Şuan iyiyiz canim cok şükür doğumun 3.günü oğlumun kanında enfeksiyon cikti 1 hafta yoğun bakımda yattı cok zordu ama geçti ailevi sorunlarda oldu eşimle ailesiyle ayriliyoduk şuan normal herşey ama eskisi gibi değil
Aynı anda olmuşuz aşılarımızı geçmiş olsun bütün kuzucuklara. Emzirme odasında uyudu benimki de kucağımda getirdik eve. Şimdi memede uyuyacak gibi, uyutmamızda sakınca var mı ki? Gelince calpol de verdim ben.
Kiz ne esi ben tek basima bebek ile gittim. Birsey olmaz hic korkma. Benim esim de seninki gibi koca dam igneden korkuyor. Hemsirelere siz tutarmisinz asisinda dedim tuttu 2 hemsire asilarini yaptilar. Ben cingirak salladim. Bacaktakindexagliyor biraz ama emzirince geciyo. Sen sakin ol. Bebekler annenin stresini anliyor. Bosver kaynanayi. Yarin obur gun asiya bile goturemediler de ben goturdum der. Bebek bu mecbur aglayacak. Sonucta bebeklerimizin sagl8klari icin asilatiyoruz. Zorla sirf aglatmak icin igne batirmiyorlar sonucta.
Canım calpol al. Aşıdan sonra 6 saatte bir ver. Ben 3 kere verdim. Çünkü 37.5lara dayandı ateş. 40i bile bulabilir dedi doktorumuz. Baktım düşüşlere geçti toplamda 3 kere vermiş oldum. Sen 1 kere ver. 6.saatte yine ölç ateşi varsa tekrarla ver. 18 saatte atlattık biz ateşi. Kimisi ateşi çıkmadan vermeye karşı ama bizde çıktı ateş maalesef. İlk gün biraz huzursuzlandi. Ama atlatiliyor telaşa kapılma. Senin stresin de bebege geçer. Rahat olmaya çalış annesi. Zaten sağlık ocağından da söylerler calpolu. 1 çay kaşığı ölçüsü...
Kiz ne esi ben tek basima bebek ile gittim. Birsey olmaz hic korkma. Benim esim de seninki gibi koca dam igneden korkuyor. Hemsirelere siz tutarmisinz asisinda dedim tuttu 2 hemsire asilarini yaptilar. Ben cingirak salladim. Bacaktakindexagliyor biraz ama emzirince geciyo. Sen sakin ol. Bebekler annenin stresini anliyor. Bosver kaynanayi. Yarin obur gun asiya bile goturemediler de ben goturdum der. Bebek bu mecbur aglayacak. Sonucta bebeklerimizin sagl8klari icin asilatiyoruz. Zorla sirf aglatmak icin igne batirmiyorlar sonucta.
Zaten sorunlar yaşadık biliyorsun , eşimde aramız iyice soğumasın , tıkamakta geliyor aşıyla da gelsin yardımcı olur ben içeri giremem fln diyor , bende açıya gelecek ne var dedim sanki 23 nisan gösterisi var ne alaka dedim , ama bazen taviz vermek zorunda kalıcam sanırım yoksa iyice soğuyup uzaklaşıyorum onlardan
Zaten sorunlar yaşadık biliyorsun , eşimde aramız iyice soğumasın , tıkamakta geliyor aşıyla da gelsin yardımcı olur ben içeri giremem fln diyor , bende açıya gelecek ne var dedim sanki 23 nisan gösterisi var ne alaka dedim , ama bazen taviz vermek zorunda kalıcam sanırım yoksa iyice soğuyup uzaklaşıyorum onlardan
Ya sen ne iyi niyetlisin yaa.Ben de oğlanı doldurmasindan dolayı kv ye dolmuştum bana yoğurt yapmış,ben seviyorum diye kimsenin yemediği börekten yapmış,vaktiyle abisini doldurduğu kızıma begenecegi süslü bir yelek örmüş vs adam akıllı kızacağım kızamıyorum
Şuan iyiyiz canim cok şükür doğumun 3.günü oğlumun kanında enfeksiyon cikti 1 hafta yoğun bakımda yattı cok zordu ama geçti ailevi sorunlarda oldu eşimle ailesiyle ayriliyoduk şuan normal herşey ama eskisi gibi değil
Bizim verem aşısı bugun acılmamıs haftayaymıs karmayla zaatüreydi sanırım o ikisini olduk bacaktan. Gözünden yaş geldi aglarken kıyamam ya. Bide direk uykuya gecti. Calpol değil ama fitil önerdi ebe alın buzdolabınızda kalsın her zaman dedi. Doktor atesi cıkmazsa verme bosuna cocuga ilaç (calpol) dedi. Ebe de calpol değilde eczaneden fitil alın ikiye bölüp kullanın eger ates veya ates olmaz ama huzursuzluk olursa dedi. Her bebegin ateş olmasada aşıya verdigi tepki farklı dedi. Kiminde 39 huzursuzluk yaparken kimi 37de dünyaları yıkar anlarsın sıkıntısı oldugunu o zaman fitili verirsin dedi.
Verem aşımızda haftaya veremi olduktan sonra üc gün yıkanmayacakmıs veya o bölgeye su değmeyecekmiş.
morcivertkedi
doktorumuz 600gr ile 1kg arası alması gereken kilo dedi. Hani seninki 1kg almıstı ya gayet üst limitte almıs. Doktorun yetersiz bulmustu sanırım
Biz de öyle küçük doğdu şimdi farkı kapatmaya calisiyoruz. Dr mama baslayalim dedi başlattık. Sağlık ocağında da keşke baslamasaydiniz sınırların içinde kilosu sütün azalabilir fln dedi kimi dinleyecegimizi sasirdik