Aşı olan bebiş şere calpol verdiniz mi bizimkinde şuan ateş yok ama ağrısı var belli huzursuz ağlak versem mi calpol bilemedim ateş olmadığı halde veren oldu mu
Kızlar bugün doktor kan tahlili istedi kızım 44 günlük ve sariligi hala var geçmemiş dedi Burda biri vardı uzayan sarilgi olan ne yapıldi ona hatırlayamadım çok streslendim uzuluyorum...
Üzülmeyin bizde en son 45 günlükken gitmiştik kontrole o zaman da sarılığı hala vardı doktor topuktan bilüribin baktırdı 6.7 çıktı. Doktor 5 in altına inincen geçer biraz daha zaman dedi. Bugün 58 günlüğüz ve sarılığımız tam geçmedi ama azaldı baya
Mama konusunda bebelac gold 1 öneririm , fermantasyon yöntemi oldugu için kakasını cok rahat yapıcak benim kızıma bunu kullanıyorum ve tavsiye ederim, 350 gram olanı var deneme amaçlı alın bence 2 güne nasıl rahatlıycak anlatamam
Merhaba Eylül anneleri,bir sorum olucak size.Kizimin yüzünde ve başında ucu beyazli sivilceler oluştu.Her gün ya da iki günde bir banyo yapıyor,temiz tutmaya çalışıyoruz buna rağmen geçmek bilmedi.Basiniza geldi mi?Öneriniz var mı?Doktor temiz tutun silin dedi sadece.24 günlük şuan..
Bizde de vardı doktor temiz tutun dedi ben de temizleme pamuğu ve ılık su ile siliyordum ama hiç etkisi olmadı açıkçası. Sonra mustelanın bebek nemlendirici yüz kremini verdi ama hiç kullanmadım. Kendiliğinden geçiyor merak etme sadece birazcık zaman
Yeni doğduğunda memeyi tutsun diye ne terler döktüm. Uğraştım, çabaladım. Çok şükür emdi, anne sütü alıyor diye sevindim. Şimdi meme delisi bir kızım var. Bir yan yana gelip koklaşamıyoruz. Beni görünce aklına gelen tek şey memeeeee. Özellikle uykusu olunca. Peki emzik tutturmanın bir formülü yok mu? Avent’in kaç çeşit emziği varsa aldım. Nuk da var bir tane. Öğürüyor, arka damaklarıyla çiğnemeye çalışıyor, ağızından ya düşürüyor ya da tükürüp atıyor. Ha bir de sinirleniyor tabi ki. Şu an emerek uyudu. Yatırsam anında gözlerini açıyor. Oyyyy. Bu 2. bebeler biraz zor mu oluyor ne?!!
Canim bu sayfada cok onerdim. Chicco phsiyo emz8k dene. Ucu cok kucuk. Benim 2 cocuk da sevdi. Ilerleyen zamanlarda buyuyunce wee bile kullandim kizimda. Bunda chiccodan sonra indirimde diye nuk aldim onu sevmedi.
Sagolun kizlar eksik olmayin kalp yetmezligi vardi kapakcik bozuk ritm bozuklugu da..zaten o yuzden felc gecirdi..yine akcigerleri su toplamis dün neefes alamamia farketmisler..artik her seye hazirim.hic umidim kalmadi eski gunlerine donecegine dair yeterki aci cekmesin diyorum.servise cikartmislar simdi..dünyanin en iyi insaniydi annem kimseyi kirmadi.. üzmedi..ama cekmedigide kalmadi.hala neden bunlari yasiyoruz inanamiyorum.onca kötü kalpli insanlar 100 yasina kadar yasarken bu yasta bu neden basimiza geldi demeden edemiyorum..dua etmekten baskada elimden bir sey gelmiyo.
Kızlar bugün doktor kan tahlili istedi kızım 44 günlük ve sariligi hala var geçmemiş dedi Burda biri vardı uzayan sarilgi olan ne yapıldi ona hatırlayamadım çok streslendim uzuluyorum...
çocuk gastroentrolojiye gittik, tahlil yapıldı bir sorun çıkmadı, son kez fitille yaptırın sonra duphalac şurupla devam düzenlemeye dedi. Aptamil conformil çoğu bebekte işe yarıyormuş ama bizde yaramadı, hipp combiotic e geçiyoruz.
Bizimkş gündüz yarım saate uyanıyor, bunun sebebi ne acaba
Gunduz uykularinin o sekilde olmasi normalmis benimkide yarimsaat en fazla gunduz..onemli olan yetiyor mu huysuz mu ? Gece de bazen cok zor daliyor o da faza uyarilmis ve yorgun olmaktan gün icinde..en az 1 saat once beyaz isiklari (tv telefon) cocugun hayatindan uzaklastirmak gerekiyormus uykuya gecis ..gunduz bende cok yipraniyorum ama yetiyormus o kisa uuykular
biz anne sütü ve mama alıyoruz mama agırlıklı besleniyor ,eskiden 2 gunde bir yapardı ve gaz problemimiz vardı, şimdi bebelac gold kullanıyoruz hergun kaka yapıyor ve gaz olayımız kalmadı , eskiden karnı davul gibi şiş olurdu şimdi yumuşacık karnı ve en önemlisi mutlu ve hergun kaka yapıyor
Bazı günler fazla mayışık oluyorlar benimki öyle olunca çok ponçik görünüyor gözüme hatta 2 farklı arkadaşım bana yardıma diye geldiklerinde kızım gündüz hiç uyanmadı , uyandı sütünü verdim gözleri açmadan uyumaya devam etti kızlar şok oldu herzmaan böyle değil çok nadir dedim ama sevemediler bile doğrudürüst uyanık yakalayamadılar çünkü
1 gün öncesi çok uykusuz kaldıysa ertesi günü uyuyarak geçirebiliyorlar. Gece o uyuyunca bekleme bence yan yatır kussada birşey olmaz kusunca uyanır belli eder mutlaka arkasına yastıkta koyabilirsin ben çok uykusuz kaldığım için dayanamıyorum birde ablamız gündüz oda olunca uyuma şansım
Evet bazen çok belli oluyor bazen olmuyor bugün bakalım geçmemiş dedi biraz korkuttu açıkçası 1 buçuk aylık sayılır daha sonuçlar cumartesi cikcak çok morelsizim baya ağlamak istiyorum
Hiç bozma moralini 2 aylık olunca geçiyor gerçekten, ne güzel doktor tedbiren bakıyor zaten herşeye ama büyük ihtimal olumsuz bişey çıkmaz. Bizim doktor o kadar rahattı ki o kan tahlilleri için bile 2 ayın dolmasını bekledi bu sayede kan tahliline gerek kalmadı
Kabuklanma değil de bizimkinin kaşlarında da sarımsı bişey var soyuluyo yeniden oluyo her banyo yaptırmamda geçiyo yine oluyo sonra neden olur ki acaba
Aşı olan bebiş şere calpol verdiniz mi bizimkinde şuan ateş yok ama ağrısı var belli huzursuz ağlak versem mi calpol bilemedim ateş olmadığı halde veren oldu mu