Canlar biz dün 2 aylık olduk haftaya çarşamba aşı için sağlık ocağına gidecekmişiz
Kaç tane aşı yapılıyor isimlerini biliyor musunuz

Tamamen katılıyorum aynı şey ilk çocuğumun başına geldi.1 yaşından 1.5 yaşında dek 100e yakın iğne yedi.ki tamamen anne sutu ile beslendi oğlum.Ama ateşine sebep ve care bulunmadi.En son idrar kültüründe mikrop çıktı dediler.3 yaşında gen3 çok kötü hastalandı artık konuşmaya bile mecali kalmamıştı gören ölecek gözü ile bakıyordu, ama gördüğümüz doktorlar ilaç yazip yolladı ama geçmedi sonund işitme kaybı oluştu drlar nasıl anladiniz diye dalga geçti resmen sonunda araştırma hastanesine götürdük 11 gün hastanede yatırıldı artık kandaki enf aşırı ilerlemiş ve otit olmustu,hastanede bir hemşire çocuğunu burada heder etme deyip bir dr önerdi o dr şifamız oldu çok şükür.demem o ki her meslekte işin ehli kişileri bulmak gerekiyor.Allah iyilerle karsilastirsin sağlık çok önemli

Offf sizin talihsizliğiniz daha büyük olmuş doktordan yana. Anne baba da perişan oluyor bu süreçte. Çok geçmiş olsun. Rabbim düşürmesin hiç bir yavruyu hastahanelere.

Benim kızda salı günü 4. Gününde yaptı. Ama o gün çok huysuzdu sürekli ıkınma halindeydi. Bacaklarına karnına masaj yaptım hep. Karnına da sıcak koydum sürekli o gün yaptı. Kıvamı da normaldi hani kabız falan değil yani. İki gün oldu yine yok bişey. Bağırsakları kendince bir düzen oluşturuyor sanırım. Yine de insan çok huzursuz oluyor yapmayınca.

Evet bırakırsam başa döneriz diye ben de korkuyorum. Bio gaia nın etkisini göstermesi 1 haftayı buluyor, bu ilaç bir de gaz çıkarmasını kolaylaştırıyor sanki

Kendi doktorun smear testi yaptır mutlaka dedi
Aktif cinsel hayatı olan kadınlar üc yılda bir smear testi yaptırması gerekir dedi
Anne cocuk saglıgı merkezleri varmıs onlarda yapıyormus
Ben 2yıl önce yaptırmıştım ama bir doktor kontrolüne gitmem lazım sol kasığımda aniden ağrı girip çıkıyor. Henüz hiç adet görmedim o yüzden pek ihtimal vermiyorum ama hamileliklerimin ilk ayı hep böyle olmuştu üşütmeye bağlı falandır inşaallah.
Gitmişken smear de yaptırırım.

Hey Allahım nolcak bu çocukların kaka problemi böyle. 5.güne döndük yine bugün elde kaka lekeleri yıkamayı özledim
Benimki de günde 4 kez falan kaka yapıyor. Hepiniz kaka yapamadığından bahsedince benimki çok anormal geliyor. Ishal falan mı diye düşünmeye başladım. Bebekler ishal oluyor mu olursa nasıl anlaşılır çünkü zaten kakaları sulu oluyor

Benimkide çok kaka yapıyor günde 3-5 kez aralari yok mU bunlarin kilo almiycak bu gidişle. Bir kez mamayı 3 kez vermiştim o gün hiç yapmamıştı. Acaba mama yapmamasını neden olabilir mi
Benim de aynı şekilde. Zaten kilo da çok nazlı alıyor belki de dediğin gibi o yüzden. Ben mama verirken de çok kaka yapardı şimdi vermiyorum yine yapıyor birşey değişmedi yani

Benim de aynı şekilde. Zaten kilo da çok nazlı alıyor belki de dediğin gibi o yüzden. Ben mama verirken de çok kaka yapardı şimdi vermiyorum yine yapıyor birşey değişmedi yani
Kaka yapması iyi bir şey bence iyi beslendiğini gösteriyor. Doktora kilo alımına bakarken kaç kez kaka yaptığını sormuştu yani beslenebiliyor mu ona baktı bu şekilde. Kaka yapıyorsa kilo almaz diye düşünmeyin asıl tam tersi

Hanv
Hangi şehir? Dr ismi verebilir miisim?çok geçmiş olsun

Biri kıyafetli biri kıyafet siz olduğu için tam net bişey de denemez ama bana iyi gibi geldi. Herhalde en az bi 300-400 gram almış gibi 2 haftada

Peki daha önce kullandığının rengi için yorum yaptılar mı.
Beklemeden kaynaklı bitkisel içeriğinden dolayı olabilir yazmışlar ama ben videolara baktım hep açık sarı renk sinir oldum açıkcası çünkü şişeyi bitirdim belki de vücuduma bi zarar vermiştir şu an yeni şişeyi de kullanmak gelmiyo içimden

Canim cok takilma kaka isine. Benimki 5. Gunde yapti. Hic kakasini da yapmadi diye dusunmedim. Cocuk rahat cunku. Seninkinin de bir sıkıntısı yoksa, mesela surekli aglamiyorsa bekle sadece.

Aynı bizimkiler gibi çok kaka yapıp iyi kilo alan var varmış bende öyle mi diye düşündüm ama degilmis

Kafam durdu..kakasinda mukusumsi seyler vardi dedom cok emen bebeklerde olur dedi.anne sutu alan bebeklerde 8gune kadr normal dedi kaka yapmamaasi falan..kuzularimiza saglik versin Allah insallah atessiz sorunsuz atlatiriz
Mukusumsu şeyler balgam olabilir mi? Geçenlerde hekim annenin instagram sayfasında görmüştüm balgamı ya kusarak ya da kakasinda atar bebekler diyordu

Evet, ben sormustum gecen ay doktora. O zaman 7-8 kez yapiyordu. Doktorumuz normal dedi, hatta iyi bi seymis. Kilo olarak da 1300 kusur gr almis bu ay da, gecen ay da boyleydi. Kiloyla kakanin ilgisi yok yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…