kakasini yapiyo anne sutu hafif oldugundan mi yoksa doymadigindan mi anlamadim
çocuk gastroentrolojiye gittik, tahlil yapıldı bir sorun çıkmadı, son kez fitille yaptırın sonra duphalac şurupla devam düzenlemeye dedi. Aptamil conformil çoğu bebekte işe yarıyormuş ama bizde yaramadı, hipp combiotic e geçiyoruz.
Bizimkş gündüz yarım saate uyanıyor, bunun sebebi ne acaba

aktara sordur uygun değilse vermez. ben hamileyken kullanmıstım, tabi ilk 3 aydan sonra.

Kuru kayısı yiyorum zeytinyağı içiyorum ama yok fayda. İncir de yiyeyim bari. Çok uyudu bugün, azıcık yüksek çıkmış bilrubini, sarılık olmasın diye kaldırıp emzirdim yine uyudu, şimdi altını alıcam bakalım. Oto koltuğuna çok sık koyuyoruz aslında sık çıkıyoruz dışarı ama faydasını görmedim. Senin gösterdiğin pozisyonu da o sevmedi ağladı.

Hadi cok gecmis olsun. Darisi diger asilarin basina insallah yime atessiz sorunsuz atlatiriz hepimiz

Ben hergün kuru incir yiyorum ama etkisi yok. Kayısı kompostosu yapmıştım ben onu içerken nokta kaka dediğim minicik leke gibi bir kaka yapıyordu o mı fayda etti bilmem ama kompostom bitti. 4.gğne döndük yine biz de gastroenteroloji için nereye gittiniz? Ben de haftaya Behçet uzda çocuk doktoruna randevu aldım belki o sevk eder bizi de.

Benim kız bugün çok uyuyor daha ne istiyorsun diyeceksiniz ama sanki halsiz gibi. Biraz uyuyor uyanıyor mızırdanıyor emziğini verip yatağa koyduğum an gözler tekrar gidiyor. Ateşi filan yok ama hasta değildir inşallah

Kızlar bugün doktor kan tahlili istedi kızım 44 günlük ve sariligi hala var geçmemiş dedi Burda biri vardı uzayan sarilgi olan ne yapıldi ona hatırlayamadım çok streslendim uzuluyorum...

Kızlar bugün doktor kan tahlili istedi kızım 44 günlük ve sariligi hala var geçmemiş dedi Burda biri vardı uzayan sarilgi olan ne yapıldi ona hatırlayamadım çok streslendim uzuluyorum...
Kan sonuclari daha çıkmadı renginden anladı sarilgihini

Kan sonuclari daha çıkmadı renginden anladı sarilgihini
Biz 50 günlük götürdüğümüzde gözlerinde hafif kalmış değer 3-4 gibidir şu an. 10 güne geçer o da demişti. Gerçekten de geçti. Biz arkadaşın bebeğinde tamamen geçmesi 4 ayı bulmuş. Gözlerinde kaldıysa sadece dert etme bence

Yüzünde de var arada artıyor değişiyor geçiyor ne bilim bakalım ne cikicak acaba bu saatten sonra yatırırlar mi ilaç mı verirler ki

Teşekkür ederim
Deli gibi sıvı tüketiyorum c vitamini protein alıyorum maskeyle emzirip düzenli kıyafetlerimi değiştiriyorum ama gittikce daha cok ilerliyor
Doktora git iğne yapiyorlar ya da serum veriyorlar emziririm için başka birşey olmuyor ilac veremiyorlarmis biraz rahatliyorsun oyle boyke azalıp geçiyor

Kızlar gece uykusu konusunda biraz da kendimize uydurmamız lazım diye düşünüyorum. Ben uykumu alamayınca asabi ve tolerans seviyesi düşük bir insan oluyorum. Benim oğlum geceleri deliksiz 5-6 saat uyuyor, sonra 2 saatte bir kalkıyor. Dolayısıyla ben gece 12 gibi uyutuyorum onunla ben de yatıyorum ve kalktığında deliksiz 5 saat uyuduğum için dinç oluyorum. Ama mesela 9 da yatırsam gece 2 itibariyle sık uyanacak ve benim deliksiz uyuduğum aralık düşecek.
Aslında bu düzeni ben oluşturmadım kendiliğinden gelişti ama umarım bebeğe de zararı olmuyordur.

Yüzünde de var arada artıyor değişiyor geçiyor ne bilim bakalım ne cikicak acaba bu saatten sonra yatırırlar mi ilaç mı verirler ki
Doktor bize 20 günlük gittiğimizde, 50 günlük olduğunda baya azalmış olması lazım yoksa başka testler istemek durumunda kalırım demişti. Ama sadece gözünde kaldığı için istemedi birşey.

Ben de gec uyutmak isterdim ama benimki 8'de uyuyor. Gunduz hic uyumuyor. Bugun sadece 20 dk uyudu. 3 saattir uyutmaya calisiyorum. Uyumucak buyuk ihtimal yine 7 gibi sizacak.

Kızlar biberondan anlayanlar bende avent biberon var kapagi 2 yaziyo, cuk cuk diye hemen bitiyor acaba yanlis baslik mi? +2 baslik 2 ayliktan itibaren kullanilan baslik olmuyor mu?

Ya zaten artik bu rutinlere inanmiyorum. Bebek kendi yapiyor ne yapiyorsa. Benimki de gecen ay gunduz uyuyordu. 2 saatte bir rutinimiz vardi. Ama artik yok bir suredir. Gece daha duzenli diye avunuyorum. Insallah onu kaybetmeyiz.

Bizde aşı olduk bugün 2 bscsj 1 kol bide rotayı cok ağladı yavrum şuan ateş yok gibi takipteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…