Biogaia kullanan arkadaşlar bir aydan uzun süre kullandığınız oldu mu? Bizim bir şişe bitti ikinci şişeyi aldım kullansam fazla mı olur
Doktor bize 1 ay kullanacaksınız demişti 1 sise de zaten yaklaşık 1 ay gidiyor o yüzden bitince ben bir daha almadım. Onun dışında da gaz için hiç bir damla vs kullanmadım. Pek bir sıkıntımız da yok gibi allaha şükür

Ya bebeğin gaz sancisindan ağladığını ikinmasindan anlıyoruz da benimki ikinmadan da sattlrrce ağlıyor kızlar oda gaz mıdır ya
Sadece gaz değil ki dertleri büyüyorlar kolay değil. Benimki de sürekli ağlıyor. Bildiği birkaç şey var emmek uyumak sıçmak ağlamak o da dönüp dolaşıp bunları yapıyor

Kızlar iki üç gündür kızım gazını tam çıkarmıyor
Memeden sonra kucakta dik tutmayla, arkadan pıt pıt vurmayla gaak diye çıkaran çocuk o kadar vuruyorum sırtına bazen hiç çıkarmıyor
Gaz damlası ile alakalı olabilir mi
Sizler yazınca farkettim biz de damlayı 1 aydın kullanıyoruz kesmek mi gerekiyor çaba doktora sormamışım kontrolde
Nurse harveys bizimki günde 3 kere
Ben bu ara 2 veriyorum

Aşı bizi huzursuz etti
Gündüz hiç dalıp uyumadı, akşam ağladı ve ateşi 37lerdeydi
Önce başı sıcakladı sonra vücudu
Kıyafeti 1 kata indirip sadece müslin örttüm sonra da gazla değişmeyince rahat uyusun diye calpol verdim bir kaşık
Uykuya daldı artık
Sürekli kontrol ediyorum biraz düştü başı o kadar sıcak değil
Artık geçer inşallah

Yanlis bilgi vermek gibi olmaasin doktora sormak lazim tabiii ama 2 gun once bende farkettim onu.bazen unuttum o zaman aglamadan cikan gazi damlayi verince ortaligi ayaga kaldiriyo.acaba karin agrisi mi oluyo..ben ihtiyac halinde veeriyorum artik

Yanlis bilgi vermek gibi olmaasin doktora sormak lazim tabiii ama 2 gun once bende farkettim onu.bazen unuttum o zaman aglamadan cikan gazi damlayi verince ortaligi ayaga kaldiriyo.acaba karin agrisi mi oluyo..ben ihtiyac halinde veeriyorum artik
Benim korkum damla ile gaz çıkarıyor olmaları
Bir iki gündür damlayı ikiye düşürünce böyle olduysa kesince nasıl olur
Doktorun ağzından da 1ay düzenli kullan lafını duydum ama kesmeyi sormamışım
Dediğin gibi ihtiyaç olunca mı versek ne yapsak

Allahiiimmm bir ben miyim 5 saatleri 6 saatleri 7 saatleri goremeyen. Yok mu benim gibi 3 3.5 saat uyursa mutlu olan
Beeen :) ben varım. İlk kez dün gece 5,5 saat gördüm şok oldum. Mesela bu gece yine 2,5 saat sonra uyandı. 3 saat sonunda uyandığı nadir gecelerde "ooo iyi uyudum" diyorum. Tek gecelik bi şeydi 5,5 saat, yaşandı ve bitti

Bizim de dün gündüz uykumuz çok düzenliydi. 2 saat uyudu, 2 saat uyanık kaldı tekrar 2 saat vs. Ama gece uykusu bozuldu bu defa da. 5 saat uyuyan çocuk, gece de 2 saatte bir kalktı. Gündüz düzenli olmaması gerekiyormuş
demekki gece uyuyabilmemiz için

Ben sap simplex kullanıyordum ama ilk haftalar kullandım , sonra baktım bir halta yaramıyor . Düzenli kullanımda yarıyordur belki
Kadın doğum Doktorum kendi bebeğinden bahsederken , çok çaresiz kaldığını anlatmıştı doktor arkadaşları yurtdışından en iyi gaz damlalarını alıp getirir kullanırlardı hiç biri işe yaramazdı dedi. Bebeğimin doktoru da bağırsak oluşumu tamamlanana kadar gazlı olacak bebekler, bu gaz damlalarını biz anne ve babanın gazını almak için veriyoruz dedi yani illa bir şey yazmamı istiyorlar , burdan biraz rahat ayrılmak istiyorlar dedi
O yüzden gaz damlalarına bel bağlamadım 2 ay 10 günlüğüz ve standart gazları var yoğun gazı yok artık çok şükür rahatlıyorlar yavaş yavaş

Malesef yaşanılanları seçemiyoruz , herşey Allahtan demekten ve kabullenmekten başka birşey gelmiyor elden hele hastalık yanında manevi destek görememek çok zor , insanlar hiç düşmeyecek gibi yaşıyor ne acı Allah yardımcınız olsun güç kuvvet versin inşallah

1-2 saat sonra ama geçen fitile rağmen yapamadı ertesi gün bi fitil daha verdik öyle yaptı
Kız bizimki 5 saat sonra yapıyor
İki kere fitil uyguladım, ikisinde de 5 saat sonra yaptı
Birkaç saat sonra kendiliğinden yaptı
Çok garibiz

E Elwing6 canIM Allah yardımcınız olsun üzgünüm annen için. Rabbim şifa versin

Canım nerelerdeydin?
Herşey yolunda mı? Zor zaman demişsin ne oldu ki?
Merak ettim doğrusu

E Elwing6 canIM Allah yardımcınız olsun üzgünüm annen için. Rabbim şifa versin
Tesekkur ederim kizlar.hepiniz cok incesiniz insallah daha iyiye gider

Saat 10da asılarimiz var cok korkuyorum ya evham yaptim.tavsiyeleriniz var mi
Gitmeden calpol ver canım, ateş olma olasılığınA karşı önlem amaçlı
Ben öyle yapardım

Saat 10da asılarimiz var cok korkuyorum ya evham yaptim.dogumda boyle korkmadim hos dogumdada yine bir kizim icin endiselendim..tavsiyeleriniz var mi
Sakın ol canım gulce hisseder iyice huysuzlanir. Koldan yapılan ignede sen tutma bence bizimkinde sen tutamazsin dediler iki hemşire yapti. Onlar tecrübeli olduğu için daha iyi oldu. Bacaklardan olanları ben tuttum. Korkulacak bisey yok inan ki hemen sakinlesiyolar inşallah sorunsuz atlatirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…