Aşı olan bebiş şere calpol verdiniz mi bizimkinde şuan ateş yok ama ağrısı var belli huzursuz ağlak versem mi calpol bilemedim ateş olmadığı halde veren oldu mu
Aşıdan yarım saat sonra bir çay kaşığı verin dedi dr ama yarın ebeye de sorcam. Bizim de yarın aşımız. Hayırlısıyla atlatalım inşallah hepimiz.

Aman iyi yetsin de, onlar iyi olsun. Emzirirken telefonun sarı ışığını açayım bari artık, night shift'

Yazdım ama gören olmadı sanırım benim kız bugün sürekli uyumak istiyor, halsiz gibi sanki normal midir ki? Ateşi yok
Benimki de bir iki defa boyle oldu. Hatta uyamdirsam mi diye dusundum. Normal sanirim. Yorgun oluyorlar bazen galiba.

Aşı olan bebiş şere calpol verdiniz mi bizimkinde şuan ateş yok ama ağrısı var belli huzursuz ağlak versem mi calpol bilemedim ateş olmadığı halde veren oldu mu
Ben verdim. Hemsire eve gider gitmez ver dedi. 5-6 saat sonra yine verdim. Uyuttu ilac, sakin gecti boylece.

Biogaia kullanan arkadaşlar bir aydan uzun süre kullandığınız oldu mu? Bizim bir şişe bitti ikinci şişeyi aldım kullansam fazla mı olur
Biz kullanmaya başladık 2 haftadır düzenli kullanıyoruz ilk üç ay kullanalim dedi doktor ama ona rağmen yine gaz sancılarımız var. Siz gün de nasıl kullaniyorsunuz

Bizim göz içi tam gecmedi 48 gunluguz ama sağlık ocağı uzayabilir ama geçer deyince endişe etmedim
Sağolun kızlar azizan seninle 1 haftamız var heralde aramızda
Ya kızlar benim kız 40 indan beri çok ağlıyor 5 de bir başladı yeni sustu ayakta sallayınca susuyor bağıra bağıra morara morara ağlıyor ikinmasi yok gazdan mi bilmiyorum bir yeri agrisa ayaktata susmaz diye düşünüyorum ama çok yoruldum sırtım ağrıyor kahvaltı ile duruyorum Böyle saatlerce susturanadiginjz oluyor mu artık iyice herşeyi takmaya başladım bir yeri mi hasarlı ağrıyor diye düşünmekten delircem çünkü gerçekten çok yirtiniyor ya

Biz kullanmaya başladık 2 haftadır düzenli kullanıyoruz ilk üç ay kullanalim dedi doktor ama ona rağmen yine gaz sancılarımız var. Siz gün de nasıl kullaniyorsunuz
Biz her akşam günde 5 damla kullanıyoruz. Gazın çıkmasını kolaylaştırıyor gibi geldi bana

Biz her akşam günde 5 damla kullanıyoruz. Gazın çıkmasını kolaylaştırıyor gibi geldi bana
Bende öyle akşam üzeri beş damla veriyorum çok durmaz ise gündüz dory akşam.dort damla verebilirsiniz demisti. Bir de düzenli kullan demisti 2 haftadan sonra ilaç etkisini gösteriyormuş. Buna alışması sorun olmaz mi diye sordum.bagirsaklari geliştiriyor duzenli kullan dedi

Ya bebeğin gaz sancisindan ağladığını ikinmasindan anlıyoruz da benimki ikinmadan da sattlrrce ağlıyor kızlar oda gaz mıdır ya

Ya bebeğin gaz sancisindan ağladığını ikinmasindan anlıyoruz da benimki ikinmadan da sattlrrce ağlıyor kızlar oda gaz mıdır ya
kaç günlük oldunuz? bizimki de sadece belli bi pozisyonda duruyodu. o pozisyonu olmazsa baslıyordu yırtınmaya. ama sanki etinden et kopmus gibi. gazı mı var dedim. banyo yaptırırken kulağına su mu kaçırıyorum ağrıyor dedim. karnı mı ağrıyor dedim. tırnakları kızarmıstı tırnakları mı ağrıyor dedim. doktora götürdüm herseyi normal gazı yok. ama bi yeri ağrırsa hep ağrır yani belli pozisyona gelince susmaz. anladım bununki edepsizlik 40-50 günlükken basladı, yeni yeni azalıyor. en azından aksam nefes aldırıyor. uyuyamayınca da yapıyorlar. uyutmayı dene. benimki 15-20 dk ayağımda kestiriyor o bile sakinlestiriyor seni cok iyi anlıyorum. ve maalesef ayağımda sallıyorum

Evet düzenli kullanınca etkisini gösteriyor. Bir de her gün aynı saatte vermeye çalışıyoruz. Önce sab simplex almıştık sonra doktor bunu önerdi

Karnını fln mı üşüttü acaba , bir bez ısıtıp koy istersen , emzik kullanıyorsa emzik , pikesiyle de sar güzelce ısınınca sinip uyuyorlar genelde biraz zorlar ama eninde sonunda uyuyacak
Bu arada aşırı sancılı , ağlamalı günlerde çokta eziyet çektirmeden yarım fitil uyguluyoruz , doktora sormuştum.

Bende ayağımda sallıyorum seviyor ama her zaman orda uyumuyor sallanırken kalkmaya fln çalışıyor gibi yapıyor tamam hadi yerine diyorum beşiğinde sallamaya devam ediyorum

Oturdum ağlıyorum artık eşim de akşamları geç geliyor malesef 44 gunluguz bugün doktora gittik işte sarılığı için kan istedi başka bişey görmedi ama bilmiyorum dışardan ne kadar anlasilir. Resmen 5 de geldik eve hala tam uyumadı 10 dk duruyor sonra yirtiniyor ikinmiyorda devamlı gazı olsa ikiniyor zor gerçekten ya

Kakasını yaptığı için o aklıma gelmedi bilmiyorum sarincafa susmadı hicc ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…