Doktor bize 1 ay kullanacaksınız demişti 1 sise de zaten yaklaşık 1 ay gidiyor o yüzden bitince ben bir daha almadım. Onun dışında da gaz için hiç bir damla vs kullanmadım. Pek bir sıkıntımız da yok gibi allaha şükür
Sadece gaz değil ki dertleri büyüyorlar kolay değil. Benimki de sürekli ağlıyor. Bildiği birkaç şey var emmek uyumak sıçmak ağlamak o da dönüp dolaşıp bunları yapıyor
Kızlar iki üç gündür kızım gazını tam çıkarmıyor
Memeden sonra kucakta dik tutmayla, arkadan pıt pıt vurmayla gaak diye çıkaran çocuk o kadar vuruyorum sırtına bazen hiç çıkarmıyor
Gaz damlası ile alakalı olabilir mi
Sizler yazınca farkettim biz de damlayı 1 aydın kullanıyoruz kesmek mi gerekiyor çaba doktora sormamışım kontrolde
Nurse harveys bizimki günde 3 kere
Ben bu ara 2 veriyorum
Aşı bizi huzursuz etti
Gündüz hiç dalıp uyumadı, akşam ağladı ve ateşi 37lerdeydi
Önce başı sıcakladı sonra vücudu
Kıyafeti 1 kata indirip sadece müslin örttüm sonra da gazla değişmeyince rahat uyusun diye calpol verdim bir kaşık
Uykuya daldı artık
Sürekli kontrol ediyorum biraz düştü başı o kadar sıcak değil
Artık geçer inşallah
Kızlar iki üç gündür kızım gazını tam çıkarmıyor
Memeden sonra kucakta dik tutmayla, arkadan pıt pıt vurmayla gaak diye çıkaran çocuk o kadar vuruyorum sırtına bazen hiç çıkarmıyor
Gaz damlası ile alakalı olabilir mi
Sizler yazınca farkettim biz de damlayı 1 aydın kullanıyoruz kesmek mi gerekiyor çaba doktora sormamışım kontrolde
Nurse harveys bizimki günde 3 kere
Ben bu ara 2 veriyorum
Yanlis bilgi vermek gibi olmaasin doktora sormak lazim tabiii ama 2 gun once bende farkettim onu.bazen unuttum o zaman aglamadan cikan gazi damlayi verince ortaligi ayaga kaldiriyo.acaba karin agrisi mi oluyo..ben ihtiyac halinde veeriyorum artik
Kızlar sizde de terleme çok oluyo mu ben özellikle gece bi uyanıyorum atletim üst pijamam yastığım çok fena ıslanmış oluyoLohusalıkta normal demişlerdi ödem atıldığı için ama hala oluyo çok rahatsız edici ve üşütüyorum da
Yanlis bilgi vermek gibi olmaasin doktora sormak lazim tabiii ama 2 gun once bende farkettim onu.bazen unuttum o zaman aglamadan cikan gazi damlayi verince ortaligi ayaga kaldiriyo.acaba karin agrisi mi oluyo..ben ihtiyac halinde veeriyorum artik
Benim korkum damla ile gaz çıkarıyor olmaları
Bir iki gündür damlayı ikiye düşürünce böyle olduysa kesince nasıl olur
Doktorun ağzından da 1ay düzenli kullan lafını duydum ama kesmeyi sormamışım
Dediğin gibi ihtiyaç olunca mı versek ne yapsak
Beeen :) ben varım. İlk kez dün gece 5,5 saat gördüm şok oldum. Mesela bu gece yine 2,5 saat sonra uyandı. 3 saat sonunda uyandığı nadir gecelerde "ooo iyi uyudum" diyorum. Tek gecelik bi şeydi 5,5 saat, yaşandı ve bitti
Bizim de dün gündüz uykumuz çok düzenliydi. 2 saat uyudu, 2 saat uyanık kaldı tekrar 2 saat vs. Ama gece uykusu bozuldu bu defa da. 5 saat uyuyan çocuk, gece de 2 saatte bir kalktı. Gündüz düzenli olmaması gerekiyormuş
demekki gece uyuyabilmemiz için
Benim korkum damla ile gaz çıkarıyor olmaları
Bir iki gündür damlayı ikiye düşürünce böyle olduysa kesince nasıl olur
Doktorun ağzından da 1ay düzenli kullan lafını duydum ama kesmeyi sormamışım
Dediğin gibi ihtiyaç olunca mı versek ne yapsak
Ben sap simplex kullanıyordum ama ilk haftalar kullandım , sonra baktım bir halta yaramıyor . Düzenli kullanımda yarıyordur belki
Kadın doğum Doktorum kendi bebeğinden bahsederken , çok çaresiz kaldığını anlatmıştı doktor arkadaşları yurtdışından en iyi gaz damlalarını alıp getirir kullanırlardı hiç biri işe yaramazdı dedi. Bebeğimin doktoru da bağırsak oluşumu tamamlanana kadar gazlı olacak bebekler, bu gaz damlalarını biz anne ve babanın gazını almak için veriyoruz dedi yani illa bir şey yazmamı istiyorlar , burdan biraz rahat ayrılmak istiyorlar dedi
O yüzden gaz damlalarına bel bağlamadım 2 ay 10 günlüğüz ve standart gazları var yoğun gazı yok artık çok şükür rahatlıyorlar yavaş yavaş
Cok tesekkurler gercekten öyle ne zorluklarla buyuttu beni..6 kardesler basimiza bu gelince anladimki en gucluleri annemmis onlar bu sekilde olsa annemin sesi cikmaz el bebek gül bebek bakardi onlara..ama hergun kavga oldu 2gun once teyzemle babam birbirine girdi..kimseye laf ettirmezdi kimseyide uzmezdi ayni sey baslarina gelse..birtane teyzemin neden getirdiniz buraya iser dedigini omrumce unutmicam..öbürü cok sinirli bagiriyo diye yakarmasini(ki teyzem gencliginde hastalandiginda annem hastanedeyken Allahim malimdan al canimdan al kardesime ver) dedigini anlatmisti..hepsini okuttu ve buyuttu kendi okumadan..hepsi mevkiilerini anneme borclular..bakiyorlar ama birtanesi haric 4unun umrunda degil cokta.. cok kiziyorum..babami cok sever annem babamin gordugu muameleden bile canini sıktıgından olmus olabilir suan..Allah biliyor bu cocugu sırf o istedi diye yaptim surekli göremem göremem diyordu..simdi keske biraz daba bekleseydim diyorum..annemede bakamiyorum dogru duzgun evladimada hayrim yok..cok sınav atlattik annemle ama bu cok agırdi..bunu biz yasamamaliydik diyorum hep.
Malesef yaşanılanları seçemiyoruz , herşey Allahtan demekten ve kabullenmekten başka birşey gelmiyor elden hele hastalık yanında manevi destek görememek çok zor , insanlar hiç düşmeyecek gibi yaşıyor ne acı Allah yardımcınız olsun güç kuvvet versin inşallah
Arkadaşlar merhaba uzun zaman oldu valla buraya girmeyeli cok zor zamanlar geçirdim bebeğimle ama hepsini yendik şimdiki bebekler cok güçlü Rabbim evlatlarımızı bize bagislasin sağlık versin gerçektende her şey boş yeter ki sağlıklı olsunlar yoksa bu dünya cekilcek gibi değil iyi ki oğlum yanımda Rabbime binlerce kez şükür sizlerde iyisinizdir inşallah sayfaları okuyamadım daha
Malesef yaşanılanları seçemiyoruz , herşey Allahtan demekten ve kabullenmekten başka birşey gelmiyor elden hele hastalık yanında manevi destek görememek çok zor , insanlar hiç düşmeyecek gibi yaşıyor ne acı Allah yardımcınız olsun güç kuvvet versin inşallah
Sakın ol canım gulce hisseder iyice huysuzlanir. Koldan yapılan ignede sen tutma bence bizimkinde sen tutamazsin dediler iki hemşire yapti. Onlar tecrübeli olduğu için daha iyi oldu. Bacaklardan olanları ben tuttum. Korkulacak bisey yok inan ki hemen sakinlesiyolar inşallah sorunsuz atlatirsiniz.