Ayda bir kilo güzel değil mi ki? İnstagram da takip ettiğim bir çocuk doktorunun paylaşımını okudum bebeklerin 1 yaşındaki kilosu doğum kilosunun 3 katı ideali diyor. Dolayısıyla ayda bir kilo alsa bu durumu yakalar bence bebeklerimiz

Aslında normal ama dr neden öyle soyluyo bilmiyorum hepsi farklı konusuyo hep tedirginim doymuyo mu sütüm yetmiyo mu die

Bende sutumu artırmak için uğraşıp duruyorum arada yiyip ictiklerime gore fark oluyo. Su içmeyi ihmal etme düzelir yine. Zaten önemli olan doymasi.

Aylık bi kilo gayet iyi değil mi zaten 600 gr 1 kilo arası alması gerekmiyo mu. Neden bu kadar farklı gorusler var ki acaba

P Papatyam3422 Bi de bizim hastaneyle sağlık ocağının tartilari arasında 200 gr var biz hastaneden bi gün sonra sağlık ocağına gittik bilerek aynı kıyafetlerle tarttim cikarmiyolar çünkü bezi de cisli değildi. Resmen tam 200 gr fark vardı. Biz de ayrı ayrı yazip kilo alımını takip ediyoruz

Canım ben kullanıyorum ama ben suya 20 damla damlatarak kullanıyorum. Ben hiç renk görmedim benim de 2. Sise. 2si de renksizdi

Evet iyi doktor cok onemli. Ama en onemlisi vicdanli insanlikli doktor bulmak onemli. Ilk cocugum dusmustu. Basit bir dusme gibiydi.aksam yatti sabah kalkinca burnu cok sismisti ve ortopedi doktoruna goturdum hemen. Adam rontgen cektirdi kirik yok ezilmis dedi. Burnu yamuk kalabilir dedi. Ilac yazdi. Eczaneden ilaci alip eve gectim ve 8laci evde actim. Adam bize grip ve sogukalginligi ilaci yazmış. Saka gibi. Oysa cocugum dusup burnunu zedelemisti grip deg8ldi

Kendi doktorun smear testi yaptır mutlaka dedi
Aktif cinsel hayatı olan kadınlar üc yılda bir smear testi yaptırması gerekir dedi
Anne cocuk saglıgı merkezleri varmıs onlarda yapıyormus
Peki hala aktif bir cinsel hayatın var mı? öykü de bizimki gibi tık desen uyanıyor ya

Nasil anlayabilirim reflusu oldugunu?
Aha benim uzmanlık alanım
Agzına kısım kısım süt yada mama geliyorsa
Agzında bişey var gibi cigneme hareketi yapıyorsa (geviş getirme diyorlar)
Gegirir gbi yapıp sonra ses cıkaramayıp yüzünü burusturup aglıyorsa reflüsü vardır

Bir iki kez öksürmesi öksürmekten sayılmıyor. Bebeğim öksürüyor demen için günde 30 kez öksürmesi gerekir. Benimki de yapıyor arada muhtemelen boğazında onu gıcık eden birşey oluyor ondan belki kıl tüy kaçıyor. Bir de çok ağlayınca resmen boğazını yırttığı için sonu öksürerek bi tıkanmayla bitiyor. Her gün bi kere aklımı alıyor bu çocuk

3.ay geçer mi reflü de? Sanki herşey 3. Ay gececek

Kızlar bugün kalça ultrasonu için hastanedeydik herşey normal çıktı fakat doktor muayenede üfürüm duyduğunu söyledi daha önce böyle bişey dememişlerdi 3 aylıkken tekrar çağırdı eğer yine duyarsa kalp doktoruna yönlendirecekmiş. Benim kalbimde delik var ve çok zorlanıyorum umarım kızım sağlıklı sorunsuz yaşar dua edin lütfen olur mu bi sorun çıkmasın

Benimkinin egzamasi icib perhize basladim. 2 gundur yumurta yemiyorum. Doktor sut urunlerini de tuketme dedi. Yarin da sut urunlerini cikariyorum hayatimdan. Sebamed onerdi surmem icin egzamalara. Gecmezse ilaca baslayacakmis. Daha cok kuc8k o nedenle kortizonmu ilac vermek istwmiyorum dedi doktorumuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…