Bende kasari denemedim deneyeyim yulaf cok yakisti omlete..kirmizi kapya biber ve kabaklida fena olmuyo.biber yesilsoganda iyi oluyo
Kizlar 2 hafta once bizimde 4.750ydi ama kiyafetle beziyle olctu burda simdi kiyafetsiz ama bezle 5 kilo geldi.. az degil mi ya..sinir oluyorum su saglikocagina doktoruda degistiricem umrunda degil adamin kilosu iyi diyo..1 hafta sonra bir daha gidicem ve bezinide cikarttiricam..iyi bi doktor bulmak lazim gercekten sigortada yaptirip surekli takip gerek.. sol gozunde kirmizi alani goremedim falan dedi birde goze gidicez..karanlik odada bakti bi aletlemorcivertkedi doktorumuz 600gr ile 1kg arası alması gereken kilo dedi. Hani seninki 1kg almıstı ya gayet üst limitte almıs. Doktorun yetersiz bulmustu sanırım
Kıyafeti en az 150gr dır tam ne giydi bilmiyorum ama belki daha bile fazladırKizlar 2 hafta once bizimde 4.750ydi ama kiyafetle beziyle olctu burda simdi kiyafetsiz ama bezle 5 kilo geldi.. az degil mi ya..sinir oluyorum su saglikocagina doktoruda degistiricem umrunda degil adamin kilosu iyi diyo..1 hafta sonra bir daha gidicem ve bezinide cikarttiricam hatta aile hekiminide degistirmeyi planliyorum..
Ruyamda seni gordum. Bana lansinoh'un gogus pedlerini anlatiyordunKiz ne esi ben tek basima bebek ile gittim. Birsey olmaz hic korkma. Benim esim de seninki gibi koca dam igneden korkuyor. Hemsirelere siz tutarmisinz asisinda dedim tuttu 2 hemsire asilarini yaptilar. Ben cingirak salladim. Bacaktakindexagliyor biraz ama emzirince geciyo. Sen sakin ol. Bebekler annenin stresini anliyor. Bosver kaynanayi. Yarin obur gun asiya bile goturemediler de ben goturdum der. Bebek bu mecbur aglayacak. Sonucta bebeklerimizin sagl8klari icin asilatiyoruz. Zorla sirf aglatmak icin igne batirmiyorlar sonucta.
aynen öyle canım. calpol hakkında bi yazı okumuştum temkinliyim o yüzdenBencede ateş olursa vermek daha doğru geliyor , hiç ateşi olmadan atlatanlarda var
ilk defa gittim beğenmedim zatenmorcivertkedi doktorumuz 600gr ile 1kg arası alması gereken kilo dedi. Hani seninki 1kg almıstı ya gayet üst limitte almıs. Doktorun yetersiz bulmustu sanırım
Kafam durdu..kakasinda mukusumsi seyler vardi dedom cok emen bebeklerde olur dedi.anne sutu alan bebeklerde 8gune kadr normal dedi kaka yapmamaasi falan..kuzularimiza saglik versin Allah insallah atessiz sorunsuz atlatirizKıyafeti en az 150gr dır tam ne giydi bilmiyorum ama belki daha bile fazladır
4600 olsa simdide 5kg iki haftada hafta basına 200gr cok iyi zaten en az 150gr almasını istiyorlar gayet iyi durumda
Bizde aynı bi kilo alıp 4 cm uzamısız kafasıda bi cm büyümüş :)aynen öyle canım. calpol hakkında bi yazı okumuştum temkinliyim o yüzden
ilk defa gittim beğenmedim zatensağlık ocağındaki ebe gayet iyi ilerliyor dedi. ayda 1 kg alıyor 4 cm uzuyor. yani 2 aydır böyle. öykü ne kadar olmus?
Sadece anne sütü alanlarda bende bir hafta kaka yapmaması normal diye biliyorumKafam durdu..kakasinda mukusumsi seyler vardi dedom cok emen bebeklerde olur dedi.anne sutu alan bebeklerde 8gune kadr normal dedi kaka yapmamaasi falan..kuzularimiza saglik versin Allah insallah atessiz sorunsuz atlatiriz
Bugun kontrolumuz vardı doktora bunuda sordum ne kadar devam etmeliyiz diyeBiogaia kullanan arkadaşlar bir aydan uzun süre kullandığınız oldu mu? Bizim bir şişe bitti ikinci şişeyi aldım kullansam fazla mı olur
Kapya biberde deneyeyim mantarda yakışıyorBende kasari denemedim deneyeyim yulaf cok yakisti omlete..kirmizi kapya biber ve kabaklida fena olmuyo.biber yesilsoganda iyi oluyo
Aynen o agladikca bende agladimSadece anne sütü alanlarda bende bir hafta kaka yapmaması normal diye biliyorum
İnşallah huzursuzluk ateş vs olmaz takipte kalıcaz bugun bakalım kucagımdan bi dk bırakasım yok benim canım daha cok acıdı :)
yani internette yazan da o sekilde aslında. neden öyle dedi bilmiyorumBizde aynı bi kilo alıp 4 cm uzamısız kafasıda bi cm büyümüş :)
1kg aldıgını duyunca direk aklıma senin yorumun geldi özellikle sordum az mı almıs diye doktorda hayır gayet iyi 600gr ile 1kg almasını bekleriz sadece anne sütüyle üst limitte almıs cok iyi vs dedi
Hic öyle düşünme bak sen senin annenin seni sevdigini gayet güzel anlatıyordunAynen o agladikca bende agladimzaten duygusalim ..annemde iyi degil sanirim gelme diyemedi kimse halsizmis.goruntulu aradilar beni gorunce daha acmis gozunu.yola cikariz yarin..bu surecte anladigim bir sey var ki annelik duygusu cocugun anneye beslediklerinden cok daha fazlaymis..icim paramparca ama evladima sarilinca geciyo hepsi sanki..ve korkarim o da bu sevgimi anne olunca anlayacak..
Kilosu çok iyi bence canım. Biz 1aylıkken doktorda tarttırdık zıbın ve bez için 200 gr düştü. Sonrasında da hep zıbın ve evden çıkarken taktığım bez ile tarttırdım, 200 gr düştük. Doktor tamamen soyalım dese ben istemem. Hava soğuk. Hatta 3aylık kontrolünde zıbının üstünde alt üst takımı da kalacak şekilde tarttırdım. Gerekirse 500gr düşsün hesaptan. Evde bile üstünü değiştirirken hemen hapşırıyor. Bebeğin mutluysa çok takılma bence kiloyaKizlar 2 hafta once bizimde 4.750ydi ama kiyafetle beziyle olctu burda simdi kiyafetsiz ama bezle 5 kilo geldi.. az degil mi ya..sinir oluyorum su saglikocagina doktoruda degistiricem umrunda degil adamin kilosu iyi diyo..1 hafta sonra bir daha gidicem ve bezinide cikarttiricam..iyi bi doktor bulmak lazim gercekten sigortada yaptirip surekli takip gerek.. sol gozunde kirmizi alani goremedim falan dedi birde goze gidicez..karanlik odada bakti bi aletle
Günde 5 damla vermiyor musunuz? Biz 10 günlük olduğundan beri kullanıyoruz ama bir şişe kesinlikle 1 ayda bitmiyor. İlk ay dolduğunda şişe yarılanmıştı o şekilde atıp yenisini aldık.İkinci şişeyi kullandınız mı peki? Bizim de çabuk bitti 1 ay olmamıştır belki emin değilim
Ya dün bi site vardı Kadınlar soru soruyor doktorlar cevaplıyor oraya kadın iki aylık bebek ayda su kadar kg almıs normal mi demiş iki ayrı doktor alt alta isimleride gözükecek sekilde biri gayet iyi demiş biri yetersiz demişyani internette yazan da o sekilde aslında. neden öyle dedi bilmiyorumbence gelisimleri gayet iyi zaten doymasalar durduramayız ki. tamam çok toplu bebek değiller kiloda gözüm yok sağlıklı olsun yeter. hareketleri falan çok iyi bence:) tanıdıklarına bilinçli bi sekilde gülüyo. konusmaya calısıyo. oyuncaklarına hareket yapıyo konusuyo elleriyle almaya calısıyo. ayaklarını uzun süre basabiliyo kafası hep dik. aslında güzel de emiyo ama cok hareketli oldugu icin kiloyu bu kadar alıyo
Hareketli olması çok etkiliyormuş. Bebeğim küvezde iken kundak yapmışlardı kilo alsın diye. İlk zaman zıbın ve bezle küvezde idi çok kıpır kıpırmış bedenini kaldırmaya çalışıyormuş falan o yüzden kilo alımı yok diye kundağa sarmışlardı. Tabi benimki taburcu olabilmesi için kiloya ihtiyacı vardı o zamanlar. Şimdi hareket etmeye keşfetmeye gelişmeye ihtiyaçları var.yani internette yazan da o sekilde aslında. neden öyle dedi bilmiyorumbence gelisimleri gayet iyi zaten doymasalar durduramayız ki. tamam çok toplu bebek değiller kiloda gözüm yok sağlıklı olsun yeter. hareketleri falan çok iyi bence:) tanıdıklarına bilinçli bi sekilde gülüyo. konusmaya calısıyo. oyuncaklarına hareket yapıyo konusuyo elleriyle almaya calısıyo. ayaklarını uzun süre basabiliyo kafası hep dik. aslında güzel de emiyo ama cok hareketli oldugu icin kiloyu bu kadar alıyo
aynen öyle. doktorların bakıs acısı bile farklı. ilk gittiğim doktor haftada 280 gr almıs cok iyi demisti. bu da biraz az gibi dedi. ha yine mama ver demedi. diğer kontrollerini yaptı karnına göğsüne gözlerine baktı gayet sağlıklı dedi. bana şunları yap sütün çoğalır diye tavsiye verdi. her çocuğun tipi bir olmaz ki. benimki zaten yüzden de minyon tipli :)Ya dün bi site vardı Kadınlar soru soruyor doktorlar cevaplıyor oraya kadın iki aylık bebek ayda su kadar kg almıs normal mi demiş iki ayrı doktor alt alta isimleride gözükecek sekilde biri gayet iyi demiş biri yetersiz demiş
Ben hastanedeyken öyküde sarılık gözükmüştü benim kendi doktorum verin mamayı demişti cocuk doktoru gerek yok demişti. Sonra aksam doyuramayınca 15cc mama vermiştik benim doktorum gene 15cc neye yeter 50-60cc verseydiniz ya demişti. Cocuk doktoru gerek yok sarılıgı ileri değil falan diyip kesmişti.
Aynı hastanenin doktorları farklı görüşler bu bile olabiliyor
Var demekki böyle tipler mamacı doktorlar var mesela. Ben hastanede hangi mamayı önerirsiniz dediğimde hepsi aynı herhangi markanın 1 numarasını kullanabilirsiniz demişti doktor. Burda okuyorum bazı doktorlar ilk mamaya basladıkları zaman bile direk sunu kullan bunu kullan diye yönlendiriyor. Hangisi dogru yapıyor bilmiyorum ama çeşit cok.
Zayıfta değiller ayrıca tamam bi tombik tombik değiller ama öyle ciroz gibide değiller iyi gidiyorlar bencede cok sükür. Emiyormu emiyor çiş kaka da yapıyor sınırlı kusuyor daha ne olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?