Benimki ilk haftadan beri öyle birbirimize böyle alistikhic uslu bigun geçirmedik saolsun gazdan olduğu zaman kanını yokla çok sert oluyo renkten renge gitmeside ondan kaynakli kimyon demleyip bicay kasigi verip sakinleştirip masaj yapıyorum bacaklarını bisiklet sürme şeklinde oynat altını alır gibi iki bacağını kaldır hafif karnına baskı olsun baya rahatlatiyo , ayrıca kimyon çayını 1 bardak yapıp sabah akşam kendimde içiyorum cok faydasını gördüm çocuk içinde ebe önerdi

Sanirim 1 hafta var.Kolik olabilir .Kızım öyle idi.Oglum huzursuz ise gaz sancısından belli ediyor kendini

Beyaz gurultuyu denedin mi ? Bizimki supurge sesinde uyuyor arayip bulabilirsin sevdigi seyi.bizimkide cok agliyor gunduz karni toksa gazi yoksa bir otokoltugunda duruyor..yaglayip masajda yapabilirsin gazi varsa yapar rahatlar..banyo yaptirip yatir biz her gun yapiyoruz o da rahatlatiyor.uykusuzluktan olabilir uykumuz gelincede cok agliyoruz..bizim tecrubelerimiz boyle.

Dediklerinin hepsini yapıyorum canım ise yarıyordu ama 3 gündür özellikle çıldırmış gibi hat safhada gerçekten çok zor durmadan 4 saat ağlamak yalnızım birde çok daraldim

Deniyorum onda uyuyor aslında ama kriz anında ise yaramıyor 5 de banyo yaptırdım ters tepti bize insan uyur rahatlar ama yok gercrkten o saattir ağlıyor şuan kucağımda bon Bon bakiyor sıpa

Yazdım ama gören olmadı sanırım benim kız bugün sürekli uyumak istiyor, halsiz gibi sanki normal midir ki? Ateşi yok
Biz de boyleydik bugun..emme bile ememedi memede uyudu..bazen pusete koydum kendi kendine takildi Allahim dedim bugunleri gorecekmiydim bi corba yaptim kendime o arada.baktim safsaf asilı oyuncagni izliyor zaman gectikce duzene giriyor herhalde

Dediklerinin hepsini yapıyorum canım ise yarıyordu ama 3 gündür özellikle çıldırmış gibi hat safhada gerçekten çok zor durmadan 4 saat ağlamak yalnızım birde çok daraldim
Off zor günler bende hep tekim bazen okadar çaresiz hissediyorum ki o halde ağlayan çocuğa faydam olmuyor bi derin nefes al yüzünü yıka kendine gel oda susucak saate fln bak eşinin gelmesini hesapla bi şekilde susucak şuan 3tur uyduruyorum yatirirken uyaniyo sar basa

Kakasını yaptığı için o aklıma gelmedi bilmiyorum sarincafa susmadı hicc ya
Sancısı sadece kaka için olmayabiliyor , gün içinde yuttuğu havalar toplu gaz yapabiliyor , ne kadar alttan çıkarsa da bitmiyor bazen üşütmüş olabilir büyüme atağı olabilir , uzun saatlerdir uyumayıp huzursuzluğa ağlama da eşlik ediyorsa ben dayanamıyorum yarım fitil uygulayınca rahatlıyor hemen uyumasa da rahatlamasından anlıyorsun bir sıkıntısı olduğunu , istersen doktoruna danış

Biogaia kullanan arkadaşlar bir aydan uzun süre kullandığınız oldu mu? Bizim bir şişe bitti ikinci şişeyi aldım kullansam fazla mı olur
Nurse harvey 2.şişenin prtasındayım

Bende ayağımda sallıyorum seviyor ama her zaman orda uyumuyor sallanırken kalkmaya fln çalışıyor gibi yapıyor tamam hadi yerine diyorum beşiğinde sallamaya devam ediyorum
benimki de artık çok nadir kendi kendine uyuyo uyumak için sallanmayı bekliyo resmen.
bizimki çıplaklığı da seviyo. üstüne soyup yağla masaj yapabilirsin en azından bi yarım saat oyalanır. ben az önce üstünü soyup ütü yaptım

Donem donem oluyor malesef boyle. Benimkinin 7 saat durmaksizin agladigini bilirim. Cok zor ama gecici bir sey oldugunu hatirlayip sakin kalmaya calis.

Evet kesinlikle , ayağıma alıp pikesine sarıp emziğini veriyorum teslim oluyor direk kıpırdamadan bekliyor sallamamı

Evet canım o çaresizliği çok dehşet yaşadım bugün ilkkez hala sirtlarim ağrıyor kamyon çarpmış gibiyim Hastami biyerimi aciyor diye düşünmekten bakamıyorum ben bu çocuğa düşüncesi insanı bitiriyor mizmizlansa biraz daha sakin olurum ama çok bağırarak ağlıyor kiyamadigim Allah güç versin hepimize

6. Haftada atak olur yazıyor ama bilmiyorum nenkadar dogru herşey aklına geliyor insanın

Evet seviyorlar sipalar öyle bir huysuzlukki onuda denedim valla canım ama yok ağla ağla bağır bağır bir hal oldu bu kıza bugün herşey üstü üste geldi sarılığı için kanverince moralim bozulmuştu zaten eve gelince de böyle 5 saat ağlaması baya baya zorladı beni tek başıma

Donem donem oluyor malesef boyle. Benimkinin 7 saat durmaksizin agladigini bilirim. Cok zor ama gecici bir sey oldugunu hatirlayip sakin kalmaya calis.
Öyle olmak istiyorum ama bir yandan hasta mı neresi agriyorki düşüncesi bitiriyor insanı burası iyiki var gerçekten benzer şeyleri yaşayanları görünce kendime geliykrum

Öyle olmak istiyorum ama bir yandan hasta mı neresi agriyorki düşüncesi bitiriyor insanı burası iyiki var gerçekten benzer şeyleri yaşayanları görünce kendime geliykrum
Doktor kontrolunuze cok mu var? Icin rahat etsin diye telefonla arayip danis istersen.

Biz de boyleydik bugun..emme bile ememedi memede uyudu..bazen pusete koydum kendi kendine takildi Allahim dedim bugunleri gorecekmiydim bi corba yaptim kendime o arada.baktim safsaf asilı oyuncagni izliyor zaman gectikce duzene giriyor herhalde
Yok yaa benim ki kesin hasta, sesi falan da bi tuhaf kısık gibi. Benim kız ağladı mı apartman inlerdi. Ama Allahtan ateşi yok. Çocuk huysuz olsa bi dert sakin olsa başka dert

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…