Mukusumsu şeyler balgam olabilir mi? Geçenlerde hekim annenin instagram sayfasında görmüştüm balgamı ya kusarak ya da kakasinda atar bebekler diyordu
Bilmiyorumku akinti gibi yapiskan yapiskan kakaasinda hemen hemen dogdugundan beri vae

Ben de calpol verdim eve gelince. 6 saat sonra yine vermeyi düşünüyorum. Pircici
Bacağını eşim tuttu başını ben, dediğin gibi ağladı ama emince geçti.
Geçmiş olsun kuzuya. Ben kontrollü olarak verdim ama ilk vermişim hemen aşı sonrası idi. Sonraki 6 saatlerde kontrol ettiğimde 37.5larda olduğu için 2 kere daha verdim. İnşallah sorunsuz ve atessiz atlatırsıniz arkadaşlar. @morcivertkedi @Elwing6 ve kim aşı olduysa bugün...

Aslında doğru diyorlar mama verdiğimiz öğünü üretmemiş olucaz ama iste dayamamiyor insan ac mi kaldı endişesinden mecbur kaliyoruz

Hanv

Hangi şehir? Dr ismi verebilir miisim?çok geçmiş olsun
Teşekkürler çocuk dr değil kbb dr idi sakaryada.
Ilk cocugumda şunu tecrübe ettim çocuğun boğazında kulağında bir şey olduğunu düşünüyor isek çocuk dr ziyade inn gitmeli çünkü cocuk dr genel olarak bilgi sahibi ama detaylarda alanında uzmanlar daha iyi oluyor.

Evet, ben sormustum gecen ay doktora. O zaman 7-8 kez yapiyordu. Doktorumuz normal dedi, hatta iyi bi seymis. Kilo olarak da 1300 kusur gr almis bu ay da, gecen ay da boyleydi. Kiloyla kakanin ilgisi yok yani.
Bende ilk yaramıyor herhalde diye düşündüm sonra vazgeçtim kucakta taşırken bile ağırlığı fark ediyor artık.saglikli olsunlar rahatca yapsında kakasini az çok farétmez diyorum

teşekkürler
Ne yaptiniz canim nasilsiniz morcivertkedi
huysuzluk vardı sanırım ağrısı oldu 1 çay kaşığı calpol verdim 3 saat uyudu. simdilik iyiyiz ates yok. siz nasılsınız? bacağındaki bantları ne zaman çıkarmalı? 3 gün banyo yapmayacak.

Merhaba hanimlar,
Oglum bugun 52 gunluk. Gun icerisinde bir ya da iki kez öhö öhö seklinde oksuruyor. Balgam sesi vs yok sadece oksuruk. Doktorumuz uzun oksuruk sık sık olmadigi surece sorun yok dedi ama neden yani oksuruyor. Bizler mesela bir sikintimiz yoksa hic oksurmuyoruz. Cok canimi sıkıyor oksurmesi. Sizin bebeklerinizde de var mi bu durum?

Boğazına bişey kaçıyor olabilir mi. Aynı şeyi benim bebeğim de yapıyor ama boğazına süt ya da tükürük kaçıyor öyle yapıyor gibi ama her gün olmuyor bizim

Hastanede zorlu süreç üstüne birde aile içi olaylar çok üzücü , bu durumda nasıl üstünüze gelebilirler ki gerçekten neyseki atlatmışsınız
Anlamak mümkün değil tek taraflı düşünen insanları benim için oğlum var artık cok şükür Rabbim onada bütün cocuklarada sağlık versin

Boğazına bişey kaçıyor olabilir mi. Aynı şeyi benim bebeğim de yapıyor ama boğazına süt ya da tükürük kaçıyor öyle yapıyor gibi ama her gün olmuyor bizim
Bilmiyorum ki anlayamadim sebebini. Genelde uyurken oluyor sut degildir diye dusunuyorum. Yutkunmayiz da uyurken tukuruk de olamaz sanki

Geçmiş olsun kuzucuga fitil bendede var buzdolabında mi saklamak gerekiyomus

Bizimde kilo alımı ayda 1 kilo sağlık ocagindaki ebe anne sütü alsın sadece kilosu iyi dedi dr a gittik oda az kilo almış takviye yap dedi bende anlamadım nasıl farklı oluyo tartıdan mi acaba ben doyduğu için mama vermiyorum anne sütü yetiyo suanlik ama iki gündür sütüm az geliyo

Aslında doğru diyorlar mama verdiğimiz öğünü üretmemiş olucaz ama iste dayamamiyor insan ac mi kaldı endişesinden mecbur kaliyoruz
Ah bu ac mi kaldı endişesi..
Ben önce emziriyorum sonra 60 cc veriyorum emdikten sonra. Yine de emzirme sırasında bile süt üretimi oluyo sonuçta daha emzirsem süt gelecek belki. Öyle azalir mi bilmiyorum ki

Bilmiyorum ki anlayamadim sebebini. Genelde uyurken oluyor sut degildir diye dusunuyorum. Yutkunmayiz da uyurken tukuruk de olamaz sanki
Hımm. Reflüsü var mı ağzına bişeyler geri geliyorsa onu yutunca da öksürür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…