Saat 10da asılarimiz var cok korkuyorum ya evham yaptim.dogumda boyle korkmadim hos dogumdada yine bir kizim icin endiselendim..tavsiyeleriniz var mi
Daha ilk hafta benim oğlumun elinin üzerinden kan almışlardı ben görünce şoka girdim nasıl yani çok küçük o daha yırtar kendini dedim. Ama gıkı bile çıkmadan aldılar. Hemşirenin biri steril eldiven giyip parmağını damağına koydu sanırım o da emdi diğer hemşirenin işi bitince çıkardı parmağını o zaman bile ağlamadı ki normalde çok ağlayan bi bebek. Şimdi bu aşı yapılırken ben kendim mi parmağımı emdirsem diye düşünüyorum çünkü sağlık ocağındakiler yapmaz onu

Babamizda olcak yanimizda tutariz bi sekilde ama bu asi isi korkutuyo beni ya.yavrum bir de uslu bir kac gundur

Evet bizimde aldilar 3 kez falan hemde ben giremiyodum babasi girdi hep hic aglamamisti bizim kizda sasirmistik
Ilk asimizda da cok aglamadi ama bakalim..ben yan etkilerinren tirsiyorum

Saat 10da asılarimiz var cok korkuyorum ya evham yaptim.dogumda boyle korkmadim hos dogumdada yine bir kizim icin endiselendim..tavsiyeleriniz var mi

Ağladığında hemen kaldırıp yüzünü yüzüne değdir kokunu alsin oyle sakinlesiyo gibi tabi gene canı yaniyo insallah sorunsuz atlatitsiniz

Benim eşim ben dayanamam aşı yapılırken duramam fln diyor sinir ediyor beni , annemi alalım senin yanında olsun diyor kafayı yicem ya.
dayanamiyordur ya herkesin farkli bizde de esim daha dayanikli degilsedr oyle duruyor ilk zamanlar ben hic girmemistim odaya simdi yapmam gerektigini dusundugumden ilk asisinda ben tuttum en cok bana ihtiyaci var yine

Evde yalnızken Getir uygulaması çok iyi ya bir iki eksik vardı hemen getirdiler birde simit fln da var biraz uyuyup kahvaltı yapayım bari
Sadece istanbulda herhalde.glovo falanda var aslinda bakmak lazim..suan bizim icin cok iyi

bi gün benimki gündüz 3 saat uyudu 1 saat uyanık kaldı 3 saat daha uyuyup aksamı etti. ama gece yine aynıydı

dayanamiyordur ya herkesin farkli bizde de esim daha dayanikli degilsedr oyle duruyor ilk zamanlar ben hic girmemistim odaya simdi yapmam gerektigini dusundugumden ilk asisinda ben tuttum en cok bana ihtiyaci var yine
Kesinlikle dayanmak zorundayız annesiz aşı olması yanlız hissettirir zaten babası gerçekten dayanamıyor ben daha yeni sancı çekmeye başladığımda bile suratı değişti karardı ilk fırsatta çıktı odadan

Hiç korkma canım. Benim nazlı kızım aşıdan önce soydular diye ağlamaya başladı aşı yapılırken de ağladı ama bitince sustu. Ebe bacaktaki aşı ağrı yapar dedi ben de o yüzden kıyamadım eve gelince yarım ölçek calpol verdim 6 saat sonra bi calpol daha verdim o gün akşama kadar sakin sakim uyudu uyandı. Gece de şurup vermeyip ateş takibi yaptım. Sorunsuz geçti gitti çok şükür.

Sadece istanbulda herhalde.glovo falanda var aslinda bakmak lazim..suan bizim icin cok iyi
Bilmiyorum sadece İstanbul’da mi
Glovo yu denemedim aslında bakmak laZım
Akşam eşime eksikleri söylüyorum ama yinede ihtiyaç oluyor bazen , bakkal eve 1 dk mesafede ama kızımı bırakıp gidemiyorum doğal olarak

Babamizda olcak yanimizda tutariz bi sekilde ama bu asi isi korkutuyo beni ya.yavrum bir de uslu bir kac gundur
Valla hiç kiyamiyoruz ama mecbur. Huysuzlansa bile iki güne etkisi geçer canım

Hey Allahım nolcak bu çocukların kaka problemi böyle. 5.güne döndük yine bugün elde kaka lekeleri yıkamayı özledim
Alemsin kız
Bende altına yapınca sanki elmas çıkmış gibi seviniyorum
Benimki kilo yapıyor ama abartıyor inada bindiriyo işi
Bakalım bi süre sonra kendiliğinden düzene girer inşallah
Çok müdahale de etmek istemiyorum açıkçası
Bekliyoruz bakalım öyle

Canım calpol al. Aşıdan sonra 6 saatte bir ver. Ben 3 kere verdim. Çünkü 37.5lara dayandı ateş. 40i bile bulabilir dedi doktorumuz. Baktım düşüşlere geçti toplamda 3 kere vermiş oldum. Sen 1 kere ver. 6.saatte yine ölç ateşi varsa tekrarla ver. 18 saatte atlattık biz ateşi. Kimisi ateşi çıkmadan vermeye karşı ama bizde çıktı ateş maalesef. İlk gün biraz huzursuzlandi. Ama atlatiliyor telaşa kapılma. Senin stresin de bebege geçer. Rahat olmaya çalış annesi. Zaten sağlık ocağından da söylerler calpolu. 1 çay kaşığı ölçüsü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…