Kakasını yaptığı için o aklıma gelmedi bilmiyorum sarincafa susmadı hicc ya
[/
Sadece gaz olduğu zamanlar değil gazı önlemek amaçlı sürekli kullandığımız için bırakınca gaz olur mu bilmem. Aslında bir dahaki kontrole kadar kullanmasam daha iyi bu ayın 14 ünde doktora gideceğiz ama işte ya sancılı gaz olursa diye korkmuyor değilim.Dün 2. Kutuya başladık

Sagolasin servise almislar simdi takipte hava vermeye devam ediyorlar..bunu yasiyorduk zaten senede 1 falan ama simdi felcle konusamama durumu daha zorlastiriyor..keske ameliyata ikna etseydim zamaninda belki bu duurumlari bile yasamayacaktik.
Geçmiş olsun Allah annene şifa versin

Hey Allahım nolcak bu çocukların kaka problemi böyle. 5.güne döndük yine bugün elde kaka lekeleri yıkamayı özledim

Benimkide çok kaka yapıyor günde 3-5 kez aralari yok mU bunlarin kilo almiycak bu gidişle. Bir kez mamayı 3 kez vermiştim o gün hiç yapmamıştı. Acaba mama yapmamasını neden olabilir mi

Doktorda bana atesi cikarsa ver dedi suan uyku modunda versem mi

Benimkide çok kaka yapıyor günde 3-5 kez aralari yok mU bunlarin kilo almiycak bu gidişle. Bir kez mamayı 3 kez vermiştim o gün hiç yapmamıştı. Acaba mama yapmamasını neden olabilir mi
Kaka yapmayla kilo almanin ilgisi yok bence. Benimki de cok kaka yapiyor ama kilosunda sıkıntı yok. Endiselenme, kilo aliyordur o yine.

Biz 3. Nurse harvey'si bugun bitirdik. Biogaia'nin da 2. Kutusundayiz. Ben de korkuyorum birakirsam basa doneriz diye. Yarin doktor kontrolumuz var, soracagim devam mi diye. Ama benim oglan ayaklarini ve kollarini cok hareket ettirmeye basladi. Boyle boyle kendi kendilerine gaz cikariyorlarmis. O yuzden 3. Ayda gaz problemi azalir diyorlar. Insallah o asamaya gecmisizdir biz de.

2 ay aşılarımızı olduk, calpol verdim. Emiyor şimdi memede uyuyacak. Uyutmamızda sakınca yok değil mi? E Elwing6 nasık geçti sizin?

Evet gece kalktığımda tişört değiştiriyorum hala. Yastığım ıslanmıyor artık sadece o kadar.

Canım nerelerdeydin?
Herşey yolunda mı? Zor zaman demişsin ne oldu ki?
Merak ettim doğrusu
Şuan iyiyiz canim cok şükür doğumun 3.günü oğlumun kanında enfeksiyon cikti 1 hafta yoğun bakımda yattı cok zordu ama geçti ailevi sorunlarda oldu eşimle ailesiyle ayriliyoduk şuan normal herşey ama eskisi gibi değil

ya çok ağladı yavrum emzirme odasındayım gözler gidiyo ama içlendi çok
Aynı anda olmuşuz aşılarımızı geçmiş olsun bütün kuzucuklara. Emzirme odasında uyudu benimki de kucağımda getirdik eve. Şimdi memede uyuyacak gibi, uyutmamızda sakınca var mı ki? Gelince calpol de verdim ben.

Son düzenleme:
Böyle sozee ihtiyacım vardi bizimde aslında kötü değil kilo alımı cok iyide degil ama küçük doğduğu için farkı kapatamıyoruz
Benimki de 37. Hafta dogdugu icin kucuktu. Anne sutu aliyorsa her istediginde ver. Kapanir merak etme. Sagliklari yerinde olsun da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…