Daha ilk hafta benim oğlumun elinin üzerinden kan almışlardı ben görünce şoka girdim nasıl yani çok küçük o daha yırtar kendini dedim. Ama gıkı bile çıkmadan aldılar. Hemşirenin biri steril eldiven giyip parmağını damağına koydu sanırım o da emdi diğer hemşirenin işi bitince çıkardı parmağını o zaman bile ağlamadı ki normalde çok ağlayan bi bebek. Şimdi bu aşı yapılırken ben kendim mi parmağımı emdirsem diye düşünüyorum çünkü sağlık ocağındakiler yapmaz onu
Sakın ol canım gulce hisseder iyice huysuzlanir. Koldan yapılan ignede sen tutma bence bizimkinde sen tutamazsin dediler iki hemşire yapti. Onlar tecrübeli olduğu için daha iyi oldu. Bacaklardan olanları ben tuttum. Korkulacak bisey yok inan ki hemen sakinlesiyolar inşallah sorunsuz atlatirsiniz.
Daha ilk hafta benim oğlumun elinin üzerinden kan almışlardı ben görünce şoka girdim nasıl yani çok küçük o daha yırtar kendini dedim. Ama gıkı bile çıkmadan aldılar. Hemşirenin biri steril eldiven giyip parmağını damağına koydu sanırım o da emdi diğer hemşirenin işi bitince çıkardı parmağını o zaman bile ağlamadı ki normalde çok ağlayan bi bebek. Şimdi bu aşı yapılırken ben kendim mi parmağımı emdirsem diye düşünüyorum çünkü sağlık ocağındakiler yapmaz onu
Evet bizimde aldilar 3 kez falan hemde ben giremiyodum babasi girdi hep hic aglamamisti bizim kizda sasirmistik
Ilk asimizda da cok aglamadi ama bakalim..ben yan etkilerinren tirsiyorum
dayanamiyordur ya herkesin farkli bizde de esim daha dayanikli degilsedr oyle duruyor ilk zamanlar ben hic girmemistim odaya simdi yapmam gerektigini dusundugumden ilk asisinda ben tuttum en cok bana ihtiyaci var yine
Bizim de dün gündüz uykumuz çok düzenliydi. 2 saat uyudu, 2 saat uyanık kaldı tekrar 2 saat vs. Ama gece uykusu bozuldu bu defa da. 5 saat uyuyan çocuk, gece de 2 saatte bir kalktı. Gündüz düzenli olmaması gerekiyormuş
demekki gece uyuyabilmemiz için
dayanamiyordur ya herkesin farkli bizde de esim daha dayanikli degilsedr oyle duruyor ilk zamanlar ben hic girmemistim odaya simdi yapmam gerektigini dusundugumden ilk asisinda ben tuttum en cok bana ihtiyaci var yine
Kesinlikle dayanmak zorundayız annesiz aşı olması yanlız hissettirir zaten babası gerçekten dayanamıyor ben daha yeni sancı çekmeye başladığımda bile suratı değişti karardı ilk fırsatta çıktı odadan
Hiç korkma canım. Benim nazlı kızım aşıdan önce soydular diye ağlamaya başladı aşı yapılırken de ağladı ama bitince sustu. Ebe bacaktaki aşı ağrı yapar dedi ben de o yüzden kıyamadım eve gelince yarım ölçek calpol verdim 6 saat sonra bi calpol daha verdim o gün akşama kadar sakin sakim uyudu uyandı. Gece de şurup vermeyip ateş takibi yaptım. Sorunsuz geçti gitti çok şükür.
Bilmiyorum sadece İstanbul’da mi
Glovo yu denemedim aslında bakmak laZım
Akşam eşime eksikleri söylüyorum ama yinede ihtiyaç oluyor bazen , bakkal eve 1 dk mesafede ama kızımı bırakıp gidemiyorum doğal olarak
Alemsin kız
Bende altına yapınca sanki elmas çıkmış gibi seviniyorum
Benimki kilo yapıyor ama abartıyor inada bindiriyo işi
Bakalım bi süre sonra kendiliğinden düzene girer inşallah
Çok müdahale de etmek istemiyorum açıkçası
Bekliyoruz bakalım öyle
Canım calpol al. Aşıdan sonra 6 saatte bir ver. Ben 3 kere verdim. Çünkü 37.5lara dayandı ateş. 40i bile bulabilir dedi doktorumuz. Baktım düşüşlere geçti toplamda 3 kere vermiş oldum. Sen 1 kere ver. 6.saatte yine ölç ateşi varsa tekrarla ver. 18 saatte atlattık biz ateşi. Kimisi ateşi çıkmadan vermeye karşı ama bizde çıktı ateş maalesef. İlk gün biraz huzursuzlandi. Ama atlatiliyor telaşa kapılma. Senin stresin de bebege geçer. Rahat olmaya çalış annesi. Zaten sağlık ocağından da söylerler calpolu. 1 çay kaşığı ölçüsü...