Benimki ilk haftadan beri öyle birbirimize böyle alistikhic uslu bigun geçirmedik saolsunSağolun kızlar azizan seninle 1 haftamız var heralde aramızda
Ya kızlar benim kız 40 indan beri çok ağlıyor 5 de bir başladı yeni sustu ayakta sallayınca susuyor bağıra bağıra morara morara ağlıyor ikinmasi yok gazdan mi bilmiyorum bir yeri agrisa ayaktata susmaz diye düşünüyorum ama çok yoruldum sırtım ağrıyor kahvaltı ile duruyorum Böyle saatlerce susturanadiginjz oluyor mu artık iyice herşeyi takmaya başladım bir yeri mi hasarlı ağrıyor diye düşünmekten delircem çünkü gerçekten çok yirtiniyor ya
Sanirim 1 hafta var.Kolik olabilir .Kızım öyle idi.Oglum huzursuz ise gaz sancısından belli ediyor kendiniSağolun kızlar azizan seninle 1 haftamız var heralde aramızda
Ya kızlar benim kız 40 indan beri çok ağlıyor 5 de bir başladı yeni sustu ayakta sallayınca susuyor bağıra bağıra morara morara ağlıyor ikinmasi yok gazdan mi bilmiyorum bir yeri agrisa ayaktata susmaz diye düşünüyorum ama çok yoruldum sırtım ağrıyor kahvaltı ile duruyorum Böyle saatlerce susturanadiginjz oluyor mu artık iyice herşeyi takmaya başladım bir yeri mi hasarlı ağrıyor diye düşünmekten delircem çünkü gerçekten çok yirtiniyor ya
Beyaz gurultuyu denedin mi ? Bizimki supurge sesinde uyuyor arayip bulabilirsin sevdigi seyi.bizimkide cok agliyor gunduz karni toksa gazi yoksa bir otokoltugunda duruyor..yaglayip masajda yapabilirsin gazi varsa yapar rahatlar..banyo yaptirip yatir biz her gun yapiyoruz o da rahatlatiyor.uykusuzluktan olabilir uykumuz gelincede cok agliyoruz..bizim tecrubelerimiz boyle.Oturdum ağlıyorum artık eşim de akşamları geç geliyor malesef 44 gunluguz bugün doktora gittik işte sarılığı için kan istedi başka bişey görmedi ama bilmiyorum dışardan ne kadar anlasilir. Resmen 5 de geldik eve hala tam uyumadı 10 dk duruyor sonra yirtiniyor ikinmiyorda devamlı gazı olsa ikiniyor zor gerçekten ya
Dediklerinin hepsini yapıyorum canım ise yarıyordu ama 3 gündür özellikle çıldırmış gibi hat safhada gerçekten çok zor durmadan 4 saat ağlamak yalnızım birde çok daraldimBenimki ilk haftadan beri öyle birbirimize böyle alistikhic uslu bigun geçirmedik saolsungazdan olduğu zaman kanını yokla çok sert oluyo renkten renge gitmeside ondan kaynakli kimyon demleyip bicay kasigi verip sakinleştirip masaj yapıyorum bacaklarını bisiklet sürme şeklinde oynat altını alır gibi iki bacağını kaldır hafif karnına baskı olsun baya rahatlatiyo , ayrıca kimyon çayını 1 bardak yapıp sabah akşam kendimde içiyorum cok faydasını gördüm çocuk içinde ebe önerdi
Deniyorum onda uyuyor aslında ama kriz anında ise yaramıyor 5 de banyo yaptırdım ters tepti bize insan uyur rahatlar ama yok gercrkten o saattir ağlıyor şuan kucağımda bon Bon bakiyor sıpaBeyaz gurultuyu denedin mi ? Bizimki supurge sesinde uyuyor arayip bulabilirsin sevdigi seyi.bizimkide cok agliyor gunduz karni toksa gazi yoksa bir otokoltugunda duruyor..yaglayip masajda yapabilirsin gazi varsa yapar rahatlar..banyo yaptirip yatir biz her gun yapiyoruz o da rahatlatiyor.uykusuzluktan olabilir uykumuz gelincede cok agliyoruz..bizim tecrubelerimiz boyle.
Biz de boyleydik bugun..emme bile ememedi memede uyudu..bazen pusete koydum kendi kendine takildi Allahim dedim bugunleri gorecekmiydim bi corba yaptim kendime o arada.baktim safsaf asilı oyuncagni izliyorYazdım ama gören olmadı sanırım benim kız bugün sürekli uyumak istiyor, halsiz gibi sanki normal midir ki? Ateşi yok
Off zor günler bende hep tekim bazen okadar çaresiz hissediyorum ki o halde ağlayan çocuğa faydam olmuyorDediklerinin hepsini yapıyorum canım ise yarıyordu ama 3 gündür özellikle çıldırmış gibi hat safhada gerçekten çok zor durmadan 4 saat ağlamak yalnızım birde çok daraldim
Sancısı sadece kaka için olmayabiliyor , gün içinde yuttuğu havalar toplu gaz yapabiliyor , ne kadar alttan çıkarsa da bitmiyor bazenKakasını yaptığı için o aklıma gelmedi bilmiyorum sarincafa susmadı hicc ya
Aslında mantıklı, bizim de kızın göz bebeğinde bir sorun var Behçet uza ondan götürüyoruz olmazsa egeye de gideriz. Egede çocuk doktoru kime gittiniz nasıl randevu alınıyor?Biogaia kullanan arkadaşlar bir aydan uzun süre kullandığınız oldu mu? Bizim bir şişe bitti ikinci şişeyi aldım kullansam fazla mı olur
Nurse harvey 2.şişenin prtasındayımBiogaia kullanan arkadaşlar bir aydan uzun süre kullandığınız oldu mu? Bizim bir şişe bitti ikinci şişeyi aldım kullansam fazla mı olur
benimki de artık çok nadir kendi kendine uyuyoBende ayağımda sallıyorum seviyor ama her zaman orda uyumuyor sallanırken kalkmaya fln çalışıyor gibi yapıyortamam hadi yerine diyorum beşiğinde sallamaya devam ediyorum
bizimki çıplaklığı da seviyo. üstüne soyup yağla masaj yapabilirsin en azından bi yarım saat oyalanır. ben az önce üstünü soyup ütü yaptımOturdum ağlıyorum artık eşim de akşamları geç geliyor malesef 44 gunluguz bugün doktora gittik işte sarılığı için kan istedi başka bişey görmedi ama bilmiyorum dışardan ne kadar anlasilir. Resmen 5 de geldik eve hala tam uyumadı 10 dk duruyor sonra yirtiniyor ikinmiyorda devamlı gazı olsa ikiniyor zor gerçekten ya
Donem donem oluyor malesef boyle. Benimkinin 7 saat durmaksizin agladigini bilirim. Cok zor ama gecici bir sey oldugunu hatirlayip sakin kalmaya calis.Oturdum ağlıyorum artık eşim de akşamları geç geliyor malesef 44 gunluguz bugün doktora gittik işte sarılığı için kan istedi başka bişey görmedi ama bilmiyorum dışardan ne kadar anlasilir. Resmen 5 de geldik eve hala tam uyumadı 10 dk duruyor sonra yirtiniyor ikinmiyorda devamlı gazı olsa ikiniyor zor gerçekten ya
Evet kesinlikle , ayağıma alıp pikesine sarıp emziğini veriyorum teslim oluyor direk kıpırdamadan bekliyor sallamamıbenimki de artık çok nadir kendi kendine uyuyouyumak için sallanmayı bekliyo resmen.
bizimki çıplaklığı da seviyo. üstüne soyup yağla masaj yapabilirsin en azından bi yarım saat oyalanır. ben az önce üstünü soyup ütü yaptım
aynenEvet kesinlikle , ayağıma alıp pikesine sarıp emziğini veriyorum teslim oluyor direk kıpırdamadan bekliyor sallamamı
Boşver işimiz neaynenkeske alısmasaydı ama yapacak bisey yok artık.
Evet canım o çaresizliği çok dehşet yaşadım bugün ilkkez hala sirtlarim ağrıyor kamyon çarpmış gibiyim Hastami biyerimi aciyor diye düşünmekten bakamıyorum ben bu çocuğa düşüncesi insanı bitiriyor mizmizlansa biraz daha sakin olurum ama çok bağırarak ağlıyor kiyamadigim Allah güç versin hepimizeOff zor günler bende hep tekim bazen okadar çaresiz hissediyorum ki o halde ağlayan çocuğa faydam olmuyorbi derin nefes al yüzünü yıka kendine gel oda susucak saate fln bak eşinin gelmesini hesapla bi şekilde susucak şuan 3tur uyduruyorum yatirirken uyaniyo sar basa
6. Haftada atak olur yazıyor ama bilmiyorum nenkadar dogru herşey aklına geliyor insanınSancısı sadece kaka için olmayabiliyor , gün içinde yuttuğu havalar toplu gaz yapabiliyor , ne kadar alttan çıkarsa da bitmiyor bazenüşütmüş olabilir büyüme atağı olabilir , uzun saatlerdir uyumayıp huzursuzluğa ağlama da eşlik ediyorsa ben dayanamıyorum yarım fitil uygulayınca rahatlıyor hemen uyumasa da rahatlamasından anlıyorsun bir sıkıntısı olduğunu , istersen doktoruna danış
Evet seviyorlar sipalar öyle bir huysuzlukki onuda denedim valla canım ama yok ağla ağla bağır bağır bir hal oldu bu kıza bugün herşey üstü üste geldi sarılığı için kanverince moralim bozulmuştu zaten eve gelince de böyle 5 saat ağlaması baya baya zorladı beni tek başımabenimki de artık çok nadir kendi kendine uyuyouyumak için sallanmayı bekliyo resmen.
bizimki çıplaklığı da seviyo. üstüne soyup yağla masaj yapabilirsin en azından bi yarım saat oyalanır. ben az önce üstünü soyup ütü yaptım
Öyle olmak istiyorum ama bir yandan hasta mı neresi agriyorki düşüncesi bitiriyor insanı burası iyiki var gerçekten benzer şeyleri yaşayanları görünce kendime geliykrumDonem donem oluyor malesef boyle. Benimkinin 7 saat durmaksizin agladigini bilirim. Cok zor ama gecici bir sey oldugunu hatirlayip sakin kalmaya calis.
Doktor kontrolunuze cok mu var? Icin rahat etsin diye telefonla arayip danis istersen.Öyle olmak istiyorum ama bir yandan hasta mı neresi agriyorki düşüncesi bitiriyor insanı burası iyiki var gerçekten benzer şeyleri yaşayanları görünce kendime geliykrum
Yok yaa benim ki kesin hasta, sesi falan da bi tuhaf kısık gibi. Benim kız ağladı mı apartman inlerdi. Ama Allahtan ateşi yok. Çocuk huysuz olsa bi dert sakin olsa başka dertBiz de boyleydik bugun..emme bile ememedi memede uyudu..bazen pusete koydum kendi kendine takildi Allahim dedim bugunleri gorecekmiydim bi corba yaptim kendime o arada.baktim safsaf asilı oyuncagni izliyorzaman gectikce duzene giriyor herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?