Aşı olan bebiş şere calpol verdiniz mi bizimkinde şuan ateş yok ama ağrısı var belli huzursuz ağlak versem mi calpol bilemedim ateş olmadığı halde veren oldu mu

Kızlar bugün doktor kan tahlili istedi kızım 44 günlük ve sariligi hala var geçmemiş dedi Burda biri vardı uzayan sarilgi olan ne yapıldi ona hatırlayamadım çok streslendim uzuluyorum...
Üzülmeyin bizde en son 45 günlükken gitmiştik kontrole o zaman da sarılığı hala vardı doktor topuktan bilüribin baktırdı 6.7 çıktı. Doktor 5 in altına inincen geçer biraz daha zaman dedi. Bugün 58 günlüğüz ve sarılığımız tam geçmedi ama azaldı baya

Hipp combiotic almış bulunduk doktor tavsiyesiyle, ama not aldım.
Siz kabızlık sorunu yaşamış mıydınız peki öncesinde?

Bizde de vardı doktor temiz tutun dedi ben de temizleme pamuğu ve ılık su ile siliyordum ama hiç etkisi olmadı açıkçası. Sonra mustelanın bebek nemlendirici yüz kremini verdi ama hiç kullanmadım. Kendiliğinden geçiyor merak etme sadece birazcık zaman

Canim bu sayfada cok onerdim. Chicco phsiyo emz8k dene. Ucu cok kucuk. Benim 2 cocuk da sevdi. Ilerleyen zamanlarda buyuyunce wee bile kullandim kizimda. Bunda chiccodan sonra indirimde diye nuk aldim onu sevmedi.

Canim cok gecmis olsun Allah şifa versin. Yanina gidip gorme inkanin yok mu?

Biogaia kullanan arkadaşlar bir aydan uzun süre kullandığınız oldu mu? Bizim bir şişe bitti ikinci şişeyi aldım kullansam fazla mı olur

Kızlar bugün doktor kan tahlili istedi kızım 44 günlük ve sariligi hala var geçmemiş dedi Burda biri vardı uzayan sarilgi olan ne yapıldi ona hatırlayamadım çok streslendim uzuluyorum...
Bizim göz içi tam gecmedi 48 gunluguz ama sağlık ocağı uzayabilir ama geçer deyince endişe etmedim

Gunduz uykularinin o sekilde olmasi normalmis benimkide yarimsaat en fazla gunduz..onemli olan yetiyor mu huysuz mu ? Gece de bazen cok zor daliyor o da faza uyarilmis ve yorgun olmaktan gün icinde..en az 1 saat once beyaz isiklari (tv telefon) cocugun hayatindan uzaklastirmak gerekiyormus uykuya gecis ..gunduz bende cok yipraniyorum ama yetiyormus o kisa uuykular

Hipp combiotic almış bulunduk doktor tavsiyesiyle, ama not aldım.
Siz kabızlık sorunu yaşamış mıydınız peki öncesinde?
biz anne sütü ve mama alıyoruz mama agırlıklı besleniyor ,eskiden 2 gunde bir yapardı ve gaz problemimiz vardı, şimdi bebelac gold kullanıyoruz hergun kaka yapıyor ve gaz olayımız kalmadı , eskiden karnı davul gibi şiş olurdu şimdi yumuşacık karnı ve en önemlisi mutlu ve hergun kaka yapıyor

Hasta gibi sanki ya ağlamaya bile mecali yok yarına geçer inşallah

Ya benimki yan yatırınca dönüyor hasta gibi sanki ağlamaya bile mecali yok ama ateşi yok diye telaş da etmemeye çalışıyorum yarına düzelir inşallah

Evet bazen çok belli oluyor bazen olmuyor bugün bakalım geçmemiş dedi biraz korkuttu açıkçası 1 buçuk aylık sayılır daha sonuçlar cumartesi cikcak çok morelsizim baya ağlamak istiyorum
Hiç bozma moralini 2 aylık olunca geçiyor gerçekten, ne güzel doktor tedbiren bakıyor zaten herşeye ama büyük ihtimal olumsuz bişey çıkmaz. Bizim doktor o kadar rahattı ki o kan tahlilleri için bile 2 ayın dolmasını bekledi bu sayede kan tahliline gerek kalmadı

Kabuklanma değil de bizimkinin kaşlarında da sarımsı bişey var soyuluyo yeniden oluyo her banyo yaptırmamda geçiyo yine oluyo sonra neden olur ki acaba

Işte bizdekide aynı sararma kasta benim bildiğim konak diyorlar ona ama kafasında yok. Kaslarında zeytinyag ve kremle temizledim

Aşı olan bebiş şere calpol verdiniz mi bizimkinde şuan ateş yok ama ağrısı var belli huzursuz ağlak versem mi calpol bilemedim ateş olmadığı halde veren oldu mu
Ben verdim ya ağrısı olmasın diye. 6 saat arayla 2 kere verdim sonra bi daha vermedim.

Ya benimki yan yatırınca dönüyor hasta gibi sanki ağlamaya bile mecali yok ama ateşi yok diye telaş da etmemeye çalışıyorum yarına düzelir inşallah

Çok yan değil sırtına destek yapıyorum bende arada geçen bizde yuzukoyunken döndü şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…